Új privát üzeneted érkezett!

Nem akarja az igazságot....

Kép
vagika

SZILVI, ÍRTAM!!!!!!!!!!Jó hosszú lett, ne ijedj meg! :oops: 8) :wink:
mazsolák

Krisztina! Üdv közöttünk! :P Jó a kép! nagyon aranyos a kislányod! :P
hu most tűztem aludni! :oops: 8) :wink:
mazsolák

Nem bírom ki a következő poént...

És most kedves leendő anyukák üdvözöljük együtt a legfrisebb kismamát a körünkben: EDUUUUUUSSSSSSSS!!!

Isten hozott Edusom! Milyen érzés újra kismaminak lenni???? :lol:

Fatima

fatima

Eduuuus! Gratula!!! Aztamindenit!
Mióta tudod?
Wow :lol:

Kép
niki30

EDUSNAK ÉS A LEGIFJABB POCAKLAKÓNAK ÓRIÁSI PUSZIKA!!!! TISZTA SZÍVBŐL GRATULÁLUNK :lol:

Először azt hittem, h az éjszakai nem alvás miatt káprázik a szemem, és az a 3. vonalzó.......de aztán mégis igaz!!!!! Hát le a kalappal előtted, két kis csintalan pasi mellé érkezik a harmadik :lol: :lol: :lol:

Niki
Vendég

Zsófi, remélem, h ez tényleg csak átmenet, mert nem szeretnék nagy pocival órákat várakozni és arról nem is beszélek, h mennyire a betegellátás minőségének a rovására megy az a kapkodás.....
Micsoda dögös Samut láthatunk az új avatar képen :lol:

Mára visszavonulok, mert az éjszaka Ákos úgy döntött, h inkább dumálással tölt el 2-3 órát és muszáj kipihennem magam. ráadásul ez a köhögős fránya megfázás is belémmászott. igyekszem kikúrálni magam.
ja, fatima kérdezted, h ákosnak milyen tortája volt és mit kapott ajándékba. bocsi de le vagyok lassulva, szóval a torta isteni fincsi 8 szeletes almás, őszis túrókrémes volt. kimondottan diabetikust kértem, mert nem szívesen adok neki agyoncukrozott cuccokat. de igy is isteni volt, csak nyammmogott nagyokat az édes kis bélpoklos. persze aztán másnak apucival gyorsan eltűntettük a maradékot :lol:
ajándékba pedig egy xilofont kapott, amit teljes átéléssel csapkod és nagyokat kuncog, amint egy újabb hang szólal meg.
remélem jól vagytok, és nézz csak rá a vonalzómra!!!!!!

És így a végére hagyom a nagy hírt: ma 10:15-kor először éreztem a pocaklakót, bizony ez már tuti ő volt, nem a belek...stb :lol: :lol:

Puszi mindenkinek!!!!

Niki
Vendég

Sziasztok Pocakosok! :P

KÖSZÖNÖM SZÉPEN A KEDVES SZAVAKAT+A GRATUKAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Még az elején vagyok, így azért vannak félelmek, de reméljük, minden okés lesz odabent! Igen, szeretek kismaminak lenni, bár azért az émelygéseket, hányingert törölhetnénk, mert tudnak kínozni, na sebaj. Viszon álomkor annyira nem vészes, mint az első kettőnél, talán, mert már nincs magamra annyi időm. :oops: 8)

Igen, én lettem a legfiatalabb, de majd jön valaki más, akinél én leszek idősebb, és majd az újoncok adják át az infot a legidősebb, de egyben legfiatalabb kismaminak.És ebben ez a jó+szép! :P :P

Niki a teszt alapján tudtam, csak tudod, még azért bennem van a mizéria a misztikus 12. hét miatt, de fő a +++++++++++hozzáállás. :oops: :oops: 8) :wink:

StellinaNiki, nagyon fincsi tortája lehetett Ákosnak!!!!!!!!!!!!!!Itt nyeltem magamban én is nagyokat, pedig most nem a legjobb a gyomrom! És pihenj egy nagyot!!!!!!!!!!!! :P :P Ajándék is nagyon klassz! Nálunk is imádják a hangszereket!!!!!!!!!! :P

Pusszok, most megyek, mert félő, hogy itt ragadok. :oops: 8)

Fatima, Neked a "másikba" válaszoltam bővebben!
mazsolák

b]Sziasztok Kismamik és Anyukák![/b]
EDUSNAK TISZTA SZÍVBŐL GRATULÁLOK!!! :D :D :D :D :D
Du. írok!

