Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzsó!
Velem is minden rendbe van legalább is azt hiszem.Nekem is volt tegnap kevés barna folyásom,de gondoltam igy van rendjén.Mivel nekem ez az elsö inszem,nem aggodok mindenre elhiszem,hogy igy kell ennek lennie.Lehet,hogy már irtad,de az agyam szita,te is okt.1-én jössz eredményhirdetésre?
zsuzska2007

Andi, én sem tudok semmit eltitkolni! Nem megy :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Csajok !
még mindig csak kullogok !

Judit,
Húúú micsoda nagy buli lesz nálatok akkor okt elején !
Totál érthető hogy visszamész dolgozni, tényleg az a szomorú hogy ilyen a kormány hozzáállása a dolgokhoz. Én is megyek jövő szept vissza, ez a 70.000 tgyás egy nagy 0, (nekem azért ennyi mert Marci-Liza között nem volt áktív munka). Jó hogy így meg tudjátok oldani azért !
Képzeld a második bölcsibe ahova okt 1-től járunk majd van minicsoportban egy 5 hónapos bébi ! Huh azért az furi volt nekem nagyon.
(Kormányról jut eszembe, engem még mindig lever és kiakaszt Boross Péter nyilatkozata….)
Spirál: na nekem a gondolat is fáj hogy valaki ott matasson ahol - jelen pillanatban – én még „fájok”. :shock: Beszélek dokibácsival akkor.
Nagyon örülök kicsi fiad első heteinek, nagyon szupi hogy ilyen jól érzi magát.
Tök jó lenne ha fórum tényleg átneveződne ! Hajrá mindenki !

Andrea,
Na lesz Sz a dokid ?
Terhesnek teccik lenni :lol: :lol:

Sajti,
„Hogy bírsz ennyit ébren lenni?” – nem tudom
„Aki nem hagy, azt passzold át hozzám!” – rendben első körben Lizát küldöm utána Marcit
”Mary? Nálad? Máris?” – igen brühühü

Zsuzska,
Na akkor értem már ! Szép kis nyaraláskezdet, de sebaj akkor nem volt szerencsétek az indulással de most tuti siker lesz, ugyi ???? Babaragacsok !
Naná hogy 1 spermuci is tudja hogy a világ szeme most rajta !!!

Kispatak,
Azért nagyon drukkolok hogy legyenek unokáid és naon naon sűrűn látogassanak Benneteket !
Dajkának fel vagy véve :lol:
Drukkolok fontos interjúhoz nagyon nagyon !
Családi jegy mit jelent ? hogy annyiszor utazok egymás utáni két napon amennyiszer akarok ?
BKV-val közlekedés: (Kubuci lusta, nem szereti tömeget, embereket, Kubuci nagyon kényelmes meg a cickóim se bírnák ha sokáig elmaradnék, ami tömegközlekedésnél alap).
M0 Megyeri hídig hosszú, én alapból úgy megyek hogy soroksári, lágyi híd, rakpart, szentendrei út. Pikk-pakk ott tudok lenni.
Marci lekopogom továbbra is jól bírja bölikét.
Apa küld önéletrajzot még ma, Neked nagy nagy szurok jövő keddre.
Hétvégét megoldjuk, csak hirtelen jött a sokk és tökre beparáztam de már szépen össze-visszalogisztikázzuk magunkat, úgyhogy alakul a dolog.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.09.17 04:26-kor.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kpn,
Éljen hogy lábaközöttégnekálló deddel minden okés.

Rita,
Jaaa öblítő illatra ne számíts, dm-ben lehet kapni kis illatkendőket 600 pénz 25 db asszem, én azt szoktam a szárítógépbe tenni.

Kisbeeka,
Hajrá matiszolás ! Tesztet már használod ?
6 nap alatt 53 óra ? ne már ! vigyi magadra !
„Kubu drága,én úúúúgy segítenék,de jogsim sincs,autóm sincs...” – már azzal segítetek hogy meghallgatjátok nyavalygásomat :oops:
Köszi drukkokat, gyűjtöm őket !
A ruhák nem hádás cucc, csak egy icurka-picurka turi, de tök jó cuccok vannak.
Marciterhesség, hihetetlen volt és ahogy írod is tudtam de mégsem értettem. A másik oldalon meg tök természetesnek vettem hogy terhes vagyok (és hogy másképpen nem is történhetett volna) szóval totál visszásság volt bennem, de jó pár hétig a hihetetlen de igaz állapot uralkodott…. Karöltve a tök természetességgel, :lol: szóval érted ? :shock: :?: :lol:

Aktucs,
Anyudnak gyors gyógyulást.

Vicky,
Huh az 4 jegy egy irányba ha úgy megyek ahogy mondod az tényleg brutál időben, közben arra gondoltam hogy busszal elmegyek a lágyi hídig ott 1-es vilinger ami átvisz budára és hév az így csak 3.
De mondjuk 40 perc helyett 1,5 óra + gyaloglás hévtől suliig. ÁÁÁÁ
Holnap már leszek 12.15-19.45-ig (meg fogok halni), ja és este gáz azért 1,5 óra hazafelé, szombaton 11-17 vagyok bent.
Egyébként én úgy szoktam csinálni, hogy időközönként levélben küldök be képet a dokibának egy kis szöveggel ellátva, utána az úgyis kikerül a falra (habár én Marcit még nem találtam meg).

