Új privát üzeneted érkezett!

Gyorsan 1-2 képecske, most van időm feltenni.

Kép Kép posipúpozás Kép Kép Kép Kép Kép Képitt látszik a két pici fogacska és az, hogy a lányom igencsak kameraérzékeny.
Ahogy észreveszi a gépet egyből produkálja magát.

Kép
Kép
zuzmó

Jó reggelt Csajok!

Zuzmó :)

Drágaságunk is eszi a szőnyeget. Fogacskánk még nincs. Jó hallani Rólatok! Nem raktátok még lejjebb a kiságyat. Ki ne ugorjon a Drága! Nálunk is kuszás játék van. De előre. Mindenen keresztül.

Mindenkinek millió puszi!

Kép
mot

Zuzmó:
Édes a kiscsaj, jók a képek. És mennyi haja van, nem semmi! :D
Moték Krisztina Királynője is gyönyörű, vagány ez a keresztelős szerkó. :D
Vendég

Ballagyó!
Hát sajna benyeltél valami kis championt nagyon úgy néz ki,de ki lehet kezelni és ha zárt a méhszáj,akkor nincs gond!
Zuzmo!
Nekem anyu mindig kenyérhéját adott piskóta helyett rágcsálni,mert az jó volt az ínyeknek is!De a tiramisut azt én is a Mamm-ból csinálom!Nincs annyi rossz cucc benne!
Hatalmas és nagyon éde a kis Jázmin!
Lippa!
Hát tudod,csodásak!
Bibarci!
REmélem mindjárt vége van már az ELM utcának és megnyugodhatsz!
Mamm!
Akkor pihi és ne sajnáld a Horvátországot!

Íme a legújabbak!!!!!!

Kép

Kép
Vendég

Zuzmó! Háztartási kekszből is van cukormentes. Detki termék, és, ha jól emlékszem "Cukorstop" néven fut. Vagy a kekszeknél v. a reformélelmiszereknél szoktam látni. Terhességem első időszakában ez tartott életben. :wink:

Chesti, a linket én is elraktároztam magamnak, bár vannak fenntartásaim. :roll: Dehát én már csak ilyen vagyok. :wink:
Nagyon ügyes Niki-bébi!!
Na, akkor majd sorbanállunk Sz. doki előtt, mert mi is azt beszéltük, hogy a találkozón elintézzük a dolgot, nem bumlizunk be a BMC-be. Most úgyis egyre nagyobb ott a felfordulás, ahogy beleolvasgatok a másik topikba.

Benszi, apááám, nem semmi pocak!!! Hűűűűű! :P

Bibike, drukkolok a biopsziához!!!!

Mamm, örülök, hogy jól vagy. Tessék sokat pihenni!! Az utazást, én is meggondolnám a helyedben.
Sokat "szinkronizálom/juk" apával Mátét. Annyira igyekszik kommunikálni velünk, nem lehet kihagyni! :D Aztán, lehet, hogy egy-egy elmélyült vigyorgás közben ő éppen arra gondol: "de hülyék vagytok"! :wink:

Lukrécia, tuti jó a fekvő számítógép!!! Te is pihizz sokat, és használd ki, hogy megteheted!

Kismoni, ha jöttök találkozóra, megpuszilgathatod. Én pedig majd bekopogtatok a pocaklakóidhoz. :P

Csajok, nekem annyira hiányzik időnként a pocak! Normális ez?? Máté már fél éves lassan! :shock:

Baba-mozgás: 16. héttől már időnként éreztem a mocorgást - én bélmozgáshoz tudtam hasonlítani, pillangórepkedés, ilyesmi érzésem nem volt :roll: Úgy igazából pontban 20. hetesen rúgott meg Máté, onnantól kezdve nem volt megállás.
Hi-hi, emlékszem, állandóan azon paráztam, hogy én az elől tapadó méhlepény miatt majd nem fogom érezni. Chesi nyugtatgatott, hogy neki így volt a mlepény, és simán érzett mindent.

