Új privát üzeneted érkezett!

Jó hajnalt,

Na jelentem addig nem fekszem le amíg be nem érlek Benneteket, előbb etettem (3.20-kor), Liza még cuppog de mindjárt beájul én pedig olvasok olvasok olvasok, ja és Mebucaint szopogatnék ha lehetne…… de most nézem hogy nem lehet, torkom úgy fáj hogy nyelni nem tudok.

Judit,
Nem semmi hogy mennyi laptetűd van :lol:
Semmiféle bogárbeültetés, mindenesetre ++++ hír közlése után kérdezd meg az ügynöködet IR-ről.
„Hajrá” hajnali kelés – jobbulj !

Woody, Vicky,
Édes a történet ahogy nálatok is kiderült a terhesség.

Andrea,
Ne izgulj kérlek, jó helyen van, jó helyen kell lennie !
De korai vagy Te is 8)

Zsuzsó,
De drága vagy, köszönöm megoldottuk a dolgokat. El sem fogadnék semmilyen segítséged, tessék pihenni, ágyacskát melegen tartani !
Nagyon nagyon nagyon nagyon drukkolunk !

Eszter,
Többször nekikezdtem, írnék de ahogy leírom a szavaimat, nem állnak össze kerek mondattá, olyan üresnek érzem őket.
Ilyen nincs, nem lehet, nem értem, hogy miért méri ezt a sors rátok, miért ? miért ? könnyeimmel küzdök, vagyis dehogy küzdök … bárcsak tudnék segíteni.
Olyan erős lány vagy, Lac nagyon jó társ, sok erőt kívánok Nektek és azt hogy ez a borzasztó negatív időszak után végre jöjjön egy csoda, boldogság és hogy mielőbb átélhessétek a szülőséget !

Marcus barátnő helyes, szép, magas, szöszi csajszi, jaaaaa és Eszternek hívják :oops:

Nagyon köszönjük Macs híreket.

Csucsu,
Drága vagy köszi. Megoldottunk mindent hál istennek :lol:

Zsuzska,
Tessék pihenni a cél érdekében :!: :!: 8)

Macs,
Még két hét ! és persze ha lehet legyen több ! ügyesek vagytok ! milliónyi drukkom !

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Nava,
Bizony bizony emlékszem arra a reggelre :lol: :lol: :lol:

Kispatak,
Ügyesen ma !
Keddért is és mindenért nagyon szorítok !
Jövök a hülye kérdéseimmel, mert a két héttel ezelőtti utazásomat leszámítva én még nem békávéztam :oops: , családi jegyet magamban is igénybe vehetem ? Hahaha naná hogy én múltkor sima jegyet vettem :lol:
Kéthetente megyek péntek-szombat.
Nagyon remélem hogy apjuk munka rendeződik, lesz akkor újra autó, mert tényleg idáig nem volt gond, két autóval elvoltunk mindenki azt csinált amit akart….. de amikor eljött a cégtől azt is leadta :(
Húúúú 9 hónapos kiccsaj nagyon ügyes lehetett.

Zsuzsó, Zsuzska,
Remélem taliztok majd ! :lol: :lol: :lol:

Vikus,
E vitamin mehet.
12+, na akkor én le se írom nekem mennyi :shock: :oops: :shock:

Rita,
Fene vigye ellenanyagtermelést, de ahogy Judit is írj inszem-lombik totál kiküszöböli ezt a problémát.

Ann,
Mindenképpen kérdezz !

Vnbeni,
Hugidnak gratula, kívánom hogy mielőbb kövesd Te is ! (párom és sógorom között 11 hónap !)
Helyes hogy mész ügyvédhez, juppppéééééééééééé !

