Új privát üzeneted érkezett!

Kuglica tegnap nagy elkeseredésemben megvettem a negyedik lombikos könyvet... 3 lépés a termékenységért (ez a címe). Nincs semmi olyasmi benne amit ne tudnánk szerintem itt mindannyian már, de megnyugtató volt olvasni a sikersztorikat. Összefoglalja jól a dolgokat a könyv, annyiban jobb mint a többi, hogy olyan írta (biológus) aki maga is végigcsinálta ezt az egészet. Lényegében diéta, méregtelenítés, mozgás, akupunktúra vagy reflexológia.

Köszönöm Alle. Én is túl vagyok az egyiken (szezonális). Azt mondja a doki, hogy emellett nem kell már a másik, de én visszamegyek a jövő héten és azzal is "ledöfetem" magam.

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Laptetőt szívesen átadom aki kéri.

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Irises - köszi. Majd utánanézek én is a könyvnek. A laptető szerintem tartsd meg.. ki tudja? ;)
kuglica

Puszi: hurra! most kivetelesen orulok a pirinek, es megint igaza volt a dokinknak, hogy par napon belul megjon! :)

Leo: wow, ugyes vagy!

Harcika: jo volt latni teged!

Angel: tenyleg nem docogosek, egesz szepen fejlodtek, a legjobban pont az a kis harcos, aki kesobb csatlakozott a tobbiekhez, most mar o a "Jani a videken", 10 sejtes, a masik kettot lekorozte! :) Kozben nem is irom: mindharmat visszakaptam:). Es nem is fajt a transzfer! :oops: Na bujok meleg agyikoba...

A legfontosabb: koszonom a drukkokat Mindenkinek!!!!! (meg is lett az eredmenye) grazie mille

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Amina, végre minden a legnagyobb rendben, jó "ágyazódást" mindannyiótoknak :wink: (ügyesek voltatok)

Alle, igen sikerült (azt hiszem már kommentet is írtam, de olvasni tuti :oops: ) köszi

Puszi, szerzője: Gary Chapman [size=9](de nehéz ráakadni, még antikváriumban is 1997 kiadás)[/size

Alle, Irises beoltattátok magatokat? én még filózom rajta... (kicsit még kivárok ajánlásra)

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Leo!
Aztaaaaa 15 petike ez nem semmi!!!!!!

Amina!
Akkor mostantól hajrá a 2 kicsiknek,és Janinak :wink:
keny

sziasztok!

Amina, tapasztó drukkok a 3 picurnak!

Irises, sajnálom, hogy nem lehetett befejezni a fagyizást.

Leo, a 15 nagyon szép eredmény! jó randizást nekik!

Drukkhegyek akinek csak kell++++++++++++++ !

Fodrászverseny jól sikerült, elhoztuk az aranyat!
:D
nani72

Nani :lol:

Irises, sajnálom.

Amina drukkok mennek.

Aki táblába kíván bekerülni, püzzön egyet, amit tudtam, frissítettem, este rakok táblit.
Vendég

Jó reggelt!

Kalkata, láttam :D örülök

Amina, tapasztók mennek!

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Leo,
gratula!!! Ez aztán nem semmi!!! :shock: :)

Amina,
tök jó, h. mindhárman bekerültek a pocidba!!! Jó pihizést! :)

Irises,
nekem 1 kifelyezetten lombikos könyvet sem sikerült eddig vennem... :? Esetleg megírnád a szerzőket, könyv címmel, mert szívesen beszereznék egy-kettőt én is. :)

Nani,
gratulálok az aranyéremhez!!!! :)

Kép
arikon78

Sziasztok Lányok!

Mai babaragacsok, randidrukkok mennek!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Irises,
itthon vagyok a punkció óta. Nem is nagyon tudtam volna dolgozni annyira rosszul éreztem magam az első három hónapban. Most már jobb, így itthon tanulok és készülök a vizsgáimra. :lol:

Arikon,
Jákon voltunk rokonoknál. Szombathely mellett van. :wink:

Nani,
gratula a szép eredményhez!!! Ügyesek voltatok! :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Sziasztok!

Irises: én pont ezeket "nyomom": diéta, méregtelenítés, mozgásocska, akupunktúra és reflexológia. :D Jó felkészülést Neked is!

Kalkata: ezt a blogban írt kérdésemre válaszoltad? :oops:

Amina: szia kismami!!!!!! Drukk a Picurkáknak és Jancsinak! :lol:

Leo: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nani: gratulálok Nektek! Szép volt!!!! :P

A vonalzómon van új infó rólam. :oops: :lol:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Amina +++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi, aha (de ott is kiegészítettem) :wink:

Alle, akkor együtt örülünk

Nani, ez igen, gratula :D (kétségem sem volt, ünneplés?)

