Új privát üzeneted érkezett!

Melinda,
úgy beszéltük meg a dokival, h. amint megjön elkezdem szedni a fogigátlót (ez kb. nov. vége, dec. eleje körül lesz), utána bemegyek a 8-16. ciklusnapon valamikor uh-ra, h. esetleg nincs e ciszta vagy ilyesmi. Tehát dec. 2 hete körül mennék be reményeim szerint. Akkor fogja megmondani a doki, h. meddig kell szedjem a fogigátlót, mert ugye nem szeretné ha pont az ünnepek közé csúszna a lombik kezdése... Szóval ez a része még sok esélyes... :?
Jövőhéten meg megyek laborozni, vérkép, hiv, hepatitis szűrés, ekg, belgyógy. Tényleg Lányok, Ti is ezen már keresztül estetek, meg tudnátok mondani, h. hány hétre rá kaptátok meg az eredményeket? Mert tegnap Frédim is megcsináltatta a hiv. és hepatitis szűrést és azt mondták neki kb. 1 hónap múlva lesz meg az eredménye! :shock: Nekem soknak tűnik...

Puszedli,
elhiszem, h. nagyon ideges vagy!!! Ezek biztos nem kellemes vizsgálatok, de legalább túl leszel rajta, és tuti, h. minden rendben lesz!!!! :wink:

Kép
arikon78

Amina, +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(hogy vagy Kedves?)

Puszi, huh :shock: (akkor ehhez sok-sok erőt és kitartást kívánok,) drukkolok nagyon hogy minden szépen rendben menjen

Roni, otthoni munka :? (énis estem már ebbe a hibába....)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Meli, mi még munkálkodunk 3 hónapot az inzulinom beállításán (új gyógyszerrel), mert 1 év alatt nem javult semmi :( (így nem akarok nekivágni, legalább kis javulást szeretnék előtte) + kineziológia

Leo, ?????? gyere mesélj majd

Rólam, 4-5 napja barnázok :? a ciklus közepén (vajon miért????) esetleg az irrigálás végkifejlettje?

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Sziasztok,
Mennek a mai napra is a drukkok!

Köszönöm a mensi meghozást, tegnap délután beköszöntött és még jelenleg is "döglödöm" miatta.

Puszi
Minden renben lesz meglátod.
Vendég

Sziasztok!

Köszi Lányok! Ma voltam még egyszer egyeztetni a főorvossal, mi, hogyan, mikor, miért, stb., jó lenne már túl lenni rajta. Átjárhatóságit is csinál, így már 3 in 1 műtét lesz. :?

Mai drukkok az akciózóknak: Kép

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok,

Bella, végre :D

Puszi, te aztán nem aprózod el a dolgokat :wink:

Kalkata, barnázást sajnálom. LH teszted nincs, nem most van esetleg peteérés és ez annak lenne a következménye? Vagy esetleg a nődokit nem tudod megkérdezni v. megnézetni magad?

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Puszi:nekem is volt átjárhatósági is.Ne aggódj!Meglátod, nem vészes.

babaimádó
Kép
babaimado

Minden akciózónak drukkolok nagyon! Ügyesen lányok a következő napokban, hetekben!

Én most elköszönök egy időre, holnap reggel be kell feküdnöm a kórházba. Mindenki jól van, csak szemmel akar tartani minden nap a doki.

Szóval remélem mire visszajövök már rengetegen fogtok a babavárósba is írogatni! :wink:

Puszi: jövő hétre extra drukkok! Remélem jó híreket kapsz majd!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi: csak ügyesen itt a finisben. :wink: Kitartás a kórházhoz... Bár sztem ez tök jó, hogy a dokid ilyen figyelmes. Megnyugtató érzés lehet így a szülés előtt.
(ET+7... szóval úgy legyen, hogy mire jössz, én már a babavárósban legyek!)
roni34

Roni: ET+7? és nem rosszalkodtál?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi: köszönöm. Neked pedig gyors szülést! :wink:

Roni: nem teszteltél? :oops:

Kép

Kép

*puszedli*

mai szurukkok!
++++++++++++++++++++++++++
Aminának, Roninak, szúrkálóknak, várakozóknak!

