Új privát üzeneted érkezett!

Köszönöm, aranyos vagy.
Tegnap beszélgettem Apával, mi lenne ha 210. márciusára összehoznánk egy kistesót????? :lol: :P Nem ellenkezett most már :shock: :roll: Lehet, hogy mégiscsak belevághatunk??? :shock: :shock: :shock: Én lennék a legboldogabb :P
bluebox

szia.akkor oda adjam a kompot?mert akkor előkell még vennem... :D
jaj de jó lesz ha lesz nálatok is még babóó.ez nagyon jó hír!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nyugi Ildi, csak kertibulizzatok, reméljük az idő is lesz legalább olyan kellemes, mint pl. most (tisztára nyárutó, kint süt a nap és alig fúj a szél itt), megbeszélem Dórival, hogy a szombatot ha egy mód van rá, hagyja ki érkezésileg! :D :D
Különben apával kitaláltuk, na jó, inkább ő találta ki roppant önzetlen okból kifolyólag :D, hogy pénteken koradélután fogom őt hazarángatni a munkahelyéről és akkor megyünk szülni. Hát így legyen! :D :D

Lányok, a dokim szerint a babám kb. 4 kiló körül lesz. Szült itt valaki közületek természetes úton ilyen méretű babát? Bevallom, egy kicsit tartok (haha, mert amúgy ám marha nagy hős vagyok és egyátalán nem is tartok a szüléstől :D) attól, hogy ilyen nagy, hogy fogom megszülni. :?

Kép
anhel

Sziasztok!

Márti!
Nagyon jó hír amit írtál! Örülök, hogy bevállalsz még egy picurt. És hát irigyellek is, mert mióta Gina van, nagyon belejöttem a babázásba.
Igaz, a párom is mondogatja, hogy lehetne neki egy kistesó, mert nagy már van kettő....
De a 4 gyerek az azért húzós nem? Meg én már öreg vagyok a szüléshez szerintem.
De lehet, hogy hagyom meggyőzni magam, és mi is 2010 körül szeretnénk. Akkor talán már túl leszünk az építkezésen.

Nitácska! Neked is nagyon-nagyon drukkolok és sokszor gondolok ám rád! Biztos vagyok benne, hogy a kis Máténak hamarosan lesz testvérkéje!!!
Tudod, ha egyszer sikerült, másodszorra is fog! Csak ki kell őt várni. Biztos a legklasszabb kiskölyök akar jönni és akkor, ha itt az ő ideje!

Lányok, ne nevessetek ki, de Ginusnak sütöttem egy fél tortát. (hold alakú). Mivel ma fél éves nagy ünneplés lesz este. Ő ugyan nem ehet belőle csak megkóstólja. De szeretném neki megörökíteni, hogy mennyire szeretik őt a szülei.

Szép napot nektek, Judit

Küldök egy muris képet, mi a férjemmel fél órát nevettünk rajta....

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz

Sziasztok!

Anhel, nagyon együttérzek Veled. Az én kisfiam 3950 grammal született meg a Dél-pestiben július 24-én 3 óra 40 perc alatt. Sima szülés volt, bár félidőben császárért könyörögtem... De aztán végül EDÁ-t kaptam, és nagyon hamar meglett a Manóm. Az orvosom nagyon sokat segített a szülés gyorsításában, és az egész eseményt nagyon szép emlékként őrzöm. Úgyhogy drukkolok nagyon Nektek, hidd el, minden rendben lesz!!!

Ildi
törpicsek

Sziasztok!

Anhel, nagyon együttérzek Veled. Az én kisfiam 3950 grammal született meg a Dél-pestiben július 24-én 3 óra 40 perc alatt. Sima szülés volt, bár félidőben császárért könyörögtem... De aztán végül EDÁ-t kaptam, és nagyon hamar meglett a Manóm. Az orvosom nagyon sokat segített a szülés gyorsításában, és az egész eseményt nagyon szép emlékként őrzöm. Úgyhogy drukkolok nagyon Nektek, hidd el, minden rendben lesz!!!

Ildi
törpicsek

Sziasztok!

Ginának boldog félszületésnapot!

Mi egyébként a 3 hónapot is megünnepeltük egy negyed tortával, amit apa hozott tortaszeletekben.