Apa elvitte manócskát sétálni, 11-től 15-ig áramszünet lesz nálunk, addig intézem gyorsan a főzést-mosást.

Puszi! [/b]

Kép
Kép
share

Zuzmó
Ha akarnád sem tagadhatnád le a lányod!!Azok a hatalmas szemek!A harmadik kép nálam a nyerő :D

Mot
Krisztina hercegnő tünemény ebben a ruciban!

Benszi
A véleményem a másikon :D
gabicsibe

Csibe!
Olvastam és köszönöm!
Share!
És hol vagyok még a végétől?
Megértelek,hogy hiányzik a pocak,meret ha csak rágondolok,hogy többet én már nem leszek pocakos,mert épp elég lesz ez a kettő,akkor azonnal zokogni tudnék!Bár van még 2 fagyibébink!
Lippa bezzeg bátor!
Vendég

Chesti,Juci,Benszi köszi a dícséretet :D !

Nagyon boldog hófordulót kívánok a kis Lencsilánynak!

Chesti azt meghiszem,kivéve amikor a végén a rája simogatónál az egyik rája rácuppant az üvegre Petrával szemben.Szegénykém nagyon megijedt, üvöltve rohant el onnan.

Zuzmó nagyon édes Jázmin baba!

Mot Krisztina hercegnő olyan mint egy kis angyalka ebben a keresztelős ruciban,gyönyörű!

Benszi :shock: ,hát nem semmi a pocakod,rengeteget nőtt a tali óta.Nagyon csini vagy,sugárzik Rólad a boldogság :wink: !Na várd csak ki a végét,majd ha ennyi idősek lesznek a Lurkók,mint most a Tündérkék,akkor hogy fogsz állni a fagyis kérdéshez :wink: !

Bibar már biztos túl vagy rajta,várunk majd a hírekkel.Vigyázz Magatokra,pihizz sokat!

Így esznek a Csajok egyedül,ruha nem csak azért nincs rajtuk mert meleg van :lol: .

Kép

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Fiúk, lányok! De csodásak ezek a babák!!!! :D

Bibarci, gondolok Rád!!! Várjuk a híreket!
süni76

Sziasztok Kismamik!!!

Édesek a lurkok!!!

Benszike!!Cuki a Pocid!!!!!!!!!!!
Kicsi Bibarci!!!!!!!

Nagyon nqagyon szurkolok neked,remélem minden rendben ment!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Várunk vissza nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lippa!
Hát az uram nem nagyon bírná a további megpróbáltatásokat majd pár év múlva!Már most betojt! :lol:
Köszi a dícsérőt!Szerintem is rengeteget nőtt a tali óta!Most ráadásul Dóra egészen hosszáben és félig keresztben szerintem teljesen kinyújtózva fekszik mert majd szétreped az oldalam!
Basszus!Ez a két csaj nagyon jófej!Olyan komoly arccal tudnak csinálni olgokat!Imádom őket!

Nyunyi!
Köszike!

Luki!
Mi van már a Bibarral?
Vendég

Kicsi mamik!!!

Mikor jön szerintetek vissza Bibarci??!!!Nekem híányzik!!! :oops: :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Mot papa!

Köszi az aggodalmat, de már lejjebb lett téve a kiságy, csak ezek a képek még előtte készültek. Azóta kidugja a lábát a rácson kényelmesen ráengedve a rácsvédőre és úgy " lazul". :lol:

Kép
Kép
zuzmó

Sziasztok!

