Új privát üzeneted érkezett!

Vicky!

Azt hiszem, rajtunk kívül mindenkinek fura a 3 kiságy mióta nincsenek velünk a lányok, de valahogy nekünk így megnyugtatóbb minden nap látni, mintha szétszedne Lac 2-t belőle! Akkor sokkal jobban éreznénk a hiányt! Valahogy mi a mindennapjainkban úgy kezeljük a három kicsi lányunkat, hogy velünk vannak, és lesznek is, csak nem kézzel foghatóan!
Persze, sokkal jobb lenne, ha már ott rúgkapálna a három kis csöppségünk, de az élet nem így alakult.
Lassan barátkozom a gondolattal, hogy talán egy ágyikót szét kéne szedni, de még nem határoztam el magamat...

eszter82
Budapest

Húh lányok, én nem is mertem ezt az egész a kiságy témát szóbahozni.... :(.... De, ha már így szóba került, érdekes meglátás az, hogy fokozatosan, esetleg először majd egyet.... Amúgy nem tudom ilyen helyzetben mi hogy cselekednénk/cselekedtünk volna...... Ja és gyönyörűséges kis szoba!!!! Ízléses.....!

Nálunk ha majd lesz és esetleg olyan szerencsénk is lesz, hogy leányzó lesz, hát ott nem lesz megállás a rózsaszín-lila-bordó kombó habos-babos baldachinos... falmatricás... minden ami szól...... az egész lassan már 20-25 éve várok az anyaságra érzésemet ki fogom élni és abba aztán nem lesz az úristennek se beleszólása :))))))))))))) Szerintem akkoriban majd szedálni kéne engem :)

Juditkám....nem talált... a fridzsider szerelő volt az... (nemtom azt az ominózus urbánus legendát hallottad-e már??? :) )
andrea-1

De ugye nem haragszol? Nem akartalak elkeseríteni.
vicky79
Budapest III. kerület

andi: Én mindig azt mondtam a páromnak (amikor nagyon megijedtem hogy baja lehet a babának) hogy próbáljon meg mindent eltüntetni amit csak lehet mire hazaérek, ami a gyerekre emlékeztetne. Én nem tudtam volna a cuccai mellett élni azt hiszem. Ezek nagyon szomorú dolgok. Azt hiszem így hogy elég sok cucca meg lesz már a tesónak, a maradékot csak akkor fogom beszerezni amikor már nem lehet nagy baja. Para kismami leszek újra.
vicky79
Budapest III. kerület

Judit, nehogy emiatt idegesítsd magad!
Áthelyezhet más munkakörbe, de a fizetésed csökkentése nélkül... Ki nem rúghat. Mit tud csinálni? Max jártatja a száját.
aktucs

Én meg már olyan szívesen csinálnám a gyerkszobát... elképzelések már megvannak (főleg lányos, de fiúban is ki tudnám kreatívkodni a helyzetet )..... de ugye amíg nincs kinek, addig minek??? Amúgy is rumliszobának használjuk a kisebbik hálót.... De már annyiszor elképzeltem berendezve milyen lenne... megállok a közepén, látom magam előtt az ágyat, a pelenkázót.... úgy el tudom képzelni.... jajj... na mingyá bőgök.. :(
andrea-1

andi: Nálunk akkor jött a gyerek, mikor elkezdtem felszámolni a rumliszobát. :) Lesz még ott is gyerekszoba belőle.
vicky79
Budapest III. kerület

Vickykém, az elkezdésen már sajna túl vagyok.. még a múltkori beülti előtt volt egy nagy selejtítés-pincésítés, kidobálás.... azt mégse jött.... pedig már a fél IKEÁ-t kinéztem :)
andrea-1

Eszter,
én teljesen átérzem ezt a dolgot a kiságyakkal.
Majd amikor meghallod a jó hírt, hogy ott van/nak a pocidban a baba/k, akkor könnyebb lesz "testreszabni" a szobát szerintem.
Hiszen akkor már beleképzeled, odavárod az új kis pocilakót/kat :)

Andi, Viki,
nálunk is rumliszoba volt, most kezdte el apácska apránként rendbetenni.
A menyezet szigetelése már kész (tetőtéri szoba), lassan tapétázhat és festünk. Világoskék alapra felhőt, napocskát, felfelé szálló színes lufikat terveztünk Eszter lányommal.
Aztán kap egy szép lamináltparkettát és jöhet bele az örökölt babaágy :)

Kép
judit0713

Nekünk szerencsére nem kell rendbetenni, újépítésű a lakás, csak színesre fogjuk festeni a falat, mert jelenleg még sima fehér.... Ilyen felhős gyerekszobát láttam már az baromi jól tud kinézni... Nekünk a hálónkban ilyen foszforeszkálós csillagok vannak a ferde falrészen felül... kiraktam a göncölszekeret is pl. ... lámpaoltás után egy db-ig még világít, de a macska már párat az alsókból levadászott... :)
andrea-1

Látod milyen aranyos a macskuszod, még a csillagokat is lehozza neked az égről :lol:

Mi most festettük át a mi szobánkat hűdezöldre + vörösre (eből csak 1 falat). És amíg otthon pihizek a gombóckáimmal a pocimban, addig az ablakok köré szeretnék faltetkót festeni, sötétzöld indák+levelek+vörös virágok lesznek, amint bebújnak az ablakokok.

