Új privát üzeneted érkezett!

Irises, Amina nyugi a holnapi nap jó híreket hoz. Ha ennyien szorítunk értetek, az csak jó hírt hozhat.

Kalkata, Ti hol tartotok? Mindenkinek írsz, drukkolsz, de Rólad rég nem olvatam semmit. Illetve tudom teáztok, de egyébként mikor kezdhettek??

Puszi milyen volt a buli? Gondolom nagyon belevetetted magad, mert egész nap alig írtál :wink: Még 35 fok volt odakinn, amikor utoljára táncolni voltam, szóval nagyon irigyellek ám.

Keny, akkor Ti is hamarosan kezdhetitek? Hurrrrrráááá.

Tényel jó kis (babaesős) november lesz ez :D
roni34

Laptető-laptető :lol: :lol: :lol: :lol:

Azta, még sosem volt nekem ilyen, de ezt most (nagyon) megtartanám. Remélem nem bánjátok...
roni34

Sziasztok, bocsánat, de nincs időm visszaolvasni, UH-n minden rendben volt, 10-12 tüsző látszik, hétfő reggel 9.30-kor lesz a műtét.

most mennem kell fürdetni-etetni

puszi és drukk mindenkinek
leo50

Sziasztok,

Amina, drukk annak a kettőnek, hogy szépen fejlődjenek. Hiába, ez most teljesen más, mint az előző lombikok voltak, és reméljük, hogy az eredmény is teljesen más lesz..mondjuk egy vagy két baba? :wink:

Leo, grat, drukk a punkcióhoz, majd várunk az eremdménnyel. nem szoptatsz már, hogy lehetett indítani az újabb lombikot? Babást nem olvastam mostanában, nem vagyok képben Tesód Gonal-problémája megoldódott?

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Alle - nem szoptatok már.....tesómnak megoldódott a Gonal, kapott receptet

Amina - drukkolok nagyon!!!!

meg mindenkinek drukk, aki akcióban van!!!!
leo50

Na még egy bekukk, nem voltunk itthon egész nap,...

Roni: nem volt jó a buli. :? Különben én bulizgatok, na nem azt mondom, hogy hetente, de havonta-kéthavonta mindenképp. Nyáron hetente is akár. :lol:

Amina és Irises: ezer drukk továbbra is!

Babim: jelentkezz!!!!

Jó éjt! *

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Amina, nem szabad elkeseredni, az a kettő pont nagyon szuper ikrekhez, és csak a tiétek.Kérlek ne keseredj el , nagyon fontos hogy próbálj meg pozitív lenni, beszerezni egy üveg vörösborocskát, és várni a két manódat, hogy beköltözzön, sőt lehet hogy mára már hárman vannak , én nagyon nagyon drukkolok++++++++++++.

Minden tüszőnek , növekedesenergiát küldök++++++++++, és fagyiknak a felébredéses növekedéshez is egy zsákkal+++++++++++,
Sajnos most nem tudok visszaolvasni rendesen, de este próbáom pótolni :oops:
pbj12

Jó reggelt!

Hát nem indultak el újra. Felébredtek, aztán mégsem fejlődtek tovább. Most szomorú vagyok, mert nem akartam menni januárban megint, reméltem, hogy megúszom ezt a sok szurit, de nem...
Köszönöm a sok drukkot!

Amina drukk Neked!

Keny Neked hajrá december. Hogy is lesz ez? Esküvő után fagyik?

Roni++++++++++++++++++++++++++++++++

Na megyek egy kicsit szomorkodni.

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Jaj Irises - úgy sajnálom. :( Azt hittem, hogy jó hírre jövök. Nagyon sajnálom.

Leo - drukk hétfőre a punkcióhoz!

Amina, Roni: +++++++++++
kuglica

Irises Drága!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ,pedig nagyon drukkoltam!
Még nemtom,hogy lesz majd nov 20-án meglátjuk mit javasol a dokim.Az esküvő csak jan.9-én lesz,viszont dec 15-én elutazunk,és ha addig belefér a fagyi akkor lehet megpróbáljuk.Ha nem akkor meg átcsúszunk jövőre.

Kuglikám!
Hogy vagy???Jobban van a lelked?

Roni!
Gigamegtapasztódrukkok!!!!!

Puszi!
Én sem vetem ám meg a jó bulikat,táncot,
(söröket) :wink:
keny

Sziasztok,
Amina, mai hírek?

Irises, sajnálom. De ha sérültek, még mindig ez a kisebbik rossz, hogy nem is tudtak visszakerülni a pocakodba, minthogy esetleg beteg babátok legyen és későn derüljön ki. Szerintem az sokkal rosszabb...