Megjöttem Konctól. Volt rákszűrés, hüvelyváladék, minden, amit csak el lehet képzelni. Azt mondta, lehet, hogy lesz benne egy kis gomba, hétfőn kiderül. Viszont a méhszáj zárt, picurkánk "kulturáltan szórakozott": egy kicsit kalimpált a kezével. A lepény is jó helyen van, ami viszont aggaszt egy kicsit, hogy a drága gyermek - Konc szerint - mélyen tapadt meg, közel a méhszájhoz. Szerinte ez nem különösebben baj, ettől nyugodtan dolgozhatok tovább. Ti hallottatok már hasonlóról?
ballagyo

Bocsi lányok,csak most jutottam géphez,hosszú lenne elmondani miért,nem is lényeges.

BIBAR-INFÓ

Sikeresen túl van az eseményen,azt mondta nem fájt,picit kellemetlen volt.Meg is nyugtatta a doki,mert megmutatta UH-n,hogy milyen messze van Olivér onnan,ahova a tűt szúrják.Ő volt az első szerencsére.Jövő hét pénteken eredmény.Most pihizik ezerrel,talán holnap már ir,majd Ő eldönti,de ha nem,én mindenképp irok.Köszi a drukkokat.Puszil mindenkit. :D

Kép
lukrécia

Mamm

örülök,hogy minden ok.Hát,én sem mennék horvátországba....

Benszi

hú,nagggggyon sokat nőtt a pocakod a tali óta :lol:

Zuzmó

tündér a kis Jázmin :P

Kép
lukrécia

Lukrécia, köszi a híreket a "nászasszonyról" :D Pusziljuk!!!!

Jóéjt!
süni76

Bibar

Végre hírek!Látod már két nappal öregebb vagy :lol: Tudom most azt fogod modani bárcsak egy héttel,de ne izgulj nem lesz semmi gond!!

Köszi Lukrécia!Te hogy vagy?
gabicsibe

Köszi Csajok, Apával úgy döntöttünk, hogy nem megyünk Horvátországba. Sajnálom kicsit, de jobb félni mint megijedni, nagyon sok a veszítenivalóm, úgyhogy maradok a hátsómon. Holnap megyünk barátokkal Balcsira, azt találtuk ki, hogy utána még ott maradunk pár napig, az lesz idén a nyaralás! :D

Zuzmó,
Jázmin olyan kis édes, és milyen nagy lány már! :)

Bibar,
végre túlvagy a vizsgálaton, ügyi voltál! :) Most aztán pihi és tessék vigyázni a kis Olivérre! :)

Benszi,
szép nagy poci! :D

Lukrécia,
te hogy érzed magad? Megy a pihi ezerrel?

Vicus,
meggyógyultál? Gyere gyakrabban! Puszi!

Most egy pár napig nem leszek, ha megjöttünk a Balcsiról, majd jelentkezem! Addig mindenki vigyázzon magára és a babájára (vagy babáira :) ), ,és szorítsatok nekem légyszi a holnapi AFP miatt!

Puszi,
Mamm

Kép

Kép
mamm

Mamm:
Vigyázz magatokra!

AFP-kérdés:
Ki hogy tudja mikor kell levenni a vért AFP-hez? A 16. héten, vagy már a betöltött 16. héten? Nekem 09.03.-ra adtak időpontot, akkor leszek 17 hetes és 2 napos. Az jó? :shock:
Vendég

Estrella!
Én 16+1 voltam amikor levették,ne izgulj,még bőven benne vagy az időben!

Bibarci!
Mázlista,hogy első lehettél!Túl vagy rajta!Remélem már nem izgulsz,mert nem azért csinálták a vizsgálatot,mert baj van Olivérrel,hanem azért,mert lassan csúszol a vénkúva kategóriába!Ez lebegjen a szemed előtt! Minden rendben lesz!

Lukika!
Köszi a Bibar infót!Hát igen én is döbbenek milyen rohamosan nagy lettem!Sajna a valagam is!Te hogy bírod a fekvést?

Mamm!
Köszi a dícsérőt!Jó pihit a Balcsin!