Viszont reggelre 2 fogacskánt lett. :D Úgyhogy ma megint nem fogadott el semmit a cicin kívül. Még szerencse, hogy azt legalább tudom neki biztosítani ebben a nyűgős időszakában. Nekünk sajna nem segít a homeos bogyó sem.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Törpicsek, örülök, hogy pozitív példát említesz, ráadásul a sajátodat! És persze gratulálok a babádhoz, aki azóta, gondolom, már még nagyobb! :)
Köszi és minden jót Nektek is!
Van esetleg képed róla, vagy születés utáni?

Kép
anhel

Szia Anhel!

Igen, küldöm a képeket... Akkor és most:) Nemsokára 3 hónaposak leszünk!!!
Istikém 41. hétre született, meg kellett indítani a szülést... jól érezte magát odabent. Azóta is tündéri baba, csak nappal nem hajlandó alukálni. Ennek fejében az éjszakát általában átalussza. Már amikor, most is hajnali négykor fent volt, és csak most kezd ébredezni 8 órakor.
Szóval nagyon drukk Nektek!!!

Szia

Akkor... Kép

És most...

Kép

Kép
törpicsek

:D De nagyon szép kisfiú! Gratulálok hozzá!
Azon mosolygok, hogy egy közel 4 kilós újszülött már majdnem olyan, mint egy 5-6 hetes, teljesen kerek a pofija, hurkásak a végtagjai, imádnivaló! :)

Kép
anhel

anhel én a Mátét 4000 gramal szűltem 4 és fél ora alatt... :)
yusz én is remélem hogy a 4.terhesség már jol fog végződni.... :lol:
nagyon helyes a kis Georgina a sapival a fején...szerintem kedves tőletek hogy csináltok neki kis tortát.... :lol:
törpicsek nagyon szép nagyfiu már Istike..... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitacska: nagyon szépen köszönöm a babykomp-os felajánlást, de furamód, pont most jelentkezett a barátnőm és írta, hogy elhozza a babykomp-ot:) Szóval mégegyszer hálás köszönet az önzetlen segítségedért:)
bluebox

Sziasztok!

Zsuzsa!
Köszönjük szépen Gina nevében! :lol:
Amúgy nem semmi, hogy a pici Biusnak már két fogacskája van. Az én csemetéimnek későn jöttek a fogaik, jóval 7 hónapos koruk után.
Szerintem Gina sem lesz kivétel. Bár nyálzik mint aki megveszett, lóg a szájából a "cipőfűző" de még nincs ínyduzzanat. :roll:

Törpicsek, jó nagy babó a kisfiad! És mennyi haja van!
Nekem a fiam 3570 g lett, meg is szenvedtem vele rendesen. Igaz voltam vele szülés előtt egy héttel 54 kg.
A lányom már 3300 g lett, könnyen jött mivel már ki volt járva neki az "út"
Talán Ginus volt a legnehezebb szülésem pedig ő csak 2730 g volt.

Anhel! Ne ijedj meg, nem biztos, hogy akkora lesz a babád! Az ultrahangból, vagyis a baba méretiből saccolják a súlyát.
A húgomnak mondta a dokija az utolsó uh-on, hogy 3 kg körüli lesz a kisfia. 4 kg 15 dkg lett!!!
Én a 36. héten szültem Ginát, ijesztgettek, hogy remélik meg lesz a 2 kg. Majdnem 3 kg lett.
Szóval lehet itt elég nagyokat tévedni.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz

bluebox szivesen..szivesen segítek amikor csak tudok.......... :wink:
anhel yusznak igaza van.....nekem is 3500grammra accolta az akkori dokim a Mátét és mégis 4 kilo lett... :roll: :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi Lányok, aranyosak vagytok!
Tudom, hogy ezek a számok csak becsültek az uh méretek alapján, de azért mégis valami támpont - meg aztán én sem voltam kicsi, 3900 g-mal születtem. Igaz, anyukám szintén 54 kilósan kellett világrahozzon, én meg nagyobbacska vagyok hogy úgy mondjam. :)
Yusz, a statisztika sem megbízahtó ezek szerint :D, a 3. babád volt a legkisebb? Pedig ugye pont időben fordítva szokott lenni - de hát kivétel erősíti a szabályt. :D
Nitácska, nem is tudtam, hogy Máté is ilyen kis vassgyúróként jött világra! :)

Kép
anhel

Nekem Kristófot 3400-3500 g-ra saccolták, 3700 g lett:)
bluebox

Akkor én is jövök statisztikával. Petrát kb 3500g-ra mondták, 4200g lett. Biust pedig még előző nap is 3000g alá becsültük, és 3500g lett.