Puszi,
majd mindezek után most már te leszel 3in1! :wink:

Roni,
nem látom sok értelmét 5. napig várni, szerintem jobb nekik odabent már a 3. napon! aki kint megérné ez 5. napot, az bent is! :wink:
egyszer próbáltunk blasztózni, 10 szépségünk ment a kukába, pedig 3. napon még szépen fagyaszthatók lettek volna, még a 4.napon is szépek voltak. persze hcg is 0. Kiccsaj 3 naposból lett, igen.
nekem ez a tapasztalatom, véleményem.
de vannak ám blasztóbabák :wink: :lol: senki kedvét nem akarom venni tőle!!

angel37

Timi,
Kívánom, h. jó sokáig legyél bent a kórházban! :wink: :)
Van aki által tudhatunk majd rólad?

Puszedli,
huh, nem semmi hsyter+lapar+hsg...nem irigyellek, de legalább 1 nap letudod! :) Drukkolok majd nagyon!! :)

Roni,
hogy érzed magad? esetleg tünetek?

Kérdés:
h1n1? Szerintetek? Beadatni v. inkább kerülni az embereket? Bár 9 hónapig elég nehézkes lenne a dolog...

Kép
arikon78

Szaisztok lányok!

Próbálok visszaolvasni, de 1026 oldal ....
Na majd laaaaasan belejövök ki kicsoda és hol tart, persze ha befogadtok! Sokan vagytok ám!!!

Én vajdasági vagyok, decemberben megyek szegedi Kaáliba első konzira.... aminát már "ismerem" egy másik topikról, a többieknek üdv.

Mögöttem egy sikertelen IVF, és egy sikertelen inszem.
pápuszi
zsuki 75

Szaisztok lányok!

Próbálok visszaolvasni, de 1026 oldal ....
Na majd laaaaasan belejövök ki kicsoda és hol tart, persze ha befogadtok! Sokan vagytok ám!!!

Én vajdasági vagyok, decemberben megyek szegedi Kaáliba első konzira.... aminát már "ismerem" egy másik topikról, a többieknek üdv.

Mögöttem egy sikertelen IVF, és egy sikertelen inszem.
pápuszi
zsuki 75

Angel ki dönti el, hogy 3 vagy 5 naposan kapja vissza az ember? Gondolom ez a dokitól is függ nem, hogy ő milyen párti.

Én beoltattam magam, mindkettővel.

Timi szorítunk Neked. Igen, az ikres kismamiknál ez eléggé gyakorlat, ahogy hallom.
Közeleg az idő. Remélem kapunk híreket majd Rólad.

Puszi így legalább nem fáj a hsg. Nekem is egyben nézték laparral. Jó csapat volt a korházban, gyorsan eltelt az idő. Megy a drukk.

Roki, Leo, Amina++++++++++++++++++++++++++

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Zsuki - Bok.. od kud si? Ja imam muz is Hrvatske. :) :wink: Dobro dosli ovdje. Sretno za Szeged! Imaju puno dobro doktori. Hajrá.. Vojvodina. :)

Üdvözöltem Zsukit. :lol:
kuglica

Zsuki draga: na csak hogy jottel! :)udv itt is

Kuglica: znaci muz ti je iz Hrvatske? A ja sam iz Vojvodine :) kako to madjari kazu: svet je mali ;). Egeszen jol beszeled a nyelvunket, ferjedtol tanultad? :)

Timi: a legjobbakat kivanom! legyetek sokaig bennt, es a lanyok tenyleg akkor szulessenek, amikor mar Te is akarod! :) pusszantalak

Puszi: lehet, hogy rossz vagyok :oops: , de azt kivanom, hogy talaljanak valami ici-pici dolgot, amit helyrehoznak, es a kov. lombiknal, neeeemis, spontan sikeruljon vegre a baboca! Annyira sajnalom, hogy ilyeneken kell atmenned. Eros csaj vagy!!!!

Arikon: en oltasellenes vagyok.

Bella:hogy vagy? meg gorcsolsz?

