Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
bim-bam: egy ismerősöm az ikerbabáit szülte Farkasinszky-nál, ő teljesen meg volt vele szakmailag elégedve, szabiról is mindig rendelkezésére állt, ami nem volt neki szimpi azt megírom a citromra. Én Tolnayhoz jártam ráadásul a 18. kerbe a Béke téri rendelőbe, ott lehet időpontra menni, helyben van az ultrahang, amit minden alkalommal csinált :lol:
Most voltam baba-mama klubban, volt egy csaj, aki énekelt , a zeneiskolában tart "órát" szerdánként 9.30-tól, a legkisebb hallgatója 6 hetes. Dávid bealudt igaz, de előtte logopédus tartott előadást. Jó és olcsó készséfejlesztő játékokat mutatott :D A tornáról is volt egy csaj, Csongor a kisfia.
Hargitai Ági szervez babamasszázst, 4 alkalom lesz, ha vkit érdekel írjon!

Szép hétvégét: Judit
kisvitéz

bim-bam akkor már ketten vagyunk akinek nem szimpi az sistván korház... :roll: :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

bim-bam!

Én nála szültem mindhármat, 9 éve hozzá járok, mit szeretnél róla tudni? Mik az igényeid? Jöhet email vagy privibe is!

Néhány infó:
Magánrendelése a XI. kerben van, de mehetsz hozzá a kórházba is, ha az közelebb van.
Ha kérdésed van részletesen elmagyarázza, elérhető.
Amikor megindult az ikerszülés nagyon hamar bent volt, pedig vasárnap este szültem :oops:

Üdv: Dóri
Vendég

Sziasztok!
Na csajok Tök jó fejek vagytok!!!!! :P :P :P
Hétfön felhívom a Farkasinszkyt és a Hartmannt azt hiszem még úgy is ráérek dönteni.Elmegyek rákszürésre meg ilyenek utána majd meg látjuk :P
Nitácska akkor legalább nem vagyok egyedül ebben az Istvános dologban :(
Dóri irok privit is mert érdekel,hogy nehéz e 2 év korkülönbség..hú ez elég zagyva volt... :oops:
Mennem kell majd még irok...
Sziasztok:Csilla

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Bim-bam: írtam Neked privit!
bábaildi

Sziasztok!

Csak gyorsan beköszönök nektek. Jól vagyunk, csak túl nagy a nyüzsi mostanság nálunk. Holnap pedig keresztelő.
De megígérem hétfőn hozom a képeket a nagy eseményről.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Bábaildi!
Irtam privit megkaptad? vagy elbénáztam valahogy.. :twisted:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Sziasztok!

bim-bam:

Az én fiaim között is két év van! Matyikám 2 éves, Ákosom 2 hónapos!

Üdv. Móni

Kép

Kép
morca

Nitacska:

Nagyon-nagyon-nagyon szorítok Neked :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
morca

morca tényleg nagyon köszönöm,hogy gondolsz rám..nagyon jolesik.
:wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok! Nem tudom, mi történt 9 hónappal ezelőtt, de a hétvégén baba-eső volt a kórházban. Már nem tudtam számolni, csak a lepkehálót tartottam, hogy elkaphassam a kicsiket! Húúúú, minden megtettünk a nemzet gyarapodása érdekében.... most aztán kivagyok teljesen. :? :? :?
Nitácska! Nem lesz az orvosod bent a kórházban, csak pénteken délelőtt, akkor is egy műtét erejéig mindösszesen. Keresd a rendelőjében, de menj el hozzá feltétlenül!!!!!! :) :) :)
Bim-Bam: megkaptam! :lol: :lol: :lol:
bábaildi

Ildi
Akkor most nem érdemes szülni, mert nincs hely a gyerekágyon? :shock: :? Pedig már annyira szeretnék! A terv az volt, hogy holnap elmegyünk ctg-re és már nem jövünk haza... :lol: Vagy akkor ezt most napoljuk el? :roll:
Pedig már olyan jó kis fájásaim vannak napok óta. Párszor már majdnem elindultunk, csak elmúltak. :roll: Sose gondoltam, hogy egyszer majd azon fogok szurkolni, hogy fájjon.... :roll: :lol:

Nitácska
Én is nagyon szurkolok neked!!!!

marek

Ildi: számolj! Jobb helyeken a karácsony és a szilveszter munkaszüneti nap....hideg is van, ezer éves műsorok ismétlése, mit is csinálhat ilyenkor az ember? Óvszerautomaták kifogyva.... :lol: pihenek helyetted is, mert az én fiam egy Angyalka :lol:
kisvitéz

ildi köszi.akkor holnap felhívom... :wink:
marek neked is nagyon köszönöm..olyan jó hogy tartjátok bennem a lelket...... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziasztok.ma merre vagytok?! :roll:
ildi most beszéltem a dokimmal és szerdán reggel 3/4 8-ra kell mennem...bent leszel? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok! Ahogy ígértem itt vagyok végre.