Ballagyó!
szerintem ne kockáztass!Betegszabi!Én nem mennék dolgozni!
Vendég

Jó reggelt Kicsi mamik!!!!

De jó ,hogy van hír Bibarciról!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Örülök,hogy túl van rajta!!!!!!!!!!!!!!!!Minden rendben lesz!!!!!!!!!!!!Várlak nagyon vissza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Mamm!!!Érezzétek jól magatok,a balcsin!!!!!!!!!!!!!!És vigyázz magatokra!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Estrella!

Nekem elszámolta a doki az afp annó és a 15 héten csinálta meg,nem is lett jó utána egy héttel késöbb már jó volt!!!Szerintem is belefér ez az 1 hét!!De azért kérdezz rá!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Estrella: betöltött 16. hét!!! NAgyon jó az időpont, amit kaptál.
:lol:

Mamm, Horvátországba mehettek majd a babával is bármikor, de őt MOST várod, most kell rá vigyáznod. :)

Bibar, örülök, hogy rendben mentek a dolgok!

Lippa, kész vagyok a csajoktól!! :lol: :wink: Szívesen elmennék hozzátok egy terepszemlére: egy nap Lippáéknál. Aztán biztos meggondolnám, hogy akarok-e máris-rögtön kistesót. :shock:

Benszi, pontosan úgy értettem a "hű-ha"-t, hogy tudom, még messze a vége. :P

Zuzmó, tegnap lemaradt: Jázmin nagyon sokat változott, igazi vagyány-csajszi lett. :lol: :lol:
Hogy csinálod, hogy az ágy ennyire rendben van? Vagy a kislányos rendszeretőbbek? Máté 2 perc alatt képes leamortizálni a kiságyát v. a játszóhelyét. :roll: Szétrámol, aztán kiabál, hogy nem találja a játékait. Tiszta apja! :? :wink:

Kistesót ki szeretne mostanában? Ha nem jön össze, újra BMC? Bár nálunk nem hiszem, hogy aktuális lesz, de sokat jár ezen az eszem mostanában. Tiszta hülye vagyok! Még csak most szedtem össze magam, és már újra akarnám. :shock:

Lépek. Máté megunta a reggeli utáni sziesztáját, sürgős szórakoztatásra vágyik. :wink:

Kép
Kép
share

Sziasztok!

Bibarci ,örülök, hogy ok minden, Luki köszi az infót.

Mamm ahogy a többiek is írták fene egye a tengert, majd jövőre. :)

Share Én ugyanígy vagyok vele. :) Jöhet a tesóka. :)

Zuzmó Jázmin édes, és micsoda nagyra mereszti a szemecskéit. :) Én az utolsó képet imásom. :)

Lippa ezek a csajok... :lol: :lol: Egyből levágtam miért pelusban esznek. :)

Benszi apám mekkora a pocak :lol: :shock: Hát ha nem tudnám, Én is megkérdezném a napokban szülsz e. :)
Rendesen húzhatja a hátad.

Estrella nekem is a 16. hét körül volt. Nagy feneket kerítenek neki, de nem is annyira megbízható az AFP, ne izgulj.

Hátv nálunk minden héten van valami....kezdem unni :roll: :evil: :shock: :cry: Tegnap este 10-kor elkezdett sugárban hányni, ezt hajnal 4-ig 5* megismételte.
Reggel elvittem dokihoz, ütközben telerakta a kocsit nem kis szinten. :( Pedig csak anyatejet kapott.
Vírus...hááát peeerszeeee.
Van is egy gyanúm honnan. Tegnap előtt a kikában voltunk, és ott vendég babakocsik vannak, hogy közlekedni tudj. Láűttam Én, hogy nem valami tiszta, dehát mondom mi baja lehet....Ahha a kis lüke mivel fogzik bekapta a fogodzkodóját..... :evil: :evil:
Én barom állat!!!! :evil: :evil: :cry:
Este velünk aludt, egy cseppet nem aludtam figyeltem lélegzik e, és ezer hülye gondolatom volt közben. :( El sem mondom őket, mert hülyének nélznétek, de nem veszíthetem el ezt a kis lükét, abba belehalnék. Tudom tudom ez csak hányás, meg vírus, de totál féltem. :( Annyira rossz látni hogy szenved :(
Szegénykém. :( Remélem iszik majd eleg ma, mert enni nem ehet, és tudjátok az ivással hadilábon vagyunk. :(
Most alszik, de nem tudom örüljek e neki...doki azt mondta ha nagyon aluszékony akkor kiszáradás gyanús....bár most jöttünk onnan és azt vmondta semmi jele egyenlőre.....
Hááát ez az anyaság, aggódás, aggódás, aggódás.

