Sziasztok!
Bocsi, de napok óta olvasni is csak futólag volt időm. A fiúk otthon teljesen kisajátították a gépet.
Szilbee, nagyon sok boldog szülinapot kívánok! Ádám, iszonyúan tetszett a beszámolód, annyira jó volt látni egy apa szemével. És hát a humor nem szorult beléd
Jó lenne ha néha írnál ide, egy apa szemszögéből érdekes lehet a gyermeknevelés is
Olga, nagggyon tuti az a torta! Hatalmas! Balázs evett belőle? Jó rátok nézni, sugárzik rólatok az öröm és a harmónia!
Fanna, meg kell, hogy cáfoljam, hogy a fiúk nem bújósak! Nálunk Csongi nagyon anyás, a mai napig megszeretget, megpuszil, "hajazik" stb. Persze ez csak az én kiváltságom, se az apját, se a mamákat nem tiszteli meg vele.
Szeritnem nálatok is csak egy ilyen időszak lehet, majd visszabújik az anyja szoknyája alá
Szamóca, szörnyű volt olvasni amit leírtál, meg azt is ami kiválthatta! Remélem holnap okosabbak lesztek és nem nagy a probléma!
Na, a kaját már nem tudom ki írta, de Csongi is imádta a tejpépet, és nagyon sokat evett. Mondjuk nálunk a tápszert is helyettesítette, mert mikor a szopiról leszokott nem volt hajlandó tápszert inni, így inkább tejpépeztem.
Megnyugtatás képpen a mai napig az a szokása, ha elkezd valamit enni, akkor este reggel azt eszi vagy két hétig. Aztán jön a következő kedvenc. Valahogy úgy vagyok vele, tudja a szervezete mire van szüksége, teli hűtő mellett éhen nem fog halni, meg ebédre úgy is változatosat eszik.
Ivettnél valószínűleg holnap lesz a császármetszés, most megy UH-ra, akkor többet fogok tudni. Szóval izgulok már nagyon értük, remélem a kis Máté jól fogja bírni a megpróbáltatásokat. Ivett nagyon erősnek tűnik, de azért bevallotta, hogy fél...
Nem volt a hétvégén focimeccs, de most szombaton megyünk Rákóczifalvára.