Leo, helyzet???

Irises, könyvet még énsem olvastam :oops: (de a neten annál többet)

kalkata

Kalkata: köszi, de ezek szerint a beszerzése szinte lehetetlen. :(

Leo: hányan vagytok??? :P

Amina: olvasd el a blogodba írt hsz.-omat! :wink:

Tegnap látogatóim voltak: Lois & Clark & Zé! :D Akkorát nőtt Szempillakirály a tali óta, hogy csuda! :P

Kép

Kép

*puszedli*

Halihó!

Leónak 11 babája van.
Nincs net közelben, ahogy tud jön.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hanna: köszi az infót!

Leo: ez igen!!!!!!!! Drukkok mennek továbbra is! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Arikon ez a legutóbbi szerzeményem: Marina Nicholas 3 lépés a termékenységért. Ez a könyv egész jó, de szerintem már itt mindenki szakértő a témában. Én azért vettem meg, mert jól esett az a sok sikersztori. A férjem már szólni sem mert szegény, látta rajtam, hogy felesleges győzködni, hogy van már otthon könyv...

Lili jól tetted, hogy otthon maradtál.

Puszi tetszett ez a mozgásocska:). Én még nem tudtam a diétára sem rászánni magam, de nemsokára...

Gratula az aranyhoz!

Leo, Roni, Amina++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kis Keresztfiamra vigyáztam, játszottunk, meghalt a dinó vagy ötször, aztán a ló megette. Kemény az élet.

irises

Irises: ezeket a könyveket már én is csak a sikerstorykért veszem meg, az okosságokat, amiket írnak, már nem újdonságok nekem sem. :?

Kép

Kép

*puszedli*

Leo: ez igen! Nagyon ügyes gyerekek! :wink:

Roni, Amina: +++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi: mozgásocska? :lol: Azt én is ismerem! :lol: Jövő hétre drukk!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

sziasztok lányok!

timi!
már alig másfél hónap! ez aztán a teljesítmény! kitartás!kitartás!kitartás!

leo!
jó sok leendő babóca! szívből gratulálok!

irises!
de fura, hogy a kisfiúk nagy kedvence lett ismét a dínó! tapasztalom én is magam körül! dínó-ügyileg kiképezettnek kell lennünk...

lili!
pihenésből baj nem lehet!

még jövök majd!
amina!kuglica!dobtam privit!
gysmintlegyen

Csajok mindenkinek drukk!!!!(ma csak ennyit)
keny

Puszika, ez a mozgásocska nagyon tetszik!!!!!!!!!!! :lol: Ebben én is nagy "szaki" vagyok, ma 5 percet tornáztam itthon.

Leo ++++++++++++++++ ! Ügyik vagytok!

Kalkat, buli??? áááá,majd később,most nyomjuk a munkát ezerrel. Jön a szalagavatószezon. :shock:

Roni++++++++++++++ !

Amina+++++++++++++++++ hármaskának!

Irises, jót nevettem a ló megeszi a dínót sztorin. :lol:

Nálunk az üzletben is történt 1 aranyos eset:
a bejárati ajtóra kiragasztottunk egy szép ,ízléses ezüst Mikulást. Jött egy 4 éves kicsilány vendégünk , meglátta ,rámutatott a Mikire és hangosan beszólta.: Jéééé, ott az Isten!
Majd besz@rtunk a röhögéstől.

jóéjt csajok!
nani72

[quote="nani72"]P írta:nani72uszika, ez a mozgásocska nagyon tetszik!!!!!!!!!!! :lol: Ebben én is nagy "szaki" vagyok, ma 5 percet tornáztam itthon.

Akkor ma te nyertél! :lol:

A story nagyon jóóóó! :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Leo: hogy alakulnak a dolgok, 3 v 5 naposakat kapsz vissza? tovabbi drukkok ++++++++++++++++++++++++++++++++
(remelem sikerul netkozelbe kerulnod :) )

Puszi: olvastam a hsz-t:) nagyon tetszett! es mivel nagyon pozitiv voltam, igy mar tenyleg biztos siker . Szoval egy het mulva mesz laparra. drukk drukk drukk
KisZé szempilláit én is megcsodáltam a masik topicban, hihetetlen nocsabasz mar most! :)

Nani: hogy allsz a vizsgalatokkal? Aranyos a tortenet :)

Sminti: koszonom a privit, annyira orulok Nektek! :)

Roni: babaragacs +++++++++++++++++++++++

Irises: hogy vagy draga?