Rólunk: a kersztelő nagyon jól sikerült, csak egy kicist a mise hosszúra sikeredett (reformátusoknál a rendes mise alatt van a szertartás, és végig ott kell maradni, csak sajna jött egy vendég pap, aki nem figyelte az óráját...). Egy nyöszörgés sem volt. Ettünk, ittunk, majd elaludtunk (ő tette jól). Csak itthon ébredt fel kb. 2 óra múlva. Az ebéd is nagyon jól sikerült, ami végül vacsorával végződött. Szerencsére enni és inni volt bőven. Ide ha megengeditek nem töltök most fel külön képet, hanem az albumot linkelem be, ahol megnézhetitek a nagy esemény fotóit.

http://www.kerekescsalad.extra.hu/keresztelo

És mi történt még velünk? Tegnap este elkezdtünk mászni, két lépés sikerült. Ilyen távolságra volt a cumi tőle. Valamint ma kicsattant az első fogacskánk. Még szerencse, hogy ma, ugyanis nagyon nyűgős volt egész nap. Még a cumisüveget sem akarja elfogadni, csak szopizni akar.
És be is fejezem gyorsan az irományomat, mert felébredtünk...

Egyébként Ildi az én Felíciám is "karácsonyi unaloműzőként fogant meg", és majdnem a szülinapi ajándékom lett.

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

zsuzsa nagyon jók a képek és szép volt a kersztelő is!gratula!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok Lányok!

Kérdés: eddig én olyan fogamzásgátlót szedtem, amit lehetett szoptatás mellett szedni. Holnap veszem be az utolsót. Hogy kell elkezdeni a sima fogamzásgátlót szedni? Ugye nem kell megvárni, hogy megjöjjön a mindtruáció, hanem folytatom, szünet nélkűl a gyógyzsrszedést? Annyira béna és tompa voltam a dokinál, meg persze Kristófra figyeltem, mert multkor megkért dokibácsi, hogy vigyem el hozzá és mutassam meg. Hát eleget tettem kérésének. Megdícsért :wink: Rakok egy képet, aránylag friss :wink:

Kép
bluebox

bluebox nagyon szép herceg lesz Kristófból!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: :wink: :wink: :wink:
sajna a fogigátlóhoz nem tudok mit mondani..de szerintem érdemes volna előbb megvárni míg megjön és utána elkezdeni az ujjat... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Bluebox: Kristóf nagyon-nagyot nőtt! :D Szép nagy fiú lett!
kisvitéz

Köszönöm lányok!

Nitacska: nagyon nagyon sokat eszembejutottál, hogy mi lehet Veled :wink: Remélem, nagyon hamar jó hírekkel szolgálsz nekünk :lol:
bluebox

Sziasztok!

Zsuzsa, nagyon jók képek, mind a négy lányod szép. A kis Bius meg nagyon ügyes volt, hogy nem sírt. :lol:
Gina fent volt végig a keresztelő alatt,paráztam, hogy mikor kezd el sírni az unalomtól. De aranyos volt és a papot nézte ahogy beszél. Ő sem sírt a locsolásnál, pedig fel voltam rá készülve.
Viszont csak az én kezemben maradt meg, szegény keresztanya nagyon szerette volna fogni. :cry:
Nekem meg jó kis izomlázam lett másnapra a karomban. :P

Márti!
Kristóf jó husiban van, látszik, hogy elégedett, jól táplált baba.
A fogamzásgátlóval én megvártam az első menstruációt, a köztes időben meg kiegészítő védekezés volt. Szerencsére csak egy hetet kellett várnom és jelentkezett a vérzés.
Viszont az első gyógyszeres hónapot végig véreztem. Ha jól emlékszem 27 napig tartott. Na, az elég durva volt. Mostanra már megszokta a szervezetem és beállt normális működésre.