Kisbeeka,
Ekkora barom kollégákat, úristen én nem bírnék így dolgozni.
Tesztet én kérdeztem, hát kiváncsi leszek :lol:
Ovuteszt: http://teszvesz.hu/listing.php/search?s ... %B3s+teszt

Csajok !
Valakinek volt már helicobacter szűrése ?

kubuspace

Nava,

Papírok: mindegy ki intézi, csak én (precíz Kubu) úgy voltam vele amit én csinálok és intézek az legalább hamarabb lesz rendben, de kitöltened az okmányokat Neked kell :lol:
Házassági anyakönyvi kivonat (300 napnál nem régebbi – én írtam okiirodának és küldtek postán egy hiteles másolatot, amit kórházban elvettek és vissza sem adták) ez alapján kapod meg ott a kórházban a lakcímkártyát, születési anyakönyvi kivonatot (1 nap volt az ügyintézés).
TAJ automatice postán jön
Adókártya (elméletileg) automatikusan jön (Marcinál küldték, sok ismerősömnek azonban igényelnie kellett)
Babakötvény automatice postán jön

Tgyás OEP (ezt a munkahelyem intézte) 1284698361.0718.doc
Családi pótlék MÁK (személyesen intéztem) 1284698426.6561.doc
1x-i anyasági MÁK (személyesen intéztem) 1284698438.4681.doc

Előre kinyomtattam a nyomtatványt, a másolatban kért igazolványokat (ami már megvolt) csatoltam és vártam a pontos adatokra (születés) hogy tényleg minél előbb beadhassam.

kubuspace

Anyaságit kedden du beadtam és pénteken reggel a számlámon volt a 64 pénz :-) pedig azt mondták hogy 2-4 hét az átfutás :-)

na végeztem, megyek Marcus mellé, mindjárt kel a drágám

kubuspace

kubu
terhesség és szoptatás alatt szedhető a Sinupret nekem anyós hozott először mikor Filippel voltam terhes és hónapokig szenvedtem aztán ez helyrehozott, meg most Hannával is kellett áprilisban, mikor Filip befertőzött.

jobbulást a betegeknek.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Kubu drága!

Akkor most Neked írom :D
Szóval megvolt a 2. ovu teszt is,de nemhogy nem erősödött a csík,hanem halványult...

Mondjuk a lgutóbbi Mary-m is fura volt,nem tartott egy napig sem :shock:
Bezzeg előtte vagy 5-6 napig volt "előzmény",aztán vér kb. fél napig (elég rendesen)...
Ilyen rövid se volt még :D
Ez a baba-dolog téééélllleg bekavart :? :D

Torkom nekem is sokat fájt,erre gyógyszermentes megoldás a méz,ami fertőtlenítő hatású,illetve a SÓS VÍZ!!! :)

Jobbulást! Én fél évig szenvedtem torokfájás miatt -talán emlékszel még a beszámolómra- aztán kiderült,hogy elég vashiányos vagyok,ezért nem tudott meggyógyulni a torkom.

Akkor azt mondta a gégészetes banya,hogy ha ilyen béna a torkomban a nyálkahártya,akkor babám se lesz,mert akkor a méhnyálkahártyám is gázos... :?

Erre beülti után a telefonban még a biológus is megmondta,hogy gyönyörű volt a méhnyálkahártyám,ráadásul 18 mm :D :D :D

No,ez csak kis kitérő....

Andi: persze csinálok még tesztet ma este is,meg holnap.
Legalábbis ez a terv :D

Sok esély nincs matiszolással eredményt elérni,de kellemesebb próbálkozás,mint 55 hasszuri :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kisbeeka
Köszi a gyógyszertippet, ez mondjuk még eszembe sem jutott, hogy dokival irassak valami a görcsre…
Igazából a 3. és 4. nap szokott brutál lenni, nekem akkor indul be, de azért talán nem földön fetrengős. /Anyutól örököltem, ő volt, hogy el is ájult/
Én nem hiszem, hogy bírnám ezt a munkát, amit te…

Judit
Én sem parázok attól, hogy vissza kell jönni dolgozni, mert szeretem, amit csinálok, csak hát jó lenne majd minél több időt otthon tölteni a picúrral...

