Új privát üzeneted érkezett!

Nóri Kép
pedig úgy bizakodtam...

Farkasok, nagyon drukkolok.

ZsebiKép
Beszéltem a dokimmal, holnap reggel megyek hozzá.

Wish

wish

Farkasok!!!!!!!!
Nem hallom az öröm vonyítást!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Nóri ! KépKépKép
Megértem, hogy mitől féltetek... Kép Sajnos én is ugyanígy be leszek parázva, ha valakinek már volt méhenkívülije, soha nem lesz nyugodt egy terhesség kezdetekor.
Puszillak és biztos vagyok abban, hogy a rodoszi nyaralás feltölt majd a folytatáshoz Kép

Zsebikém, Korfuért irigykedek ám Kép Olyan jó lett volna idén is eljutni a tengerpartra, de máshogy alakulnak a dolgok. Marad Gyopárosfürdő, egy össznépi nagy banzáj (leszünk vagy 30-an, sok-sok gyerekkel)

Bzsuska : az építkezés jó és fárasztó dolog, mi még mindig alakítgatjuk a házat, pedig már jó pár éve elkezdtük Kép A lényeg, hogy a sajátotok lesz, ahova már biztos beköszönt egy gólya, persze csomaggal KépKépKép

Farkasok : megy a megadrukk Kép

Nálunk a hétvégi pihenés jó volt, bár bosszantott, hogy az első fürdés után meg is jött, valószínűleg a meleg gyógyvíz kicsalogatta a mensit. Ideje volt, éreztem is, csak azért kibírhatta volna ezt a két napot Kép
Most gőzerővel folytatjuk a spontán próbálkozást.

mniki

Byby,
Köszi az infót.
Valamiért sejtettem, hogy Krizsa juliusban megy szabira.
Valószinu ezért is nyomta annyira, hogy csak julius vegen kezdjuk a lombikot.
De ebbe csak utolag gondoltam bele.
Mka
Vendég

Sziasztok,

Bocs hogy eddig mgvárattunk benneteket, de nem mentünk haza egyből.
Nem volt miért örülni, szóval nem sikerült.

Bíztunk benne, hogy nektek is örömet tudunk szerezni, de sajnos nem.
Hcg nagy nulla volt.

Nyaralás, pihi, augusztusban újra.
Majd jelentkezünk, szombaton persze megyünk.

Farkaskoma

Kép
farkasok

Farkasok KépKépKép

Nem is tudom mit mondhatnék..
Pihenjetek egy nagyot, testileg-lelkileg !

mniki

FarkasokKép
Én is nagyon bíztam benne, hogy Ti meghozzátok a várva-várt zebrát a topiknak!

Remélem hamar megtörik ez a rossz széria!!!
Stella

Kép
stella9

4-ből semmi!!!!!!!!
ez klassz, hát ........
byby

KépKépKépKépKépKép

Nem kéne átnevezni a topicunkat? Hátha úgy nem találna meg minket a balszerencse!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Bakker KépKépKépKép

Lara

KépKép
lara77

Kép
A francba.

wish

Ez azért már egy kicsit sok! Ennyire kuriozum, ha sikerül? MOst én is kiakadtam, mert Nóriban és Farkasokban totál hittem.
Byby? szerintem nekem írtad, a Nyírőről, nem Renócának. Ez van, mit tegyünk, ha ez a német doki csak ott operál? Egyébként nekem is meg van a véleményem arról, ami ott folyik. Nem árt, ha az embernek van egy pénzverdéje...
reno
renoka

Sziasztok!

Én szeretném megtörni a sikertelenségi mutatónkat... tegnap volt az (1.) inszem-em.
Persze teszt csak 14 nap múlva, de szörnyen feszült vagyok. Görcsölget az alhasam, s ami mégrosszabb, feszül az egyik mellem, amit nem értek. Terhességtől még nem lehet ilyen hamar (ugye?), viszont megjönni meg még túl soká fog ahhoz, hogy feszüljön.
Van valakinek tanácsa, ötlete, elkedvetlenítő/bíztató szava?