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

Ma álomkórban szenvedünk, délelőtt is aludtunk 2,5 órát. Felkelt, fent volt kb. 1,5 órát, ettünk és 2 órája ismét alszunk.

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

zsuzsa nagyon jó az alvókátok ma..... :lol:
lányok a statisztikákra nézve szép sullyú babók jönnek a világra..... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Egyre jobb! :D A többség babáját azért csak kisebbnek becsülték, mint amekkora végülis lett! :shock: :D

Kép
anhel

hát igen..általánosságban olyan 3-3 és fél kilora becsülték a legtöbb babót. :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Anhel!
Nekem a szülés előtt 2 nappal is azt mondták, hogy alig lesz 3 kg Kirus, végül 3.700 született.

Lilla
Vendég

kira is szép sullyal született.. :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ezért szoktam azt mondani, ne kérdezd mekkora lesz a bébicsek!!! :lol: :lol: :lol: Az elvégzett UH-k alapján sokezer kicsi adatait átlagolták.... :roll: :roll: :roll: Aztán kijött, hogy az 1-s meg az 5-s átlaga 3!!!!!!!!!!! Akkor melyik a jó????????
Másik rendszeresen elmondott dumám: van kisfejű nagy gyerek, és nagyfejű kisgyerek....na mondd meg a fej átmérője alapján, milyen súlyú lesz a gyerkőc???? És hány éves a kapitány??? Az egész UH-nak az az értelme, hogy megmutassa fejlődik a gyerek, megfelelő ütemben. Ha nőnek a méretek hétről-hétre OK. Ha nem, akkor baj van. Ennyi.... A fontos, hogy legyen keze-lába, gerince, szive, veséje, gyomra stb... A súly csak mellékes, és + - 300 gr tévedést számolva 600 gr eltérés is simán belefér :wink: :wink:
bábaildi

Sziasztok!
Csak most kapcsolódtam a fórumba... igyekeztem visszaolvasni, minél többet megtudni a kórházról..
Plusz most kedden voltam szülőszoba, gyerekágy látogatáson a kórházban...
Jövő hét péntekre vagyok kiírva a második kislányommal (az elsőt a Schöpf-Méreiben szültem, ami azóta bezárt)
Szeretném megtudni tőletek, hogy van-e lehetőség még a kórházban a fülbevaló betételére.-.. (tudom nem ez a legfonrtosabb dolog, de engem ez mégis érdekel)
Illetve azt is, hogy azt hallottam, hogy az alapítványi szobákban megengedett az apukának délután 1-től este 7-ig az ott tartózkodás az anyukával és a babával.. Ez mennyire kötött? Úgy értem, ha esetleg a férjem nem tud jönni, akkor bejöhet helyette az anyukám, vagy a testvérem?
Köszi a válaszokat! Üdv: Ági
lag

Sziasztok Lányok!