Leo, értem :)

allegrobarbaro

Irises: óóó, annyira sajnálom :(, pedig biztos voltam benne, hogy felebrednek. Nagyoleles!

Alle: mara 3-an lettek :) . Es holnap kapom vissza oket. Szeretnem mind3at, majd rabeszelem a dokit ;). Valahogy nem tudok magamhoz terni :oops: , keresem a mierteket, eddig mindig szepen termekenyultek meg. Csak az a baj, hogy erre nincs valasz...

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Irises: úgy sajnálom! :(

Amina: na mit mondtam?! De jó! Miérteket ne keress, nincs értelme rágódni rajta, teljes erővel a babáidra koncentrálj! És remélem sikerül a 3-ra rábeszélned a dokit! Drukkolok nagyon!

Roni:+++++++++++++++++

Leo:+++++++++++++++++++

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Amina mondtam, hogy elindul még valamelyik. Drukkolok a háromnak nagyon. Dokibácsi remélem megengedi a hármas csapatot.

Igen Alle mi is erről beszéltünk, hogyha a felengedést nem bírták jól, akkor úgysem lett volna jó a vége. Én mondjuk sejtettem, hogy ez lesz a vége, amikor a biológus mondta tegnap, hogy sejtveszteség van és várni kell még egy napot mi lesz velük.

Köszönöm lányok az együttérzést. Igazán jól esik.

Megyünk búfelejteni :lol:

Leo, Roni+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Amina!
Na a kis ügyesek,drukk holnapra!!!
keny

Amina++++++++++++++++++

Irises, nagyon sajnálom. Nekem tavaly nov.ben volt fagyisom. 3 volt fagyasztva, 2 olvadt kis szépen, a 3. blasztó sejtjei sérültek. Az eredményt tudjuk.

Puszedli:jelen. Mizu? Velem semmi, de olvasgatok időnként, ha van kis időm.

babaimádó
Kép
babaimado

Keny - szia! Elvagyok.. köszi. Tegnap a vörösboros kúrám kvázi bepótoltam.. egy üveggel. :oops: :( Esik az eső.. olyan az idő, mint a hangulatom.. próbálom magam összelapátolni, holnaptól dolgozom. :cry:
kuglica

Irises,
:( :(
rossz ez. de ne szomorkodj sokáig! a lombik macera, de hát ebből lesz babád. az ünnepek nincsenek nagyon messze, utána meg máris itt a január! ünnepek alatt (addig) kitombolhatod magad, utoljára! :wink:
sérült embrikéből amúgy szerintem nem lesz sérült gyerek, meg se tapad, életképtelen. de egy fölösleges ET is minek, gondolom önköltségre ment volna
jó búfelejtést!

Kugli,
váljék egészségedre!
kitartás a holnaphoz! :roll:

Amina,
gratu a kis harmadiknak! :D
szerintem mehet befelé mind! :wink:

Babám,
küldtem neked mélt pár napja, de sztem nem ért célba... hibaüzenet jött, viszont azt nem tudtam kinyitni, honnan, az mindig lefagyasztja a rendszert :roll:

angel37

Amina :D :D :D Remélem, visszakapod mindegyiküket.

Angel, lehet, ennyire nem vagyok jártas, mi ugye sose jutottunk el a fagyasztásig...

Kugli, az idő itt is ramaty :? de hát ez van. (a mai ablakpucolásomnak annyi, de azért valahogy fel tudom dolgozni :wink: )

allegrobarbaro

Sziasztok!

Amina: jajj, de örülök!!!!!! Szerintem simán belemegy a 3ba B.! Ezer drukk holnapra!!! :P

Irises: :cry: Szívből sajnálom! :cry:

Baba: cupp Drága!!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Irises - a január már mindjárt itt van! Neked is és nekem is, meglásd: Új Év, Új Élet! :)

Amina - na-na.. három?! Látod-látod..? Anyukámék utcájában lakik egy házaspár hármas ikrekkel.. nagyon édes a csajszi, amikor iker-babakocsiban tol felfelé két kölköt maga előtt a dombon.. a harmadikkal a hátán.. kezében bevásárló-szatyor. És mindig mosolyog! :) Ilyenkor az egész utca kiszalad, hogy segítsen neki, de mindig elutasítja.. fantasztikus. Lehet edzeni neked is, Amina, jó kondiban kell lenni.. :lol:
kuglica

Leo: hajra punkcio!

Kuglica: aranyos tortenet :) akkor elkezdek edzeni ;)

Csajok, legyszi drukkoljatok, hogy ma minden rendben menjen!
pussz mindenkinek

amina09

Amina - hatalmas drukk neked mára!!! Ne aggódj.. csak lazíts. :)
kuglica

Amina: drukk hegyek mára!