chesti

sziasztok lányok
nagyon drágák vagytok hogy izgultatok értem,köszönöm mindenkinek :P :P :P na szóval kicsit fájt,de olyan gyorsan túl voltam rajta,és közben végig láttam a babát,aki a hüvelykujját kinyujtav mutatta nekem hogy minden oké :P :P :P cuki volt.most pihizek,de már nagyon uncsi :cry: rendes volt a dokim mert elsönek behivott,egyébként 10 en álltunk sorban a kismütő elött :oops: :oops: 2 hétig nem emelhetek és lightos életmód :oops: jaj és annyi babát láttam,annyiraaaaaa jóóóó volt :lol: :lol: és hallottam ahogy szül egy nő,na ez annyira nem volt jó,de izgi volt :oops: :oops:

Luki néni
köszi a közvetitést,és azért légyszi piszkálhassalak néha :lol: :lol: :lol:

Benszi
köszöni a vén kuva a besorolást :P :P próbálok nem aggodni és tudom hogy MAKK egészséges,nagyon várom már a jövö hét pénteket,ja és szept 3.-án meg nagy uh,ahova vihetek videókazit és felveszik :P :P :P a pocakod oltári jóóó :P :P

Zuzmó
nagyon jók a képek :P :P

Nyunyi
vagyok :lol: de még keveset irok majd mert ma még fekszem zömében :oops: hogy állsz a szurikkal?

bibar

Estrella
Én nem vagyok orvos, de szerintem nem jó. 16+6-ig kellene. Bár ha a sajátomból indulok ki, akkor nekem 16+4 volt és k...ára nem jött be. :) Most aztán jófej vagyok,mert írok Neked, de csaj a szám (kezem) jár, mert érdemi infot nem adtam.
Megnéztem a dvd-t. Nagyon durva a különbség. Teljesen kiakadtam, hogy erre Bp-en semmit nem mondtak. Esélyünk sem volt, csak kínoztak 20 hétig.
Vendég

Chesti
Én mint tapasztalt édesanya adnék egy tippet az itatásra, ha nem bántalak meg vele. Tesóm kisfia januárban teljesen kiszáradt a hányás miatt. Ő sem volt hajlandó inni, éppen akkor próbálta leszoktatni a ciciről. Kitaláltam, hogy injekciós fecskendővel itassuk. Játéknak fogta fel. Felváltva fecskendeztük a teát a pici szájába és működött a dolog. Persze csak végszükség esetére ajánlom. (Ha nagyon hülyeség,akkor elnézést, csak segíteni próbáltam.)
Vendég

Lexi drága köszi a tippet, igen én is beszoktam vetni a nurofenes fecskendőt, de most azt vettem észre magához képest sokkal többet iszik. Remélem igy is marad. Ő is érzi ezekszerint, hogy kell neki a folyadék.
(Férjem már azonnal a heim pálba küldött)

chesti

Te vénséges Bibarci :lol: :lol: :lol: :lol:

Örülök,hogy túl vagy rajta!Csak lájtosan!Aput is mellőzni kell????? :oops: Gondolom igen!Köszi a pocakdícsérőt!
De jó,hogy videóra veszitek majd a kis Olivért!Nálunk DVD-re vették!Izgi lesz!