Köszi előre is!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

FanniKép
Helyes, akkor törd meg Te az átkot!

Nekem csak ötletem van a mellfeszülésre. Szerintem a repesztőtől van. Choragont kaptál repesztőnek? Az hcg-ből, vagyis terhességi hormonból áll és lehet ilyen mellékhatása.
Inszem utáni pocakgörcsökről is hallottam már, de ehhez nem értek.
Nyugi, a feszültség nem használ!!!
Pihengess, amennyit bírsz és bízz magadban!
Drukkolok!
Stella

Kép
stella9

Köszönöm Stella Kép, máris nyugodtabb vagyok.
Igen, Choragont kaptam!
Akkor most leállítom az önmagam figyelgetését, mert kezdek kipurcanni idegileg. S még 13 nap a tesztelésig Kép

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Farkasok... nincs szavam. Pedig bennetek hittem nagyon, mert Judit, neked nem jött meg, nem is barnázol, ha jól tudom.

Élőben, itt előttünk ebben az évben egyetlen zebra sem született meg idáig. 5 hónap alatt nulla eredmény - ez elképesztő. Azért ennél jobbak a statisztikák. Sajnos igazolódni látszik a mondás: vagy az első, vagy a 4-5. Vagy valaki rögtön bekapja a legyet, vagy végigmegy szinte az egészen, mire sikerül.
Hát, énnekem most ehhez nincsen kedvem. Kép Nem tudom, mikor szánom rá magam újra, de nem biztos, hogy a nyáron. Ki akarok most kapcsolni, az idegeim kivannak. Ja, apa most vesz egy motort, lehet felcsapok valami motoros bandába. Éljen a fiatalság. Pusszantás mindenkinek.
s_norka

Hát lányok, azért ennek jobban kellene menni!
Én megrántottam a vállam mikor nem sikerült, de
azóta nem sok mihez van kedvem. Az ember állandóan vmi kárpótláson gondolkodik. Kis pihenés, nyaralás, mozi...stb. Én ebből nem biztos, hogy meg tudnék 5-öt csinálni.
byby

Farkasok!

Kép

Nem tudom kommentállni. Utálom már ezeket a szomorú híreket, legyen már zebraeső.

Nórit csak annyiban tudnám kiegészíteni, hogy még az is durva hogy idén nincs egy zebránk se de az még durvább ha belegondoltok, hogy Lara óta sincs aki már ha jobban megnézzük három hónap és szül. Elképesztő. Aztán remélem a következő fordulóban annyi zebra fog születni, hogy csak kapkodjuk a fejnünket. Lányok nem tudok mit mondani mindenkinek kitartást és mielőbbi babavárást kívánok. Elcsépelt szavak ezek de hinnünk kell mert nem szabad feladni. Olyan nincs hogy nekünk ne legyen!!!!!

Fanni!
Ha kapcs most utrot vagy egyéb ilyen progi cuccot attól is lehet ez az érzésed a hasadban és a melledben. Kívánom hogy törd meg az átkot!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Köszönöm Zsebi Kép Igyekezni fogok.
Nem kapok semmit. A tüszőrepesztő Choragon volt, majd az inszem és utána semmit sem kell szednem. Meg is lepődtem...de ez van.

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni,
ez tényleg érdekes, mert inszem után is szokták adni a duphastont. De lehet, hogy így lesz tuti, minden rásegítés nélkül. Kívánom, hogy sikerüljön, mert ez a szerencsétlenség már szinte hihetetlen.
Lara

Lara

KépKép
lara77

Farkasok!
Szaladtam haza, hogy híreket kapjak felőletek.
Kép

Fanni!
Úgy legyen. Szívemből kívánom és szorítok nektek. Ne idegeskedj, pihenj sokat.

Renóca
süni_renóca

Köszönöm, Lara Kép
S egyúttal kérlek, ha majd frissíted a táblát, írd be május 30-ára a tesztnapot.
Nagyon köszi.