Woody,
Húú de szépen visszament a súlyod. Irigy-irigy vagyok ám !
Nem tudom nálatok mi a helyzet bölcsi ügyben, de úgy vagyok vele ha időd engedi akkor mindenképpen kérdezzétek meg. Van olyan bölcsi ahol már akkor be lehet íratni bébit amikor még pocakban van, van akit születéskor, Marcibölcsinél akkor ha betöltötte az 5. hót.
Mert inkább legyen beíratva, azt felvétel után még le lehet mondani.
Nem csak bölcsinél van gond, ha oviban sincs hely akkor nem kell bébikét felvenni, hiszen csak az uccsó év a kötelező. Van itt szívás ezerrel.
Nekem ma kellene menni 6 hetesre, erőm nincs. Jól tettem hogy nem jelentkeztem be :lol:
Megfázást sajnálom, homeóztok ? orrszívó ?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.09.17 04:34-kor.

kubuspace

Hahó!

Hát mit irjak nektek?

Nagyon hiányoltam tegnap Esztert, azt hiszem akkor nem véletlenül. Drága Eszter: Te vagy nekem a példakép minden tekintetben! 2x kellett elolvassan, hogy akkor most mi van? Igazából nem értem az okokat, de szavakat se találok. Remélem, hogy egyszer a közeli jövőben te is átéled az anyaság csodáját minden tekintetben kisbabával a pociban és aztán otthon.

Kedves Macs: Kitartás. Holnap reggel klinika előtt dobok egy puszit nektek.

Látom mindenki ir ezerrel, már követni se nagyon tudom.

Köszönöm a drukkokat. Ma ügyinzézés volt, holnap fogdokker (már nem fáj) aztán kedden interju. Bizakodom - bár nem tudom miben?

üdv

kispatak
Vendég

Estrella,
Hát tutira nem lesz ez így jó alvás nélkül.
Másoddipi közgazdász nemzetközi gazdálkodás szakon.
Marci azért üvölt mert most ő a harci rohangáló indián és úgy gondolja hogy neki mindent szabad.
A bkv útvonaltervezőt néztem éjszaka és egy 923-as járatot hozott ki ami átszállás nélkül megy el Békásra, kár hogy ilyen nincs nappal.
Hajrá optimizmus !
Képfeltöltés: 600 x 600-nak kell lenni a méreteinek és úgy mehet fel, segítsek, átküldöd ? kicsinyítsem ?
Ölelések lelkednek hogy ne legyetek mélyponton.
Görcsölsz még ?

Vikus,
Sz küldött IR-re ?

Ancsav,
Remélem hasad nem fáj már. Drukk hogy mielőbb a babásokhoz tartozz Te is !

Zsuzsó,
Pihi ezerrel ?
Köszi Neked is utazásos tippet a végén még nagy tömegelő leszek :lol:
Megfázás hess, homeó ?

Vnbeni,
Beszarok, már bocsánat, hogy lehet ennyire taplósügérbaromállatbunkójószág a főnököd ?
Úristen az ilyen marhák ellen nincs valami jogszervezet, stb. stb. ami véd ? és milyen jogon csökkenti így a béred ???? Hát én tökre kiakadtam most, ekkora állatot.
Olvasom Kispatak is írja az Egyenlő Bánásmód Hatóságot… és Aktucs amit ír !!!!

Gigibp,
Nem tudom honnan van ennyi energiám. Egyik oldalon hülye vagyok és lakás-környezetmaximalista, mindent állandóan precízen rendben és tisztán akarok látni (ebből nem tudok leadni, mert ha egyszer valami kimarad akkor úgy érzem elindulok a lejtőn) és mivel Liza napirendje kevésbé behatárolható, tervezhető így esélyem sincs alvásra, mert rosszabbul jövök ki – érzésem szerint – ha pl fél órára lefekszem és úgy álomba zuhanok hogy nem hallom Liza ébredését mintha ébren vagyok és próbálok „elmaradásaim számát” csökkenteni. (Buta Kubu)
Jobbulást, szedj homeót megfázásra ha gondolod !
Kitartás mindjárt itt van jövő hét péntek.
Teregetés várja meg apát !
Premensis tünetek tutkóra beágyazódás :!:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.09.17 04:38-kor.

kubuspace

Rodi, Nava, Vaya,
Papírok szülés előttre/utánra (igénylők) elkészítve ?

Aktucs,
Az a jó hogy észrevetted a hibát, tehát tutira nem szándékos, ezt mindenkinek tudnia kell.
Miért nem lehet normális környezetben, normális emberekkel dolgozni ?

Gyoreneildi,
Szavazok majd.
Helyes hogy jössz újra !

Lukácsné,
Hát elég hektikus nálunk is a kajázás.
Húúú Filip nem lesz szomorú elköszönéskor ?

