(Elgépeltem valamit, azt javítottam át.)
Boboka, ez szép? Hát nem is tudom. Utána nem jó ébredni. Meg az, hogy nekem kisfiam volt, nem kislányom...
A képekről (még csak itt tartok az olvasásban): Lackókádról azt gondoltam legelőször, milyen drága! És aztán azt, milyen szép, milyen nagy! Teljesen rendben lévő babának néz ki, persze, korábban született, de nem gondolnám, hogy bármi baja is van... Nem rtem, még mindig nem értem, miért így kellett lennie.
Engem egyáltalán nem zavarnak a képek a ti babáitokról, sőt, örülök nekik.
Én Andrissal nem voltam ultrahangon, kis idő múlva lett volna aktuális egy. Előtte nem akartam zaklatni ezzel. Most meg azt gondolom, milyen jó lett volna, ha lenne róla videóm, vagy képem. De az is lehet, hogy nem. Ha mondjuk neki is valamilyen szívbetegsége volt (egyik nap egyszer csak belémhasított, hogy az volt neki), amit láthattak volna UH-on, lehet, hogy jó is, hogy nem láttam, nem mondták, ne adj isten döntenem kellett volna, mint Bettinek. Nem is tudom. Mert a másik oldaon még mindig meg vagyok győződve róla, hogy neki semmi baja nem volt, és milyen jó lenne egy UH-felvétel...
Egyébként készült róla felvétel, de csak a barátnőm telefonján keresztül, és semmi nem látszik belőle. Mit nem adnék érte,ha emlékeznék az arcocskájára... Olyan rövid ideig lehettem csak vele. Elveszett...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisanyácska 2008.11.12 09:37-kor.