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Milena, Lullaby, Potykamanó és a többiek!!!!!!!!!!!!!!
Mi van veletek? Remélem babásak vagytok és azért nincs i9dőtök írni!!!
Tessék jelentkezni mert hiányoztok!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsu!
Gondolatolvasó vagy én is gondoltam összeszedem a neveket akik nem szoktak jelentkezni és megkérdem mi van velük. Kiegészítem még két névvel Fea és Ildikó!!!!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

szevasztok,

Az igazság az, hogy reggel csináltam egy tesztet, és az olyan csíktalan volt, hogy jobban tudtunkra se hozhatta volna.
Azért elmentünk a vérvizsgálatra, hogy tutira menjünk. Hát várnunk kellett míg hivatalosan megmondta Kováts drnő. Most hogy ott ültünk tétlenül azért volt időnk figyelni, és ahogy ezt eddig is láttam, mint a gépezet csinálják az egészet, nem sok érzéssel, talán nekik ez a jó, de nekem még mindig nem. Szólítanak valakit, 2 perc UH de már akkor fel is öltözött, be a szobába, megbeszélni mit hogyan tovább aztán mehetsz. Mindez nem több 12 percnél. A mienk sem volt ettől több, azt sem kérdezték, hogy görcsöltem-e, vérezgetek-e semmi. Csak "Sajnos...blablablabla". Mondtam jó. Azért megkérdeztem, hogy most akkor mennyi lett, mert magától csak annyit mondott, hogy nincs terhesség. Még jó hogy ilyen kiműveltek vagyunk, hogy tudunk kérdezni. Szóval a HCG szint 0,valamennyi. Tehát nem történt semmi. A véreredményből semmire nem lehet következtetni, tehát azt sem tudni mi történt. Már ha történt egyáltalán valami. Ja és akkor hozzátette, hogy akkor most a TB miatt 3 hónap szünet, és akkor legkorábban augusztu elejére kérjek időpontot, már ha akkor akarunk kezdeni, mert rajtunk múlik, de a csúcs az volt, hogy "ugyanazt a protokollt csináljuk majd következő alkalommal is mint most". Na ne má!!!!! Kérdezem én meddig???? Mik vagyunk mi egerek??? El vagyunk kenődve de azért igyekszem realistán nézni a helyzetet. Még tanácsot sem adott, hogy esetleg csináltassak egy hiszteroszkopiát, vagy hogy esetleg mi a szartól nem indult be az egész folyamat. Az már biztos, hogy csak így nem fogunk nekiindulni. Szóval holnap bejelentkezem a Yamamoto Intézetbe a Hegyi Gabriellához, akit Snori javasolt, és mától szedem a Bio-Cinket.

azt hiszem FArkas papa nagyon kivan, én egy kicsit jobban tartom magam. Amint tudjátok ma van a 2.házassági évfordulónk, sikerülhetett volna jobban is, vettem neki egy zongorázó macskát, magamnak meg egy üveggömben ülő macskát, mindkettő zenél is ha felhúzzuk, meg persze egy kis Clinique csomagot. Annyira nem dobott fel a vásárlás, ja fakír módjára elmentem a kozmetikushoz és kértem egy full szőrtelenítést, ha már szar akkor legyen teljesen szar és legalább fizikailag is fájjon.

a nap híre azonban egy kis bébike, 6:15 Barnabás, a kozmetikuson (nem aki ma dolgozott rajtam, ő csak kisegít most) ma reggelre megszült, még jó hogy csak 30-ra volt kiírva, de én mondtam neki még januárban, hogy barátom május 17-e lesz hidd el. Erre ma reggel szólnak, hogy megvan a kisszaros. 3500gr, 53 cm.Anya és gyermeke jól van.

Mindjárt szombat, remélem sokan tudtok jönni, mi ott leszünk.

Köszi mégegyszer, hogy ennyire szorítottatok és bocsi, hogy nem tudtunk zebrát hozni, de majd most Fanni belehúz és meglesz az irány.

Zsebikém,
Együtt kezdünk.

Holnap megyek már dolgozni.