Kalkat: sajnalom a barnazast :(, remelem hamar elmulik!
amugy koszi, teljesen jol vagyok, leszamitva a kis gorcsolgeteseket, meg a progi szurit, mar csomosodok :(

Roni: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Leo: +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Köszönöm a drukkokat!

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Amina - isus boze.. ne mogu vjerovati da ti znas "hrvatski" ili srbski.. ! da.. svjet je mali, to je istina. ;) od kud si iz Vojvodine? Szabadka? .. ili.. ? :P Zivjela sam pet godina u Zagrebu.. tako da znam malo hrvatski.. slabo govorim.. ali ide.. Ide, ide.. pa stane. ;)

Na most üdvözöltem Aminát is. :lol: Amina.. egyébként nagyon tetszik a neved.. már mondtam a férjemnek, hogy valami ilyesmit kellene adni a gyerekünknek, (ha lány lesz - bár én fiút szeretnék), mert neki egyébként oridzsidzsi "muszlim" neve van.. (hát úgy mint az enyém "katólikus", mert egyébként Krisztina vagyok..). Szóval az Amina és az Emina nagyon tetszik.. bár a férjem kicsit tart ezektől a nevektől.. de nekem nagyon tetszenek. Hogy vagy drága? fészkelődik a trió? :) Nagyon izgulok értetek!

Akkor most esik le a tantusz.. a "kuglica" neked jelent valamit. :) A többieknek írom, hogy a "kuglica" golyócskát jelent.. gömböcskét.. (a férjem hív így, amióta egy kicsit meghíztam). Kuglica továbbá az a "gömböcske" amiben "hópihék hullanak" ha megrázzuk. Nnnnya.. akkor ez volt a "szláv nyelvlecke".

Többieknek: horvát férjem van. Gyönyörű a horvát nyelv.. úgyhogy most a vajdasági barátnéimmal kicsit kommunikáltam. ;) Elnézést az off-ért, de ezt nem lehet kihagyni. :)
kuglica

Kuglikám ahahahhahhaaaa, nagyon jó vagy! és le a kalappal a hrvatskiért! Ha itt vajdaságban is a kevert házasságokban a "kevert" házastárs megtanulná a párja anyanyelvét, biztosan nem fogyna ilyen rohamosan a magyar...
én kül Nagybecskereki vagyok, de már 10 éve Újvidéken élek, alkotok, dolgozok, szeretek...
puszi neked és kösz az üdvöket.

Ammmmina đe si sestro!!! abrakadabra, hókuszpókusz pimpilókusz, svadrikókusz.... most varázslok neked 3 adag ragasztót :)), ha nem tudnád!!!!

Arikon ideát nagyon könnyű dönteni: nincs védőoltás!!!! ahahahha, nem rendelték mag időben. Majd hozza a télapó újévre! Ja, és tegnap kihirdették hivatalosan az akármit, járványt és közölték, hogy mindenki oltassa be magát szépen. Jövőre. :)
zsuki 75

Kuglica: da da, ja sam Suboticanka. Zaista, zivela si u Zagrebu? lep grad ;) .
Köszönöm a nevdicsereteket :oops: :D /hogy hívjak a férjedet, ha nem publikus, jöhet privi, csak kiwi lettem :) /
Ami a triot illeti, hat feszkelodnek a kis csibeszek, neha neha gorcsolgetek, de hat nem is konnyu megtalalni a legjobb helyet.
(igen, ertettem, hogy mit jelent a kuglica... sot evekig, amikor meg tanultam magyarul, a fagysinal egy kugli vaniliat kertem :oops: :D , de valahogy mindig megertettek. Csodalkoztam is, hogy egy magyar hogy valaszt ilyen nevet :), hogy vajon tudja-e, hogy mit jelent mas nyelven, hat tudta :). Ja, en meg bebi bálna vagyok a ferjecskemek. :oops: . )

amina09

Zsuki: na jol osszejottunk :) neztem a hiradot, nalunk milyen pocsek a helyzet a virussal kapcsolatban. Igaz, hogy meg c vitamint is alig lehet kapni?
óóóóóóóóóóóóóóóóóó esetleg kerhetnek csak 2 adag ragasztot? a harmadikat elrakom holnapra, jooo? :)
Hogy alltok az elokeszuletekkel? december mindjart itt van! pussz

amina09

Zsukikám - nagyon szimpi vagy. 8) Láttam a tv-ben, hogy "dúlik" a h1n1 nálatok. Vigyázni kell, mert jön a baba! :roll:

Nagyberecske.. Zsombor környékén van?
kuglica

Amina - a férjem beceneve "kúúúúgla" vagy pedig "báááálna".. úgyhogy teljesen értelek. :lol: :lol: :lol:
kuglica

Off.

Amina - írtam neked privit.

Amina, Zsuki - a legjobb, amikor megyek át a határon, útlevelemben "kazincbarcikai születés", semmit nem gyanítanak, beszél mellettem / rólam a "carinska kontrola" (határőrség).. viccelődnek rajtam.. és /de én mindent értek, nekik meg lökésük nincs.. Nagyon gáz.. :lol: Mindenesetre most már tudom, hogy "jó mellű madjarica" vagyok. :lol:
kuglica

Sziasztok - itt vagyok, köszönöm a drukkokat, 2 bébi költözött be és 5-öt fagyasztottunk :-)

Puszi - drukk a műtéthez
leo50

Leo - hajrá!! Na akkor sok-sok babaragacsot küldök neked! :P

Tessék pihenni, relaxálni..
kuglica

No majd mindjárt mondják a többiek, jöttek ezek a szerbek és lefoglalták a topikot ahahahhaa!!!!!! :) :) :)

Szóval ne haragudjatok ránk :), áttérünk mindjárt IVF témákra!
Becskerek nem Zombornál van,Bánát fővárosa, Újvidéktől 60 km-re. Rendes neve Zrenjanin. Gondolom szerb neve.

Hát egyelőre a maszkok fogytak el, pedig senki nem viseli, csak gyűjtik őket ottnon a fiókba, biztos. C vit még van, hála privát patikák!! De hát ismervén a balkáni gyüjtögető mentalitást (háborúk hozadéka: raktárpzzunk minél többet, hátha holnap nem lesz) az is el fog fogyni :lol: :lol:

Amina, épp most beszéltem le anyuval a hormonvizsgálatokat, jövő héten kellene, ciklus függvényében, kenetekkel probléma van, a dokimnál nincs időpont dec végéig...grrrrrrrrrrrrr. Hétfőn megyek kunyerálni fogadjon be soron kivül, ha nem nyirbálnak ki a sorban várakozó nők.

Hep b,c, hiv meglesz jövő héten tán... a páromat tegnap emlékeztettem hogy mintáznia kell, nagyon hajlamos az ilyesmit elfelejteni :lol: :lol: mintha veseműtétre kellene mennie :lol:

Ja, akartam kérdezni okosabbakat, a kaáliban azt mondták trichonomasz is kell. Azt nem a közönséges hüvelykenetből nézik???

puszi mindenkinek.
zsuki 75

Leo,
babaragacsok mennek!

Puszi,
drukk a műtéthez!Nem lesz semmi gond.És szerintem altatásban jobb az átjárhatósági, mint ébren!Énis azt kívánom, hogy valami kis difit találjanak, oldják meg, és jöjjön már a spontán pocaklakó!!!!!!!!!!!

Zsuki,
üdv itt köztünk!
Mielöbbi babásodást!

Arikon,
én nem oltatok!

Kalkata,
mennyi volt az inzulinod?Most mit kezdtetek?Remélem hamar rendbehoz az új bogyó!És indulhat majd a mandula! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Zsuki - eszembe jutott a maszkokról a Kusturicától a "Macskajaj".. :lol: (Crna mačka, beli mačor) .. amikor a szarvas-agancsokra mondta a cigányember, hogy "nem érted, asszony.. egy agancs 1 német-márka.. 2000 agancs.. 2000 német márka). :lol:

Na jó.. befejeztem a balkán-viccelődést. Bocsánat az off-ért. :)
kuglica

Sziasztok Csajok!