Képnyomtatás: Kisbeeka említette gép régebben volt Media Markt-ban, illetve én pl itt nálunk egy fotószaküzletbe megyek ahol pikk-pakk 80ft/db-ért nyomtatnak 10x15-ös képet.

nah szárítóból a 4. adag ruha jön ki, megyek hajtogatni, utána két adag ruha vasalni brrrrrrrrr

ja és 1029 jön !

kubuspace

Sziasztok, nézzétek meg a www.webbeteg.hu oldalt, sokan teszik fel a kérdést szakértőnek, hogy IR vagy sem. Nem mindig csak azt írja, hogy nem, de többnyire megnyugtató választ ad.
Az egyik orvosom mondta az intézetben, hogyha valaki IR gynúval orvoshoz megy, azonnal gyógyszert kap... Ezért érzem azt, hogy könnyelműen gyógyszert osztogatnak, ahelyett, hogy mondjuk természetes úton próbálnák meg javítani a helyzetet. Pedig minden gyógyszernek mellékhatása is van...:( Pl. a nődokim azt mondta, egy lombik kezelés alatt ne szedjen az ember gyógyszert erre (csináljon mediterrán diétát, húst salival), mert pl. születési rendellenességet is okozhat.
Egy másik intézet meg elutasítja, hogy az IR és a meddőség között lenne kapcsolat.
Nehéz okosat mondani. Nekem a 46-ra mondta, hogy enyhe, de semmi problémám nincs. Apa miatt lombikozunk, a hormonjaim remekek, pajzsmirigy rendben, hormon arányok jók, nem tudott mit mondani, csak annyit, hogy enyhe és nincs gond (persze mindezt recept nyomtatás közben)

Nem akarok senkit megbántani, de én magam is vívódok. Mert persze most sokszor eszek keveset, másképpen táplálkozok, biztosan csak használ. És most a kezelés alatt is állunk. És persze bennem is vannak félszek, hogy sikerül-e vagy sem, és ha nem, akkor esetleg emiatt...

De a hír után (miszerint enyhe IR), azonnal diétáztam és csak utána tisztult ki a kép, hogy egyszerűen majdnem mindenkire ezt rá akarják húzni, pedig pár éve nem foglalkoztak még ezzel, és mégis sikeres kezelések voltak.

Bocsánat, hosszúra nyúltam, csak győzködök....Leginkább magamat.
nyuszika85

Zsuzska, én is elsején tesztelek, de itthon. Sz azt mondta csak akkor menjek be ha ++++ lesz. szerintem azért lesz most így, mert ő nincs aznap és a péntekek amúgy is mindig gázok.
szóval ha találkozunk, akkor jó hírrel megyek. :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok!

Eszter!de sajnálom!!!!!!!!!!!láttam,h nem megy az olvasás...

Kubu!
igen Sz mondta az IR-t az,h müködik a BMC-ben?elmondta a Sz. de kiesett a fejemből...
éhgyomorra kell menni azt tudom!
vikus82

Kubu, háááát még semmi papír fronton :oops: Azt hittem a munkáltató intézkedik, nekem csak a családi pótlékosat kell? Vagy neeem? :? Úúúútálom a bürokráciát!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Nyuszika, ártani nem fogsz a mettel a babának és elvileg magadnak sem.
ha az idő nem sürget, akkor próbálkozz diéta + mozgás kombinációval, itt mindent megtalálsz: arwentorna.hu
pár hónap múlva kiderül hatott-e vagy kell + gyógyszer is.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Nyuszika, az értékeim kb. olyan mint Andié.
Vércukor 4,13 0 perc és 4,44 120perc
IR 2,01 0 perc és 21,03 120 perc
Ez enyhe IR, mivel a 0 perces max 5-6x-os érték lehet. De a dokim azt is mondta, hogy a sima terhelési cukornál is nagyobbnak kellene lenni az eltérésnek (kb 4,80).
Én 2x1 Meforalt 500 kaptam.

És az IR szerintem nem divat kérdés, hanem igenis népbetegség, csak az emberek nem tunak róla, hogy ez a bajuk. Mindenki eszi a csokit, cukrot és sima kenyeret, és az évek során telitődnek a szervezetben.
Nem is igazán küldenek el ilyen vizsgálatra a háziorvosok, hiszen van olyan aki nem is tudja, hogy mi ez.
Nálam pl. a BMC-ben erre az eredményre azt mondták, hogy nincs itt semmi gond, ha az érték 35 alatt van. Tehát itt még a nőgyógyászok sem a legjobbak. Én azt mondom, menj el a Mensmentisbe ott a legjobb szakember Tűű doki, (de az én dokim Rencz dokinő) és ő el fog neked mondani mindent.
Én azt mondom, hogy mindenkinek le kellene állni a mérhetetlen cukor evésről és a gyerekeknek sem kell azt enni és nem lesz ennyi IR-es, majd később cukorbeteg. Hiszen az IR-nek ez is a következménye....
Ja és szerencsére már sokan tudnak erről a dologról, mivel már a magazinok (pl. Kismama, Babamagazin) és a tv is foglalkozik vele. Ott is azt olvasom v. mondják, hogy sok év prb. és sok lombik után tudta meg valaki, hogy ez a baja és utána persze sikerült neki.

Én csak azt tudom mondani, amit én a dokitól tudok és hogy nálam szerintem ez volt a gond.

A Metet, meg szedni kell a 12.hétig, hiszen az IR korai vetélést okozhat. Más országokban pl. végig lehet és kell szedni, és szoptatás alatt is.
Tehát én most nem szedhetem, így marad a diéta.

De én nagyon drukkolok neked, hogy most sikerüljön!!!

