Most aludnom kéne inkább
De ezért nem szoktam én idekukkantani, mert akkor ittragadok
Nyomom a kétgyerekes napokat. Nem szörnyű és nem féltem, hogy az lesz, csak 1xűen tudtam, hogy még anniy időm sem lesz, mint eddig. VAgyis de. Iván olykor elszórakoztatja Lindát és nem én "bábozok" neki non-stop
Volt vami hányós félnapos rettenetünk, pont Zsolti szülinapján. ReggelIván azzal kelt, hogy mikor esszük már meg a csokitortát (amit 2 napon át készítettünk
), majd hányt egy nagyot
Ezek után a csokitortát úgy ette (mert arról nem akart lemondanipersze), hogy mellet volt a kisvödör
És a hatás nem maradt el. Másnap Linda, de éjjel folytatta a sort. Éjjel 2-kor Zsolti is kapott a "jóból". Sebaj, apukák is vegyék ki a részüket
Na így indult az oviszünet
Mostmár minden okés.
Iván huncut, zsivány, szemtelen, követelező, dacos. 1szóval pont olyan, mint egy 4éves
Szertelen. Olyan, mint a pillangó. ide-oda repül. Semmi nem köti le 1percnél tovább. Semmi. Csak a "tűzoltósat játszom"
A szülinapjára is tűzoltóautót kért, de nem fogjátok kitalálni, hogy tavaly mit kapott?
De már tavaly is kérte, nem kútfőből vettük az ötletet. Szal kissé mozgékony, a figyelme 100 felé van, tanulás/odafigyelés nélkül tanul. Úgyértem nem ha vesz részt a közös dolgokban, csak elmélyülten játszik a sarokban, akkor is megtanulja azt, amit a többiek irányítottan tanulnak. Gazdag a szókincse, bár nem beszél teljesen tisztán. (postnap=sportnap ez a kedvencem, de ez is a legelvarázsoltabb
) NAgyon jó a fantáziája, jó ötletei vannak, csak a figyelme....Ezeket az óvónénik mondták róla. Persze jórészét én is látom. A figyelme még tudom, javulhat és remélem is! Remélem ez 1xűen azért van, mert ő másban erősebb a többieknél. Ebben lassabb a fejlődés.
Lindát imádja! Ez változatlan
A szerelem persze kölcsönös. Kérdeztem, hogy mi a jó abban, hogy tesója van "Hogy lehet vele játszani!" És tényleg sokat játszanak együtt. Bármit. Iván nagyon jól megtalálja azokat a játékokat vagyis olyanokat talál ki, amiket együtt tudnak játszani. Azaz, ahol Lindának inkább passzív szerep jut. Bevásárol neki a közértben, hintáztatja, kukucsolnak a hi-tech IKEÁs forgófotelben meg ilyenek. És persze húzza-vonja, mint egy rongybabát, Linda meg röhög rajta
Királylány meg 10 hónapos bizony. Még mindig nem eszik jóformán semmit. A mai nap sikere egy fél szem meggy, aminek sztem csak egy része van a pocakjában. KAnállal SEMMIT! Csak kézben mindent. VAn már 6 foga alul, (ezek jöttek ki először) és viszonylag friss a 2 felső, de már látom a szemfogak is nagyon bújnak. Jól viseli. Néha pocakja fáj ilyenkor és nyakig-kaki, de nincs vészes ordítás. Szal nem eszik, bennem meg van anyag bőven, mert most is be van durranva a cickóm
Csajszi 9570g és 73,5cm szal elfogyni tuti nem fog
Alvás össze-vissza, rendszer nincs igazán. VAgyis délelőtt azért eldől, hogy a 2 változat közül ma melyik nap van, de általában 1x alszik csak. Jó esetben 2 órát. MA mondjuk jó eset van úgy tűnik
Vígan játszózunk már (Ivánnal is korán kezdtük) CSúszda nagyon megy és a hinta is csak akkor fun, ha elég magasra lököm, szal nem az a nebáncsvirág fajta, de mégis elég nőcis tud lenni, legalábbis azok a nézések
Asszem lesz mitől tartanunk
Kissé kacér a drágám, de vajon kitől örökölhette
VERO tudom én, mindenhez hozzászokik az ember, de akkor is! Klasz csaj vagy
TIMI Pedig a TAmara tök jó, de nyilván az, amit kitaláltál mégjobb
Tényleg azt kérdeztem, hogy hogy bírod a meleget? El sem hiszem....
Pedig én is utáltam, de nagyon....
Lekvár meg...tök jót olvastam! Lekvárfőzés helyett jobb, ha a gyümit (föleg a plöttyedőseket) lefagyasztod és mikor kell, akkor botmixerrel összetrutty és kész a "lekvár", amiben jóval több a vitamin, mint a megfőttben és nincs benne annyi (semennyi
) cukor
Én ezt választom, mert 1xűbb és vitaminosabb
ORSI Tök jó, hogy Anyukádnak van donor! Vagyis, hogy Nagyid megfelelt! Drukkolunk!
JUDY Felétek is drukk! BAbóca már egész érett ilyenkor. Olyan nagy baj talán nem lehet, de semmi ne legyen!
Anna...te jó ég!!!!! Két éves
Unalmas a VB? Zsolti ugyan antifoci, meg nálunk nincs tv, de melóhelyen persze az megy (tv-ket árul
) és azt mondja hogy a sok cécó ami körülötte van (közbiztonság) az nagyon változatos
TENCI Éljen az ovi! Amúgy agybaj, amit írtál a kavarással
De mondjuk meg sem lep
És képek
Minilány-miniszoknya...mondom én, hogy van mitől félnem
Itt vannak a fogaim! Mind a 3:)
Csajok szoknyában, mert "Anyuci oyan szép vagy szoknyában, hogy többet ne is vegyél nadrágot! Jó?!?!?!"
Azóta tényleg nem vettem
És tök jó
Igazi királylány! Családi nap az oviban. A koronát Zsolti készítette
Ezt a képet imádom
Ilyen ez a csajszi! Folyton vigyorog
Tipikus pasi....kényelem a négyzeten
Mondom én! Tipikus pasi
Ez No comment
A fiúk és a maki
Így sétált végig az erdőben. Hátán a makival
Ábrándozó, de nagyon! Ez is tipikus Iván-kép(arc)
Veronak
Ha fürtös unokákat szeretnél....
Valamelyik csajszidnak csak bejön (és fordítva
)
Nnnnnnnnnnnna, ritkán jövök, de akkor sokat írok