Leo!
Hajrá,nagyon ügyesek voltatok!!Ebből szerintem baba lesz,a 15 nagyon bíztató szám volt(a kedvencem)!

Amina!
Hajrá pindurok!!!!!!

Jómellű Kuglica!
Látom a sikertelenségtől a humorod megmaradt,ez nagyon pozitív!!!

Puszi!
Csak ügyesen gyorsan kész leszel és amúgy is alszol,a legjobbakat!!!

Timi!
Majd csak 1hónap múlva gyere!!Remélem addig még maradnak ott benn a kislányok!!

Roni!
Hogy bírod,nem bűnözöl a tesztel?

Kalkata!
Simán lehet pérés is.
keny

Zsuku!
Üdv a klubban,látom vannak ismerősök :wink:

na én meg voltam a reumadokinál jól kitekergetett,semmi komoly csak elmozdult a háti 5-6-os csigolyám és a bordám, ezt próbálta helyretenni,azt monda ma már ne hancúrozzak :)
keny

Zsuki: üdv!

Leo: hány gyerekre gyúrtok? Maradt tesó bőven! :D

3 éve volt már átjárhatóságim, iszony fájt, így persze jobb lesz! Csak hogy a "komplex turkálás" után mennyire fogok fájni, abba bele se merek gondolni,... :oops: :?

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi: márciusban Krizsa doki javaslatára nálam is komplett túrkálást csináltak (Hsg+lapar+átjárh) mivel aludtam, semmit nem éreztem, utána meg 2 nap és már semmi tünetem nem volt. Tudod mi volt egyedül car? A levegő "felment" a kulccsontomig, na az brutál szúrt 2 hétig. Erre számíthatsz Te is, de inkább ez, mint a hasgörcs. Szóval no para, ennél sokkal többet kibírtál már!
És tényleg lehet azért kéne szurkolnunk, hogy találjanak pl egy kis polipot, amivel megoldódna Nálad a baba kérdés!

Keny: ET12. napon lesz vvétel. (17.én) Úgy döntöttünk apával, nem tesztelünk addig. (lehet így védekezek a kudarc élményétől) Semmit nem érzek, a mellem fáj egy kicsit, de az stimu alatt is fájt már...

Zsuki: üdv köztünk!
roni34

Roni: köszi. Aranyos vagy! :oops:

Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Madárfüttyös jó reggelt!

Drága "délvidéki" lyányok!
Enyém Uram szabadkai. :lol:

Puszika, ne aggódj a 3 "megnézés" miatt, ez így van jól, semmi se fog fájni! ( unokatesóm múlt héten esett át pont ezen, tök jól van, és nincs nála semmi különös,sőt még az elzárt p.vezetője is átjárható. )

Nagy drukk az tesztelés előtt állóknak! Ami, Leo, Roni!

Timi gondolok rád a kórházi pihid alatt! Várjuk a lányokat!

Kalkat, ez a barnázás....mensi előtt progihiányt szokott jelezni, de középidőben nem tudom mitől van.

2 napja fájt a fogam, saját dokim nem rendelt, tegnap este átestem életem első gyökérkezelésén. Az új fogdoki csúcsszuper,kolleganőm orvosa, cseppet se fájt. :wink:

puszi mindenkinek!
nani72

Sziasztok,
Mindenkinek mennek a drukkok!

Amina,
Köszi már jobban vagyok! Az első két nap szokott pusztító lenni.
Mennek a babaragacsok és ha lehet ne agyalj túl sokat!

Puszi,
Nekem csak az altatás után volt szar, mert kicsit túlaltattak és hát nehéz úgy hányni a vesetálba, hogy nem tudsz felemelkedni és még szinte azt sem tudod hogy hol vagy. De pl. Tobi egyátalán nem hányt és ugyanott csinálták neki is a lapar+hisztero+hsg-t. Igaza van Roninak, csak két napig kellemetlen egy kicsit,aztán után már javul. Nekem vasárnap délre kellett bemennem hétfőn volt a műtét, kedden már jöttem haza és azt követő hétfőn már dolgoztam.