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Eszter!Ezt nem hiszem el!Milliónyi vígasz ölelés neked!Egyszerűen nem tudok mást írni.Felfoghatatlan.miért megint ti!?Puszi!
ritabmc

Hu!

ugy pörgünk, hogy követni se tudom, már a saját bejegyzésem is alig találtam meg.

Kubu: van 10-es gyüjtőjegy: 2800 pénz, átszállójegy: 490/db ezzel át lehet szállni 1x, vagyis 2 járatra jó. Családi jegy: korlátlan 2 napig 2 fő és gyerekek (azt hiszem max 5 gyerek???) Sima buszjegy 320/db azt nem szabad venni!

Hányszor kell suliba menni??? Nem tudom hogy mész, de Boráros térig valahogy, 4-6 villamos és HÉV nem jó???? Persze ha van autó, az még jobb.

Ha megjött Mary, tényleg vigyázz - valamit ki lehet találni. Ugy is kell menni dokihoz kontrollra, beszélni kell róla!

Ja remélem lesz unokám, aztán talán jön is majd. De sajna még a családban sincs, pedig már kellene. Dajkálnék, lenne most rá időm. Tegnap láttam egy 9 hónapos kislányt, ugy állt mint a cövek és beszélgetett, anyja meg hozzá. Itt nagyon sok a gyerek.

Na remélem a fórumon is több lesz, de Eszter nem is értem most mi van. Szorítok!

üdv kispatak
Vendég

Tegnap nem kaptunk túl jó híreket,úgy néz ki ellenanyag termelésem van.Még nem tudjuk mennyire súlyos.Holnap már lesz némi eredményünk,szerdán a többi.IR rendben van,nem éri el a 0 perces 5szörösét. a120 perces.
Candy a gép,köszi az öblítő tippet.
Macs!szorítok!Hajrá picikék!
Andreám!De ám!nem parázunk!minden ok.lesz.
köszi a várólista híreket.Én most úgy döntöttem,várunk az utolsó eredményekig,Fülöp engedélyéig.Holnap megtudom apára is termelem e az ellenanyagomat.
ritabmc

Sziasztok Lányok!
Leltár korrekció befejezve, de rengeteg volt a meló a héten, alig tudom behozni a lemaradásom. Látom vannak szuper jó hírek, és sajnos szomorúak is. És olvasva mindezeket azon jár a fejem hogy micsoda hihetetlen dolgokon mentek át mindannyian, illetve megyünk át együtt. Milyen óriási csodák, boldogságok és hatalmas szomorúságok, fájdalmak történnek. És mindezt igazából csak mi érthetjük meg, és ezért olyan hálás vagyok Nektek hogy itt lehetek én is.
Mindenkinek nagy nagy türelmet kívánok!!! Én is gyakorlom már egy ideje:)) Kedden megyek Sz ügynökömhöz, kiderül hogy állnak a fészkeim a túlstimu után. Tegnap, tegnapelőtt 37,3 volt a hőm és nem is éreztem magam túl jól, de ma már jobb. A nacim még mindig nem bírom begombolni:(( De mostmár abban reménykedem, hogy olyan jó lenne még ebben az évben újra nekiindulni.
Az IR-rel kapsolatban az merült fel bennem, hogy az ügynökeink miért nem küldenek minket el rá? Vagy csak a nagyon gyanús esettel foglalkoznak ilyen téren? Nem mindkét pfészek policisztás, de mégsem mondta. Azt mondta nem érdekes, csak így legalább figyeli, hogy honnan induljunk a szuriadaggal. Szóval én ezt nem értem. Gondolom ők is tisztában vannak ezzel a problémával is. Mit gondoltok? Vagy ez az IR most olyan divat lett, és fel van fújva?? Szóval nem tudom, hogy egyáltalán rá merjek-e kérdezni, mert nem szeretném okostojásnak feltüntetni magam...
Kellemes estét mindenkinek!
Ann
ann74

Kispatak,
lesz, lesz, csak rengeteg türelem kell hozzá neked is, akárcsak nekünk a babáinkhoz!
Látod, ebben nagyon is közénkvaló vagy, neked is van bőven mi után sóvárogni, várakozni :)

Rita,
nem negyon jó hír, de ahogy a lányok már írták itt régebben, ezt már az inszem is kiküszöböli, egy lombik meg teljesen!
Szóval fel a fejjel, lesz baba a te pocidban is!

Ann,
én mindenképpen rákérdeznék az ügynöktől, nem fog okostojáskodásnak tűnni!
Én azt tapasztaltam, hogy amikor megkérdezik: Van-e kérdése? , azt komolyan is gondolák, tehát tényleg szabad kérdezni!