Azt hiszem visszamegyek pihizni egy kicist :) szep napot mindenkinek! es meg egyszer koszonom a drukkokat! :)

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Sziaszok,
Mindenkinek mennek a drukkok és babaragacsok.

Nekem ezt a könyvet is ajánlották:
http://www.hellingerintezet.hu/h-konyvek.html
A sikertelen lombikok lelki feldolgozásához.

Ha lehet, hozzám is küldjétek a pirit, mert hasonló cipőben járok, mint Puszi. Sajnos a lombik utáni normál ciklusban nem akar megjönni, de nem vagyok terhes. Már eléggé kivagyok.
Vendég

Amina!
Hogy vagy?Remélem fészkelődnek a kicsik!!!!!

Bella!
Mensimeghozódrukk!

Leo!
Biztos elviszik az embriókat blasztóig,szurkolok!

Nani!
Ügyik voltatok!

(((mostanában én sem viszem túlzásba a tornát:(,valami szúr a gerincemnél így nem merem eröltetni,holnap megyek vele dokihoz.)))
keny

Mai drukkok mennek!+++++++++++++++++++++++

Sminti: mi a helyzet? Nagyon kíváncsi vagyok a történésekre!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Roni, Amina - pihizzetek.. éreztek valami mocorgást? :)

Leo - mi újság? hányat kapsz vissza? mikor derül ki?

Sminti - nagyon drukkolok!

Keny - valami jó kis csontkovácskhoz kellene menni.. én voltam egyszer, nagyon bejött.

pusszancs mindenkinek!
kuglica

Sminti igen, én is kezdek belejönni ezekbe a kisfiús játékokba, szeretek is játszani...

Köszönöm Amina jobban vagyok. Én sem értettem a dolgot, jobban kiakadtam mint az első sikertelen lombik után. Apa sem értette. De már újra bizakodom.

Neked küldöm a +++++++++++++++++++++++++++++++

Leo, Roni Nektek is++++++++++++++++++++++++++++++

Bella piri jöjjön!

Puszika drukk a laparhoz.

Szép napot mindenkinek. Jó lenne, ha ma már nem esne egész nap.

irises

Keny bocs írni akartam, jobbulást! Dokihoz menj inkább!

irises

Sziasztok!

Amina: drukk a TRIÓnak! :D :D :D

Bella: küldöm Pirit! Neked meg van ez a könyv?

Keny: jobbulást!

Sminti: :?:

Leo: mikor lesz ET?

Roni: drukkkkkkkkkkkkk!!!!!

Szép napot!

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi,
meg most kezdtem el olvasni, Libriben megkapható. Ha jössz a Mensbe, akkor a Móriczon lévő Libriben meg lehet venni, én is onnan szereztem be.
Vendég

Jajaja reumatológushoz megyek aki csontkovács is,aztán majd meglátjuk mit javasol???
keny

Sziasztok!

Bocsi, hogy kicsit eltűntem, de nem volt gépem.Mostmár viszont újra van, úgyhogy bekapcsolódnék ismét közétek! :D
Igyekszem visszaolvasni, és reagálni!

Leo,
gratula a sok babához!Mikor lesz ET?

Puszi,
drukk a műtéthez!

Kuglica,
sajnálom, hogy nem sikerült.Mikor indulhat a következő?Drukkolok nagyon!

Mindenkinek küldöm a drukkokat, akinek csak kell!

Velem most semmi különös nincs, pénteken hagytam abba a fogigátlór, úgy néz ki, hogy ma megjön.Nemsokára újra elkezdem szedni, és dec 2án vezsem majd be az utolsót.7től meg kezdődik a szuri!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Bella: a citromailedre küldtem rengeteg anyagot!

Kép

Kép

*puszedli*

Angel, azóta sem kaptam meg az e-mailed.

babaimádó
Kép
babaimado

Puszi megkaptam köszönöm.

És köszi a piri drukkokakat is megérkeztek, olyanannyira, hogy mindjárt leesek a székről, olyan rosszul vagyok.
Vendég

Bella,
Megy a pirimeghozó drukkkk! :)

Melinda,
Neked 2 cikluson keresztül kell szedned a fogigátlót? Mert nekem "csak" 1 ciklusban, és utána indul a lombik (dec. közepe táján). :wink:

Lányok,
Köszi a könyv ajánlatokat, utána nézek én is, de most főleg pozitív könyveket szeretnék venni. :)