Kubu
Nem tudom, hogy bírod két gyerek mellett a másoddiplomát, bár nekem is akkor kéne elkezdeni még valami gazdaságit…
Akkor nincs más, éjszaka kell menned a 923-assal :)
Jaj, én is szeretnék már itt tartani, hogy mindenhova kocsival… Én meg úgy félek a vezetéstől, hogy inkább BKV. Kénytelen leszek gyakorolni, gyerek mellé azért kell majd!
Ja, hogy Marci indián, az más! :)
Már kevésbé görcsölök, holnapra rendben leszek.
Képet nem küldök át, mert majd szeretném megtanulni a feltöltést :)

kispatak
Drukkolok a fogdokihoz és az interjúhoz

Nyuszika
Én nem tudom, mi újság IR ügyben, de:
Napi 1200 kalóriát eszem, fehérlisztet kerülöm, édességet szintén, heti háromszor járok ki futni, tornázom otthon, amennyit tudok és folyamatosan hízok.
És 2 éve várok babára...
Férjem is pont tegnap mondta, hogy tuti, hogy van valami bajom, mert ő is látja, mennyit eszem és mozgok, a pocakom meg csak nő...
Úgyhogy nálam ez a diéta + mozgás nem válik be, hátha kapok végre valami gyógyszert.
Persze más tüneteim is vannak, a hajam is iszonyatosan hullik pl...
Én a hajamra kenhetem a mediterrán diétát meg a húst salátával, ha most is azt eszem…
Korábban sem tömtem magamba a kaját, sőt, szóval nem értem...
estrella22

Békus:
Bocs, hogy belepof..... de az ovus tesztet én úgy emlékszem hogy nem este, hanem délután kell csinálni, ,mert akkor a legkoncentráltabb a szervezetdben... (ugyanúgy mint pl. a hcg-t meg reggeli elsőből javallott)...
andrea-1

Andi: hát ez a teszt azt írja,hogy gyűjtsem 10 éa 20h között a vizeletet... :shock: :shock: :shock: :shock:

De mivel napközben nem vagyok otthon,hogy belepisiljek egy hűtőben tárolt edénykébe 2 óránként,ezért csak este 1x végzem ezt a műveletet.

Az első esti egészen jól látszott,de picit gyengébben még,mint a kontroll,ezért gondoltam 1-2 nap múlva már okés lesz.

Egy korábbi teszttel (nem ugyanez volt) simán este kellett megcsinálni... :?

Lehet,hogy amilyet Te használtál,az azt az értéket mutatja ki. :)
Különbözőek ezek a tesztek,már ebből is látszik.

A Neten kapható tesztekben már nem vagyok biztos,mióta nem mutatta ki a ++++ tesztemet (terhességi teszt),és rámhozta a frászt,pedig 10-es érzékenységűt szereztem be 3-at...

A délutáni piss nem is lett volna megoldható,mert este 3/4 9 előtt nem érek haza munkából...
Ma mondjuk végre szabad vok :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Okes Békus, én csak rossmann-dm-meg vitani kft-set próbáltam... és azokra a fajtákra, amitvel nekem volt dolgom a du-i tesztelés volt írva.. Elször furcsálltam is, mert ugye hcg-snél a reggelhez voltam szokva...
Na mindegy, mondjuk a délutánis verziónál nem kellett gyűjtögetni semmit, kispohárba ment a pissssss, aztán rácseppentés és már jött is ki az eredmény.... :lol:
andrea-1

Andi: hát lehet,hogy keresek egy olyat is,még ellövöm ezt a 2-t,ami maradt :lol: :lol: :lol:

Ez gyógyszertárból való,mert a DM-ben épp nem lehetett kapni,és nálunk van rögtön 2 gyógyszertár is,és emberem oda tévedt be,mikor megkértem,szerezzen estére :lol: :lol: :lol:
Vendég

jöhetek 1-2 képpel ?

kubuspace

IGEEEEEEEEEEEEEENNNNN!!! :D :D :D

kérjük a képeket!!! :D
Vendég

Kubu, naná, hogy jöhetsz! Alig várjuk!!!!

