Új privát üzeneted érkezett!

Na én is megyek de közben be-be nézegetek, délután elég húzós lesz. Fogdoki, fogadóóra a suliban, utána edzésre kell vinni a Barcit, a férjem este jön haza. Ja és képzeljétek el a 7 éves beiratkozott focizni. :shock:

Kép

Kép
melcsike70

Kisanya

100. oldal? Hát még szerintem egy 10 oldalt tegyél hozzá. :lol: :lol: :lol: Csak győzzél minket olvasni.

Kép

Kép
melcsike70

Szorítok, hogy semmi gáz ne legyen a fogdokinál :wink:
Melcsike, rokon hülye :twisted:
Vendég

Foghúzás lesz, mert mozog hátul a foga, és az fáj neki. Elől én kihúztam neki, de hátul a nagyobbakat nem tudom.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci! nagyon aranyos vagy, köszönöm!
Vendég

Remélem gyereknek nem injekcióval érzéstelenítenek ugye?

Kép

Kép
melcsike70

Szép jó reggelt mindnekinek. Itthon vagyok a "beteg" kiscsajjal. Olvasok vissza szorgalmasan, de előtte ezt még gyorsan leírom.

Képzeljétek, milyen furcsát álmodtam. Egy rajongva szeretett volt tanárommal újra találkoztam. Ő volt Andris apukája. Andris egy hete halt meg. Elmentem valami hivatalba utólag reklamálni, hogy nem adták ki a gyermekem holttestét. Három hivatalnoknő is legyintett rám, de én nem hagytam magam. Higgadtan, de hajthatatlanul előadtam az érveimet, és meg is lett az eredménye.
Ágyba bújtunk a "párommal", de egyszer csak hallom, hogy valaki engem hív. Odamentem, és egy férfi meg egy nő mondta, hogy meghozták a kisfiamat. Elmagyarázták, hogy a hivatali utánajárásomat jóváhagyták. Kinyitották az autójuk csomagtartóját, és benne ült a babám egy picike autósülésben. Egy pillanatra megijedtem, hogy akarom-e én ezt igazán, újra látni őt. De akkor már a kezemben fogtam, és nem is érdekelt, bárhogyan néz ki, akkor is szeretem, és nagyon jó, hogy visszakaptam. Boldog voltam, hogy láthatom újra, és eltemethetem. De ekkor a nő megszólalt: ne siessek úgy azzal a temetéssel. Nem értettem, miért mondja ezt, de akkor észrevettem, hogy mocorog a kisbabám, nyitogatja a szemecskéjét, és mindenét tudja mozgatni. Élt!!! Kiderült, hogy nem is fiú, hanem kislány, és hogy az intenzív osztályon volt egy hétig. Megijedtem: mi lesz így a kötődéssel: hiszen én egy hétig halottnak hittem, ő meg nem hallotta a hangomat, nem érezte a kezemet, a jelenlétemet. De egyszerre elszállt minden kétségem: ha így volt, hát így volt, előttünk még az egész élet, majd jóvá teszünk mindent, semmi baj nem származik majd ebből. Él a kicsikém!!!

Utána sírtam...
:cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Drága Kisanyácska, nagyon szépet álmodtál :cry:

Jó, hogy jelentkezel. Mi baja van Ajsának?
Vendég

Most látom, hogy a ciklusos vonalzót le kell vennem, mert már "hülye" tesztelés ír... pedig az még óóóó de messze van...
Vendég

(Elgépeltem valamit, azt javítottam át.)

Boboka, ez szép? Hát nem is tudom. Utána nem jó ébredni. Meg az, hogy nekem kisfiam volt, nem kislányom...

A képekről (még csak itt tartok az olvasásban): Lackókádról azt gondoltam legelőször, milyen drága! És aztán azt, milyen szép, milyen nagy! Teljesen rendben lévő babának néz ki, persze, korábban született, de nem gondolnám, hogy bármi baja is van... Nem rtem, még mindig nem értem, miért így kellett lennie.

Engem egyáltalán nem zavarnak a képek a ti babáitokról, sőt, örülök nekik.

Én Andrissal nem voltam ultrahangon, kis idő múlva lett volna aktuális egy. Előtte nem akartam zaklatni ezzel. Most meg azt gondolom, milyen jó lett volna, ha lenne róla videóm, vagy képem. De az is lehet, hogy nem. Ha mondjuk neki is valamilyen szívbetegsége volt (egyik nap egyszer csak belémhasított, hogy az volt neki), amit láthattak volna UH-on, lehet, hogy jó is, hogy nem láttam, nem mondták, ne adj isten döntenem kellett volna, mint Bettinek. Nem is tudom. Mert a másik oldaon még mindig meg vagyok győződve róla, hogy neki semmi baja nem volt, és milyen jó lenne egy UH-felvétel...

Egyébként készült róla felvétel, de csak a barátnőm telefonján keresztül, és semmi nem látszik belőle. Mit nem adnék érte,ha emlékeznék az arcocskájára... Olyan rövid ideig lehettem csak vele. Elveszett...:cry: :cry: :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisanyácska 2008.11.12 09:37-kor.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Halihó!
Bocs,hogy így eltűnem de nagyon sok a melóm,Lilla egy másik oviba jár,mert az övét újítják.
Kisanya!
Hátborzongató álmod volt!!
Tudjátok én hányszor gondolok arra,hogy vajon a babámat biztos,hogy elhamvasztották?
vagy valahol egy formalinos üvegben van.....
Nagyon sokat agyalok ezen,de ezt már nem tudom meg soha.

Úgy néz ki Anyu bevállalja Lillát szombaton: :lol:
sütõtök

Szia, Sütőtök. De jó, hogy tudsz jönni szombaton!!!

Ne aggódj: a kisbabád nincs formalinban. Valahol már régebben írtam, hogy elmentem egy orvosi egyetemen dolgozó jogászembernél. Azt mondta, eszméletlenül szigorú EU-s előírások vannak a szövetek, testrészek, kisbabák elkövetkező sorsáról. A beleegyezésed nélkül biztos nem kerülhetett egyik orvosi egyetemre sem, de még a beleegyezéseddel se nagyon. A Lipóton volt egy elmebetegektől származó agygyűjtemény, és most, hogy feloszlatták (mert értékesebbnek tartották a területet, mint a pszichiátriai gondozást :x :x :x :x ), nagy kérdés, hogy mi legyen a gyűjteményekkel, mi az, ami jogilag-etikailag elfogadható.

Orvos barátnőm mondta: 20-30 évesek a babák, akik ott vannak az anat tanszéken, üvegekben (én is megnéztem anno). A kedvemért megkérdezett egy másik, ott dolgozó orvost, és ő is azt mondta, nem "jönnek", nem jöhetnek új babák, ősrégi a gyűjteményük.

Ne félj. Ne féljünk.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Tuti a vonalzód, Boboka! :wink:

És tényleg, én is kivcsi vagyok, hol dolgozol?

Csajok, olvastam az acfestési praktikáitokat. De ugye nem fogtok megkövezni, ha én totál smink nélkül megyek majd szombaton?!?!
kisanyácska

Hát a talival kapcsolatban vannak aggályaim :oops: :oops:

lányok!!!
Ha megláttok Nem sertésjelmez van rajtam,hanem túlsúly!!! :lol: :oops: :lol: :oops:
sütõtök

Köszi Kisanya:) Azóta szerkesztgettem ám rajta:)

Ne butáskodj, látod én is milyen béna vagyok az alapozózásban :oops:

Sütőtök, aranyos vagy :lol:

Kisanya, úgy értettem, hogy szép volt az álmod, hogy valahol mindig olyan szép, ha a gyermekeinkkel álmodunk. Az tényleg furcsa, hogy Andrisodat lánynak láttad :cry: de élt, láttad az álmaidban, és ez szép :wink:
Vendég

Jaj, Sütőtök, nekem is! Kezdek bepánikolni! Kéne normális cipő, normális kabát, hajfestés, ahogy mondtátok, de hogyan, mikor itthon dekkolok a kiscsajjal?!?
kisanyácska

Tudjátok mit? Ne parázzunk már ezen:) Így vagyunk jók, ahogy vagyunk!!!Ok :?: :lol: 8)
Vendég

Majd photoshop-al (vagy nem tom hogy kell írni) korrigáljuk a hibáinkat a Ledának küldendő képeken 8) :lol: :) :D :wink:
Vendég

OK, Boboka! Igyekezni fogok nem túlzottan igyekezni. :lol: De én szerinted milyen pasiról vigyek képet? Pieterről? Mi célból? Inkább nyomtatok egy fotót Supermanről, hogy ilyet szeretnék.

Elköszönök, mert ez is az elváráson felüli idő volt, amit eddig a babaneten töltöttem, mármint a Gyerök engedélyével. Amúgy őt is megkérdeztem, milyen állat lenne, ha állat lenne (pszichológus anyuka :oops: :oops: :oops: ). Mire ő, kapásból: - Vadmalac!

Hát ez telitalálat. :D

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Hu lányok de kár hogy lemaradtam pont itt voltatok Sütőtök és Kisanya. Már tegnap hiányoltalak benneteket. Ne izguljatok én sem vagyok egy tipikus sminkelős ,csak most vettem alapozót, mert pattanásos lett a képem. De még nem használtam. CSak a pöttyöket tüntetem el velem.

Sütőtök

Túlsúly? Az van rajtam is, ne igzulj! Az hogy a többiek karcsúak az jó de én nem vagyok az. :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Boboka

Szeritem Leda nem szépségkirálynőkről vár fotót, hanem rólunk kis aranyos, helyes természetesen szép anyukákról. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Kisanya

Én kétszer is álmodtam, arról hogy Bogika mégsem hallt meg. De sajnos csak álom volt. :(

És én is úgy ébredtem, hogy nagyon rosszul éreztem magam. Fájt az igazság. :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Én még arról is szoktam álmodni,hogy terhes vagyok és nagyon sokat mozog a babám,de úgy hogy látszik a hasamon.
ezt legalább már 10-szer álmodtam.

Milyen képeket kell Lédának adni??
Iwiwen vagytok??
sütõtök

Én fent vagyok priviben elküldöm sütőtök hol találsz. Megjelölsz?

Kép

Kép
melcsike70

Lédának egyébként megigértük hogy a találkozóról küldünk képeket, mert neki egy kicsit nehéz lenne eljönni.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike igazad van. Vidám, jó kedvű, kedves anyukák képeit várom, a súlyokkal nem foglalkozunk az itt is van :?

Én is itt izgulok veletek a találkozóval kapcsolatosan, majd várom, hogy szombaton írjatok, itt fogok gép előtt ülni és várni benneteket.

Kisanya az álmod érdekes, szomorú, félelmetes és szép egyben. Attól függ, honnan nézed, de igazán, hogy neked milyen érzéseket hozott elő.. Szerintem mindenképpen jó, ha álmodtok a babákkal, az is jsegít a gyógyulásban, ellenkezőleg, ha évekig nem is jelenik meg az álomban. Tartozom neked egy páros képpel, nem felejtettem el..

Éccaka van és most ettem, megéheztem :).. De mindjárt lefekszem..

Kép
leda2002

Leda

Jó éjszakát!

Kép

Kép
melcsike70

Leda

Mi finomat eszel az éccaka kellős közepén?

Kép

Kép
melcsike70

Jó éj Leda:)

Sütőtök, mindjárt megírom priviben, hol találsz:)
Vendég

bocsi Léda!!
Elfelejtettem,hogy te nem itt élsz.
Úgy izgulok,hogy csuda :roll: :roll:
az első randimon nem voltam ilyen lázban!!!
sütõtök

Sütőtök

Nagyon szép kislányod van. Nagyon szép vagy mint egy filmsztár a fürdőzős képeden. :)

Kép

Kép
melcsike70

Sütőtök, privi ment:)

Lányok, nagyon buták vagyunk ezzel az izgulással :oops: :oops:

Tuti, hogy csak az első 5-10 perc lesz "kínos", utána már be nem fog állni a szájacskánk :lol:
Vendég

Sütőtök, gyorsan írd meg nekem milyen néven talállak, már nagyon kiváncsi vagyok rátok :lol:
Vendég

Na Melcsike!!
Azért azt hozzátenném,hogy ez egy közel 9-éves kép.
amúgy a férjem fotózta aki egyébként operatör.

de köszi aranyos vagy!!
sütõtök

Sütőtök

Hát szerintem nem csak én mondom ezt. Ha megnézik a lányok ők is egyet fognak velem érteni. Operatőr a férjed? Huu de érdekes. Rendesen filmekben dolgozik is meg minden?

Kép

Kép
melcsike70

Boboka!!
Jelentem megjelöltelek!!
Irgum-burgum ,hogy nincs kép!!
sütõtök

Sütőtök, már be is jelöltelek:):):)

Tényleg nagyon szépek a képek, Melcsikének igaza van:) Te is és Lillád is nagyon szépek vagytok rajta:):):)
Vendég

Sütőtök

Látod milyen Boboka inkognitóban van fenn ott is. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Jólvannnnna 8) :lol: Priviben küldök képet Sütőtöknek, ahogy hazaértem:)
Vendég

Melcsike!
Nem filmekben dolgozik,hanem más területen.
De majd a talin megdumizzuk.
Nem nagyon akarom,hogy tudják ki vagyok itt a babaneten,majd elmondom miért.
sütõtök

Jó étvágyat amúgy mindenkinek. És délután nem tudom itt tudok e lenni. A napi programomat már megirtam korábban lányok. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Sütőtök

Persze tudom, nem is gondoltam hogy itt megirsz mindent. Csak tudod kiváncsiság asszony neved!

Kép

Kép
melcsike70

Köszi Melcsike, nektek is:)

Barbiért nagyon szorítok :wink: Lassan nekem is kéne mennem bölcsesség fogat / fogakat húzatni :x

Tényleg, Betti, fogad hogy van?

Tünci ma otthon van ugyi?

Tünci, tessék jelentkezni :roll:
Vendég

Boboka!!
Köszönöm :D :D :D

Tünci hol van???
sütõtök

Tünci még mindig alszik talán? Ébressztőőőőőőőőőőő!!!!!!!!!

Kép

Kép
melcsike70

jaj,Tünci nem alszik, de nem villámolvasó!!!! :lol: :lol:

elégettem, minden legális éghetőt, naggggon élveztem!!!

Annyi mindenre szeretnék reagálni, de most muszáj megfürdenem,mert irtó büdi vagyok!

Leda,Kisanya,Sütőtök,de jó ,hogy Ti is itt vagytok! :D

KépKépKép
tünci28

Betti lefejeli az asztalt.
4 óra alvással vagyok, reggel fél hétkor bent voltam és most kezdek kiakadni.
Iszonyat sok a munka most, meg az ideg.

Betti
Kép
betti0412

Betti, engedélyezek egy kv-t (sok tejjel:))

Tünci, gyere ha megszabadultál a büditől :lol:

Én is mindjárt elalszok...
Vendég

Legelőször arra szeretnék reagálni,amit Boboka írt a férjével való beszélgetésről!

Mielőtt tovább olvastam volna, minden további nélkül odamentem a férjemhez és megkérdeztem ,hogy a férfiak miért nem tudnak beszélni erről és mi is van akkor most velük????

Legnagyobb meglepetésemre kapható volt a beszélgetésre.
Azt mondta, hogy biztosan ők jobban magukban tarják, hogy hangos szavak nélkül is próbálják magukban rendezni,másképp kommunikálják ezt is.

Pl:valamelyik nap, egyszercsak Violára gondolt és ahogy jöttek a képek, a gondolatok, majdnem felzokogott, alig tudta összeszedni magát, neki is borzasztóan hiányzik sosem felejti el,de még akkor sem érezte, hogy hangosan beszélnie kellene épp akkor, amikor neki is annyira fájt..
Elsírtam magam, mondtam neki, hogy annyira jó, hogy így utólag is elmondja, olyan sokat jelent, mert másképp nem látom!!!

Azt mondta, ő sosem látja a csöveket, gépeket, ha emlékezik, vagy megnézi a képet, neki anélkül látható és gyönyörű..és amikor mondtam neki, hogy szerintem őrá jobban hasonlít, könnyes lett a szeme..

És azt mondta, ha szeretném nyugodtan rakjak ki róla képet..

elmondhatatlanul sokat jelentett ez a fél óra beszélgetés!!!
sírdogáltam, de mégis nagyon kellett és ezt Boboka hozta ki belőlem ,Köszönöm Boboka!!!!
tünci28

Tünci :)

Én is pont tegnap mondtam férjemnek, hogy Lackó tiszta apja:)

Egyemmeg, nagyon jó lelkű a férjecskéd, Tünci:) Szerintem nálunk is tuti így zajlanak a dolgok apánál.

Én is múlt héten tettem ki a nappaliban képet :) Vagy ezt már írtam tegnap? Nagyon zizzent vagyok ma...
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?