Kép
arikon78

Arikon,
nekem úgy kell szednem, hogy először 18napig Marvelon, 1hét szünet, majd 19napig Marvelon, 6nap szünet, és kezdődik a szuri!
Akkor egyszerre haladunk majd?Kb mikor kezded a szurikat?Mert nekem úgy számolta ki a dokim, hogy meglegyen az ET Szenteste előtt, mert másfél hétig nem lesznek nyitva!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Arikon,
nekem úgy kell szednem, hogy először 18napig Marvelon, 1hét szünet, majd 19napig Marvelon, 6nap szünet, és kezdődik a szuri!
Akkor egyszerre haladunk majd?Kb mikor kezded a szurikat?Mert nekem úgy számolta ki a dokim, hogy meglegyen az ET Szenteste előtt, mert másfél hétig nem lesznek nyitva!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Amina, "Triónak" ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi, jövő heted jó sűrű lesz, szerdán terhelés lesz MM-be?

Bella, mensihozó drukk+++++++++++++++++++++++++

Irises, :( jobbulást

Meli, ez lesz ám az évvégi hajrá!!!! :wink:

kalkata

Bellaí:mensidrukk és drukkolok azért is, hogy ne legyél rosszul.

Puszi: izgulsz a műtét miatt? Ugye nem? ++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Melinda,
nekünk úgy mondta a doki, h. jan. első v. második hetében lesz ET. Mert a 2. menszimnek kb. szenteste körül kellene megjönnie. De ha zárva lesznek, nem is tudom, h. hogyan lesz... :?

Kép
arikon78

Sziasztok, bocsi, h csak most tudtam jönni, de nem volt netünk, azért kértem meg Hannát - ezúton is köszönöm!!!!!

ET holnap lesz, tehát 3 naposan, én nem akarom, h elvigyék blasztóig, mert mindkét terhességem 3 naposból lett, úgyhogy jó ez így. Az hogy még hány baba holnap dől el, dokibácsival (aki egy tündér volt) megbeszéljük.

Holnap csak este fogok tudni jelentkezni.

Mindenkinek drukkolok, most csak Aminára emlékszem név szerint, de akit nem említek annak is. puszi++++++++++++++++++
leo50

Arikon,
mikor kell visszamennetek?
Mert nekem dec7én kezdődik a szuri, de már nem kell mennem addig, felírta a doki 2hete a szurikat, és csak az első uhura kell majd mennem, akkor írja föl a többit!Lehet, hogy neked is felírják majd előre, és így nem kell dec végén bemennetek, csak az első uhura!

Leo,
mega-drukkok holnapra!
Várjuk a fejleményeket!

Kalkata,
veletek mi újság?Most mi következik?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Leo: holnapi transzferre millió drukk!!!

Kalkata: igen, iszony sűrű lesz a jövő hetem:
- kedd hajnal MM vv. - este beköltözés a korházba
- szerdán műtét
- csüt. elvileg kórházból haza - du. MM. konzi

Baba: 2 napja kiborultam a félelemtől, de megbeszéltem magammal :lol: , most épp jól vagyok. :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

üdv!
most csak ömlesztett drukkok :oops: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
osszátok széjjel! :wink:

Puszi drága,
xar heted lesz :roll:
legyél túl rajta, lehető legkevesebb macerát és ideget! :? :wink:

Leo,
én is a 3naposokra szavazok! :wink:

angel37

Puszi,
nagyon drukkolok, hogy jó híreket kapj majd jövőhéten!
Ne félj, hamar túl leszel rajta!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Szisztok!

Én az ET után (hülye fejjel nem mentem betegállományba, hanem vállaltam, hogy itthonról dolgozom. De soha többé!!!!) Hétfőn elromlott a gépem, egész nap azon paráztam, hogy vki hozza rendbe, aztán a knők úgy kezelnek, mintha 100%os lennék. Pl a déli utrót is úgy lőttem fel, hogy a hasamon volt a laptop... este már nem volt hangulatom gépezni... sorry.

Amina+Leo: hajrá babócák++++++++++++++

Puszi: ne félj, nem lesz semmi gond. Hamar túl leszel az őszi "nagytakarításon", aztán hajrá babucik!

Arikon: én is 2 hónapig szedtem a fogigátlót. Igaz én az 1 hónapot végig pecsételgettem, ezért ajánlotta dbácsi, hogy várjunk még 1 hónapot.

Kuglica: ET+7 napon semmit nem érzek, nincs barnázás, nem feszít a hasam. A mellem ugyan fáj, de az már a stimu alatt is fájt. Jó lenne vmi jelet kapni, már rókáznék egyet szívesen :D
roni34

Angel: Lehet hülye kérdés, de miért jobbak a 3 naposak? Nektek így lett Kicsidió, ezért, vagy van vmi konkrét orvosi indoka?
roni34

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?