Leo: drukk a punkcióhoz!

Roni:++++++++++++++++++++++

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Amina, veled vagyunk ++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kugica, :D

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Leo!
Csak ügyesen mindjárt 9:30 :lol:

Amina!
Biztos megkapod mindhármat :) hisz 1-et nem fagyasztanak!

Roni!
Babaragacs!!!!

Timi!
Látom nincs sok hátra :D ,szerdán mit néznek az UH-on,hogy mekkorák a kicsik??

Kuglica!
A munkaterápia nálam mindig bejött elterelte a figyelmem,és nem kombináltam tovább.
keny

Amina :)
biztosan nem emlékszel, nekem áprilisban 10-ből csak 2 termékenyült meg. nagyon magam alatt voltam, kutakodtam a miértek után. Persze semmi nem derült ki, viszont a kettőből az egyik megtapadt, bár a vége nem lett jó, de ez nem ennek tudható be :?

Ne légy elkeseredve, nincs rá okod, a lényeg, hogy van embriod !!!
Nagyon drukkolok mára !!!

Irises, hajrá január !!!!
mniki

Keny: igen, lemérik őket, meg megnézik, hogy jó-e az áramlás, kapnak-e rendesen kaját. :wink: Tényleg nincs sok hátra, barátnőm 2 hetet jósolt, saját érzés szerint (vagy remény) azért még 3 hetet egyben maradunk.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Amina, Leo ügyesek legyetek ma!!! Csuriban a kezem értetek.

Irises én is sajnálom, de a január az már nem távolság, úgy rohannak a napok. Addig lehet felkészülni.

Kuglica a munkaterápiát én is szívesen alkalmazom. Nem mintha sztahanovista lennék, de sokat segít abban, hogy az értelmetlen töprengésekről elterelje a gondolataimat.

Most is úgy döntöttem, hogy a héten inkább itthonról dolgozom, mert különben folyamatosan azt figyelem magamon, hogy mit érzek, illetve mit nem.

Szép hetet mindenkinek!
roni34

Irises,
nagyon sajnálom, h. nem lett jobb!!! :(

Amina,
drukkolok, de biztosan minden rendben lesz!!!

Leo,
gondolom már elkezdődött!!! Drukkolok, h. minden rendben legyen!!!

Kép
arikon78

Sziasztok Lányok!

Hétvégén nem tudtam jönni, mert elutaztunk.

Irises,
sajnálom, hogy nem ébredtek fel, de nem sokára itt van január. Hajrá!!!

Roni,
Mai babaragasztók mennek!!!! ++++++++++++++++++++++++

Leo
Drukk!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Amina,
már végeztél is, talán most ébredezel. :wink: Remélem minden rendben ment!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Bocsi rosszul írtam. Leot és Aminát felcseréltem. :oops: a drukk mind a kettőjüknek megy.

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Lili,
mi újság, h. vagy? Kincsetek jól viselkedik? :)

Kép
arikon78

Amina,
kis triódnak +++++++++++++++++++ :wink:

Alle drága,
jaj, ne haragudj, nem piszkálódni akartam :roll: :oops: :(

Leo,
+++++++++++++++

Roni,
+++++++++++++++

angel37

Leo: mar tul vagy rajta, drukkhegyek++++++++++++++++++
remelem nem voltal rosszul, es minden jol alakult.

Puszi: piri neni ?

Niki: igen, hogy ne emlekeznek, egyutt csinaltuk vegig a dolgokat! koszonom! :) /en hiszek abban, hogy nektek spotan baba a sorsotok/

Olyan jo pozitiv peldakat olvasni, egyfolytaba azon filozok ki kapott docogo 3naposakat, amibol baba lett.
Amugy nagyon izgulok :oops: , jobban mint a punkcional, meg enni is alig tudtam :oops: :D . Este mar oten leszunk az agyban, mi es a minibabak :)
Na indulunk lassan... csokozon!

amina09

Sziasztok!

Amina, Leo: Kép

Jelentem végre megjött!!!!! :D

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi!
Na ezt aztán nem kapkodta el,hányadik napra érkezett?
keny

Sziasztok!

Leó hírek!
15 petesejtje lett!!!