Estrella!
A pajzsmirigyedet már kivizsgálták??? Gáz, amit leírsz!!!!!
gigibp

Kubu, IGENIGENIGENIGEN!!!!! :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép Kép

kubuspace

ne haragudjatok hogy ennyit tettem fel :oops:

kubuspace

Sziasztok!

Kicsit visszabújtam még szundizni, erre máris írtatok még fél oldalt :D

Andikám,
mi volt az a fura érzés amire ébredtél???

Kubu,
látom visszatérsz a hajnali netezők körébe :wink:
Sok szerencsét a mai-holnapi sulis őrülethez!!!!

Béku,
ez a sós vizes dolog ez micsoda??? Inni kell??? Vagy csak gargalizálni??? :roll:
Nekem is pocsék már a torkom, mert az orrom folyamatosan be van dugulva, így szájon át légzés van, attól meg kiszárad a torkom :? Remélem azért a mnyh-ig nem ér le a szárazság :lol:

Kubu,
remélem mire ezt bekarcolom már itt lesznek a képek :!:

Csajok,
látjátok a vonalzómat???
Már csak 3 napot kell kibirni nyugodtan a seggemen hogy mehessek hőn szeretett bmc-nkbe!!! :!:

Zsuzsó,
most nézem a te vonalzóidat, hát csajszi, nektek tényleg ajándék lesz a teszt az évfordulóra!
Nagggggyon romantikus!!!! Szuper jó lesz nektek!!!!

Kép
judit0713

Csúúúúúúcs!!! :D :D :D

Annnnnnyira gyönyörű a családod!!!! :)

Naon édi az a csiszma,meg az esőkabát! Meg az a forgó!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kubu,
törpéletes kis mazsolák :D Csudaszépek, és már most látszik a fejükön, hogy milyen értelmes kiskölkök!
Marcus talán filmsztárnak készül? :lol:
Veszem ám a mintát a vegyespárosomhoz :wink:

Kép
judit0713

Judit: csak gargalizálni kell vele! :)
Én langyos sós vizet csináltam,erre nagyon sokan esküsznek,többek között a "vének" is,és a házidokim,meg apum :lol: :lol: :lol:

Én csak azért nem tudok róla nyilatkozni,mert nekem a vashiány miatt nem jött helyre :D
Vendég

És hogy ne haragudjunk! HA nekem ilyen tündéri gyermeke(i)m lesz(nek), tuti teleplakátolom velük a várost :lol: de legalábbis a fórumot!

Kép
judit0713

Judit: már csak 3 nap!!!!! :D :D :D

Kép
Vendég

Judit: csak semmi HA!!!

Szóval: amint meglesznek a szintén gyönyörű gyerekeid,azonnal teleplakátolhatod Velük az oldalt!! :)

Utánuk közvetlenül plakátolok én is!!! :D :D :D :D
Vendég

Addig is,míg nem lesznek babácskáim:

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Kubu: gyönyörűek!!!! :) Imádni való mind a kettő!! :)

Juditkám: igen-igen, már csak 3 nap :) annyira drukkolok Neked.. igzi lesz a hétfői nap!!! :)
Reggel émelygés volt.. de nem volt vészes, csak visszaaludni nem bírtam már..
andrea-1

Kubu, angyaliak a gyerkőcök!!!!
nehogymá szabadkozz a képek miatt!!!!

Judit, már csak két nap, mert a 3. nap már reggel már ott lesz a +++++++++++++ teszt.

tényleg jó az időzítés, bár tényleg sikerülne!!!!!!!! :oops: :oops:
ráadásul 1-én nincs Sz, így szerintem inkább csak 4-én megyek vissza bmc-s, remélhetőleg +++++ tesztre. :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsókám: neked is drukk a ++++++++++++++++-os teszthez!!!

Nem tudod Sz. csak 1 napot nem lesz.. 1-én?? Vagy esetleg hosszabb távollétre megy?
andrea-1

Én várhatóan 4-én megyek SZ-hez :D

Ugyi bent lesz aznap?
Jön még valaki? ;)
Vendég

Igazad van Béku, már itt van(nak) a pocimban :wink:

Zsuzsó,
csak semmi bárcsak! Sikerül, mert így kell lennie!!! Egyszer már bemutatkozott, és most meg is érkezik a kis csadátok, mert így van megrendelve!!!

