Fúúúúúúúúúúú, de lemaradtam... Ami gyorsan eszembe jut:
Hajni!
SOS!!! Légy szíves, mérdd meg nekem a Next-es bodyt, széle, hossza, ujja, és a méretet is, hogy tudjak rendelni!
Nyugodtan lehet Sinlaccal sűríteni a főzeléket is! Kevesebb krumpli, vagy krumpli helyett. Leginkább azokat, amik kívánnák a cukrot (én nem teszek hozzá, max a főzővízbe egy picit), pl. alma, barack, sóska fini lesz vele.
Maclaren: még nem vettem kocsit, de tegnap pl. Miskolcon kb. 20 lépcsőn cipeltem fel-le a böszme nagy kocsit...
Anikó!
Köszi hogy megmérted, mennyit eszik Ágolyó! Zalakaros:
Pedig én meg oda akarok menni ezer éve... De mondjuk én ezt néztem, hogy az apartmanba nem szabad, mert én se szívesen járok át gyerekekkel.
Melcsi!
A nagy nekem se alszik!
Itt lődörög még éjnek évadján is, aztán meg reggel tiszta kornyadt!
Orsi!
Boldog névnapot! Aztán a képeket nem elfelejteni! Kérdeztem a múltkor, Zsebiről nem tudsz valamit? Jártok úszni Lilivel?
Zsuska!
Én mint nem annyira laikus (úszó voltam+ babaúszni is járunk), tutira nem meríteném Borkát! A kádban nem is tudod, mert nem gondolom, hogy medencényi, meg Bálint nem is szereti, így én ritkán merítem az usziban is. A pancsi a lényeg!
Grízestészta:
Borka nagyon szép, milyen hosszú haja van, és kis husi. Aranyos! Az én Bálintom olyan kis sovány.
Unique!
Édes aranyos pici babád van! Gratulálok, és jobbulást!
Babakocsi: Én PegPeregokat néztem, de már mindent kikutattam... Nekem meg olyan kéne, ami felém néz, esernyőre csukódik, lábzsákos, és állítani tudom a tolókart... Hát nem nagyon van ilyen. Tegnap láttam egy elég jó Chicco-t, de le kellett hajolnom, annyira lent volt a tolókar.
Teszek neked 2 linket, amit én néztem, hátha neked is megtetszik, nekem egyelőre ezek állnak az első helyen:
ÁTFORDÍTHATÓ karos és újszülött kortól használható, esernyőre csukható:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=37
Ez újszülött kortól, testvérfellépős:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/bro ... d=pramette
Emma! Gratula a keresztelőhöz! Képek?
Melcsi! Keresztelős képek?!
Kivizsgálás: Jó nagy sz.r volt. Kb. 1kor jutotttunk be, akkorra az én kisbirka türelmű gyerekem is már tiszta nyíg volt, mert ugye reggel 6kor keltettem, és semmit nem aludt egész nap, csak este, mikor hazaértünk...
Hát, szerencsére nem kellett ott maradni, de nem is maradtam volna, annyira gáz volt a hely. Jelen állás szerint a gyerek szorulását kell kezelni, mert attól hány(hat), hogy alul dugul. Háááááááááát, ezt hiszem is meg nem is. 1: akkor is hányt, mikor minden pelusban kaki volt. 2: Kicsit fura, hogy sűrítsek neki még többet Sinlaccal, holott szorulásos.
Sőt olyan mondat is elhangzott, hogy túl "sokat szopik, és életkorának megfelelő tápszert végül is kaphatna"... Szerintetek?! Etessem tápszerrel, holott van tejem?! (Meg: "Jó lenne, ha tudná, mennyit szopik a gyerek". Ja, mikor ráteszem, kb. fél kilót ingázik a mérleg, hogy mérjek grammokat?! Ül a gyerek és már leszáll a mérlegről. (Fekve meg nem fér rá, mert lelóg és letámaszkodik.))
Egyébként kedves volt a doki, nem volt semmi támadó vagy negatív a viselkedésében, csak nem nagyon értek dolgokat. (Pl. azt se, hogy majd menjek vissza 4 hét múlva éhgyomorra a gyerekkel, uh-ra. Ez azt jelenti, h este fél 8-kor szopik és kb. másnap délben etethetem meg. Háááááát, ezt én nem tudom kivitelezni, mert szerintem letépi rólam a blúzt akkorra.)
És akkor most kezdjük a hashajtást.