Kislibuskám! Köszi az érdeklődést!
A pénteki UH előtt én teljesen beparáztattam magam, és már felkészítettem magam a legrosszabbra, mert a múlt héten egyfolytában mindjárt-megjön érzésem volt, közben semmi kismami-tünet (se cicifeszülés, se hasszurkálás, róka-komának meg végképp se híre se hamva…). Na, meg megnéztem egy mérettáblázatot, hogy amikor az UH lesz, már majdnem 3 centisnek kell lennie a babucinknak, ehhez képest kiderült, hogy csak 2,54... Később persze rájöttem, hogy az a mérettáblázat, amit néztem, az ausztrál populációra vonatkozik, és a magyar átlagok alapján a gép 9+4 napos terhességnek becsülte, pont amennyi pénteken voltam! Úgyhogy nagyon elszégyelltem magam, hogy ennyit aggodalmaskodtam meg egy kicsit elégedetlenkedtem
, miközben ő gyönyörűen fejlődik!
De aztán amikor Apánk felém fordította a képernyőt, azt hittem, hogy elolvadok! A babócánk folyamatosan ficánkolt, integetett a kis kezeivel, látszott, hogy nagyon jól érzi magát odabent! Hát, azóta mi is lubickolunk a boldogságban, nemcsak ő!
Kislibuskám, és Ti hogy vagytok? Gondolom, most ebben a szép időben még sokszor mentek sétálni Anna Katinkával! A kendőt szereti a kis Tündérke, azt használjátok a leggyakrabban?
Momelcsike! Örülök, hogy a méhlepény már jó helyen van, és a babócák is szépen fejlődnek! Ha ennyire titkolóznak, akkor biztos, hogy legalább az egyikük kislány! Drukkolok, hogy így legyen!
Apánk mit mondott a genetikai szakértő véleményére? Említette megint az amniot?
Kisgaby! A múlt héten Ti is voltatok Apánknál, ugye? Hogy vagytok? Sokat ficánkolnak a babák? Tényleg, választottatok már nekik nevet? És miket szereztetek be eddig? Sok mindent megvetettek már? Vagy kaptatok a rokonoktól, ismerősöktől? Egy ágyban fognak aludni a gyerkőcök az elején vagy rögtön külön? Milyen ikerbabakocsit néztetek ki? Minden apró részlet érdekel!