Puszi Nektek Farkasok J és K

Kép
farkasok

Sziasztok Kép

Judit, közben én már bejelentkeztem a Yamamotóba. 9500 pénz a beültetés mész és megcsinálják. Oszt annyi. Ha töbször kell, akkor háromhetente csinálják.
Ja, és azt mondták Hegyi Gabriellához nem lehet időpontot kérni, de azért megyek Kép

Fanni Kép
Akkor most már Neked megy minden drukk Kép

Wish

wish

Naaaa várjatok már. FarkasJudit, menjünk már el együtt ebbe a Yamamotoba. Jó ha párban van az ember, mert van kinek fogni a kezét. Mit szólsz? Vagy a papával mennél inkább? Azt is megértem.
Farkaspapának buksisimi a fejére, a férfiak nehezebben bírják, a páromon látom. Csak most ő vigasztalódik egy motorral...

Wish, te mikor mész? Úgy tudom várakozási idő van, mert annyian vannak ott mint egy hadsereg.
s_norka

Wish! Judit!
Akkor majd számoljatok be erről a Yamamotoról hogy mennyire fáj vagy hogy van ez? Meg mennyivel lombik előtt kell menni.Mondjuk annyira nem fűllik hozzá a fogam én homeoshoz akartam menni, de lehet megtérek és ide megyek majd a jövő heti konzultáció után meglátjuk.

Judit!
Sajnos igen futószallagszerűen mennek itt is a dolgok, a dokik részéről értehető, hogy nem feltételnül sírják el magukat a mi fájdalmukon, de néha igen fáj ez nekünk. Bár velem Krizsa mindig nagyon lelkis és meghallgat próbál nyugatni és hitet árasztani felém.

Farkaskoma!
Ezt külön csak neked küldöm! Fel a fejjel fogunk mi még mosolyogni jót bulizni Wish és Farkasok és Zsebi babákkal. Meglátod nem győzünk majd szaladgáni utánuk a játszótéren. Mindenkinek ikrek az akár hogy is számolom 6 gyerek.

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

FarkaskaKép itt isKép

mi ma voltunk a genetikai vérvételen az Istenhegyi úton ( www.gendiagnosztika.hu ) 10 e ft fejenként, két héten belül postázzák az eredményt.
puszi, anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Lányok!

Mi ezt a genetikai vizsgálatot a kméti kórházban csináltattuk és egy kanyi vasunkba sem került!Szerintem próbálkozzatok a nőgyógyászotoknál!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Anna!
Lehet már tök értetlen vagyok, de konkrétan csak az összeférhetetlenségit tudják itt megnézni, vagy mire van még lehetőség?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kiegészítés az előzőhöz:
Szóval én szeretnék ilyen széles körű vizsgálódást nem csak azt hogy kettőnknek lehet e egyáltalán gyereke hanem pl. kromoszómavizsgálat meg társai. Vajon ilyen van itt? Mert azért ez sem mindegy.

Illetve egyszer mintha valaki írta volna hogy van olyan vizsgálat is amivel a megtapadást nézik? Erről valaki tud valamit bővebben, mert nem emlékszem pontosan milyen vizsgálat lehet hogy csak félreértettem.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi Kép
Külön csoportot nyitnak majd az oviban a gyerekeinknek Kép

Nóri!
Tegnap telefonáltam yamamotóéknak és holnaputánra is lett volna időpont, csak az nekem nem volt jó.
De jövő hlt csütörtökre is volt még sok időpont. Igaz nem Hegyi Gabriellához. Akárhogy is erősködtem, hogy de én őt akarom és nem baj ha várni kell, azt mondták, hogy hozzá nem adnak már időpontot. Gondolom kellene egy kis hátszél.
Szóval én 26-án délre megyek, kérd el a következő időpontot és akkor én fogom a kezed Kép.
Este nyolcig lehet őket hívni.

Na, húzok haza, elég volt mára a munkából.

Wish

wish

Wish!
És akkor mindjárt meg is csinálják a bevarrást? Nem is nézik hogy mi a helyzet semmi beszéd, varrnak és kész? Vagy már telefonon megmondja az ember, hogy meddőségi ügy ők meg intenek jó varrunk és ennyi?