Vagika-Én 03.13-ra vagyok kiírva, de a felkészítőről nem tudok semmit. Lehet, hogy nem is megyek.
Zsófi- Nagyon aranyos Samu a 4D-n, de ez a csíkos szerelés is vagány!Csodálkoztam, hogy meglepődtél a koromon, mert a suliban még te mondtad, hogy milyen fiatal vagyok és ekkorák a gyerekeim. Igaz én akkor csak mosolyogtam, és nem tértünk ki a részletekre.
Niki- Hogy áll a cukrod?Vigyázz magadra és ne terheld túl magad!
Mangó-Köszi az elismerő szavakat!
Fatima-Nagyon kíváncsivá tettél, hogy hosszan írtál nekem, ha gondolod küld át priviben.
Mindenkinek- Én nagyon jól érzem magam itt, komolyan olyan érzés, mintha egy barátnői hálózat működne. Hihetetlen számomra, hogy így ismeretlenül is lehet "beszélgetni", tudunk egymásnak segíteni vagy legalább megpróbáljuk és nincs az, hogy nő a nőnek ellensége. Az újakat szeretettel befogadjátok, befogadjuk!KÖSZÖNÖM NEKTEK!!
PUSZI

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Szilvi - nem tudom sajna elküldeni neked priviben, mert akkor az a jó hosszú szöveg sajnos elszállt! :(
De a lényeg az volt, hogy nagyon-nagyon irigyellek! Olyan durván szép és fiatal vagy 32 évesen... Azt szokták rám is mondani, hogy sokkal fiatalabbnak nézek ki, mint amennyi vagyok, de az szerintem csak azért van, mert "kicsi" vagyok. Közelebbről már azért lehet látni, hogy elmúltam már 18. :wink:
Szóval le a kalappal előtted és legfőképpen azért amiért 2 "nagy" gyerkőc mellett van időd magadra és még a harmadikat is bevállaltátok! :)

F.

fatima

Hát igen, valóban jó ide "betérni". Ez amolyan kis baráti klub, ahol összeköt minket valami/valaki. És tényleg én is örülök, h. mindenki ennyire figyelmes és jófej.

Puszi Nektek!

Kép
niki30

Hello Niki!

Hol vagy mostanában??? Csak nem túl szigorú kedves Zoli főnököd??? Ha gondolod szólok 1-2 jó szót az érdekedben! :)ű

Tényleg! Már akartam kérdezni, hogy nem mesélt még rólam a Zoli??? :D

Puszz,
F.

fatima

Vagika, nagyon aranyos a kislányod !

StellinaNiki.. a xilofont jól meggondoltátok?? :wink: :wink:

a torta nagyon jól hangzik ! nyeltem én is nagyokat !
terhességem előtt nem voltam édesszájú. szerettem jókat enni, nyami-nyami. de nem édességet.
mikor terhes lettem, nyomattam a csokit-sütit-mindent, és gondoltam, ha megszülök, elmúlik és visszaáll a régi kerekvágás.
egy nagy túrót ! édesség még mindig megy, szerencsére nem marad rajtam. sosem voltam 45 kg-s madárcsontú típus, de terhesség előtti súlyomat tartom.

Szilvi, nem semmi 18 évesen szülni, ráadásul tudatosan. mert abból indulok ki, h. te jó ég, hol voltam én 18 évesen !! meg mit csináltam 18 évesen.. néha még a 30-amat is korainak érzem anyasághoz... na jó ez csak vicc, már nem tudom visszacsinálni..
jót nevettem a nagy fiad "minden ciki" megjegyzésén.. hát igen, ez egy ilyen korszak.
bár biztos sokat fognak neked segíteni meg "terelgetni" a kisöccsüket.