Amina! Mennek ezerrel a drukkjaink!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Amina, nagyon drukkolok, minden rendben lesz csodaszép nap ám ez, hazahozni a bogyókat :D

Leó, most akartam írni, hogy millió drukk, erre mit látok, 15... nem semmi, nagyon ügyes vagy, drukk a randihoz, ez már több mint egy focicsapat :lol:

Roni, babaragacsok++++++++++++++++++ ez a legrosszabb, várni várni várni :roll: :D

Jaj tényleg Amina most már neked is babaragacsok ezerrel+++++++++++++++++++++++

Irises, szegénykém, kicsit jobban van már a lelked, úgy sajnálom, hogy nem jött össze a fagyi :( :evil:

Én meg olyan béna vagyok csajok.... bekrepált a mosógépem... 4 éves és a programja mondta be az unalamast, tehát másikat kell vennei... erre 2 napja megkávéztattam a telefonomat.... hát a szémokat éppenhogy meg bírtam menteni, ez se volt több mint 1 éves :evil: , Ja és voltam fogdokinál ahol közölték, hogy valami csapot kell beültetni és az egész kb 35 e FT lesz... A párom mondta, hogy most próbáljak semmi elektromos dologhoz nyúlni, mert ha így folytatom egymagam lenullázom a háztartást :oops:
pbj12

Sziasztok,
Angel, nem annak vettem :)

Leo, grat a 15-höz, szép termés. Hanna, köszi a híreket :)

Amina, drukk nektek!

Puszi, végrevégre :D :D :D

allegrobarbaro

Leo,
ez az!!!!!!!!!!!! Gratula!! Hű akkor most egy kicsit fájhat a pocid, de a végeredmény a lényeg. :lol:

Puszi,
végre!!!!!!!!!!!!!! :lol: Ilyenkor mennyire lehet örülni pirinek. :shock:

Amina,
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pbj,
akkor tényleg ne nyúlj semmihez. :shock: Bár nálunk is vannak ilyen hullámok. az elektronika bemondja az unalmast. :?

Arikon,
Háááááááááááááááááááát nem panaszkodom, de vannak napok, mikor elég nehéz. Ezt viszont nem kell nézni, csak hogy minden rendben van. De már róka komát is szívesen átadnám Leonak és Aminának. :wink:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Pbj: :? Jobb ha nem nyúlkálsz össze-vissza! :lol:

Leo: Kép Randidrukkok mennek!!!!

Amina: várlak kismami!!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Leo: gratulálok! Még tartalék játékosnak is jut bőven! Drukkolok a randihoz!

Amina: babaragacsok mennek++++++++++++++++++++++++

Pbj: francba! Baj nem jár egyedül. :?

Puszi: hurrá! Ritkán örülünk neki, de akkor nagyon! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Amina, izgatottan várlak BENNETEKET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszi, megvan a műtét időpontja? hajrá!!!!

Leo, gratula, csak így tovább!!!

Roni, mi már csak jövőre (amúgy a teának a végére értünk :roll: )

Pjb, :D

Lili, merre jártatok??

Tilli drága, jól vagytok?

Baba, Alle pusssz

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Leo - gratula a 15 pöttyhöz! Ez nem semmi.. :lol:

Puszi .. na végre. :P

Amina - már öten vagytok? Mi a helyzet?

Pbj - vigyázz a kettőhússzal.. meg ne rázzon. :lol:
kuglica

Amina,
neeem is döcögős annyira! :wink:
de ha ez megnyugtat leglassúbb stimum volt az utsó, és 3 naposok én azokra esküszöm :wink:

Alle,
:wink: :D

Pbj,
ehh, elektronikában kezet foghatunk :roll:
tegnap pl. kirántottam a falból egy egész konnektort.

Leo,
+++++ a továbbiakhoz!

angel37

Amina már biztosan öten vagytok :lol:

Leo gratula, ez nagyon szép :lol:

Roni +++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi éljen, éljen, dokibácsi kb. jól mondta.

Igen nemsokára itt a január, be is kell jelentkeznem a dokihoz. Most ugyan lenne időm, de kedvem az nagyon kevés, majd...
Most olvastam egy három hónapos felkészítő programról, kb. annyi van addig, lehet, hogy belevágok.

Lili otthon vagy vagy dolgozol?

Baba jó hogy jöttél :lol:

irises

Kalkata, huhhhh,minden elismerésem a tea miatt neked is és a párodnak is. Enyém férj az első csészét se itta volna meg szerintem...
blogba sikerült azóta belépned?

Irises, jó felkészülést nektek. Mi is januárban kezdünk. Ennek jegyében ma "ledöfettem" magam az influenza elleni oltásokkal. És megkaptam ingyé, a pm és ir problémáimra kiírta a házidoki, tök rendes volt.

allegrobarbaro

Irises - hol lehet olvasni erről a három hónapos előkészítőről?
kuglica

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?