Újra nekiveselkedek, ugyanis az előbb már leírtam, amit szerettem volna, és sajnos elszállt, úgyhogy kezdhetem elölről...:(
Köszönjük szépen a dicséreteket, annyira jó látni ezeket a csöppségeket, amilyen iramban növekszenek.
Szóval a tapasztalataitokra volnék kiváncsi alvás-ügyben.
Manókám eleinte nagyon jó alvó volt, be is állt szépen a napirendünk, de hat hetes kora után minden megváltozott... Az éjszakákat többnyire most is átalussza, vagy csak egyszer kel fel, ha éhes, de utána azonnal visszaalszik. Viszont nappal maximum háromszor fél órát ha alszik. És persze olyankor sírva ébred, ugyanis minden zajra, neszre megriad. Itthon este fél hét után lábujjhegyen közlekedünk, és már előtte megfürdünk apával...:( utána nekünk is alvás.
A mostani napirendünk valahogy így néz ki: ébredés, reggeli, játék, elszenderedés anya karjában - babakocsi vagy a nappaliban lévő kiságy, 10-20 perc alvás, riadtan ébredés, babusgatás, várni, hogy a következő etetésig kihúzzuk valahogy. Sétálni nem annyira szeretünk, a babakocsiban csak akkor van el, ha mozog. Itthon gyakorlatilag semmit nem tudok csinálni, és azt szeretném megtudni, hogy ennek így kell működnie? Van-e valamilyen ellenszer arra, hogy ne zavarják ennyire a zajok? A reptér mellett lakunk Ferihegyen (a kifutópálya mellett), a repülők zaja nem zavarja szerencsére, de minden más igen (ajtócsukás, tányérzörgés, stb). Sajnos egész nap egyedül vagyok itthon vele, mert hárman lakunk apával együtt, lehet, hogy kevés a társaság? Az is zavarja, ha telefonon beszélek... Mit lehetne tenni, hogy mindketten kipihentebbek legyünk? Egyébként imádok játszani vele és minden mást, és nagyon örülök, hogy apa megértő, mert a főzésre sincs időm...:( A takarítást is segítséggel oldom meg, anyu vigyáz a Manóra, míg végignyalom a házat...
Jó éjszakát mindenkinek, babóknak és mamáknak egyaránt!!!
törpicsek

Sziasztok Lányok!

Újra nekiveselkedek, ugyanis az előbb már leírtam, amit szerettem volna, és sajnos elszállt, úgyhogy kezdhetem elölről...:(
Köszönjük szépen a dicséreteket, annyira jó látni ezeket a csöppségeket, amilyen iramban növekszenek.
Szóval a tapasztalataitokra volnék kiváncsi alvás-ügyben.
Manókám eleinte nagyon jó alvó volt, be is állt szépen a napirendünk, de hat hetes kora után minden megváltozott... Az éjszakákat többnyire most is átalussza, vagy csak egyszer kel fel, ha éhes, de utána azonnal visszaalszik. Viszont nappal maximum háromszor fél órát ha alszik. És persze olyankor sírva ébred, ugyanis minden zajra, neszre megriad. Itthon este fél hét után lábujjhegyen közlekedünk, és már előtte megfürdünk apával...:( utána nekünk is alvás.
A mostani napirendünk valahogy így néz ki: ébredés, reggeli, játék, elszenderedés anya karjában - babakocsi vagy a nappaliban lévő kiságy, 10-20 perc alvás, riadtan ébredés, babusgatás, várni, hogy a következő etetésig kihúzzuk valahogy. Sétálni nem annyira szeretünk, a babakocsiban csak akkor van el, ha mozog. Itthon gyakorlatilag semmit nem tudok csinálni, és azt szeretném megtudni, hogy ennek így kell működnie? Van-e valamilyen ellenszer arra, hogy ne zavarják ennyire a zajok? A reptér mellett lakunk Ferihegyen (a kifutópálya mellett), a repülők zaja nem zavarja szerencsére, de minden más igen (ajtócsukás, tányérzörgés, stb). Sajnos egész nap egyedül vagyok itthon vele, mert hárman lakunk apával együtt, lehet, hogy kevés a társaság? Az is zavarja, ha telefonon beszélek... Mit lehetne tenni, hogy mindketten kipihentebbek legyünk? Egyébként imádok játszani vele és minden mást, és nagyon örülök, hogy apa megértő, mert a főzésre sincs időm...:( A takarítást is segítséggel oldom meg, anyu vigyáz a Manóra, míg végignyalom a házat...
Jó éjszakát mindenkinek, babóknak és mamáknak egyaránt!!!
törpicsek

törpicsek..most nem könnyű akkor...
nemlehet hogy azért nyugtalan és nem alszik sokat mert fája pocija vagy valami gondja van? :roll:
a babakocsiba ha elvan akkor napközbe legyen abba mikor alszik..a zajt meg ..hát nem kell hogy síri csönd legyen..ne szokjon hozzá..ne menjetek lábujhegyen..mert később nektek lesz rossz... :roll:
pihenni meg probálj akkor mikor ő is alszik..mégha 20 percet is..
a takarításnál meg tedd hordozóba és vidd mindíg magaddal hogy a közeledbe legyen és akkor lát..közbe beszélj hozzá...
most lehet hülyeségeket írtam..de nűlunk ezek beváltak máténál. :wink:
lag üdv köztünk...az alapítványi szobákba szerintem az a lényeg hogy csak 1 személy lehet bennt veletek..majd ildi elmondja ő jobban tudja.
a fülbevalót a hazamenetel napjűn teszik be a babának..de előtte szólni kell a nővérkéknek hogy te szeretnéd majd... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Törpicsek!

