Sziasztok!
Megjöttem!
Tegnap nagyon elfáradtam a meccs nézésben és ahogy vége lett, be is aludtam!
Judy!
Remélem Ancsa már egyre jobban, sőt talán már meg is gyógyult?!
Olyan színes műanyag evőeszköze Adrinak is van. Citromsárga. Zizi kerianyukájától "nyúlta le"
, mert nagyon tetszett neki. De nehogy azt hidd, hogy egyszer is evett vele!
Remélem ki nem fizetett lóvédat mielőbb megkapod!
És tényleg. Hannáékhoz eljutottatok már? Ajándéknak örült? Bár gondolom igen, mert ezek a csöpp gyerekek annyira tudnak örülni mindennek!
Legalább is nálam a Lányok még a fűszálnak is örülnek!
Képen nagyon cukik!
És ki az a jóképű szőke fiatalemberke Ancsa medencéjében?
Tényleg jó Ancsa szörf rucija!
Orsi!
Örülök, hogy Nagyid már kijöhetett és jól van!
Remélem Anyukád is mehet haza pénteken!
Továbbra is ++++++++++++++++++++ és minden jót Nekik (is)!
Noel mászáshoz meg gratula!
Nagyon ügyes a Kisfickó!
És Koli is tud már valami "újat"?
Vero!
Jaj, Te Nőci! Nem akarlak én "elzavarni" arra a játszótérre, én azt hittem, hogy azt a játszóteret a neten lehet/akarod megnézni!
Tiszta gyógyegér vagyok!
Azt mondod, hogy a MOM Park mögött van? Mert pénteken megyek a Nagyim házához leszüretelni a ribizlit és akkor hazafelé menet megnézem és lecsekkolom.
Kedden...deeeeeeeeeeee, csuklottam!!!!
Imádom a gombát....mindenhogyan!
Na ha "csak" rokonyok voltak a vendégek.....akkor az talán egy fokkal jobb az idegennél!
És ugye mi megmondtuk, hogy szuperjóóóóóó lesz a céges buli!
Jól is hangzott, ahogy elolvastam!
Elképzeltem a három Fürtöst, ahogy elvannak, mint a befőtt
Anya meg Apa nagyokat sétálnak és beszélgetnek kettesben!
Ha minden jól megy, akkor jövő hét szombaton viszem Jánost a Trófeába vacsizni!
De erről....psssszt!!!! Jánosnak egy szót sem!
Mélt meg küldök, amint a nagy géphez férek!
Boszi!
Talán az előző oldalon írtam....de leírom megint, hátha nem láttad
.....hogy Mészi...meg a többi doki is, akik elmennek.......azért mennek el, mert "elszállingóztak" volna tőlük a kismamijaik, mert embereknek....legalább is a nagy többségnek! ....nincs annyi lóvéjuk, hogy ezt a magándolgot megfinanszírozzák!
És azért ugye se Mészi, se Tóth, se a többi fiatal doki még nem nyugdíjas.....még a közelében sincsenek a nyugdíjnak....és valamiből meg kell élniük.
Számukra nem voltak megfelelőek a feltételek, amit a kórház ajánlott.
Azért az más, hogy valaki már nyugdíjas és úgy jár(t) be szüléseket levezetni, meg a magánjában "foglalkoztatja" az ifjú dokikat, mert már ezt is megteheti. Nekem is van ismerősöm, aki a Sándornál szült és már 12 évvel ezelőtt (!!!) a magánjába hívta havi 5 rongyért terhesgondira és egy 100-ast kért a szülésért!
Ezt most NE VEDD finyózásnak vagy kötözködésnek!!!! Csak leírtam.
MINDEN DOKINAK megvannak a "kedvelt/régi páciensei" akiktől nem kérnek horribilis összeget vagy a páciensre bízzák, hogy mennyit adnak szülésnél, mert pl. már ezer éve ismerik, vagy "családi" nőgyógy vagy már anyukája is nála szült vagy akármi. És ilyet, MINDEN KÓRHÁZBAN lehet találni!!!!!
Egyébként Mészi sem "tegnap óta" dolgozik a Kútban, Ő is ott kezdett még medikus korában!
Sőt az Apukája is nőgyógy volt...igaz már régen nyugdíjas.....de nem a Kútban!
Na erről ennyit.
Ülőkét a kertben használjuk! És uuuuuuutálom az Ikeát, hogy megszüntette a gyártását!!!!
Homeós cuccokat meg úgy használjuk, hogy 2 éves korig 2x3 golyócska, műanyag kanálban vízben feloldva, 2 éves kor után 2x5 golyó. Legalább is nekem a gyógyszerész néni ezt mondta, hogy így kell használni.
Na az ilyen bunkó dokit jól fejbe lőném!!!!
Mégis mit képzel ez magáról?!?!
Ezért tart itt a magyar eü, ahol tart. Tisztelet a kivételnek....akikből sajnos nagyon kevés van!