Chesti!
Szegény Lencsilány!Kifáradt,azért alszik,reméljük nemsokára jobban lesz!Köszi a pocakosdícsérőt neked is!Érdekes a hátam még nem fáj!Csak azt mondta az uram,előre ne essek,mert hintaló lesz belőlem!

Share!
Értettem ám :wink:

Lexi!
Ment pü
Vendég

Chesti, jobbulást Nikinek!!! Kitartás az itatáshoz! Csak kórházba NE!!!! Cukrosan sem iszik teát? Tudom, hogy te sem akarod cukorral nyomatni a gyereket, de most vészhelyzet van, és talán egy kis szőlőcukorral nem rontasz el semmit.

Teljesen megértem az aggodalmadat. Nap nem múlik el, hogy ne gondoljak arra, majdnem elvesztettük Mátét. Ha nem visszük be este, ha nem könyörgöm ki a férjemtől, hogy az éjszakai szolgálata előtt még igenis induljunk el, lássa orvos Mátét, akkor már lehet, hogy nincs velünk, egyszerűen elvérzik álmában. :cry: És minden pöttyöt remegve vizsgálok azóta is, nem-e bevérzés. Ha gyanúsat észlelek, akkor rögtön rémképeim lesznek. Áhh, szerintem soha nem fog ez elmúlni.

AFP-ről, én úgy tudom, hogy inkább 17., mint 16.
De, ha már ennyire eltérőek az infók, akkor szokás szerint: Estrella, inkább doki mondja meg, jó-e ez az időpont, v. menj korábban. :roll:

Kép
Kép
share

Benszi, "hintaló" ez jóóóó! :lol:

Kép
Kép
share

:oops: :oops: Huhh, rosszul fogalmaztam! Nem "elvérzik", hanem "elvérezhetett volna". :oops: :oops: Nem mindegy!!!

Kép
Kép
share

Drága Kicsi Bibarcim!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nagyon örülök,hogy túl vagy rajta!!!!!!!És hogy minden rendben ment!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Én is elvagyok a szurikkal ,tegnap voltam uh ,Szűcs dokinál ,tele van a petefészkem tüszökkel,és még hétfőig szurom a merionalt ,és kedden kell mennem uh-ra!!!És akkor meglátjuk mi a helyzet!!! :roll: Mindenki azt mondtaörüljek ennek,ez jó !!!Csak nőjjenek szépen!!!! :roll:

Chestike!!!

Szegény kicsi manókának,jobbulást!!!!Kisördi is kezd valamit össze szedni,köhög meg fájlalja a pociát!!!Járvány van azt mondta a mi dokikánk!!!A gyerköcök mindig álmatagabbak amikor betegek ,ha hánynak meg pláne,ne ilyedj meg normális ,hogy többet alszik!!!!Ha te hánysz te is igy vagy szerintem!!!!Minden rendben lesz ,holnapra semmi baja a kicsikének!!!!!!!!!!!! :wink:

Share!!!

Úr isten ,mi történt a kis Mátéval,hogy majdnem tragédia történt??????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

AFP-Infókat köszönöm mindenkinek.
Remélem nem lesz gáz.
Mindig van miért aggódni.

Lexi:
Köszi az infót neked is. Hát én sem igazán értem hogy számolják, na mindegy.
Ilyen nagy különbségeket fedeztél fel a dvd-n? Hmm, ez is furcsa. :? Mit csináltak ezek ott fenn?
Láttam uradat. Bevásárolt. Jó az új szakáll design. :)
Vendég

Chesti

Remélem kicsilány gyorsan kiheveri ezt a vírust!Addig is küldök neki egy gyógy Kép

Lexi
Ment pü
gabicsibe

Sziasztok!