Pasiknak nem lehet varratni valamit? Milyen jó hogy mindig csak mi "szívunk" nem,

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Az összeférhetetlenséget a Szabolcs u.-ban csinálja Nemes dr vagy a Szélessy Zsuzsanna.Ott azt figyelik hogy hogyan viselkedik a vérünk egymással szemben, kezdenek- e ellenanyagot termelni. Vagy valami ilyesmiKép

A genetikai vizsgálat az más tészta! Ez az ú.n. kariotipizálás és ehhez is csak egy vérvétel szükséges!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Farkasok Kép Kép buksisimi mindenkinek!

A hanyadik sikerül dologhoz. Nekem 2 barátnőm is van, akinek a 2. sikerült! az egyikük fia akkor, mint a mieink, a másiké meg 3 hóval fiatalabb.
Szerintem bármelyik sikerülhet!

Lemaradtam... mi ez a yamamoto????

Orsi

ps. anyóslátogatás megvolt tegnap... inkább nem részletezem. Szóval szombaton mi mindenképpen megyünk!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!
Ez a Yamamoto egy vietnámi módszer amikor bevarrnak a bőr alá valamit ami három hét alatt szívodik fel és közben hat. Az akupunkturához hasonlít csak nem kell csak egyszer menni és ha esetleg nem elég a kezelés ismételni.

Zsu!
Ja mostmár kezdem kapisgálni és akkor ti a genetikait csináltattátok Kecskeméten a másikat a Szabolcs utcában. De ezt a genetikait bárhol meg tudják csinálni?
Tényleg bocsi hogy ennyit értetlenkedek, már szégyenlem, de nem tudtam kibogózni a szállakat és feleségesen nem akarok szurkálást magamon, ha már egyik helyen megnézik a dolgokat.

Tényleg a Magóra visszafizette már nektek a költségeket, vagy még semmi hír? Én most fogom vinni a papírt.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

A geneteikait elvileg bárhol meg tudják csinálni. Nálunk egy szó nélkül megcsinálták mindkettőnknek. Ne szégyeld magad! Én is teljesen bele tudok zavarodni a dolgokba!Kép
Ez így van jólKépKép!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsebi, a barátnőm, aki most lett terhes, nem kifejezetten meddőség ellen való kezelést kapott, bár a fene sem tudja, mert kikérdezték. De aztán utána a ciklusa is normálisabb volt, pedig PCO-s, mint én. 2 bevarrást csináltak neki, az elsőt a lombik kezdete előtt 6 héttel, utána 3 héttel.
Férfiaknak is hat. Az ő férje még 3.kezelésre is visszament, mert az évek óta tartó krónikus fejfájását elmulasztotta, ő ezzel is ment oda.
Én úgy vagyok vele, hogy ártani nem fog.
s_norka

Felhívtuk yamamotot,
Egyből segítőkészek voltak, holnap tudnak mondani időpontot, de egyből a beültetésest ajánlották.
Holnap hívjuk újra

Farkasok

Kép
farkasok

Zsebi Kép
Igen azt mondták, hogy odamegyek, elmesélem mi van és varrnak is. Azt mondták, hogy ha van zárójelentésem azzal a problémával kapcsolatban, ami miatt megyek azt vigyem el.
Pasiknak is lehet varratni. Apát még nem kérdeztem a dologról, de ha nem lesz ellenére őt is viszem.

wish

Lányok!
Köszi a sok sok infot, nem is tudom mi lenne velem nélkületek! Kép
Lehet akkor mi is felhívjuk és apát is viszem! Kép Bár majd csak szept közepetáján lesz a beültetés szóval kicsit még ráérünk. Ami nem is baj mert jó egy pár nap csak úgy tengni-lengeni. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi Kép
Apa nálunk beleegyezett, hogy ő is jön. Remélem használni fog és szuper gyerkőcök születnek majd belőle Kép
Wish

wish

FarkasokKép NóriKép
Elmesélitek majd, hogy milyen volt a varrás? Mennyit kell várni, ha van időpontod? Mennyi ideig tart az egész macera? És mennyi idővel lombik elött érdemes megcsináltatni?
Engem is érdekel, nehogy már ezen múljon!!