Kép
judit0713

Andrea, mi is furán álltunk a témához, azóta annyi meleg került a környezetünkbe, hogy csak na :D
Apu szomszédjába költözött két srác, a főnököm is az volt, az egyik legjobb barátnőm, a legjobb haverom tesója, az albérlőinkről is kiderült, a párom cseh haverjáról is.. szóval, nem sok választásunk volt, mint hogy megbarátkozzunk velük :D ugyanolyan emberek, ugyanazokkal a problémákkal :D
Mindent meg lehet szokni…

Zsuzsó, nem tudom, fiúnévnél nincs olyan igazi. Olyanra várok, hogy „Igen, ez az!” Remélem, hogy a baba majd megsúgja… Ez most olyan bénább ultrahang lesz, majd 2 hét múlva leszünk megint a 4d-s gépen :D Azt nagyon várom!

Képzeljétek, ma afp-nél egy nagyon okoskodó anyuka volt. A vérszívónéni :D megkérdezte, hogy hanyadik babáját várja, mire ő elpirulva, szégyenlősen (eddig nem volt az!) azt mondta, hogy a nyolcadikat…
Én betiltanám, hogy ugyanazon apától 6-tól többet vállalhasson valaki :D )))) Lehet, hogy csak a lombikos létemre fusztrált a néni (mert az volt!), de lehet, hogy csak a stílusa miatt.
Na jó, nem tiltanám be, de nagyon-nagyon nehezen ment ki a fejemből. (lehet, hogy kevés inger ér és azokat is nehezen tudom feldolgozni?)

Jaj, iszonyúan megfáztam, egész nap levert vagyok, fáradt, minden izületem fáj, folyik az orrom… blööööö

Navi, ma válaszolok, csak most nem elérhető a freeemail., nem tom miért …

Csajok, most egy picit azt érzem, hogy nem akkora baj, hogy nem lettek ikrek. Én nem bírnám ki, amit Macsek, nagyon erős csaj, megérdemli, hogy minden a legnagyobb rendben legyen! Annyi problémás ikerről hallok, nem hiába sóhajtott fel a nőgyógyászom, hogy ő örül, hogy végülis csak egy, mert annyira komplikáltak az ikrek. Igaza volt, pedig akkor haragudtam rá, hogy hogy mondhat ilyet, most tudtam meg, hogy elveszítettem egy babát… De most már igazat kell neki adni.
Szóval, a következő ikres légyszi legyen mindvégig rendben, ne ijesztgessen minket. Macsekék meg maradjanak együtt sok-sok hetet!!!!

Eszter, olyan jó volt olvasni a történetedet, meg is könnyeztem. Már bent van a pici és tuti nagyon jó helye van!
Hú, nagyon nehéz volt meglátni a 3 ágyacskát. De nagyon jó, hogy most lesz már lakója a szobának!!!

Mariann, végre egy igazi kis csávót is látunk :D

Judit, teljesen értem az érzést… Én folyamatosan túlóráztam és mindig minden készen volt, gyakran nem csak a saját munkám, de az övét is megcsináltam, szabin nem voltam 2 éve… stb. Aztán 2 hét betegszabi után (azalatt is dolgoztam itthonról!) azt mondták, hogy túl sokat hiányzom, ezt nehéz tolerálni. Mint a hidegzuhany…
De most ne vedd fel, majd lesz ahogy lesz. Ha a pocidba lesz a pici, akkor már ő lesz a legfontosabb! Terhesek esetében törvényileg lehet kérni, hogy napi 6 órát dolgozzanak (8 helyett!) ugyanazért a pénzért! Na, erre mit reagálnának? (De lehet, hogy jobb lesz managerként elmenni tp-re, mint, hogy visszafokozzanak, mert nehezebb lesz visszamenni)

Vicky, nagyon szép és kuckós a gyerekszoba!
mieza

Sziasztok!

Kicsit eltüntem, mert sok dolgot kellett intéznem, most meg sokat olvasni, amit irtatok 24 óra alatt.

Vicky: tényleg szép a babaszoba, nem kevésbé a lakója.

Mariann: végre fiú is született, nem is akármilyen! Itt hány napos? Mert hogy sok hónaposnak néz ki, és nagyon látszik, hogy ő igazi fiucska!

Eszter: Nagyon csodállak mindenért, és borzasztóan szurkolok és tisztellek. Remélem lesz lakója a szobácskának és ágyacskának. Hogy mennyi, majd a Jó Isten eldönti. Hogy nem tudod szétszedni - megértem, az én gyerekem szobája 3 éve érintetlen. De nem szeretek otthon lenni és ezt lesni, pedig barátkozni kell a gondolattal, mert kopogtat nagyon az ősz. De reménykedem még egy pár szép hétben itt a kerti lakban.