Judit

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz

bluebox köszi hogy sokat gondolsz rám..holnap szoríts nagyon hogy legyen pé-m!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok! Nitácska! Biztosan észrevetted, hogy nem vagyok bent, bocsánat hogy nem jelentkeztem, de szombat éjszaka folytatódott a babadömping, vasnap csak szuszogtam otthon, és bambán néztem magam elé, hétfőn hivatalos ügyintézéssel mulattam az időt, tegnap pedig megint 9 kismanó született napközben. Mostantól egy hónapig viszont a gyermekágyon helyettesítek, így lesz egy kis nyugalmam. :lol: :lol: :lol: Marek: Te nem voltál a szórásban?????? Nitácska: mi újság? Mit mondott a doki?
Kisvitéz: elhúzódó szilveszter-újév volt az idei. Tegnap megszámoltuk, két hét alatt 150 gyerek!!! :wink: :wink:
bábaildi

Sziasztok!
Atyaég Ildi, tegnap napközben 9?? :shock: Akiket érzékeltem, azokra sűrűn gondoltam utána. :)
Én is tippeltem, hátha Marek közöttük volt, de úgy hírlik, mégsem. Legalábbis tegnap még nem.
Ez a 150/2 hét is durván hangzik. Tényleg, 9 hónappal ezelőtt elmaradt valami nagyon magas nézettségű műsor, esetleg hosszabb áramszünet volt? Erre amúgy nekem kéne emlékeznem leginkább... :oops: :D :D

Kép
anhel

Anhel:
Most látom a vonalzódat, hát kezd izgalmas lenni a dolog :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bluebox: Kristóf változatlanul cuki pasi!

Nitacska: Megy a drukk!!

Pussz Mindenkinek!

Móni

Kép

Kép
morca

Ajaj, megkörnyékezem a bölcsit! Ki mondja azt, hogy fogy a magyar? Te Ildi, te csak ne légy ilyen kis naiv, hogy nyugalmad lesz! A gyerekhez anyuka is jár, és általában egy anyuka=egy ágy. Úgyhogy szerintem most fog jól jönni, hogy közgázba jártál és egy sokismeretlenes egyenlettel kiszámolod kit és hova és meddig és egyáltalán! Ja Gizikének tartozok egy osztálynyi ágyneműmosással, mert megígértem neki, cserébe a záró jelentésemért :lol: Ha már nagyon szűkösen vagytok belőle beválthatod!
Anhel: ki lesz a hírhozód? Már nagyon izgi! :lol:
Nitácsak: várjuk a jó hírt!
kisvitéz

Sziasztok!

Morca, bizony, bizony, én is minden reggel elképedek, mikor bejelentkezem és írok, aztán alulra pillantok. :)
A lemaradásaimat pedig igyekszem pótolni. ;)

Kisvitéz, az októberi szülők topikban Nyugtonmalac a hírhozóm, szólok neki, hogy ide is tegye majd be a hírt. :)
Vagy megkérem Morcát, ha vállalja, és akkor ő lesz! :)

Mi van Nitácskával?? Fejlemény?

Bábaildi, hát majdnem ráéreztél, most olvastam az októberi topikban, hogy tegnap du. 3-kor megszületett Marek Borókája!!! Gyönyörű és villámgyors szülés volt, az adatait elfelejtettem, mert tök meg vagyok hatódva, de szép nagylány! :)

Kép
anhel

sziasztok..tegnap voltam dokinál hogy van e pé-m.nos..sajnos nagyon kicsik a peték nem fognak megérni..tehát nincs pé-m..holnap megyek a gyógyszerkért..kapok clostit meg asszem utrogestant is.. így van esélyem babóra még az életben... :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Anhel:

Naná, hogy vállalom!!!!!!! Szívesen leszek a hírhozód!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
morca

Sziasztok!

Ezek szerint az én szüleim is nagyon unatkozhattak a két ünnep között, mert én szeptember 23-án születtem. Nem is gondoltam eddig, hogy én mikor "készülhettem".

Nitacska!
A closti biztos meghozza a várt peteérést. Nagyon szorítunk, biztos összejön!!! Nem szoktak nézni pl. PG 53-al, hogy van-e peteérésed?

Anhel!
Már csak két hét (vagy kevesebb) és megszületik a kislányod. Ugye milyen hihetetlen?

Sziasztok
Lilla
Vendég

Köszi Morca!
Az e-mail-emben megadom a telszámomat, ill. akkor ha benne vagy, elkérem a Tiédet. :)

Hát Lilla, ez valóban az. :) Tegnap este a férjemmel lefekvéskor pont arról beszélgettünk, mennyire hihetelen, hogy csak pár nap és ott lesz Dóri!