Kép
judit0713

Judit, már csak 4 nap! :-) hogy cserélnék most veled! :wink:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Nyuszika,
én osztom a véleményed az IR-rel kapcsolatban!
Én is azt gondolom, hogy mostanság nagyon felkapták ezt a dolgot. Van egy ismerősöm őrá is ráhúzták ezt a betegséget is! Viszont közben kiderült, hogy egy másik kórja nincs is, mert elcserélték a leleteit, többször is!!!!
Nekem is azt mondta a meddőségi dokim, hogy szedjek Adimetet! (A dietetikus szerint jók az eredményeim!!!) El is kezdtem, de nem bírta a gyomrom, felhívtam, mondta hagyjam abba, diétázzak! Akkor most mi van? Ha szedem jó, ha nem szedem az is???? Na erre varrjatok gombot!!!!!
Én elhiszem, hogy vetélést okozhat, de ott van az, hogy "-hat"! Nem törvényszerű!!! Ahogy nem vagyunk egyformák, úgy ez is mindenkinél másképp jön elő, másképp működünk! Ami az egyiknél már ultragáz, a másiknál még normálisnak tekintendő! Az egész életünk a statisztikákról és az átlagról szól, de kérdem én, mi van azokkal, akik nem tartoznak a szigorúan vett átlagba?
Amúgy a dokik sem értenek egyet ebben a kérdésben! Ahogy mi sem! :D
gigibp

Ja és még valami!
Akit cukorbetegséggel diagnosztizálnak először diétáznia kell!!! Persze az értékektől függ. Na már most a mi értékeink még nem tartoznak a diabéteszes tartományba, mégis rögtön olyan mennyiségű metet írnak fel, mint egy évek óta cukros embernek!
Na hát ez szerintem nem normális!!!!!!
Én elhiszem, hogy fontos a prevenció, de ilyen lórugásokkal kezdeni???!!! Mi lesz később? Egy év múlva inzulin????

Huhhh, most jól felpaprikáztam magam. Nyugalom.... Szuuuuszááááá :D
gigibp

Rita, ez az ellenanyag dolog hogy derült ki? bmc-ből küldtek a vizsgálatra? sajnálom a nem jó hírt, IR viszont jó hogy nincs.

Ann, az ügynökök a "mellékesekkel" csak nagyon indokolt esetekben foglalkoznak szerintem. nekem S. ügynök első alkalommal még fogigátlót sem írt fel, azt mondta írassak a nőgyógyászommal... :? meg egy csomó vizsgálatot csak a sokadik sikertelen lombik után kérnek sajnos. :?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Gigi,
azért kapsz az elején lórúgásnyi metet, hogy rendbe tegyen, később fokozatosan csökkentik az adagot optimális esetben. egyrészt mert javul az eredményed, másrészt, akinek súly gondja van, le is fogy. tehát nem egyre többet kapsz, hanem egyre kevesebbet.
én még nem hallottam olyat hogy valaki IR-re inzulint kap, szerintem azt csak cukorbetegek kapják.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó,
ha tudnád, hogy most már kezd előjönni rajtam a para, nem cserélnél :wink:

Kép
judit0713

Na lányok, akkor indul a ma esti BABAVÁSÁR!!!

Kép Lányos anyáknak :)
Kép Annak aki fiúcskát szeretne
:wink: Kép És ha valaki még nem döntött volna :roll:

Kép
judit0713

Magamnak pedig őket szemeltem ki :oops:
Kép

Kép
judit0713

Judit, akkor gondold el nekem milyen hosszú lesz a várakozás, hogy már most parázok! :-)
jajj, de édesek a bébik!!!!! :-)
mingyá választunk a férjemmel, egyet... vagy kettőt... :-D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

mi a harmadik képről balról a második-harmadik bébit kérjük szépen. :-D
bár csak egy tüszőnk volt inszem előtt, de a párom ikreket szeretne, meg amúgy sem tudunk dönteni, hogy kisfiú vagy kislány... :wink:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Judit, a saját babáid is nagyon helyesek, csak nem tom eldönteni, hogy vegyespáros-e. :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Ancsa

Én is megyek a MÁV-ba pénteken.

Zsuzsó

3 fős cégnél nincs hova átkérni magam. Egyébként csak úgy b…gat.
A munkakörömet szüntette meg és nem tud igazi melót adni.

Gigi

Ez megfázós nyavalya a beágyazódás velejárója is lehet. Vannak akik tudnak mesélni róla.

Kispatak

Azt akarja, hogy eltünjek – az ő szavaival élve. Ő nem mond fel, de el akarja érni, hogy én mondjak fel.

Csutka

Kitartás. Akkor mi hasonló cipőben járunk. Amit leírtam az csak a jéghegy csúcsa. Nem akarom rontani a hangulatot, főleg amikor itt „egyesek” ilyen csodás hírrel jönnek.

Vicky

Szivesen vinném én is, de mostanában csak K ügynökhöz készülök. Ha így jó megbeszélhetjük.

Ildi

Örülök, hogy újra velünk vagy. Elmondod mi volt? Esetleg privibe?

Most már azt hiszem elárulhatom, hogy a hugom aki január 7-én szült, újra kismama és már túl van 12. héten.

Hétfőn megyek Mieza ügyvédjéhez.

Eszter

Nagyon sajnálom, szóhoz sem tudok jutni.
vnbeni

Sziasztok!

Judit!
most látom,h még 4nap vagyis 3 :wink: király!

Zsuzsibmc!
húú Neked is megy a visszaszámlálás!drukkolok mindenkinek!
nem tudom hova kapjam a fejem annyi baba van úton :shock:

Csajok!ha az uramnak önszorgalom adok E-vitamint az nem baj?ugye?