Nekem azt mondta a védőnőm, hogy ált. 2 hetente változnak a babák szokásai.
Mire megszokod az ő ritmusát és rendszerét addigra pont vált.
Nálunk ez a mai napig is így van, hiába 6 hónapos a lánykám.

Nitácskának igaza van abban, hogy a nagy csendhez nem jó szoktatni. Napközben menjen egy halk zene, vagy rádió, tv stb...
Aludjon úgy el, hogy közben a hétköznapi élet zajai hallatszanak.

Babakocsis téma. Nekem Ginus kb 4 hónapos koráig csak akkor maradt a babakocsiban, ha az mozgott. Mindegy volt, hogy sétálunk, vagy csak ringatom, de mozogjon.
Aztán eljött az idő és már nézelődött ki a kocsiból, a fákat, a madarak röptét, vagy csak minket. Akkor már leülhettem vele egy padra, de addig szépen róttam a km-eket.
Szóval ezt majd az idő megoldja.

Viszont (és ez nem a reklám helye), ami nekünk nagyon bevállt az az elektromos hinta. A vaterán vettem 15000 Ft volt. Üzletben kb 20 és 30 e. között mozog.
De a segítsége felbecsülhetetlen. Sokszor altatta el Ginust hasfájós korában.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz

SZIASZTOK!!!

RÉGEN JÁRTAM ERRE!!!
NORINA NEKÜNK IS 4050GRMMAL SZÜLETETT ÉS 53 CENTIVEL!!!NORINA SOKAT SEGÍTETT SZÜLÉS KÖZBEN MERT NAGYON NYOMTA Ő IS MAGÁT!!!A MAI NAPIG EGY BIKA GYEREK!!!
TÖRPICSEK!!!
NITÁCSKÁNAK IGAZA VAN!!!TAKARÍTÁSKOR IS LEGYEN VELED LEGALÁBB A PORSZÍVÓ ZAJÁHOZ IS HOZZÁSZOKIK!!!NORINA RENDSZERESEN ELALSZIK RAJTA MIRE VÉGZEK A LAKÁSBA!!!MI PANELBA LAKUNK UGYHOGY MÉG A FÚRÁSHOZ IS HOZZÁEDZŐDÖTT A DRÁGÁM!!!UGY ALSZIK MINT AKIT LEÜTÖTTEK!!!DE ADHATSZ NEKI SEDATIF PC-T!!!AZ EGY HOMEOPÁTIÁS KÉSZÍTMÉNY ÉS A NYUGTALAN ALVÁSRA NAGYON SZUPER!!!A SZOMSZÉD KISFIÚ IS AZT SZEDI MELLETTÜNK ÉS AZÓTA ESTE NEM SÍR FEL EGYSZER SEM!!!NÁLUNK NORINA SEM SZERETI HA TELEFONON BESZÉLEK!!!
LAG!!!
AZ UCCSÓ NAP TESZIK BE A FÜLBEVALÓT A FÜLBE A BABÓKNAK!!!REGGEL AMIKOR KIHOZZÁK A 3.NAP AKKOR A CSECSEMŐSNEK ODA KELL ADNI MERT ALKOHOLBA TESZIK ELŐTTE AMIG A BABÁK A REGGELI SZOPIN KINNT VANNAK MEG A 2000FT-OT IS AKKOR KELL ODAADNI NEKIK!!!MAJD 9KOR MEGJELENNEK EGY TÜNEMÉNY BABÁVAL AKINEK MÁR VAN FÜLBEVALÓJA!!!UTÁNA Ő IS ÖLTÖZTETI FEL A BABÁDAT!!!ARANYOSAK NAGYON A CSECSEMŐSÖK!!!

SZIASZTOK!!!
ÁGI ÉS NORINA

Kép
Kép
snápi

Sziasztok!