Név még nincs!
Bár János csak az Annát hajtogatja, de az tuti nem lesz!!!!! Elegem van az "A" betűs nevekből!!!! Meg ha arra gondolok, hogy Adriék ovijában....nem csoportjában!bár ott is vannak 3-an.... mennyi "Anna szaladgál".....
Ááááááááááá!
Ha esetleg annyira tetszene ez a név, mint amennyire fiúban a Bálint, nem érdekelne, de így.....tuti nem lesz Anna!!!!!
Azt hogy "hogyan szólítom"....mire gondolsz?
Hogy esetleg "Pocilánynak, vagy mazsolának, vagy picikémnek, vagy törpinek, stb" ilyenre gondolsz? Nem nevezem "sehogy".
Ha olyat tesz, ami nekem nem tetszik
, hogy pl. "kirúgja" a lengőbordámat vagy a gyomromat "küldözgeti felfelé"....nem hányásra (bocsi) gondolok!.... vagy hasonlók, akkor "rászólok", hogy - Gyerek, ezt nem igazán kéne, nem esik jól anyádnak!
Oszt vagy hallgat rám egyből, vagy vár egy kicsit...és még szivat!
.... és utána hagyja csak abba a belsőm szétverését!
Igen, a pocakomon semmit nem változott a bőröm "állaga". KOPPKOPPKOPP!!!!! Ugyan olyan, mint szülés előtt volt!
Pedig nem is kenem semmilyen "csodakrémmel"! Sőt mondhatom, hogy harmadik gyerkőc alatt eddig még nem is kentem be még testápolóval sem!
Adrinál még kentem napi rendszerességgel, mert azt mondták, hogy kell, hogy ne nyúljon ki annyira a bőr meg jót tesz neki, stb. Zizinél már csak úgy "félvállról" vettem a dolgot, most meg......
De ha már a fogaim nem olyan jók, és 20 évesen elkezdtem őszülni...ez nem vicc!!!!.... legalább a bőröm legyen jó!
Egyszóval "jóbőrben" vagyok megáldva!
Igen, neveken is folyamatosan gondolkodom, de....azt szokták mondani, hogy aki keres az talál!
Szóval nem esek kétségbe és biztos megtalálom a megfelelő nevet a Kisasszonynak!
Egyébként visszatérve a "hogyan szólítom"-ra, írásban Pocilánynak vagy Hármaskának hívom.
Igen, Adri két dolgot emleget mostanság folyamatosan, az egyik az Apával való- Mikor megyünk már megint dolgozni?- kérdés a másik meg a - Mikor találkozunk már a Lányokkal megint?- kérdés.
Zizi még mindig szuperül alszik!
Istenek tartsa meg jó szokását továbbra is! Akárcsak Adrinak! És remélem Pocilány is örökli a Nővérkéitől a jó alvókáját meg Zizitől az étvágyát/evését!!!!
Fekete-fehér kép jó!
Meglepi buli is jól sikerült. Apukám nagyon örült!
Laráéknál mikor van az oviban a "nagy szünet"?
Na remélem nem hagytam ki semmit!
Tenci!
Adri egyfolytában Mikey-t meg Benedeket nézegeti ezen az oldalon!
És folyamatosan kérdez!!!! Az milyen vár meg milyen csúszda meg mikor nézhetem már meg, stbstbstb. Már megkattanok Tőle!
Kérlek!!!! Vidd el magatokhoz egy hétre!!!!!
Adri jól bírja, főleg, hogy jövő héten jön Zsófi egy hétre!
Zizi nagyon jól bírja Adrit....fordítva néha már kevésbé!
De azért nem panaszkodom!
Tudnak játszani egymással, bár azért néha-néha Adri már "nagy" Zizihez. Kicsit nehezen érti meg, hogy Zizi miért inkább "rombol" még meg miért nem tud ezt vagy azt. De ha megmagyarázom Adrinak, hogy mikor kicsi volt Ő is ezt csinálta, akkor megérti. Persze nem igazán csinált olyan dolgokat, mint Zizi, sokkal nyugisabb volt, meg valahogy "teljesen más" , de ebbe inkább nem megyek bele, mert akkor aztán sosem szabadulok a kérdésektől, meg akkor hallgathatom Adritól, hogy Ő bezzeg jó gyerek volt, nem olyan, mint Zizi!
Szóval ezt nevezem "kegyes hazugságnak" részére és megkímélem magam is több évnyi kérdésektől!
Na ennyi, mert a Csajok felkeltek és jön az uzsi!
Ha valakit kihagytam, bocsi! Nem ígérem, hogy ma jövök még, mert este rangadóóóóóóóóóó a magyar bíróval!
Király....vagyis Kassai a pasi! Igaz,
Tenc?! Legalább bírókban jók vagyunk!
Pussz Mindenkinek!