Adri, írtad egyszer, h. a kisfiadat Léninek hívják. ez minek a beceneve? soha nem hallottam még.
gratulálok, h. sikerült döntést hoznod dokiügyben.

Marcsi

Marcsi

KépKép
alon

Szia Fatima!

Itt vagyok, most újra feltűntem a színen. Csak az elmúlt napokban tényleg sok a meló. Sokszor tudod meg már úgy vagyok, hogy elég nekem 8 órán keresztül a monitort bámulni és otthon már csak punnyadok, olvasok, főzök meg ilyenek.
Zoli nem szigorú főnök, jól kijövünk :) Végülis vele nem nehéz, egy korosztály. Na de most írjak róla rosszat? :D :D :D
Említettem neki is, hogy míly kicsi a világ, aztán mondta, h. igen Sütiéken keresztül ismer téged, néhányszor találkoztatok már.

Kép
niki30

:lol: Még jó, hogy ne, szigorú főnök! :D

Már azt hittem volt olyan kedves és elmesélte az első találkozásunkat, ami sajna eléggé gázosra sikeredett.... :( :oops: :(

Na mindegy! Fő, hogy te jól vagy! És Emmácska hogy van? Mostanában nem regélsz róla annyit, mint régen! :?

Amúgy én nagyon babanet függő lettem! :oops: Sose hittem volna, hogy ennyire ráállok majd ilyesmire. De hát mit tehet az ember, ha ilyen kedves kismamák és anyukák várnak itt rá???
Én már az anyukás topikba is írogatok. Tök gáááááz! De ha egyszer jól érzem magam köztetek???? :roll: :lol:

F.

fatima

Nem mesélt semmit. Miért mi volt?
:o
Igen, én is szeretek itt lenni. Szóval Te már az anyukák között is nyomod? Ez igen :) Nem semmi.

Mostanában nem is mesélek Emmáról? Jajj, pedig annyira itt van bennem, már nem csak úgy, hanem a szívemben. Mocorog, ficánkol úgy ahogy kell. Imádnivaló. Élvezem, hogy így egyek vagyunk.
Holnap megyünk orvoshoz, remélem láthatom őt. Mert nem mindig nézzük meg ultrahanggal. Viszont most le fog cseszni a dokim, mert kicsit magasabb lett a vércukrom. Nem vészes, de ő erre nagyon érzékeny, szóval biztos diétára fog.

Ti jól vagytok? Tarek hogy viselkedik mostanában? Apukája kényezteti már most?
Ja tényleg, akartam mondani, hogy párod nem jön majd a szülésfelkészítőre? Mert az enyém jön.

Kép
niki30

Sziasztok!

Niki - semmi extra, csak volt egy kis félreértésünk, ami engem annyira nem viselt meg, de ő kissé komolyan vette a dolgot! Azóta persze minden OK! Főleg, ha nem becsípve találkozunk.... :)

Szóval akkor ma mentek a dokibához? Tök jó nektek! Olyan jó minden alkalom, amikor lehet a picijeinket látni! Mondjuk mi minden hónapban bekukucskálunk Tarekhez, amikor a dokibánkhoz megyünk!

Hogy kényezteti-e a papa Tareket??? Mi az hogy??? Kisfőnöknek hívja és azt mondta, hogy amint megszületik meg fogja zabálni!
Hát nem édi???? :D

Pedig én szeretnék "szigorú" szülő lenni! Vajon menni fog???

F.