Sajnos még 3 nap, ugyanis csak hétfőn lesz vv, ma meg még csak péntek van :? De ma este érkezik a barátnőm, itt lesz vasárnapig (előre is elnézést, de nem valószínű, hogy sokat tudok jönni ez idő alatt) remélem eltereli majd egyre fokozódó idegességemről a figyelmemet!

Andi,
megy pü

Kép
judit0713

Zsuzsi: akkor valószínűleg találkozunk aznap ;)
Persze ez még függ Mary-től is :D
Vendég

Judit, a mai nap már nem számít, már dél van. :-)

a 4-i héten úgy tudom lesz Szűcsünk. nekem legalábbis csak annyit mondott, hogy 1-én nem lesz.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Kubu, nagyon köszi!!!! Drága vagy! Lementem, nyomtatom, kitöltöm, stb...
Látom, te nem bízod a dolgokat a véletlenre! :wink: Nekem sem kellene!
Gyerekek gyönyörűek!!! Egymásra is nagyon hasonlítanak, de mindkét gyerkőcben látlak téged is és apát is! :D

Lehet, jobb lett volna, ha én is felkelek 6-kor, akkor talán nem álmodtam volna annyi borzalmas szart, ami miatt még mindig kész vagyok :( Ráadásul ma megyek dokihoz... ezt én nem tudom megszokni, azt hittem egyre könnyebb lesz, de hiába is tagadnám, fosok... :roll:

Andi, megnéztem Matisz nagypapit... hát mindig kiakaszt :shock: :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi: semmi okod aggódni a vizsgálatoktól!
Abszolút sínen vagy,kis tündérkéddel minden a legnagyobb rendben van! :)

De kérjük az újabb fotót!! ;) :D
Vendég

Köszi Béku!!!
Majd meglátod te is, mikor már nemsokára itt tartasz, h. nem egyszerű... pedig miért is ne lenne minden rendben? Csak ez egy rossz beidegződés, én úgy gondolom...
Hááát, ha kapok felteszem, de nem tuti, h. adnak :)
Ti pedig csak matiszoljatok ezerrel! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi, megértelek az aggódás miatt, de bízni kell a legjobbakban. tuti én is mindig para lennék, akkor is ha nincs rá ok.
küldök neked nyugihullámot és várjuk a képet, ha lesz!!!
mondd hogy neked meg kell mutatni a kiscsajt a fórumon! :-) :wink:
meg persze gondolj arra, hogy már túl vagytok a 32. héten!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

ok-ok,matisz próba egy-kettő-három!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Megmondom őszintén,ezelőtt a fórum előtt eszembe se jutott soha,hogy miután elindult a terhesség,bármi baj lehetne...

Persze itt hallottam azóta sokmindent,de mindig a fülembe cseng,amit az én drága édesanyám mondott (és miközben ezt írom,hirtelen kivilágosodott az ég nálunk... ):
az anyaság és terhesség az a dolog,amiben mindig 100%-ig optimistának kell lenni!

Ezt akkor mondta,amikor azon aggódtam,lesz-e gyerekünk.

De igazából már TUDOM :)
És semmi kétségem affelől sem,hogy tökéletesen egészséges babá(im) lesz(nek). ;)

Édesapám meg azt mondta nemrég,hogy szerinte hülyeség a mondás,miszerint "Jobb félni,mint megijedni"...

Magyar ember imád aggódni :lol:
Erre ő azt mondta,hogy inkább éljem nyugodtan az életemet,és ha bármi gond adódna,azzal majd akkor foglalkozunk.
A titok is megmondta,hogy nem szabad örökké aggódni,ez az önmagát beteljesítő jóslat!