Annyira izgulok az IR vizsgálat miatt,szeintem pocsék lesz 12kg többlet van rjatam és nuku mozgás nagymamám cukorbeteg volt...
vikus82

Akkor én vásárolnék!
Mivel vegyes párosra gyúrunk, első képről az alsó sor közép, kisfiúka pedig a második kép legfelső kukacosa! Tenksz! :D
gigibp

Vnbeni!
Mire gondolsz ezzel a megfázós carral???? Mások is voltak hasonló cipőben és 9 hónap után anyucik lettek???
Akkor büszkén viselem a köhögést! :D
gigibp

Kép Én már loptam
vnbeni

Gigi, én is emlékszem, hogy volt így valaki, talán Mieza.
mindenesetre én vettem homeos cuccot. ahogy Judit írta a Coryzaliát kismamák is szedhetik és megnéztem, hogy az Oscillococcinumot is.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

hú Beni, segítesz hogy ezt hogy kell? nekem csak picasa van a gépen, az szerintem nem tud ilyet. :-(
munkát sajnálom, de látom felvetted a kapcsolatot egy jó ügyvéddel. drukkolok, Miezának is segített.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Hahó!

Látom termeltek rendesen.

Én nem tudom, hogy kell babát "lopni", de ha tudni akarjátok milyen volt az enyém: a fiuk közül jobb alsó (ordítós) csak barnában.

Juditkám: valóban van mi után sóvárognom és türelmesnek lennem. De már nekem is nagyon fogytán van. Legalább valami normális helyem lenne, ne csak telnének a napok a folytonos keresgéléssel - ezt már utálom. Gyerek: hát utána is van mit sóvárognom, mikor jön meg az esze? Te tudhatod nagy fiad van. El tudnád képzelni, hogy már régóta nincs veled???

Vbeni: ügyvéd jól teszed. Tudom én mit akar, kicseszni veled, de jól teszed,ha nem engeded! Hugocska: hát ez se semmi. Nálunk a rokonságban volt/van ilyesmi. Ez csak akkor megy ha van segítség, de ha nincs - felkötheti a nadrágot. 14 hó korkülönbség 2 gyerek között nagyon-nagyon kevés. Szerintem azért Kubu tudna erről mesélni (nem baj Kubu, vad csoda Lizád). Vbeni: majd beugrasz dadusnak, remélem aztán példát sikerül venni és lesz neked is.

Mára ágyikó, holnap korán fogászat - na ettől legalább nem félek. Kit kell bátorítani?? Jelentem nincs mitől félni, mert annál rosszabb.

üdv kispatak
Vendég

Beni: Grat a húgodnak!! :)
Egyébként képzeld, az öcsém és köztem 16 hónap van csak...
Az ügyvédhez drukk, Miezának segített, Neked is biztosan fog tudni!

A divatbetegség az IR, vagy nem.. kell szedni rá Metet vagy nem kérdéshez csak annyit, hogy én úgy istenigazából megbízhatóan így utólag visszagondolva soha, szinte egy pasimmal sem védekeztem, az akkor még nem várt gyermekáldás ellen. Óvatoskodás volt, de azért abból lehetett gvolna, akkor még "baj".... Persze terhes nem lettem soha. A férjemmel 10 éve vagyunk együtt, ebből több mint 4 éve " célirányosan " ment a buli, mégse jött össze a baba, semmifajta csodaszerrel, Clostival, inszemmel.. ezek kombójával.. semmivel sem.
Azt ugye nem tudhatom, hogy mikor alakult ki az IR, de sejthető, hogy nem mostanában....
7 hónap Meforál szedés után meg most 2 csíkos a teszt..
Szóval lehet azt mondani, hogy divatbetegség lett az IR, meg tömik a népeket a gyógyszerrel, de én óráról-órára egyre biztosabb vagyok benne, hogy ha ez a gyogyó nincs, most nem történt volna ez a csoda meg velem... és ki tudja hogy enélkül egyáltalán valaha ....????... :)
Persze lehet diétázni, meg mozogni, csak épp ez egy olyan betegség, hogy MÁR FELBORULT a szervezetben a normál inzullin-termeléses balhé.... és amíg az nincs helyrebillentve, addig ugyanúgy fog a szervezet reagálni, ha teherbe szeretne az ember esni... hogy curvára nem lesz belőle baba... És valljuk be, nem sok olyan ember van, aki annyira kitartó lenne, hogy simán diétával rendbetegye magát. Ez a gyogyó viszont viszonylag rövid idő alatt alapra hoz, és végre esélyt adhat a már sokmindenen átment embereknek!!
Amúgy meg a mellékhatásokról: Jó endorkin doki már az elején nyomatékosan a fejedbe vési, hogy FOKOZATOSAN kell elkezdeni szedni, és nagyon fontos mellette az IR diéta betartása is (meg még a mozgás is az lenne, abban én tróger voltam, lehet még hamarabb hatott volna, ha keményen ráállok)..... A diétára visszatérve, hát volt hogy én is bezabáltam fasza fehérkenyér karaj kenyereket (nem itthon, hanem másnál voltunk).. vagy jó kis sütikét, nem olyat, ami kifejezetten nekünk készült... lett is aztán szaporázás, hascsikarás, szentségelés.... legközelebb viszont már 6-szor meggondoltam, hogy érdemes-e?
andrea-1

Látom beindult az üzlet :D

Beni,
jól teszed hogy ügyvédet fogadsz, nem bírsz másként ezzel a f@sszal!