fatima

Sziasztok Lányok!
Fatima-AlonKöszi az elismerő szavakat. 18 évesen valóban nem az anyaságot szokták választani a lányok, és ez így van rendjén. A keresztlányom februárban lesz 18 éves és nem tudnám elképzelni, hogy anya legyen, de még a 23 éves hugomat sem.
Nekem viszont így jó! Nem mondom, hogy néha nem akartam kitőrni, de ez 1-2 nap alatt elmúlt, a férjem jó viselte és megértette.
FatimaNem kell szigorú szülőnek lenni, csak következetesnek.Ez mondjuk a nehezebb, mert nálunk még most is az van, hogyha nem, akkor az NEM.De ha rámnéznek ártatnul és nagyokat pislognak, akkor nehéz a NEM-hez tartani magam.Pedig csak egyszer kell engedni és máris rájönnek a gyende pontomra. Hihetetlen milyen receptoraik vannak.
Edus Át ment az email? Mert szarakodik a gép és mindenféle üzeneteket írogat.
Niki Még nem írtam, de itthon már téma volt, hogy az Emma név és az Emmácska becézés nagyon tetszik. Olyan érzésem van, ha az avatar képedre nézek, mintha még neked is jól állna. Hú, ez lehet, hogy hülyén hangzik!Bocsi!
Szorítsatok!Holnap megyek Kaszás doki bához és kicsit vizesedek, meg a 4D-n Ákos fejkörfogata már előrébb van a szülés várható isőpontjához képest. Kicsit félek, nehogy a császárral kezdjen riogatni.
Na, pusza!

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Rövid leszek, Szilvi sajna nem kaptam meg! Amit meg írtál dokibáról, ne félj, ő nem eröltet semmit, sőt, inkább szereti ha természesen történik minden! :) Akár a szülés beindulása, akár a szülésről beszélünk. Sztem császár mellet csakis indokolot esetben dönt. (Nálam is ez volt Zsombinál, hogy előrébb volt a fejkörfogat alapján, és absz. szóba se került a császár - csak amikor veszélyeztetett voltam a lepény elhelyezkedése miatt, de az a szakkönyvek szerint is programcsászár...-csak annyit mondott, jó volna, ha lassan kibújna. :oops: :oops: 8) :wink: ) Na most rohanok!

Pusszok, és Minden Pocakos vigyázzon magára! :P
mazsolák

Szilvi!

Ne izgulj! Minden OK lesz! Mikorra vagy kiírva?

F.

fatima

Fatima, ma elértél várandósságod feléhez... :wink:

Marcsi

KépKép
alon

Bizony Marcsi!

Olyan hihetetlen! Még csak most volt az, hogy együtt örültünk a férjemmel a pozitív tesztnek! És hogy rohan az idő!?! Mindjárt itt a nyár és megérkezik kicsi Tarek!

Tök jóóóóóóóó lesz! :lol: :lol: :lol:

F.

fatima

[quote="alon"][ írta:alonb]Adri, írtad egyszer, h. a kisfiadat Léninek hívják. ez minek a beceneve? soha nem hallottam még.
gratulálok, h. sikerült döntést hoznod dokiügyben.

A Léni a Lénárd becézése. A vonalzómon is látszik. :) A Dédmamájától kapta a nevét. Őt Lénárd-Daróczi-Deák-Bárdos Máriának hívják. Innem a Lénárd, csak keresztnévként. Jelentése: Erős, mint az oroszlán. És Szt Lénárd volt a szülő nők megmentője, aki a sivatagban egy vajúdó nőt fájdalom nélküli szüléshez segített.

A szülésnél nem hozott szerencsét a neve, de az életben remélem, több szerencsével jár majd.

adrianya

Fatima, ja értem. Van ilyen, de a lényeg, hogy azóta minden rendben. Igen, ittasan, hm, hát, igen..... :oops: előfordul a nézeteltérés.

Szilvi, örülök, hogy nektek is tetszik az Emma név. Szerintem csodálatos. Én bele vagyok zúgva. Már nem tudom mióta tudom, hogy ha lányom lesz, Emmának fogják hívni. Ehhez ragaszkodtam. De szerencsére a páromnak is tetszik, sőt eddig mindenkinek.
Köszi a bókot. Szóval jól állna nekem is?

Emma jó névválasztás!

Kép
niki30

én is emmát akartam de a szüleim ki vannak tőle borulva - nem mintha számítana amúgy....-nekem azóta tetszik, amióta a tesz-vesz városban a nyúl kislányt emmának hívják. azért zúgtam bele, mert kiveszik a manduláját, mégis, még a műtőasztalon is vigyorog. amúgy most az emma nagyon gyakori. nem véletlen!
kerekpocak

Adrienn, köszi - tényleg klassz név !
a vonalzódon viszont nem látom, csak azt, h. Lafemmebonita.com, a nevet nem.

nekem van egy ilyen 2005-ös elmentett keresztnév táblázatom, nincs meg vmelyikőtöknek a 2006-os? tök kíváncsi lennék, akkor hogy alakultak a dolgok...

megpróbálom idelinkelni.