Zsuki,
üdv itt és kívánom hogy minél hamarabb továbbállj a babavárósba!:)

Leo,
Babaragacsok tonna számra.
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!

Péntek 13-a van!! :roll: (remélem mindenkinek szerencsét hoz. Én nagyon bírom)

Amina, Leo küldöm a mai babaragacsokat+++++++++++++
roni34

Leo, Amina+++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(ebből soha nem elég!!!)

Amina, kívánom jó sokáig csomósodjon!!!!!!!!!!!!!!!

Puszi, nálam is 1 éve "3in1" volt, és semmit sem éreztem az altatásnak köszönhetően, műtét után az altatógáztól volt 1-2 rókakoma, kis mellkasfájdalom, de ennyi!! Minden rendben lesz!!!

Nani, ügyes dokira leletél, ez szerencse! Gyógypuszi

Keny, ez tényleg meg sem fordult a kobakomban (csak a ti rátahásotokkal...) :oops:

Arikon, én oltásellenes (egyenlőre)

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Sziasztok!

Leo, Roni, Amina: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Reméljük a legjobbakat mára: Kép

Köszi Mindenkinek a hozzászólásokat, a konklúzióm: ha ennyien túléltétek, akkor én is túl fogom! :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Alle: sok szeretettel köszöntelek ezen a szép napon: Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Puszika: " Köszi! Mindenkinek a hozzászólásokat, a konklúzióm: ha ennyien túléltétek, akkor én is túl fogom!"
Tegnap este én is így ültem be a fogászatra. :)
És hidd el ,egy lapar kevéssé fáj!
(nekem nem volt rókázás altatás után)
nani72

Amina,
+++++++++++

Roni,
++++++++++

Leo,
++++++++

Puszika,
nyugi, túlleszel!
jobb, mint egy hasfelvágás! :wink:

Irises,
biológusok döntik el! :wink:

Zsuki,
üdv.
trichomonas nézés elvileg benne van egy kenetvételben.
chlamydiát szokták külön kérni.

angel37

Sziasztok Csajok!

Mi ez a pangás???

Nagy drukk Mindenkinek:Leo,Amina,Roni,Puszi!!!

Kalkata!
Barna jelen van még?Dokit megkérdezted?

KépKép

Kép
keny

Keny: én vagyok (még), csak egymagamban nem beszélgetek. :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

tényleg???? :lol: még jóóó!
Nem lesz ma valami ereszd el a hajamat buli????mi tuti kirúgunk a hámból :D

KépKép

Kép
keny

Keny: áááá, nem lesz. Most te mész, egyszerre nem mehetünk amúgy sem. :lol: A bnőimmel találkoznék, de annyira fáradt vok,... és autókázni kéne 70 km-t hozzá... :?

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!!!!

Köszi mindenkinek az újfórumtagnak szánt szép üdvözlő szavakat :*!!!

Angel én is így tudtam, de meglepett amikor a nővérke külön kihangsúlyozta, hogy ÉS trichomonaszt is. No azóta internetművelődtem :), és vizeletből külön kimutatható! Azt is kapni fogják! No.

Abrakadabra minden rászorulónak hahahaaa!!!!

Ebben a péntek 13-ában a legjobb az imént bevágott 3. tányér krupmlistésztaaaaaaaaaaaa! Juhúúúú!

puszi mindenkinek, az agyamra ment a kaja 8) 8)
zsuki 75

Zsuki!
Krumplstésztából én is jó vagyok, az a kedvenc kajám, simán megeszem reggelire is :lol:

KépKép

Kép
keny

Mondasz valamit keny.... mindjárt mentem is a páromtól be frizsibe és gyorsan lefekszek aludni, hogy mielőbb reggelecske legyen és újra találkozhassak a drágával!!!! hahahahaaa
zsuki 75

Sziasztok drága Harcos Csajszik! :D

Gyorsan bekukk, talán van fél percem :roll:

Megy minden Akciósnak az óriási drukk!!!!!!!
Amina, Roni, Leo,
hajáááá!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsuki,
üdv a Csapatban, gyors babásodást! :P

Kuglica, Irises,
ölellek Titeket!!!!!!!!

tillidian

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?