Én is vagyok,de mindig annyi dolgom van,hogy csak ritkán tudok jönni. Nagyon örülök az új emberkéknek,nagyon jó,hogy csatlakoztak hozzánk. Újra van kinek drukkolni.
Mi is szépen fejlődünk,bár még nem állunk fel. Mi még csak forgolódunk és játszunk. Egyedül is szépen elvan. Ha főzeléket eszik délben akkor már beleteszem az etetőszékbe. Nagyon szereti szerencsére.

A fogacskája még nem igazán jön,szerintem még várat magára.
Hétfőn volt 7090 gramm és már 68-as ruhákat hord. Hihetetlen,hisz még nemrég született.

Hozok pár képet!

Kép

Kép
mannogab

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1223538890.538.jpg[/img] Kép [/img]

Kép

Kép
mannogab

Sziasztok!

Törpicsek:alvás ügyben nálunk is hasonló a helyzet, magyarán megmondva semmi alvás nap közben. Pár perceket a játszó szőnyegen, hosszabb időt a karomban (de amint leteszem a kiságyba 5 perc múlva ébred). Kint a babakocsiban jól elvan szerencsére, rovom a kilométereket, ahogy yusz írta.. bár legalább a baba-mama tornát letudom vele :D Voltam Madárdal órán ami után ott maradtunk beszélgetni és egy lány ott is kérdezte, hogy "hogy-hogy nem alszik nap közben?" :roll: Hát legalább cserébe az éjszakákat végig szundizza! :lol: Babakocsiban azt vettem észre, hogy ha zajos helyen vagyunk akkor alszik el, de ez olyan felületes, sokszor felnéz, aztán 1-1,5 óra múlva sírva fakad, de ha délelőtt és csendes utcában jövünk-megyünk akkor nézelődik szépen. Mint a Madárdalon is, élvezte, járt keze-lába, aztán elfáradt és elaludt a karomban. Lehet, hogy jobban le kellene fárasztani? De mivel?
Mindenkinek szépö napot, használjátok ki ezt a napsütéses időt :lol:

Üdv. J
kisvitéz

sziasztok!
mannogab nagyon szép kisfiu lett milán...... :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

SZIASZTOK!!!

KISVITÉZ!!!
HOL VAN A MADÁRDAL ÓRA???SOSEM HALLOTTAM MÉG RÓLA!!!

DOBOK ÉN IS KÉPET A CSAJOMRÓL!!!
Kép Kép Kép

Kép
Kép
snápi

Úgy látszik nagy sláger lett ez a fajta újjszopás, amit Norina is csinál. Egyre több babós képet láttam, ahol ugyanez az újjszopási technika van. (Nálunk is a mai napig, ha nem találja a cumit.) Az utolsó képen pedig mintha a Biust látnám vissza, pláne a sérója hasonlít nagyon.

Edina nagyon édi Milán, és igen belehúztatok ti is a növekedésbe, csak mi vagyunk kis top alkatok. (5500g )

Lag! A lányok már leírták a lényeget, így én arra nem reagálnék. Viszont remélem gyakori látogatója leszel a mi kis topicunknak, ha időd engedi majd.

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

jaj snáppi olyan szép norina...ha fiu lennék azthiszem belezugnék...... :oops: :roll: :wink: :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Snápi!

A zeneiskolában szerdánként 1/2 10-től. 600 ft/óra vagy 2500 ft az ötalkalmas bérlet, amit nyárig bármikor le lehet járni. Szerdán voltam először, három várandós anyuka is volt, úgyhogy gondolom csökkenni fog hirtelen a csoport létszám :( mi voltunk a legkisebbek, egy kilenc hónapos kisfiú kúszott-mászott, a többi gyerkőc nagyobb volt, de hát nem baj az! Éneklés, Orsi gitározi, furulyázik, csörgőzik. Lehet széken ülni vagy a szőnyegen, nekünk lehet, hogy széken kényelmesebb, de próbáltam bekapcsolódni a tapsolós dolgokba és a lovagolásba is, úgyhogy félidőben váltottunk. Szerintem egy próbát megér, hogy Norinának tetszik-e!

Üdv. J
kisvitéz

kisvitéz

sziasztok!