1169823118.32.xls

Marcsi

Marcsi

Marcsi

KépKép
alon

Niki!
De aztán egy szót se a főnökúrnak! :wink:

Nekem is tetszik Emma neve!
Igaz a melóhelyemen van egy Emma nevű senior management-es hölgy, akit nagyon nem kedvelek....

Tényleg csajok!

Már akartam kérdezni (vagy már kérdeztem, csak nem kaptam rá választ még jó régen), hogy meddig szabad hason aludni??? Én nagyon nagy hason alvó vagyok és egyszerűen nem tudok háton, de még az oldalamon sem aludni!
Mi lesz velem így????? :shock: :( :roll:

Nektek mi a tapasztalatotok???

F.

fatima

na, elterveztem, h. amíg Laura odaát alszik, menni mindent csinálok itthon, erre még mindig itt vagyok.. :roll:

Fatima, én is nagy hason alvós vagyok, és én addig aludtam hason, amíg jól esett és bírtam. sajna a hétre nem emlékszem, h. mikor volt. de nekem olyan 6 hós terhesen nőtt meg rettentően a pocakomon, úgyhogy kb. oda datálom.
valszeg azért tettem így, mert nem hallottam arról így konkrétan, h. nem lehetne. annál inkább a háton alvásról, de nem emlékszem miért ne lehetne hanyatt. nekem jólesett, aludtam is úgy.

M.

Marcsi

KépKép
alon

mivel ha hasra fordultam samu szétrúgott, maradt az oldalon alvás+háton. rossz hír: hason a megnövekedett mell térfogat miatt még mindig nem alhatok - hát erre számítsatok lányok. kb 1 évig nem nagyon lesz hason alvás....
kerekpocak

Zsófi!

Mintha a hozzászólásod eleje le maradt volna.... :roll:

fatima

Fatima, persze, ne viccelj:)

Én szerencsés vagyok akkor, mert én alapból sem tudok hason, ill. hanyatt feküdni, egyedül csak oldalt. Úgyhogy az állapotosság ilyen szempontból sem okoz gondot.
Ma voltam a doktor úrnál és képzeljétek, megdicsért a kilóim miatt. Végülis nem híztam túl sokat és mondta is, hogy nagyon csinos kismama vagyok. Ez most borzasztóan jólesett. Viszont a cukoreredményem alapján diétát rendelt el. Hát nem lesz egy leányálom.....nagyon szegényes lesz az étrendem, de muszáj lesz. Azt mondta, és erre ti is figyeljetek oda, hogy mivel a terhesség előrehaladtával a vércukorérték is emelkedik, ezért még most kell betartani a diétát, mert ha ez annyira megugrik, hogy eléri a 9-10 mmol-t, akkor inzulin!
Nekem 6,3 lett az eredmény (talán már fentebb írtam is), éppen ezért még most oda kell figyelni. Aztán egy hónap múlva meglátjuk, mennyit emelkedett VAGY NEM EMELKEDETT:)

Kép
niki30

Csajok, ezt nézzétek meg! Marha jóó!

http://youtube.com/watch?v=jKSC5h7kYno

Kép
niki30

Sziasztok
EdusGratulálok a pocaklakóhoz
Adrianya
Gratulálok a választáshoz!
A Pálmai Doktor a legjobb orvosok közé tartozik...és nagyon tud bánni a páciensek lelkével is ...lehet tőle kérdezni ,türelmesen válaszol minden kérdésre.
Jó Pocakosodást és jó egészséget.
Vera és a srácok

Kép
Kép
vera70

Sziasztok!

Jól lemaradtam!!!
Üdv az újaknak!

Edus
Gratula! Három a magyar igazság és amúgy is három gyerek egy gyerek. Ezt többen is igaz mondásnak tartják. Várjuk a híreket!