Kispatak,
holnapi fogászathoz sok sszerencsét! A jövő hét keddhez meg még többet!!! :wink:

Vikus,
nekünk 1000-1000 mg E és C vitamint javasolt S.
Szóval tömd csak apát nyugodtan!

Kép
judit0713

Judit,
Most nem emlékszem, hogy írtad-e már, Te fogsz a bmc előtt tesztelni otthon?
andrea-1

Andi,
ez nagyon komolyan hangzik!
Valójában ennyire még sosem gondoltam (nem is láttam bele). De most, hogy a táblit nézve látom mennyiőtöknek van odaírva ez az ok is, bizony elgondolkodtató.
Én nem hiszek a divatbetegségekben, az allergiát is annak kiáltották ki, és bizony én magamon is érzem, hogy ez is évről évre rosszabb...szóval inkább azt gondolom, hogy egyre több dologra rájönnek az orvosok, és ez jó, mert segít nekünk!
Itt van épp a te példád, aminek még mindig annyira örülök :D

Kép
judit0713

Még nem tudom...félek hogy megint negatív lesz...de attól is, hogy ha ott tudom meg, totál összeomlok, az meg gáz :roll:

Igazság szerint már százszor gondoltam rá, hogy de jó lenne, apa pont szombaton dolgozik, vasárnap reggel jön haza...egy zebrateszt jó meglepi lenne.
De ha nega lesz, akkor egy napig már úgy gondolok rá hogy nem sikerült...ezt meg nem nagyon akarom, mert egyre inkább hiszem, hogy a gondolataink irányítják az életünket!

Kép
judit0713

NA eltevődök én is holnapra.
A babákat vegyétek, van még aki rátok vár :wink:

Kép
judit0713

Juditkám: Aranyos vagy, köszönöm szépen :)

Sajna ez a mostani korra jellemző életvitel miatt kialakuló betegség.. az alattomos ellenség: a finomított szarok.. (cukor, liszt, csipszek, a nassok... az istentudja mi minden E-k amikkel bombázva vagyunk nap mint nap és sorolhatnám....).. mind hozzájárul ahhoz, hogy tömegével betegedhetnek meg az emberek. mert az évek során szétcsesztük magunkat úgy hogy nem is sejtjük :(..... Csak erre szűrés úgy mint a tüdő,fog,rákszúrés, fenetudja mi minden szűrés ugye nincs, így csak találgatni lehet hányan lehetnek érintettek ebben...
Mi ugye egy olyan szegmense vagyunk az embereknek, akiknél fény derülhet rá, mert átmenetileg meddővé tesz, ez is az egyik tünete a betegségnek.. és mostmár szerencsére egyre szélesebb körben hallani erről az alattomos szemét sunyi IR-ről... és egyre több orvos ismeri el, hogy nem bőr-nő-belgyógyász szemmel kell nézni külön-külön, hanem komplexen a tüneteit...
Pár évtizeddel ezelőtt más életforma volt, másmilyen jellegű ételek, nem tespedtünk annyit a csilivili plazmatévék előtt 2-3 filmet is megnézve egyhuzamban, pattogatottkurkoricával, rendelős pizzával...Nem volt mindenkinek szinte kocsija, amibe bevágják a seggüket és csak ülnek..- ergo talán többet is mozogtak a népek... - sorolhatnám tényleg..
Én azelőtt nem is hallottam erről az IR-ről, pedig így utólag tényleg azt mondom, hogy már jánykoromban is lehettek akár tünetei... de a patikat arra fogtam, hogy zsíros a bőrom, ha meg volt néhány kóbor szőrszál azt levadásztam szemöldökcsipesszel.. külön - külön sok tünetnek volt sima magyarázata. Csak épp a kép nem állt össze, mert ugye nem is tudtunk róla...
andrea-1

Csajok,ismét itt,vége a 6 napos rémuralomnak...
Kidolgoztam a belemet is a napokban,reggelente zombi-mód közlekedtem a lakásban,totál kimerültem,rengeteg dolgot csináltam meg a munkyhelyen (nem papírmunka,hanem fizikai... :? ),
ERRE ma bejött a főnök srác,és a helyettes,aki terrorizált 6 napig bent,közölte a főnökkel,hogy mi a másik lánnyal együtt nem csináltunk SEMMIT (!!!),bezzeg Ő halálra gürizte magát...

Na halljátok,ezen nagyon kibuktam!!!

Szerencsére még előtte elmondtam a másik lánnyal együtt a munkatársnőnek (főnök barátnője,épp együtt vannak szabin,és együtt látogattak be),hogy mennyi mindent csináltam,és hogy milyen szemét volt a srác,és mennyi melót adott,és állandóan kérdezgette,hogy ezzel meg azzal kész vagyunk-e már,és hogy mennyi idő még,stb....

Szóval mire ő kihazudta magát,addigra a lánynak bemártottuk,ő meg elmondta a párjának (főnöknek),aki így legalább tudja,mi mindent hazudozik össze... :?