Kép
anhel

lilla én nem szoktam figyelni..nem akarok ennyire belemerűlni ha nem muszály..edig mindíg jöttek a babok...
remélem most is fog .... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mareknak sok-sok gratula! Anhel, biztos Neked is jól, és gyorsan megy majd...erre készülünk, nem????
Nitácska: mindíg mondom, nyugi!!!! Nem az a fontos, hogy gyorsan essél teherbe, hanem, hogy meg is szülessen, aki megfogan. Jó orvosod van, (a férj pedig már bizonyított), biztosan összejön majd.
Kisvitéz: szerda éjszaka kezdtem a gyermekágyon, szükségem is volt minden közgáz ismeretemre, de azért a gy.ágy mégiscsak pihenés a szülszobhoz képest. :D :D :D :D :D
bábaildi

ildi tudom és igazad is van :!:
ezért nem is hőmérőzök meg ilyenek.. :wink:
az tény hogy 100x szor jobb orvosom van most mint aki volt!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Helló! Mindenki elment telelni???????
:cry: :cry: :cry: :cry:
bábaildi

Szia Bábaildi

Úgy látszik a rossz idő mindenki kedvét szegte, de jövőhéttől újra itt a jó idő!

Üdv
Morca

Kép

Kép
morca

hát tény hogy ma is elég cudar idő volt..de hát mégis vége a nyárnak és ősz van.mondjuk ez nem feltétlen jelenti,hogy egész nap szakadnia kell az esőnek...... :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Képzeld Márti, Dávid utánozza Kristófot: tegnap töltötte a 3. hónapját és felül jön a foga... vissza olvastam fájdalom csillapítási technikáidat, homeobogyót nem írsz. Nekem van itthon camomilla, azt nem adtál neki? Rákérdezek a gyogyiban mennyit lehet. Viszont a rágókát és a cumit elutasítja, csak a cici nyugtatja meg. Milyen nagy találmány! Főleg ha néha lecserélhetném a szájában cumira!
Ildi: mi nem telelünk hanem fogzunk :( egyébként a sokadikon nincs is rossz idő! Mit csinálsz te este 11 után??? Alvásidő van! Hiába, nem jó ez az összevissza dolgozás :(
kisvitéz

Kisvitéz: nagyon boldog hófordulót kívánok Nektek :wink: Hát, nagyon sok türelmet kívánok a fogzáshoz. Talán Te még szerencsésebb vagy, hisz szoptatsz. Annál jobban mint a cici szerintem semmivel nem lehet megnyugtatni a gyerekeket :wink: A homeós bogyót nem próbáltam, bár gondolkoztam rajta. Szerintem ha megint megindul, lehet hogy szükség lesz rá, bár már mindenért nyúl és mindent a szájába vesz. Tehát a rágóka mostmár elérte a rendeltetésszerű használatát nálunk :wink: Bár most a favorit, a felhúzható zenélő kacsa :wink: Azt csinálja, hogy én lógatom, a fogóját megfogja, én pedig el kezdem felfelé húzni a kacsát, így olyan, mintha Ő húzná fel és ettől nagyon boldog. Jár keze lába amikor meghallja a zenét. És ezt Ő cisnálta egyedűl. Nagyon büszke magára. :wink: Képeket nem teszel fel????? Már nagyon kíváncsi vagyok ám Dávidra :wink:
bluebox

Legújjabb szórakozásunk: felállunk a kiságyban és kapaszkodunk a pelenkázóba :wink: A háttérben a legjobb "haverja" a KACSA"

Kép
bluebox

Sziasztok!

Márti, hihetetlen, milyen gyorsan nő Kristóf is. Nemrég született, most meg már az állással próbálkozik.
Ginus is, amint szilárd talajt ér a talpa már áll mint a cövek. Én meg aggódom, nehogy megterhelő legyen a csontjainak.
Legújabb szokása, hogy hason maga alá húzza a lábait és ellöki magát.
Persze a kezecskéit még nem teszi előrébb, így sajna pofára esés a végeredmény és kőkemény hiszti. :roll: De ez nem szegi kedvét és kezdi újból.
Be szoktam ültetni a babykompjába, és hihetetlen gyorsan helyet tud változtatni. Lassan le kell kerítenem a virágállványt, nehogy egyen valami kétes növényt! :lol:
Meg azon szoktam mosolyogni, ahogy mindent a szájába vesz ő is,de van, hogy olyan elánnal, hogy jól szájon vágja magát pl. kemény csörgővel.

Kisvitéz boldog 3.hónapot Dávidnak!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz

Yusz: de jó hogy írtál a babykokmpról. Szeretném, ha egy kicsit bővebben kifejtenéd a véleményed róla. Most gondolkozom rajta, hogy vegyek, vagy ne vegyek. Hintát szeretnék venni, de azt a Jézuska fogja hozni Neki :wink: Már nagyon várom. Úgy szeretnék neki olyan játékokat kitalálni, odaadni, amivel nemcsak "elvan", hanem fejleszti is közben :wink:
bluebox

Sziasztok!