Judit: majd eldöntöd mi legyen a jó, de ha anyuka leszel, csak magadra és a babára gondolj! Senki sem pótolhatatlan, és sajna senki sem köszöni meg az áldozatvállalást. Mieza nagyon jól leírta-sajnálom ezért őt is. Viszont szorítok, a babájához és a mostani sok dolgához!

Macsek: tényleg mindenki veled van, és szurkol nektek. Csak ügyesen!

Amugy a mostani 2 laptető lehet tényleg szerencsét hoz (?) Pár nap mulva leirom, de most babonából nem merem tenni, de köszönöm a sok biztatást. Ja most a fogam fáj, de remélem az is alakul majd valahogy

üdv

kispatak
Vendég

Sziasztok! :)

Béka, Sajt aranyosak vagytok, hogy gondoltatok rám!
Már várom, hogy kezdjünk! :)

Nagyon nincs most kedvem elkezdeni a suliban a tanévet, de bízom benne, hogy hamarosan már itthon lehetek egy vagy több babóval a pocakomban! :D
tündi786

Eszter: Nagyon drukkolok Neked, Nektek! :)
tündi786

Eszter! Nagyon szép és ízléses a gyerekszoba! Le a kalappal előtted, hogy így eltudtad viselni az élet megpróbáltatásait. Tényleg fura volt hirtelen meglátni a három kiságyat.... :(
Nade fel a fejjel, most aztán itt van Kismóka vagy Kismókák és felfordul az életed meglásd!!!!! Szívből kívánom neked, hogy jövő májusban megteljen élettel ez a szép kis szobácska!!!!

Judit! Micsoda egy tapló főnök! Utálom az ilyeneket! Még táppénzről is dolgozol neki, aztán meg jön a lebaszás... No comment! Én biztos elmennék betibe rögtön az elejétől... Dolgozzon kicsit ő is és akkor legyen nagy a szája!!!

Marianna, gyönyörű a kissrác!!!! Gratula hozzá! Végre lesz ki hódoljon a fórumos kiscsajoknak!! :lol:

Gyönyörű szép idő van, egész nap ki sem lehet mozdulni a lakásból. Majd elalszom egész nap... Borzasztó!
gigibp

Sziasztok!

Rossz az idő, de alig irtok, hol vagytok????
Vendég

Eszter: nagyon örülök Nektek!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ne sajnáld a spontán próbálkozásunkat,ennyivel is közelebb a lombik a biztos sikerrel :)

Én azt mondom a kiságyakkal kapcsolatban,hogy még hagyd őket ahol vannak!!
Amint a kezedben a ++ teszt,és nő a pocakod,látod az UH képet a pocaklakó(i)dról,tudni fogod,mit tégy,erős lesz újra a fészekrakó ösztönöd!!!

Addig ne erőltesd a dolgot,ha már a növekvő babácskára koncentrálsz,könnyebb lesz :)
Vendég

Sziasztok!

Gigi
Ha van kedved még kertészkedni, jöhetnél hozzánk is kicsit gazolni, füvet nyírni. :lol:

Heni
Elmesélnéd, hogy hogy is zajlott az egész? Bejelentkezel, és megmondod, hogy milyen vizsgálatot szeretnél? Van várakozás? És a leleteket hogy kapod meg? Jöhet priviben is.

Brumi
Én is így vagyok a nagymamámmal! 78 éves és nagyon várja már a dédunokáját. Hála az Égnek, jól van, jön-megy, kertészkedik, főzőcskézik. :D Te nagyid hány éves?
A nyaralás tök jó. Merre mentek?

Eszti
Privi ment!

Vicky
A babaszoba nagyon ari! :D A rucikat én is így tervezem majd. Jöhet a használt babaholmi, hiszen ők még alig egyszer-kétszer hordják ezeket. Magamnak viszont jobban szeretem az újat. :oops:

Marianna
Gratulálok KisBalázshoz! :lol:

Olyan dolog történt velem, ami hónapok óta nem, három napot késett a mensim. :shock: Most, hogy megyek a vv-kre. És hát valahogy éreztem, hogy mindjárt megjön, de mégis, mint mindig ilyenkor (ami azért elég ritkán következett be) hamis remény kerülgetett. Leírni sem mertem. Hogy talán megviccel az élet, és a vizsgálatok elején mégis beköltözik valaki a pocimba. Hát nem nekem van ekkora szerencsém. :? De nem vagyok elkenődve, most már belecsapunk a lecsóba. 8)

Holnap megyek vv-re. Vizeletvétel is lesz? Vagy ittonról kell vinni az elsőt? És a harmadik napi az éhgyomros, ugye?
Vendég

Timejka: detto!

Ugyanezt játszottam el én is!!!
Alig vártam,hogy megjöjjön,hogy mehessek vv-re,és lehessen kezdeni,erre 6 v. 7 napot késett... :shock:
Elég idegesítő volt,a teszt is negatív volt,mégsem akart megjönni,még a hasamon se éreztem,hogy legalább készülődne :D

A 3. napi éhgyomros,de a beutalóra elvileg ráírják,legalábbis nekem erre rá volt írva.
Vendég

Sziasztok!