Bibar,
Örülök, hogy túl vagytok a beavatkozáson; pihizz sokat még ha uncsi is! Sajnos tudom milyen. :)

Chesti,
Jobbulást a kis Nikinek! Meglásd hamar túl lesz rajta csak igyon eleget. Aztán nehogy magadat okold bármiért is. A nővérem kisebbik fia most 9 hónapos és mióta kúszik, mászik és persze fogzik is mindent a szájába vesz (már a lábtörlő szélét is megkóstolta :wink: ).Szóval bárhogy is igyekszel sajnos nem tudod mindentől megvédeni. Az aggódást pedig ne is mond; már előre félek mi lesz később hiszen már most is minden vizsgálat előtt teli vagyok aggodalommal: Jaj csak zárt legyen még a méhszáj és a méreteik megfelelők-e ..........

Benszi,
Tényleg nem semmi a pocakod! Mekkora a Pocakátmérőd?
Én tegnap mértem most pont 100cm.

Gica,
Egyben vagytok még? :)

Juci,Gica, Benszi,
Köszönöm a szopipárnás infót; már meg is rendeltem! :)

Share,
A találkozóra már biztos, hogy nem megyek, úgyhogy a puszilgatást egyenlőre későbbre halasztjuk.
Sajnos már nemigen mászkálhatok és igazából már nem is nagyon birom. Ha sétálok, nagyon hamar bekeményedik a hasam és ez nem túl jó érzés. Hát ez van, marad a pihi.

Lányok,
Szerintetek az mennyire helytálló, hogy a Magne B6 jobban feszívódik, mint a Magnésium pezsgőtabletta? A dokim szerint ez így van csak az a gond, hogy a Magne B6-ot nem bírja a gyomrom. :wink:

Lukrécia,
Neked, hogy kell feküdnöd? Nem kell megemelnetek az ágy lábát, hogy a méhszáj ne terhelődjön?
Nálunk sajnos eljött ez az idő és ráadásul ágyat kell vennünk mert a mostani ágyunk erre alkalmatlan.

Lexi,
A pocid jobb már?

Puszi Mindenkinek!

Kismoni
kismoni

Kicsi mamik!!!

JÓCAKÁT NEKTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Olyan fura ide írni, hiszen tulajdonképpen mit keresek én itt???!!!!
Azért a kérdésekre gyorsan válaszolok.

Estrella
Az új apa-design nekem vajmi kevéssé tetszik. Amikor befeküdtem a SOTE-ra azt mondta addig nem borotválkozik, míg a baba meg nem születik. Én nem csipázom a szakállas pasikat, mert apám is az volt és hát, tudod......... Szerintem élete végéig szakállas lesz, hacsak el nem válunk. Halott gyerek nem volt a pakliban, így most nem tom mi van.

Kismoni
A hasam még fáj, de ez a legkevesebb. A gáz az, hogy undorítóan néz ki. MInden alkalommal, amikor meglátom sírógörcsöt kapok. Nikó és Estrella is kibukott, mikor meglátták. Elhatároztam, hogy elmegyek plasztikáztatni. Vissza akarom kapni a kerek ciciket, és a hasamat is megcsináltatom, hiszen így is, úgy is van egy vágás, de akkor legalább már van értelme is. Gyerekről meg már nem is gondolkodom. Ennyit nekem nem ér ez a dolog. A természet győzött, aztán legyen k...va boldog vele.
Vendég

Kismoni
akkor neked is fekvés ezentúl?? :oops: :oops: erről az ágymagasitásról már hallottam,most meg ágyat vehettek,nem semmi :oops: :oops: de a lényeghogy a babók bennt maradjanak :wink: pihenj sokat :wink:

Nyunyi
ez szuper hir,mármint hogy sok tüsződ van,növögessenek csak szépen :wink: ki tudja talán kettő baba is becsúszik most :wink: :wink:

Benszikém
aput nekem ovatos dokim tanácsára végig mellőzni kell :oops: :oops: de igy jó ez,majd késöbb bepótoljuk :oops: tudod mi Lukival parapirik vagyunk :wink: :wink: nem mondom hogy nincsenek ....álmaim,de ez van :P :P te ahogy a pocid elnéztem remélem azért még el tudsz mászni majd a pólusig :P :P annyira nehezen megy az időőőő,most itthon,legyen már péntek :oops: :oops:

Luki néni
de jóóó,hétfőn skype,aztán nem úszol meg,valamikor meglátogatlak :P :P befekszem melléd az ágyikoba,aztán legyen ott valaki aki kiszolgál minket :P :P puszka

bibar

Jó reggelt Kicsi mamik!!!!

Bibarci!!!

Remélem nönnek rendesen!!! :roll: 2 baba!!!!Hát !!!!!!Felöllem !!!!!!!!Csak sikerüljön!!!!! :wink: :lol: Hogy érzed magad!!???Pocilako jól van??? :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi
remélem jól van,én jol vagyok,csak annyira várom az eredményt hogy már azzal álmodok.ma már mozgolódok,nem fekszem/csak néha/,de itthon maradunki :oops: :oops:

bibar

Bibarci!!!

Biztos jól van a kis Oli!!!!!Ne idegesskedj ,minden rendben lesz!!!!!!!! :wink: Pihikézzél sokat!!!!!Folglald le magad valamivel,köss Olikának kiscipőt!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Bibar:
Örülök, hogy jól vagy. :)
Még azóta nem voltunk Pesten, így olyan csini felsőt sem tudtam még venni. :?
KIsmoni:
Jó pihit neked!
Lukrécia:
Neked is minden jót!
Chesti család:
Jobbulást kívánok!
Share:
Hajrá 2. baba! :D
Lexi:
Szerintem kifejezetten jól áll apának ez a szakáll, olyan sármos lett. Nekem tetszik. :) (na nem félreérteni ám) :D
Vendég

Estrella!!!

Hogy vagy Kedves? :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi:
Köszi kérdésedet, jól vagyok. Csak folyásom van, hol fehér, hol semmilyen színű, de ez állítólag normális. (legalábbis remélem). :?
Mindig tiszta frászban vagyok ha WC-re kell mennem.
Voltam védőnőnél is a héten, 2 kg-t híztam 1 hónap alatt. :shock:
Jó lesz visszafogni magam.

Jó lett a hajad, nekem tetszik. :)
Jó hétvégét neked és MINDENKINEK!

Pussz

Estrella
Vendég

Estrella!!

Terhességem alatt nekem is volt folyásom!!Nekem is azt mondták ,hogy normális!!!!!Ugyhogy ne legyél frászba!!!! :wink:
Szerintem ,nem rossz a 2 kiló 1 hónap alatt!!!Vagy azt mondták az!!!Én nem híztam 1 kilót sem!!!Volt mit leennie a babónak!!! :lol: :lol: :lol: Meg én végig hánytam a 9 hónapot! :roll:Köszi a dicséretet séró ügyben! :wink: Kedves vagy!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Jóccakát kicsi mamik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Ma (nemrég) érkeztünk meg a nyaralásból! :D:D Nagyon jó volt! Ma és holnap visszaolvasok, és holnap jelentkezem.

Millió puszi mindenkinek!

UI: hiányoztatok azért ám… :oops: :oops:

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci!
Szia itthon!Gondolom jól éreztétek magatokat és jól feltöltődtetek!
Nyunyi!
9 hónap hányás?hát nem semmi!
Kismóni!
Pihi ezerrel!Még nem mertem lemérni apocakomat!
Bibarci!
Pihizd ki az idődet és nem úszol meg!Még azért döcögök!Ja és álmodozz,majd küldök át jó pasikat!Sajan csak neten!
Sharon!
Pocak fotó??????????
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?