Úgyhogy Navi drága,elő a Titok könyvvel,olvass pár oldalt,vagy kattints ide: http://www.titokfilm.hu/thesecret/
nézz meg egy pár percet belőle,és visszatér az optimizmusod :D
Vendég

Béku,
látom szabadnap van! Ráadásul pozitívenergiabombát reggeliztél :lol:
Aaaaaannyira csípem benned ezt az optimizmust!

Navi,
minden OK lesz! Anyám, már csak pár hét és olyan képet is láthatunk Zorkáról ami már nem pociban hanem ölben készült :D

Zsuzsó,
jaaa, ha így nézzük tényleg mingyá itt a teszt :lol:

Kép
judit0713

Sziasztok Csajok!

Ettől az időtől kész vagyok!

Urammal szedetek C-vitamint meg Liciumot...de tömöm akkor E-vitaminnal is!!!!!

Andrea!
Te is IR -es voltál?és voltak cisztáid?engem most megijesztett egy vendégem,h PCO-szindrómám van és soha nem lehet gyerekem.... :shock: :shock: :shock: :shock:
De a PCO és PCO-szindróma ugyan az??????

Kubu!meg kell zabálni Őket!!!!az a haj.....kész
vikus82

Ajjjaj Vikus,
tudatlanok az eberek nem kicsit!
Ne dőlj be ilyen mende-mondáknak, azért járunk bmc-be hogy ott jól megoldják helyettünk amit mi a testünk problémai miatt természetes úton nem tudunk!!!

Kép
judit0713

Vikus, van aki esküszik a FER-re vagy a Maca Vibe-re, ezeket is érdemes megnézni/megpróbálni.
de ezeknek mire látod az eredményét, az minimum pár hónap.
nekünk is E és C vitamint mondtak, napi ezer, mindkettőből.
a pco és a pcos én úgy tudom nem ugyanaz.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

vikus: Ha ez megnyugtat én pcos-es vagyok és van gyerekem. A pco az a policisztikus petefészket jelenti. Ez bárkinél előfordulhat, de a ciszták a mensivel távoznak. Ha a mensivel sem távoznak, akkor beszélünk szindrómáról. De ha az IR kezelésre kerül, akkor az rendezi a hormonokat és lehet az embernek gyereke. Nem tűnnek el a ciszták, de nem okoznak gondot.
vicky79
Budapest III. kerület

Békuuuu, aranyos vagy nagyon! Teljesen igazad van, ill. anyukádnak és apukádnak is!!! Ez a jobb félni, mint.... rájöttem, h. tényleg baromság! Nem lehet úgy élni, h. retteg az ember! Ráér akkor aggódni, ha tényleg van miért! :D
Párom azt szokta mondani, h. nálunk csak azzal volt a gond, h. nem tudott beágyazódni, megtapadni, onnantól kezdve nem lesz SEMMI probléma! Ámen :wink:
Csak lehet ez a szutyok idő, ami megvisel... de már megyek is olvasni!!!!

Judit, úúúgy várom már! Zorka kézben! :lol: De nem sürgetjük!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Lányok,aki nem S-sel iratott beutalót IR-re,hol szerezte? :)

Úgy értem sima házidokk vagy nőgyogyó is elküldhet?
házidoki meg ugye simán sztk-s laborba küldene. Ott is megcsinálják?

És ha igen,ki fogja kiértékelni?
Aranyos a háziorvosom,de el tudom képzelni,hogy ő se nagyon konyít az IR-hez...

Judit: optimizmusom töretlen,hisz közeleg az idő!!! :D :D :D
Neked meg még inkább!! :)
De a vonalzódon is úgy lenne helyes a szöveg,hogy "már csak" :)
Vendég

Hahó, bekukk aztán megyek du-i szundira, mert korán keltem.

Dokkert megjártam, jó sokat voltam nála, de kész a 3. gyökérkezelés. Most pihi, aztán hid következik. Fájhat most, teszi is, ma is 2 inj. kaptam. Az idő engem is kiakaszt. Állás ügyben semmi, de várjuk meg a keddet. De már hinni se merek benne meg bizni se - ugy mint ti a tesztekkel, csak hát persze az más.