Boldog negyedévet Dávidnak!

Lilla! Mi pedig egy napon születtünk, csak valószínűleg én pár évvel hamarabb (1974).

Jelentem kibújóban van a második fogunk is. 1-2 nap és 2 guzikánk lesz. :D Csak ne járna folyton nyűgösködéssel. :( Igen megszenvedünk ezzel is. És végre elértük az 5500 g-ot. Nem visszük túlzásba a hízást, olyan topmodell akar lenni, aki állandóan fitnesz terembe jár, ugyanis egy percre sem áll meg a mozgással, valamilye mindig jár.

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

sziasztok..bluebox szerintem nyugodtan vegyél bébikompot..mi is vettünk igaz csak pár honapig használtuk..abba az időszakba mikor már menne de még nem tud egyedűl..hamar megtanult járni..szoval jó és hasznos a bébikomp de nem szabad tulzásba vinni. :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok! Kisvitéz: fogzáskor a homeopatia nekünk nagyon bejött Eszterunokánál. 5 bogyesz, és elmúlt a fájdalom, és vele ment a nyűg. Azt, hogy hányszor lehet adni egy nap, nem tudom, de holnap rákérdezek a lányomnál. Az éjszakai virrasztás pedig azért volt, mert hidegfront előtt nem tudok aludni. Inkább netezek, minthogy forgolódjak az ágyban. Tuti időjós vagyok ezügyben a családomnak. :wink: :wink: :wink:
Ne használjátok sokat a bébikompot!!!! Kényelmes megoldás, az igaz, de nem természetes módon terheli az izületeket, és a gerincoszlopot. Másszon a gyerek minél többet, akkor nem lesz dislexiás, és akkor álljon, járjon, ha már egyedül megoldja. És annyit, amennyit egyedül tud. (ici-pici segítséggel esetleg).
Ma már a korán felálló-járó csecsemőket visszaszoktatják a gyógytornászok a mászásra. :roll: :roll: :roll:
Remélem jó idő lesz a hétvégén, kerti party vár rám...már ha anhel nem szól közbe :wink: :wink: :wink:
bábaildi

ildi akkor jó kertipartizást...anhel majd beszél a dori babával hogy várjon kicsit.... :roll: :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Látom megoszlanak a vélemények a babykompról.
Az tényleg nem jó, ha a gyerek sokat ül benne, de ésszerűen használva szerintem nem káros.
Nekem mindkét nagy gyerekem használta és a mai napig semmi bajuk nincs.
Sőt, a járást biztos nem sietteti mivel a fiam 14 hónaposan kezdett járni. A lányom is használta, igaz ő 11 hónaposan tette meg az első lépéseit. (egyedül), de nem a kompnak tulajdonítanám.
Szóval ez megmarad egyedi fejlődésnek.
Ginánál azt veszem észre, hogy nagyon szeret benne ücsörögni, max fél órát és kb 2-3 x naponta.
Azalatt nem "járkál" egyfolytában, hanem lefoglalja magát a kompon található játékokkal.
Pl. mostanra megtanulta tudatosan megnyomni a "dudát" és a "zenélő gombot".
Amint elúnja magát, rögtön jelzi és kiveszem.
Ha arra gondolunk, hogy dédanyáink 6 hónapos korig szigorúan pólyában tartották a csecsemőket, a mai felfogás már egészen más.

Egyszóval Márti szerintem Kristóf is élvezni fogja. És igaza van Nitácskának tényleg csak pár hónap az egész....

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz

Köszönöm a hozzászólásokat a babbykomppal kapcsolatosan. Én is használtam a nagyobbik fiamnál, de az 15 évvel ezelőtt volt. Arra voltam kíváncsi, hogy manapság mennyire lehet még használni. Én is inkább csak ültetőnek használnám, mert semmi másba nem tudom pill. beleültetni, amit Ő is élvezne. Tudom még ültetni is korai, de ha nem húzom fel (vagyis inkább Ő huzza fel magát) ülőhelyzetben, akkor el kezd kiabálni. Szóval mindig nyer és egy picit szoktam ültetni. (amig fel nem áll, mert persze 1-2 perc elteltével már rugja ki magát állásba)
bluebox

bluebox szerintem probáld meg.. :roll: én nekem még megvan a bébikomp..kölcsönadom ha gondolod...még ugyse kell nekünk...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?