Fatima
Örülök a jó hírnek, éljenek a kukisok! Áterzem amit átéltetek. A párom sose mondta ki nyíltan, de fiút szeretett volna, én az elejétől felvállaltam a fiús mivoltomat. Amikor az UH egyértelműen látszott, hogy fiú, nagyon örültem és akkor Apa is elismerte titkon Ő is erre vágyott. Nagyon jó érzés!

Az anyukás topikba még nem jelentkeztem, nem vagyok benne biztos,hogy követni tudnám az eseményeket.

Roland szépen gyarapszik, már vannak hurkái a lábacskáján annyira édi. A kaki 2naponta, akkor viszont nyakig.
Letelt a hat hét, azonban napirend nincs, az eddig megszokott hajnali 2 órás etetés is néha éjfélre csúszik. Szóval nálunk nem állt be semmi.
Szedem a homeopátiás bogyót, de sajna egy ciciben így sincs csak 20-30ml, néha annyi sem. Váltani nem akarok, hogy legalább ennyi megmaradjon. Elég vacak, főle éjszaka, hogy a 30perc szopi után irányzottan tápszert kell készíteni.

Mára ennyi, mert már ülve elalszom, csak már nagyon kiváncsi voltam rátok!

Kati
Roland
übi

Vera: Köszi szépen. Már kezdek izgulni a jövő heti vizsgálat miatt...

adrianya

Sziaztok! Vki tud vmi infot adni dr. Wigandt-ról? Köszi

pp

pp én nem hallottam róla. sajnos.
kerekpocak

fatima, niki, szilvi???? kihalt a topik?????
kerekpocak

Helló, csak egy gyors beköszönés, mert sok a munkám 8)
Mindenki jól van?
Hogy bírjátok ezt a nagy szelet?
Én éjszaka virrasztottam.

Puszi Lányok!

Niki

Kép
niki30

Hello Csajok!

Én is csak egy gyors hello-ra! Én is havazok a melóban... Most szívom meg az elmúlt hetek lazulását! :)

Amúgy minden OK!
Én azt hiszem nagyon szerencsés vagyok, mert nem érzek semmit a fránya időből. Most még a fejem sem fáj a frontoktól. De az is lehet, hogy most pont nincsenek! :?

Mindenkinek hatalmas puszi és vigyázzatok magatokra!

F.

fatima

Sziasztok Lányok!
Nem vesztem el, csak a hétvégén a fiúké volt a gép + készülődés Ákos érkezésére. Vásárlás, vásárlás hátán.
Doki bácsi szerint, Ákos nagyon jól van és az is lehet, hogy 3 héttel hamarabb jön. Nem nagyon akar elengedni pihenni a fiúkkal a síszünetbe Galyatetőre. Febr.19-től mennénk, de 17-én még látni akar, hogy mi újság. Szegény srácok, még elakartuk vinni őket pihenni. A bútora is csak 3-4 hét mire megérkezik. Versenytfutunk az idővel. Szerintem 03.07-én fog megszületni, de mostmár semmit nem tudok.
NikiNagyon szupi az oldal amit ajánlottál! :D :D :D :D
PP Nem ismerem a dokit!
Na puszi mindenkinek, a pici már itt áll, megint püfölni akarja a gépet!

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Sziasztok! :P

Sajnos ma nem sokat aludtak a fiúk, így csak inkább az "anyukákhoz" tudtam írni. :oops: :?

Akit érdekel, febr. 1.-től babamama hetek lesznek a corában, sztem érdemes kinézni, jó cuccok szoktak lenni. Legalább is én mindig találtam vmi klassz, és olcsó dolgot. :wink:

Fatima, gratula a félidőhöz!!!!!!!!!!!és kevesebb munkát, ahogy Nikinek is!:P :P

Stellina Niki??? rég írtál, mi újság veletek.