Breki: szerintem csak magáért az élményért tedd, ha nagyon rá gondolsz, nem biztos hogy sikerül. És hallgass a megérzéseidre, nekem nem véletlenül lett akkor,amikor! Főnök hess, remélem hamarosan otthon maradsz, ők meg menjenek messzire.

Kubukám: gyerekek *5! Imádni és zabálni valóak!!!!! Igen egyedül is mehetsz azzal a családi jeggyel, miért ne?? De remélem lesz majd autó is! Apának is megadrukk és remélem én is meg ő is horogra akad - gondolom tudod miért irom (halászokhoz jelentkeztünk elvégre!)

Juditkám: már csak pár nap, igzulok és szorítok!

Macs: ma reggel nagyon gondoltam rád!!

Eszterkém: hogy vagy, gondolunk rád sokat!!!!

Woody, Lukácsné: képet kérünk!!!!

Estrella: görcs hess, baba jöjjön!

Vbni:irány az ügyvéd, bunkó pasi pedig tanuljon, ha szép szóval nem megy neki.

Na most megyek csucsukálni

üdv kispatak
Vendég

Navi: úgy ahogy mondod ;)

Én is épp azt mondtam páromnak,hogy nálunk meg csak a "feljuttatásával" van probléma,mert endó,meg hátrahajló méhnyak,meg méhszájseb,stb...
De onnantól minden okés,és így is lesz!

Elsőre már majdnem tökéletes volt,sikerült Sz-nek bizonyítanom,hogy ki kell tartania a sikerünk mellett,igenis képes rá a szervezetem,ő is elképedt :D

És mivel kétszer nem követem el ugyanazt a hibát,másodjára már bizony UH-képet is hozok Nektek ;)

Úgyhogy tervezgess nyugodtan Zorkicának :)
Túl a 32.héten nem történhet semmi!!! :D

Innentől csak a picur jelzéseire figyelj,élvezd ki az élet adta ajándékot,mert nem sokáig lesz már pociban :)

Anyum életének legszebb hónapjai az a 3x8 hónap volt,míg minket várt tesóimmal :)
(Mindhárman előbb érkeztünk 1-1 hónappal,tökéletesen egészségesen ;) )
Vendég

Kispatak: persze,az élményért kell leginkább,de nálam ez nem ilyen egyszerű...
Az élmény már nem is annyira az,néha elég erős fájdalmaim vannak helyette a hülye endó miatt...

Nem véletlenül sürgetem a lombikot,a baba megoldja ezt a problémát is,utána jobb lesz :)

Nem egész egy év múlva már nekem is a kezemben lesz(nek) a babó(k)!! :D
Vendég

Kubu csodálatosak a gyerkőceid! Marci, mint egy szupermodell! Sztár lesz ebből a kiscsávóból!!!! :)
Liza is tündéri, az a forgó... :D

Breki!
Házidoki nem írhat beutalót IR-re! Nekem szerencsém volt, mert a diabétesz központban megmondták, hogy mit írjon rá és akkor megcsinálják nekem!!! Gondolom nem ez a bevett szokás, egyszerűen csak jófejek voltak.
Nőgyogi írhat és akkor megcsinálják, bár nem tudom, hogy sztk-ban hajlandóak-e rá, de úgy emlékszem, hogy azt mondta, ha a nődokitól hozom meglesz.

Navi!
Apudnak igaza van! Nem kell mindig parázni, elég akkor, ha már baj van, és akkor jöhet a megoldás is! :)
Minden a legnagyobb rendben lesz, hidd el!!!!!!
gigibp

Igeeeeeeeeeeeeeen-igeeeeeeeeeeeeeeeen laptetőőőőőőő! :lol:

Megosztom az éppen rászorulókkal: Judit, Zsuzsi, Zsuzsó és persze tartok meg magamnak is! :lol:
Na meg persze küldök még Maccsnak, Navinak, hogy ne izguljon!!!!
gigibp

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?