Vicky!
:) tök furi, de mikor szültünk, utána én pont azzal engedtem haza Lacit, hogy nehogy eltüntessen mindent mire haza megyek, mert megőrülök!!! (Abban egyeztünk meg, hogy az uh képeket leszedi a hűtőről és beteszi a babaszobába)

Andrea!
Én is el tudnék borulni rózsaszín témában, de tekintve, hogy fiút is várunk majd, inkább szavaztam erre az unisex színre :)
Mondjuk az, hogy minden világoskék vagy rózsaszín legyen, nagyon távol áll tőlem :roll:
Mi alapvetően meleg szín kedvelők vagyunk (mert depi leszek, ha minden szürke, fekete, fehér, kék - szerintem azért, mert Lac régi lakása ilyen színvilág volt :? ), így ez a napraforgó sárga jó választásnak tűnt :)
Egyébként meg ne fogd majd vissza magad! :)
Olyan gyerekszoba kell, ami nektek tetszik! Mindenki más véleménye le van kakkkk.... :)

Timejka!
válasz ment :)

Judit!
Ha kidekoráltad az ablak környékét, majd dobj egy képet! Kíváncsi vagyok milyen lesz! :)

Mieza!
Kúráld magad és pihizz sokat! Tea, méz, homeopátiás csodaszerek... csak ne legyél betegebb!!!!És gyógyulj meg hamar!

Kispatak!
Kíváncsi vagyok, hogy mi az a jóhír, amit bevonzott a 2 laptetőd!!! Ha már publikus lesz, írd meg mindenképp!

Béka!
Nem kapkodunk kiságy témában :) Majd akkor szétszedi Lac, mikor úgy gondoljuk/érezzük.
Abban maradtunk, hogy legkésőbb mikor a kórházban vagyok májusban a szülés miatt, akkor szétkapja a "fölösleget", és akkor majd annyi vár itthon, amennyire szükség lesz! :) Ha egy, akkor egy, ha kettő, akkor kettő :D

Nem tudom, de nekem sokkal rosszabb lett volna azt látni, hogy ahova vártuk őket, az már nincs!
Az elején bemászkáltam a babaszobába és nézegettem az uh képeiket, és jó sokat sírtam, de egyre könnyebb lett bemenni oda!
Ma már teljesen természetes érzés. Valahogy ugyanúgy tekintünk erre a szobára, mint tavaly, hogy majd ide várjuk a mi kis Picúrkáinkat! Hogy mikor, az majd kiderül! :)
Remélhetőleg májusban :)

Bocs, akinek most nem írtam külön, de a drukkokat nagyon köszönöm, nagyon kedvesek vagytok! :)

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Ma már sokkal jobb a hangulatom, ugyanis csoda dolog történt velem kora reggel :)
Ahogy jöttem át a hegyeken, a Juventusban épp a Spandau Ballett Gold című száma szólt, amit nagyon szeretek. És akkor egyszerre csak megpillantottam egy hatalmas szivárványt!
Olyan jókedvem kerekedett ettől e kettőtől együtt! Nagyon reménykedő hangulatban vagyok, és holnap már uhu!!!
S tuti jókat mond majd, és egy hét múlva már én is a pocimban növeszteghetem a babáimat otthon pihizgetve :D

Eszter,
mennek a ragacsok :arrow: :arrow: :arrow:

Macsiékról tudsz valamit? Jól emlékszem ugye, hogy holnap lesz náluk is a viszgálódós nap?

Meg Miezának is az uhu...nos, tuti jókedvűek leszünk mindhárman holnap estére :wink:
Mieza, itt megy egy kis gyógyvarázs a náthádra :arrow: :arrow: :arrow:
Jobb már?

Kispatak,
nagyon felcsigáztál, mi lehet az a titok?
Alig várom hogy publikáld :)

Kép
judit0713

Sziasztok!

Aranyosak vagytok,hogy velem izgultok. Hétfőn tudom megirni, remélem ugy alakul, ahogy várom.

Eszter: továbbra is csodálód vagyok és nagyon szurkolok, minél több kis lakó költözzön abba a szobácskába!

Macsnak is külön szorítás, mindenkire ráfér, de neki különösen kell.

Most a rossz időben rászántam magam egy kis excel stb. gyakorlásra, ezzel repül az idő

üdv kispatak
Vendég

Kispatak: remélem minden úgy sikerül,ahogy szeretnéd!!!
Hisz elindult a sikerszéria,már csak jóhírek jönnek ;)

Judit: bizony,csakis jóhíreket kapsz Te is :)
Nagyon jó lehetett látni azt a szivárványt! Az is egy pozitív megerősítés :D

Eszter: épp így gondolom én is a kiságy dolgot,ahogy Te :)
Ilyen kaliberű dolgot nem éltem át,de mielőtt a teszteket megcsináltuk eredm.hirdetés napján,mindent teleirkáltam +++ jelekkel :D

A vizeletes edény is kapott :D
Szóval mikor egy héttel később a vérzést kellett várni,nem akartam megszabadulni mindattól,ami addig olyan boldoggá tett.

Amint újra reménykedhetünk,és növekszik a pocak,új jelecskéket kapnak a dolgok :)

Persze esetemben más,mert költözünk jövő héten...
Így sajnos mindent meg kell tisztítanom,bútorokat is szétkapjuk hamarosan...
Vendég

Judit, lehet, hogy segített a gyógyvarázs, mert mára már egy kicsit jobb, de még nem merek aktívkodni, inkább pihi :)
mieza

Béku,
hamarosan újra kezdhettek ti is!
Addig meg elrepül az idő a költözéssel! Belakjátok az új fészket, és már jön is a fióka :wink:

Mieza,
pihizz csak!
Szerintem az is javíthat a dolgon, hogy pozitívan várod a mai uhut, így az egész szervezeted mosolygósabban érzi magát :)

Kép
judit0713

bekukk,
Marcussal most megyünk ikeázni
remélem este már tudok jönni

Macs, Eszter drukkjaim !

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

sziasztok
ma hazajöttünk végigolvastalak benneteket, köszönöm mindenkinek a jókívánságait.
szombaton kicsit csúszott a császár kezdése, de 9:30-ra megérkezett Hanna baba, a szombat az nagyon gáz volt a hasam miatt kaptam csomó méhösszehúzó injekciót, és aztán meg a fájdalomcsillapítókat mert kicsit nagyon éreztem a hasamat.
6 óra múlva fel kellett állnom és lezuhanyozni azt hittem menten meghalok mert annyira fájt a sebem, aztán egy kicsit jobb lett utána behozták Hannát 10 percre majd elvitték.
este mégegyszer fel kellett kelnem járkálni, de nagyon gáz volt.
vasárnap már kicsivel jobb volt a helyzet de még mindig nem valami ragyogó, aztán a hétfő már sorsforditó volt és jobban bírtam mozogni.
vasárnap már egész nap velem volt Hanna, és nagyon rendes kislány remélem megmarad a jó szokása mert az éjszakák szuperek voltak.
10kor hoztuk el őket az esti fürdés után szopott, és szinte reggelig aludt ma 6kor ébredt, tegnap egyszer felkelt éjjel de evett és megint 7ig aludt.
nem sárgult egyáltalán így mára hazasírtam magunkat, mert már Filip is nagyon hiányolt este úgy jött haza hogy sirt jöjjek vele haza. ma megkértem a csecsemősöket reggel ha lehet akkor had jöjjünk mert csak holnap jöttünk volna de mivel megállt a súlyesése hazaengedtek.
3700g jöttünk el úgyhogy csak 90g-ot fogyott.

képeket igérem ha le tudom kicsinyiteni küldök.
ja és persze Filip gondoskodó bátyuska nagyon örül neki és szeretgeti.

eszter
neked külön drukkolok, sok sikert.

mindenkit üdvözlök

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Kép Hanna Kép Hanna 1

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

bekukk továbbra is

Mieza, Kispatak és persze bárki aki tudja a választ

ha történetesen megszavazzák (és miért is ne) akkor az alábbi idézet szerint ez azt jelenti hogy ha visszamegyek jövő szept dolgozni akkor nem kapok gyest, továbbá hogy nem is leszek védve a gyermek 3 éves koráig, ergo akár jövő okt ki is rúghatnak ?

http://index.hu/belfold/2010/08/18/viss ... es_a_gyes/

A kormány őszi jogalkotási tervei között szerepel egy átfogó, az egyes szociális, fogyatékosügyi, gyermekvédelmi és családtámogatási tárgyú törvények módosításáról szóló törvényjavaslat benyújtása, amelyet a tervek szerint novemberben fogadna el a parlament, a szabályozás pedig kitérne többek között a gyes és gyed újraszabályozására, illetve a gyes melletti 8 órás munkavégzés tilalmának visszaállítására.

vagy mindentől függetlenül amíg gyes-korú a bébi addig védve vagyok munkahelyileg ?

kubuspace

Hali! :)

Macs:
Végtelenített drukkjaim holnapra is!!!
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Eszter:
Szívfacsarom lett a 3 ágyikó láttán... :cry:
Aztán győzött a pozitív énem és belegondoltam, hogy nemsokára beköltözhet(nek) a bébi(k). :D
Andrea dupla hsz elküldése talán jel a 2-es ikrekre? :wink: Vagy annyira életerős a a pindúrotok, mint két baba együttvéve? :D
Pin.zselé helyett ragasztó - ez nagyon tetszett! :lol: Küldök én is, mármint ragasztót és ez teljesen bio!!! :wink: :lol: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gigi:
Éljen a pocakos Ikeja! Van ott pelenkázó szoba is a kismamiknak, miért nem készülnek fel egy szülőszobával is? :shock: :lol: Aki pedig femilikártyás és véletlenül ott szülne meg, ingyé berendezhetnék a babaszobát! Nem?! :lol: Csinálok én mindjárt olyan píjárt nekik, hogy csődbe is mennek rögtön!!! :lol: :lol: :lol:

Andrea:
Jaj, nemsokára kiélheted a gyerekszobára cuppanást, már neked is nagyon kijár! :)
Szóval te is be voltál kamerázva? :lol: Frigószerelős sztori megvan! :wink: :lol:

Marianna:
Nagyon szép a babád, kis szívrabló! Jó nagy súllyal született! :) Simán szülted, vagy császárral?

Judit:
Szerintem várd meg mit akar mondani a főnököd. Én tuti hosszú tp-re megyek, ha összejön (legalábbis az első pár hónapban), elég stresszes a melóm. Aztán ki tudja? Lehet végig otthon leszek... :roll:

Mieza:
Bekaptál vmi vírust? Gyógyulj meg mielőbb! :)

Tündi:
Szerintem jót tesz majd a suli, legalább tereli a gondolatokat picit...

Timejka:
Drukk a vv-re!

Kispatak:
SDzorítok hétfőre, hogy szuper híreket kapjál!!! :D

Béku:
Neked jövő hétre mennek a drukkok, a költözéshez. Aztán ne feledd, ha vmi eltörik, az jót jelent (aszongyák az oktalanok). Amikor a Zuramhoz költöztem, annyira vártam, h. eltörjön a rettenetes kék pohárkészlet, vagy legalább csak egy db, de nem akart... Mérgemben megpróbáltam elejteni, de csak pattant a földön és nem tört el. Nagyon fepipásodtam és többször kellett jól odavágnom, hogy megadja magát! :lol: :lol: :lol: Kicsit rámenős voltam, de bejött: a Zuram egy szuperjó fogás!
Számoljátok meg lefekvés előtt a szoba sarkait, biztos-e, h. négy van?! :wink:

Lukácsné:
De jó, hogy már otthon vagytok! Hanna igazi tündér és még aludni is lehet tőle! :D
Nagyon édesek a tesók a képen, a másodikon pedig szerintem igencsak hasonlít rád.

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Kubu-Mieza-Kispatak:
Engem is érdekelne, mit tudtok erről, amit Kubu kérdezett!

Ma megnéztük a Kutyák-macskákat 3D-ben, mindenkinek ajánlom! Nagyon cuki filmecske, nem kell tőle sokat várni, olyan, mintha egy paródiafilm lenne, csak állatosban. Volt benne James Bond, Bárányok hallgatnak, Hello (Kopasz!!!! :shock: :lol: ) Kitty, stb... A nyitózene veszett jól át lett írva és hangszerelve! :)
Este megnézzük a Ragadozókat, ezt a Zuram kedvire. Lehet, hogy én a film 90%-a alatt be fogom majd a szemem, nemtom. :roll:
Jól odacsapzunk az üdülési csekk sejhajára! :lol:

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Látom hasznos lett volna az a tanfolyam, amire nem tudok elmenni, előbb kezdődik, mint ahogy engem visszarendeltek. TB ügyintéző/bérszámfejtő - jó lett volna, főleg ingyen, na mindegy!

Szóval (szerintem) TGYÁS, GYED,GYES idejére a munkáltató köteles fizetésnélküli szabadságot biztosítani. Az ellátást a MÁK vagy OEP adja. Mindegyiket külön kell kérni a megfelelő papírok becsatolásával, van amelyik jogvesztő határidős pl. TGYÁS! (szülés utáni 180 napon belül) ill. biztosítási jogviszonyhoz kötött. A GYES az állampolgári jogon jár, tehát akinek nem jár más, ezt biztosan megkapja - bár csak a semminél ér többet azt hiszem. Emellett eddig gyerek bizonyos korától lehetett egész napos munkát végezni, na ezt akarják most módosítani - szerintem jogosan. Régen (az én időmben is) csak napi 4 óra lehetett, ki is használtam.
Aki GYES után visszamegy dolgozni valamennyi időre (talán 30 nap) védett, de utána már nem - más kérdés ne hagyja magát kirugni!!!!!! És ti se lombikosok, különber PER!!! És tuti nyertek!!!

Lukácsné: Hanna és batyó nagyon szépek! Te viszont nagyon vigyázz magadra! Semmi fizikai meló! Segítsen aki tud!!! Kaját főz valaki vagy rendelj! Remek ebédszállítók vannak, ha kell ötlet irjál!

Eszter és Macs: nagy szorítás nektek külön!

Sajti: a hir az vasárnap lesz, de csak hétfőn tudom megirni, ha már biztos - de türelmetlenül várom az szent.

Kubu: képet kérünk és kis beszámolót!!

Woody ill. Ildi: szintén várjuk a babyképeket!

Állás ügyben semmi, de reménykedek - holnap lesz egy interju - hátha??
Fogam fáj, szerintem ebből huzás lesz - talán jobb is lett volna már a mult héten.

üdv

kispatak
Vendég

Sajti, szerintem beajánllak az Ikeának, tuti fogás lenne ez a Family kártyás szülőszoba, nyerési lehetőséggel! Bár, lehet, hogy akkor az utolsó napokat taposó kismamáktól meg se lehetne mozdulni odabennt! :lol: :lol: :lol: :lol:

Timejka, hát persze, hogy megyek hozzátok is kertészkedni, bár lehet jövő héten inkább már havat lapátolni, ha ez így folytatódik!!! :D 8)

Képzeljétek! Az egyik kolléganőmnek most nem rég volt az első inszemje és siekrült! 6 hetes terhes! Yuppppijééééééé :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kispatak én is nagyon szurkolok neked, hogy sikerüljön, aminek sikerülnie kell!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Judit, bocs, de kiment a fejemből... :oops: Ti most eszkimóra vártok???

Mi pénteken megyünk uh-ra, megnézzük, hogyan sokasodnak a tüszőcskéim!!! :D
gigibp

Hanna gyönyörű és örülök hogy már otthon vagytok.

A gyeses dolog engem is érdekelne, mert én számoltam azzal a pénzzel. Ebből fizettem volna egy kocsit. Remélem csak azt fogják meghatározni, hogy nem lehet 8 órát dolgozni és nem azt hogy max. 4-et. Ha kell, akkor visszamegyek 7 órában.
vicky79
Budapest III. kerület

Kispatak:
Csak jó híreket kapj, szorítok! :)

Gigi:
Nem is lenne rossz a sokadalom, max. a Matisz Klinikával együttmúúkodnénak! :lol: :wink:
Kolléganőd igazi mázlista, gratuládé nekik! :)

Vicky:
Csak nem a következő babakocsit? :wink: :lol:
Csak nem szívat meg ennyire a kormány és meglesz az a 4kerekű. :)

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Annyi minden kellene nekem jó hir. A fogam, az állás, a gyerek - na majd meglátjuk mikor melyik teljesül. De nagyon köszönöm a sok biztatást!

GYES: szerintem csak feketén lehet 8 órát dolgozni, gondolom vissza fogják állítani a max napi 4 órát és lehet nem lehet mellette bölcsödébe adni - nálunk is mama vigyázott rá du. amikor aludt, én meg elszaladtam dolgozni, akkor 500 m volt a melóhelyem tőlünk. Annyit kerestem, hogy kifizettük az illetéket belőle amit a telekre kiszabtak, szóval kvázi ingyen dolgoztam- de jó megoldás volt.

Gigi: hu ennek a koll. nőnek nagy-nagy szerencséje van. Na ilyent kivánok én mindenkinek minden szempontból érzelmileg - fizikailag -és persze anyagilag is.

üdv

kispatak
Vendég

Kisbeeka
Az én beutalómra semmit nem írtak rá. :oops: :cry:
De most őszintén, ha mindig megkapnánk a megfelelő információkat, ez a topik is csak 1-2 oldalból állna. :lol:

Judit
A szivárványokat én is imádom, nagyon szép lehetett, és jó, hogy felderített! :D

Kispatak
A titkod mindenkit nagyon izgat már. Türelmetlenül várjuk a hétfőt! Drukkolok, hogy bármi is legyen az, minden úgy alakuljon, ahogy szeretnéd! :lol: :lol:

Lukácsné
Édesek a tesók!

Én eléggé lemerültem estére, volt szaladgálnivalóm ma is. :?
Holnap viszont szinte az egész napot Pesten töltöm. A vv. után elintézek pár elintéznivalót :) , aztán találkozom egy barátnőmmel, és az egy éves kicsi fiával. :lol: És jól meggyömöszkélem :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Timejka és Többiek: remélem lesz még kit gyömöszölni - saját is! Minél előbb. Addig meg reménykedjetek- teszem én is!
Tudom nem ez az elsődleges, de akinek végképp nem megy a dolog, nem gondolt örökbe babára??? Nekem rokon - ott arra várnak már, de nagyon. Nem is tudom, annyi gyerek születik igy, mégis éveket kell rá várni, vajon miért???
Azt is remélem, hogy ez a fogam jobban lesz, de egyre inkább fáj. Azt hiszem, hétfőn mondom a dokinak, hogy találjon minél előbb egy időt, és szabaduljunk tőle, én meg a fájdalomtól, mert kicsit unom, de nagyon.
Na holnap interju, talán jól fog végződni - már nagyon rám férne ez is, mert 10 hete tuti kinlódok - és ezt is nagyon unom már.

Kubu: apának akad valami??? Ő sokkal fiatalabb mint én és férfi mégsincs semmi???

Na mára lelövöm magam

Pá mindenkinek

üdv kispatak
Vendég

Eszter!

Egy kis ragasztó!Ezen már nem múljon! :lol:

Kép

Drukkolok nagyon!

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers
agnyes

Sajti: köszi,igyekszem kevésbé vigyázni a szívemnek nem kedves törékeny cuccokra :lol: :lol: :lol:
és igggggenis!!! megszámoljuk a sarkakat :)

Még leginkább csak az apróságokkal költözünk,a bútorok,meg a legfőbb ruhadarabok maradnak,hó végéig tervezünk átcuccolni :)
Már laktunk ott,de akkor a nagymamám is ott volt még...

Gigi: kolléganődnek halk gratula :)
jó ilyen példát látni magad előtt,ugye? :)

Judit: igen,hamarosan az új (de még szintén ideiglenes) fészekbe már babácskát is tervezhetünk ;)
Ahogyan Ti is :)
Jujj de izgi,nemsoká értetek is drukkolunk!!! :D

Lukacsne: fotók csodálatosak!!!!! :D
Vendég

Timejka: a második (22.napi) vv-es beutalómra nem írtak rá semmit, ezért én arra is éhgyomorra mentem,biztos ami biztos :)

Az a típus vagyok,aki mindenre gondol előre,ezért mentem minden alkalommal éhgyomorra,persze a vizeletet 2x is elfelejtették előre mondani :D
Vendég

Kisbeeka
Én is így teszek mindig :lol:
A vizeletet? És vittél magaddal (vagy vinned kellett volna), vagy ott kellett volna "mintát" pisilni :oops: :lol: És kell holnap is?
Vendég

Macs, Eszter,
+++++++++++ hullámok és babaragacsok mindannyiotoknak!

Mariann,
Nagyon szép a babó, gratula és sok örömet nektek!

Judit,
Szivárvány - kedvenc dal? :-) csak jót jelenthet, drukkolok nagyon!

Mieza,
Baciűzőket postáztam, remélem megkapod!

Kispatak,
Drukk a jóhírhez! Remélem báránykád közeledik.

Béka,
kitartást a költözéshez!

Lukácsné,
Édesek a tesók :-D, sok sok képet még!!! örülök hogy már otthon.

Sajti,
ne törd a fejed, a vonalzóm nem teljesen jó :-(, mert az inszem stimu kezdéshez állítottam be. hétfőn kezdtünk szúrni, de maga az inszem nem tom mikor lesz, remélem 10-én vagy 13-án. akkor 15-től lehet mégis nyaralunk, végülis feküdni és pihizni bárhol tudok, majd meglátjuk hogy alakulunk.

Kubu,
a GYES nem tudom meddig jár, szerintem ha már elkezdesz dolgozni akkor nem.
a felmondási védelem nem illet meg csak 30 napig onnantól kezdve hogy dolgozni kezdtél, de az is fontos hogy a 30 napban benne van-e a felhalmozódott szabid, amit köteles vagy kivenni, vagy csak azután indul, szerintem ez utóbbi, de nem vagyok benne biztos.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

bekukk, még mindig nem tudok jönni .-(

Zsuzsó,
ezt most találtam
http://www.noilapozo.hu/20100202/munkaj ... -gyes-gyed

leguccsó bekezdés,
gondolom a gyed/gyes Lizára vonatkozik ugyi ?
mert gyed rendben, de gyesre nem akarok menni..... hanem vissza dolgozni, de ha nincs védelem akkor inkább elgondolkozok az egészen

kubuspace

Kubu,
most megfogtál :-(, inkább utánakérdezek, ha Mieza sem tudja 1000%-ra.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

reménytelen :(
már úgy jönnék, de nem tudok,
hétvégén fiúk lelépnek, Marci dújvba, apa Pécsre és ha Liza is engedi akkor jól visszaolvasok
addig nem sokat írni
cupp

kubuspace

Timejka:
Kéretik a gyerekmaceráról beszámolni, hadd csorogjon a nyálunk - talán hamarabb besikerül nekünk is. :wink:
Én úgy tudom, hogy a hormonos vv-re nem kell éhgyomor.

Kispatak:
Szegény fogacskád, remélem már csökkent a fájdalom. Küldök űzőt: :arrow: :arrow: :arrow:

Zsuzsó:
Ahha! :idea: Látom már javítottad is.
Nohát, akkor rajta pihenke és siker!!! :lol:

Kubu:
Félszeműre sikeredett a 22. 25-kor írt emotikonod. :lol: Talán azért, mert le van ragadva a másik szemed? Vagy netán az egyik szemed a főrumon, a másik pedig a családon? :lol:
Jól elszeleltek a fickók otthonról, remélem Lizácska is jó kislány lesz és hagyja pihenni Kubuanyucit. :)

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Eszter és Macs és Brumi:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
És ezt is nektek, régi ugyan, de még nincsenek beszáradva:
Kép

Ma kérekszépen napsütéses jó időt, mert le akarom lazúrozni az új kaput, utána pedig szilvalekvárt kéne főzni! Mondjuk még szilva sincs és üveg sem, de megoldjuk vhogy. :lol:
Természetesen ónecukker!!! :D

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Nahá-nahát, már megint laptetűűű!!! :lol: És pont a 1013-ason?! Imádom a 13-as számot! :D
Bezzeg amikor kéne nekem laptetű, akkor nem óhajt jönni! :? :lol:
Megosztom Maccsal, Brumival és Eszterrel! :D

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?