Kpn,
Éljen hogy lábaközöttégnekálló deddel minden okés.
Rita,
Jaaa öblítő illatra ne számíts, dm-ben lehet kapni kis illatkendőket 600 pénz 25 db asszem, én azt szoktam a szárítógépbe tenni.
Kisbeeka,
Hajrá matiszolás ! Tesztet már használod ?
6 nap alatt 53 óra ? ne már ! vigyi magadra !
„Kubu drága,én úúúúgy segítenék,de jogsim sincs,autóm sincs...” – már azzal segítetek hogy meghallgatjátok nyavalygásomat
Köszi drukkokat, gyűjtöm őket !
A ruhák nem hádás cucc, csak egy icurka-picurka turi, de tök jó cuccok vannak.
Marciterhesség, hihetetlen volt és ahogy írod is tudtam de mégsem értettem. A másik oldalon meg tök természetesnek vettem hogy terhes vagyok (és hogy másképpen nem is történhetett volna) szóval totál visszásság volt bennem, de jó pár hétig a hihetetlen de igaz állapot uralkodott…. Karöltve a tök természetességgel,
szóval érted ?
Aktucs,
Anyudnak gyors gyógyulást.
Vicky,
Huh az 4 jegy egy irányba ha úgy megyek ahogy mondod az tényleg brutál időben, közben arra gondoltam hogy busszal elmegyek a lágyi hídig ott 1-es vilinger ami átvisz budára és hév az így csak 3.
De mondjuk 40 perc helyett 1,5 óra + gyaloglás hévtől suliig. ÁÁÁÁ
Holnap már leszek 12.15-19.45-ig (meg fogok halni), ja és este gáz azért 1,5 óra hazafelé, szombaton 11-17 vagyok bent.
Egyébként én úgy szoktam csinálni, hogy időközönként levélben küldök be képet a dokibának egy kis szöveggel ellátva, utána az úgyis kikerül a falra (habár én Marcit még nem találtam meg).
Woody,
Húú de szépen visszament a súlyod. Irigy-irigy vagyok ám !
Nem tudom nálatok mi a helyzet bölcsi ügyben, de úgy vagyok vele ha időd engedi akkor mindenképpen kérdezzétek meg. Van olyan bölcsi ahol már akkor be lehet íratni bébit amikor még pocakban van, van akit születéskor, Marcibölcsinél akkor ha betöltötte az 5. hót.
Mert inkább legyen beíratva, azt felvétel után még le lehet mondani.
Nem csak bölcsinél van gond, ha oviban sincs hely akkor nem kell bébikét felvenni, hiszen csak az uccsó év a kötelező. Van itt szívás ezerrel.
Nekem ma kellene menni 6 hetesre, erőm nincs. Jól tettem hogy nem jelentkeztem be
Megfázást sajnálom, homeóztok ? orrszívó ?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.09.17 04:34-kor.