Ja,és előtte a helyettes srác lecseszett egy munka miatt,ami FŐNÖKI feladat lett volna,és mivel először csináltam HELYETTE (!!!!!),követtem el apróbb hibákat... Erre hosszan ordított velem az öltözőben,a munkatársnőnk füle hallatára,aki ezt is továbbította azonnal a főnöknek,aki elbeszélgetett vele,hogy milyen hangnemet ütött meg velem szemben...
Aztán végül odajött bocsánatot kérni,én meg jól beolvastam neki!!! :D

Nem tom,meddig bírom még ki ezt az álnok d*sznót... :(

Más: tudom,ezerszer írtátok,de kérhetnék összegzést IR témában??
Azaz:

*kitől lehet kérni beutalót
*hol mennyibe kerül
*van-e várólista rá
*Judit,mikor jössz el velem a vizsgálatra? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na jó,az uccsó csak vicc :D
Azaz félig-meddig :)
Hétfővel úgyis kiderül,hogy babócska lapul a pocakjában,és akkor gondolom nem kell ez a vizsgálat.
Vendég

Nagyon köszönöm mindenkinek a választ a hirtelenjöttbabás kérdésemre!!! :D

Kubu: abszolút értem,amit írtál,pont erre számítok,épp így éreztem/gondoltam én is!!

Eszter: nagyon szomorú lettem a hírektől,emellett az jutott eszembe,hogy a Jóisten talán a következő ciklussal amolyan Andi-féle csodát tartogathat a számotokra!!!!

Annyira fel van turbózva a szervezeted alapjáraton is,(ld. a sok-sok spontán tüsződ),hogy nem lennék meglepve,ha a következő Mary már Nálad sem kopogtatna!!!

Furcsa,amit írtál,mikor nekem is mondták,hogy igen,van baba,aztán pár nap múlva valahogy mintha éreztem volna,hogy nem az igazi,pedig nem volt összehasonlítási alapom,de az volt bennem,hogy valami erősebb dolgot kéne tapasztalnom,ahogy még eredményhirdetés előtt...
Akkor én ettem össze-vissza mindent,voltak tünetek is,de később nem,pedig akkor megerősítették a ++ teszttel...

Legalább tudom,hogy lehetséges!!!
Tudom,ez sokaknak már kevés,de nekem kellett ez a megerősítés is,hisz el sem tudtam képzelni,hogy nekem is megadatik :)
Vendég

Még valami!!!

Nem tom már,ki kérdezte,de IGEN,megvettem az ovulációs tesztet,tegnap este megcsináltam az elsőt,elég jól látszik,de halványabb a tesztcsíknál.

Csináltam most is (tegnap volt a 9.,ma a 10.nap),és ma halványabb a tegnapinál... :? :? :shock: :shock:

Ilyenkor mi van???

Holnap már nem is látszik majd?? :D

Olyan jó volt nézegetni,hisz majdnem ugyanúgy néz ki,mint a terhességi teszt...és 2 csíkos... :D :D

Tudom,ez már beteges :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mivel hulla fáradt vagyok,ma tuti nem lesz matiszolás :lol: :lol: :lol:
De holnap estére kipihenhetem magam :D :D
Vendég

Na, most én jövök hajnalban Kubunk helyett!
Az allergiám totál bezizizett, szakad az eső, nincs is pollen, én meg nem kapok levegőt :?
Lejöttem egy kicsit hogy ne fújjak apának ébresztőt hajnalban. Amíg szopogatom a tablit benneteket olvaslak. De látom, ahogy megszűnt a szófosásom tegnap, ti is elszeleltetek :roll:

Béku drága,
te azért hullafáradtan is telepötyögtél egy fél oldalt :lol:
Vizsgálatot mindenképp szeretnék, akármekkora ++++++++++++++ lesz a tesztem, ugyanis korai vetélést is okozhat, meg még bánat tudja mennyi mindent a terhesség alatt. OK, lehet hogy gyógyszert nem írnak fel terhesen, de legalább tudjam, hogy diétáznom kell, és nem csokifagyit zabálni tejszínhabbal :roll: :roll:

Főnökhelyettesed egy tapló, de hamarosan megszabadulsz tőle, hiszen még az ősszel (talán már holnap?) indul a mandula :idea:

Kép
judit0713

Békus:
Szerintem csinálj ma is ovustesztet, biztosan erősebb lesz! :) Aztán hajrá, Matiszolás :)

És a témában egy "üdítő" örökzöld: :))))))))
http://www.youtube.com/watch?v=UuZjUp_r060

Egyébként elég drágák ezek az ovustesztek dm, rossmann ilyen helyeken, és az a baj velük, hogy ha korán kezded a tesztelést, hamar elfogynak.... de aki várakozóban van és ezzel akar foglalatoskodni, annak javaslom, hogy ne ilyen illatszeres helyen vegye meg az 5 db-ot 2000 pénzért, hanem gyógyászati segédeszköz boltban is lehet kapni asszem 25 v. 50-es csomagolásban!!!! és olyan 3500 pénz körül volt, jobban megéri.
Én annó itt vettem: http://www.vitani.hu/

IR-es vizsgálatra nekem S. adott még beutalót, a János központi laborjában csinálták, másnap mentem, laborban nincs várólsita, és ingyé volt.... A Juditos kérdésre nem tudom a választ :)
andrea-1

Juditkám, látom Te sem alszol..... :shock: :shock: :shock: :shock: Én is 5 előtt már fent voltam.... fura érzésem volt.... :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:
andrea-1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?