Szilvi, végül is 3. baba már lehet, h korábban fog érkezni, és a dokibá sejtései jók szoktak lenni... 8) :wink: Bár, ha onnan hamar beértek a kórházba? :wink: max pakolsz be pár cuccot, ha szülni kellene menni.... 8) :wink: (fájások meglesznek útközben, mire beértek csak szülni kell... 8) , na jó nem viccelödök tovább. Majd még írok Neked!okés! :P )

na mennem kell, pusszok, jó éjt, vigyázzatok Magatokra! :P
mazsolák

ja ami lemaradt még, Übi-Kata és Vera, köszönöm nektek is a gratukat!!!!!!!!!!!! :P
mazsolák

Fatima, megkaptam a prividet, majd válaszolok Neked is!!!!!!!Addig is pusszok! :P
mazsolák

Sziasztok!

Szilvi!
Én csak azért akarok menni felkészitöre, hátha jobb bepillantást nyerek a korházba, esetleg a szülöszobába.
Mi karácsonykor voltunk Galyatetön. :D Hó egy száll sem volt.

Ugy néz ki az öregeknek igazuk van. A lányommal széles, telt hasam volt. Most fiut mondanak és csucsos a hasam. És sokkal többet is mocorog. :?

Krisztina
vagika

Sziasztok!
Szia Krisztina!

Írj privit és megbeszéljük az felkészítő részleteit. Engem is csak ennyi érdekel.
Galyatetőre nem síelni mennénk, mert nem nagyon vagyunk oda érte, mi medence függők vagyunk. Én kihagynám a fürdést, mert a méhszáj ilyemkor már egy kicsit nyitva lehet.
Ha időközben megindulna a szülés, legfeljebb megszülök az M3-as szélén. Csak vicc! :D Hallottatok arról a szobrász párról akik élet követ állítottak az M3-as szélére?
Röviden: Asszonykára rájött a "szülhetnék" :) és a pálya szélén szült a férje segítségével és a kisfia szeme láttára.Utána beültek a kocsiba és megmutatták magukat a dokinak.
Ennek emlékére állították a követ + azért mert a pálya mellett már nagyon sok kereszt van.

Na pusza Mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

szilvi írtam privit!
kerekpocak

Sziasztok!

Edus, köszi az infót, ki fogunk nézni a corába mindenképp.
Egyébként hogy vagy? Kicsi émelygés?

Lányok, van egy nagyon aranyos oldal. Lehet, hogy ismeritek.
http://egyszervolt.hu

Nagyon szeretem, sok jó kis mese, dalocska van fenn és többnyire gyerekek előadásában hallhatóak. Imádnivaló egyik-másik gyerkőc, ahogy pöszén, raccsolva szaval, énekel :D

Niki

Kép
niki30

Szia Niki! és Többi Pocakos!!!!!!!!! :P :P

Örülök, hogy akkor jó tippet tudtam adni. Talán Ti is találtok egy két jó, praktikus dolgot, és még olcsóbban is. Ha jól emlékszem, ilyenkor a pelusokból is van akció. :wink:

egyszervolt-ot ismerjük!Fiúk imádják!!!!!!!!!!!Sztem is egy nagyon jól eltalált oldal akár gyermekek, akár felnőttek részére!!!!!!!! :P

Émelygés, köszi a kérdést, már jobb, de még nem az igazi! Neked volt az elején?! :roll: :shock:
Zsiggel olyan volt, mintha nem is lennék terhes, sőt még jobban éreztem magam, mint általánosságban. Bármit ehettem, ihattam, nem volt migrénem...,(Mintha Fatima is ezt írta volna :wink: ) Zsombesszel már húzosabb volt, ott talán csak a szagok zavartak, de nagyon. Most még tetőzve rókákkal is, meg a reggelek brutálak. :oops: :? Sajnos főzni sem tudok nagyon (csak egy két kaját, aminek nincs erős "szaga"), mert minden illat, szag zavar... :oops: :?

na még jövök, csak rohanok, de gondoltam, ide is írok pár sort. 8) :wink:
mazsolák

Sziasztok!

Légyszi segítsetek, hogy mit kell vinni a János kh-ba a babának és a mamának. Tudjátok, ahány ház annyi szokás!
Légyszi-légyszi! :oops: :oops: :oops:
Kiságy elkészítve, ha sikerül felrakom a képet! :P :lol:

Igaz a bútor még nem ért ide! :(
Zsófi Írtam privit!

Puszi Kép Kép

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: