Nahazaértünk...beújítottam egy kicsike páfrányt, remélem bírja majd a gyűrődést, nálunk minden növény kihal
Egy páfrányt már “elintéztem”
Pedig locsoltam, permeteztem a leveleit, de itt (főleg) fűtési szezonban a víz is porrá válik
Judit, igen, az ösmeretségre gondoltam
Szamóca, sajnálom, hogy ez történt a nagyfiaddal
Ha tényleg epilepszia, akkor ehhez sajnos hozzá kell szokni... Csatlakozom Nikihez, gyógyszeres kezeléssel jól kordában tartható, sőt, tünetmentessé tehető. Unokatesóm epilepsziás, és már jó ideje semmilyen tünete nincs. Éli a 27 évesek életét, nyáron volt az eljegyzése
Egy nagyon jó neurológusnő “dolgozott” rajta, szinte szó szerint, ugyanis ki kellett tapasztalni, hogy neki konkrétan mely gyógyszerek hatásosak. De minek is írom ezeket, még egyáltalán nem bizti, hogy ez volt a roham oka... Azért örülök, hogy a többiek megnyugtattak kicsit
Katlina, jó az album, csak nem a megfelelő linket raktad be a “képletbe”... esztet kéne:
http://www.babanet.hu/album/index.php?a ... 943&page=1
De látom van egy új album is, ez is a tiétek? (Robika 5. hónapjától) Mert abba még nincsenek képek feltöltve...
Ditke, ha nem sikerül a kicsinyítés, küldheted a többit is nekem
Nincs Annalucusnak fülbevalója; az apja rám bízta, én meg sajnáltam újszülöttként még egy füllyukasztással is sokkolni
Így is mutatós a csaj
Még nem jutottam el arra a pontra, hogy “hátjó, akkor lyukasszunk!”...
Nem tudom hogy hívták, de gyanítom, hogy a sokak által utált Babiról lehet szó
50-es, őszes hajú, és beszédhibás (az “s” hang nem fekszik neki). Így utólag iszonyat hálás is vagyok érte, még egy napot nem bírtam volna ki odabent
Csakhát azé megmondhatta volna...
Dorka, én se vagyok cukrászművész
, de ezt szívesen kipróbálnám.
Fanna...én még csak lelkesedek, árakat még nem néztem
Szilbee! Veled leszünk a műtőben!
Balwin Cora: 29.