Sziasztok,
Tenci,
Na végre
csak ideértél!!!
Mickeynak és Mikinek nagyon boldog névnapot!!!
Na nálunk is úgy van, hogy közölték a múltkori szülőin (kb 2 hónapja), hogy 4 lány és 8 fiú van a csoportban, de ne aggódjunk, a 4 lány bőven kiteszi a 8 fiút... Szóval az én lányom se lett kisangyal mióta oda jár
De aranyosan csinálja legalább
Gabi,
Örülök, hogy téged is látni
Jól vagytok? Mesélj valamit!!!
Ancsa,
bocsánat, de teljesen vak vagyok, nem figyeltem a vonalzódat
Szofinak nagyon-nagyon boldog első szülinapot!!!!!
Timi,
örülök, hogy jó volt a mozi
3D-ben még nem néztem semmit, az Avatart szerettük volna, de nem tudtuk összehozni a nagyszülőkkel az időpontot... De nem is rossz ötlet, lehet meglepem apát, csütörtökön úgyis szalmák vagyunk
Ajándék: tőlünk Ancsa játék konyhát kap, Smoby-sat, így néz ki:
Anyuéktól kap babát meg egy babaágyat, amibe majd varrok addigra ágyneműt, hugoméktól állatkertes építőkockát, sógornőméktől meg valőszínűleg az ikeás sütikészletet vagy reggelizőkészletet, vagy edényeket, vagy valami ilyesmit. Anyós meg valami fakopáncsos készségfejlesztőt vett.
Hanna duplót kap tőlünk, szintén állatkerteset - nehogy vita legyen
Nagyobbik unokatesót nem tudom, mert nagyon vad ötletei vannak, és nem igazán tetszenek amiket kért...
De majd még kitalálok valamit... Felnőtteket még nem tudom...
Timi-Tenci,
csak mert mind a ketten kérdeztétek
Igen, Hannáéknál jön a tesó
És Timi, hiába reménykedsz, lány lesz...
Nevet még nem tudunk, hugomék még nem döntöttek - vagy csak nem árulják el
19 hónap lesz köztük. Egyrészt a hugomnak nem igazán van olyan munkahelye, ahova vissza tudna menni - persze van, különben nem kapna gyedet, de ugye nem igazán várják vissza - úgyhogy már csak emiatt is jó volt, hogy most rögtön jön a tesó, meg ők gondolkodnak rajta, hogy esetleg 3 gyereket szeretnének, és ha tényleg így lesz, akkor még a 3-at is szeretné a hugom 35 éves kora előtt megszülni, úgyhogy már csak emiatt is belehúztak
Röviden ennyi
Majd meglátjuk mikor akar kibújni az a nőszemély
Na megyek csajok, mert azért van meló - bár befejeztem pénteken, ahogy kérték, de azért most is van mit csinálni...
Szép napot!!!