Legfrissebb méreteink: 7280 g, 68 cm
Szerdán voltunk oltáson. Megkpata Kristóf az első Pneumo-t is :wink: Szegényke 3 szurit kapott egyszerre, de Ő egy hős volt. Megkapta még a Veis Nac oltást is, meg a kötelezőt. Egy nagyon pici hüppögés volt csak. Nagyon büszke voltam rá :wink:

Anhel: 2:1-ben még?????? :shock: :shock: tegnap nem láttam :wink:
bluebox

és ha már erre jártam dobok 2 friss képet :P

Kép

még a nyála is folyik...... :wink:
Kép
bluebox

bluebox látom kristóf is nagyon szereti a palacsintát?! :wink:
anhel lehet már babázik?de akkor csak írt volna valaki?! :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Hú de ennék palacsintát! :D :D

Még 2:1, sőt, most éjjel az előzőhöz képest, amikor hidegrázástól kezdve, betonpocakig minden volt (zuhanyra minden elmúlt), semmi nem történt, csak a szokásos forgolódás a nagy hassal jobbra-balra.
Nyugalmat erőltetek magamra, mert egy picit azért már kezdek türelmetlen lenni. Viszont holnap a szinte napra velem egyidős terhes barátnőmmel meg két másikkal elmegyünk egy lájtosat kirándulni (kocsival, nem gyalog azért :)). A hely, fogaskerekű végállomás, azért is érdekes mert anno itt indult meg a szülése a másik barátnőnknek. Ez amolyan kultikus hellyé nőhetné így ki magát, ha nekünk is bejönne. Jöhetnének a zarándok kismamák. :D

Nagyon helyesek a babák!!! Olyan irigy vagyok Rátok! :)

Kép
anhel

Anhel: azért valaki megy veletek ugye?????????? :shock: :shock:
Egyébként meg jó kirándulást :wink: Használd ki, szerintem már az utolsó kirándulásoktok egyben :wink:
bluebox

Ja még1 :lol: Anhel, nem raksz fel nekünk egy pocakfotót??? Biztos mindenki sárga lenne az irígységtől :wink: (Nitacska, ne érts félre, nem Téged akarlak hergelni. Egyébként is, úgy is Te leszel a következő pocakos :lol: )
bluebox

Bluebox, persze, nem maradunk magunkra pocakosan a hegy tetején. :)

Megpróbálok képet betenni. Egyszer már próbáltam, de vagy bazinagy lett vagy semmi nem látszott belőle.
Úgyhogy előre is bocsi, ha nem igazán sikerül és 'fellök' egy egész oldalt a hasam. :D

Kép
anhel

hogy kell képet becsatolni legegyszerűbben?

Kép
anhel

Sziasztok!

Anhel: Kíváncsi vagyok lesz-e valami a kirándulásból. A képeket nekem Bluebox szokta feltenni, úgyhogy ebben nem tudok segíteni. Nagyon szurkolok neked továbbra is! pussz

Bluebox: Ígérem írok neked ide ennél sokkal többet is, de mostanában leginkább csak olvasni van lehetőségem, mert amikor Matyi alszik, akkor Ákos kukorékol. Egyébként Ákos is nagyon szépen fejlődik, sokat dumál, hangosan sikítozik örömében, a legújabb tudománya pedig, hogy a játszószőnyegen megfogja a játékokat, a lábaival pedig a csörgőt rugdossa teljes erejéből. Ha megfogjuk a kezét simán felhúzza magát ülésbe, és nagyokat nevet ezen örömében. Matyival imádják egymást, sokat játszanak "együtt" minden reggel úgy kezdődik, hogy összebújunk hárman vagy Matyi bemászik hozzá a kiságyba és kapcsolgatja neki a zenélő-forgóját. Az éjszakák is egyre hosszabbak alvásügyileg, úgyhogy minden tök jól alakul.
Kristóf csuda édes továbbra is!
Majd még jövök, de most vár rám egy jóképű kis pasi, akit szórakoztatnom kell!!!!!!!!!!!!!! Pussz

Csajok: Norina és Milán is gyönyörű!!!!!!! :P :P :P

Üdv: Móni

Kép

Kép
morca

Ja, ma voltam a cukros kontrollon, szurkoljatok, hogy minden rendben legyen!

Kép

Kép
morca

bluebox én is szeretem nézni a pocakos fotokat...tudom nekem is lesz még 1x legalább....
anhel vigyáz magadra..... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?