Kisbeeka
Köszi a gyógyszertippet, ez mondjuk még eszembe sem jutott, hogy dokival irassak valami a görcsre…
Igazából a 3. és 4. nap szokott brutál lenni, nekem akkor indul be, de azért talán nem földön fetrengős. /Anyutól örököltem, ő volt, hogy el is ájult/
Én nem hiszem, hogy bírnám ezt a munkát, amit te…
Judit
Én sem parázok attól, hogy vissza kell jönni dolgozni, mert szeretem, amit csinálok, csak hát jó lenne majd minél több időt otthon tölteni a picúrral...
Kubu
Nem tudom, hogy bírod két gyerek mellett a másoddiplomát, bár nekem is akkor kéne elkezdeni még valami gazdaságit…
Akkor nincs más, éjszaka kell menned a 923-assal
Jaj, én is szeretnék már itt tartani, hogy mindenhova kocsival… Én meg úgy félek a vezetéstől, hogy inkább BKV. Kénytelen leszek gyakorolni, gyerek mellé azért kell majd!
Ja, hogy Marci indián, az más!
Már kevésbé görcsölök, holnapra rendben leszek.
Képet nem küldök át, mert majd szeretném megtanulni a feltöltést
kispatak
Drukkolok a fogdokihoz és az interjúhoz
Nyuszika
Én nem tudom, mi újság IR ügyben, de:
Napi 1200 kalóriát eszem, fehérlisztet kerülöm, édességet szintén, heti háromszor járok ki futni, tornázom otthon, amennyit tudok és folyamatosan hízok.
És 2 éve várok babára...
Férjem is pont tegnap mondta, hogy tuti, hogy van valami bajom, mert ő is látja, mennyit eszem és mozgok, a pocakom meg csak nő...
Úgyhogy nálam ez a diéta + mozgás nem válik be, hátha kapok végre valami gyógyszert.
Persze más tüneteim is vannak, a hajam is iszonyatosan hullik pl...
Én a hajamra kenhetem a mediterrán diétát meg a húst salátával, ha most is azt eszem…
Korábban sem tömtem magamba a kaját, sőt, szóval nem értem...