Amúgy tegnap is megvolt a szokásos heti kiborulásom!
Tegnapra volt időpontunk az urológushoz, hogy végre megtudjuk, haszált-e valamit az injekciókúra apának.
Ezt az időpontot kb. egy hónappal ezelött egyeztettük!!!
Mire odamegyünk közlik, hgogy a doki éppen elkezdett egy 5 órás műtétet. Vagy bemegyünk máshoz, vagy kérünk újabb időpontot.
A mi bajunk viszont nem olyan "egyszerű" eset, mint egy felfázás, úgyhogy új időpontot kellett kérnünk. Kaptunk is, június 21-re!!!!
Azt hittem felrobbanok! Október óta járunk a pasihoz és eddig még semmi eredményt nem tudott felmutatni!!
Még jó, hogy nem vártunk a lombikkal addig, amig ő nem mond rá igent!
Hát, mit mondjak? Lelekileg egyre inkább nem vagyok kész a következőre! Még jó, hogy van időm összeszedni magam júliusig!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Renócának, Wishnek és Farkasok Juditjának is köszönöm a bíztatást.
Egyébként én is meglepődtem, mennyire lélektelen volt ez a "babagyártás", mindegy, hogy inszemről, vagy punkcióról, vagy beültetésről beszélünk, mert mindenki hasonló időt töltött a műtőben.
Kettesével hívták a lányokat, s az öltözőben voltunk vagy 6-an. Az egyik csaj baromira felbosszantott, mert azt magyarázta NEKEM, aki az inszem-emre vártam, hogy mennyire értelmetlen ez a beavatkozás, s hogy a lombik egy fokkal jobb, de ő már abban sem hisz! Akkor szerintetek mi a fenének ült ott? Még szerencse, hogy utána jött egy másik (szintén lombikra várt), aki meg annyira pozitív volt, hogy egészen átragadt rám is. Az első babája a 2. lombikjából ! született 2 éve, s most szeretne mégegyet, esetleg később mégegyet, pedig már 35 éves! Szóval azt hiszem, ki kell csukni a körülményeket, s befelé kell figyelni (ezt magamnak is írom), s akkor előbb-utóbb úgyis sikerül, s tényleg tele lesz az ovi a mi babáinkkal!

Hajrá lányok, legkésőbb nyár végére mutassuk meg a világnak, hogy mind babásak tudunk lenni, s leszünk is Kép

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni,
Jössz szombaton?

Lara

KépKép
lara77

Igen Lara, szeretnék menni.
A problémánk, s annak megoldása (ha a módja nem is) ugyanaz, mégha inszem-es ezen a topicon nem is túl sok van.
Köszi, hogy megszervezted!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

A szombati tali egyenlőre így néz ki:
Woodi
Orsi + Máté, Levi
Farkasok
Wish
Fanni
Nóri
Kriszta
Én
Egész sokan leszünk.

Javítottam a táblát is, bár nem szívesen tettem.

Kép
Kép

Lara

KépKép
lara77

Lányok Kép
Ma potyára megjártam a Szabolcs utcát Kép
A Krizsa adott beutalót, hogy megnézzék van-e trombózisra hajlamom. Odamentem jó korán, kivártam a soromat, erre közlik velem, hogy a férjem hol van ? Kérdeztem, hogy minek, nálam csak ez a vérvizsgálat lesz. Na, az nem úgy van, kell a férjem is, hogy összeférhetetlenséget, stb. nézzenek. KépKép

Még mindig nem értem minek. Lombiknál van értelme ennek ???? Help... most én vagyok totál bezavarodva !Kép

mniki

Szia Niki!

Valóban kell a férjed is ehhez a vizsgálathoz, Tőled kb. 13, a férjedtől kb. 10 kémcső vért vesznek le, mi épp tegnap voltunk az eredményünkért a Szabolcs utcában (bennünket is beutalt Krizsa doki)... Szerencsére nem találtak nálunk semmit.
Egyébként kb. 4-5 hét, amire elkészül az eredmény.
Üdv,
Éden
Éden

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?