Sziasztok
Panzejn
nyugi, nyugi
van egy jó mondás: repülő még nem maradt fent, baba még nem maradt bent
A tenna bugyi az a necces, gyógyszertárban lehet kapni, legalább kettőt vegyél, de több se árt
Mellszívó: ne vegyél előre, és nem drágább a klinikán, van amelyik itt még olcsóbb is egy kicsit, mint máshol...
Many: nekem fogadott szülésznőm volt, így természetesen adtam neki, a nővéreknek nem adtam, két okból, egyrészt nem volt már rá keretem, másrészt, akinek meg adtam volna szivem szerint annak apróbb ajándékkal kedveskedtem. Meg majd úgy is meglátod, hogy van miért, vagy éppen nincs is mért adni...
Normál esetben három nap után kirakják az emberlányát, ha minden rendben veled is meg a babócával is, bármi nemű komplikáció esetén a napok száma nőhet, értem ezalatt, ha mondjuk babó besárgul. Nem kell izgulni, kap egy kis szolit és máris jobban néz ki, meg annyira okosak már ezek a bébik, nagyon jól tudják, hogy állati sokan vannak kinában, féluton mindig meggondolják és rájönnek sokkal jobb itthon
Jó tanács, ha babónak szüksége van a sárgaság miatt a kék fényre, akkor inkább maradjatok tovább bent, ne akarj hamar hazamenni, ekkor még vele lehetsz végig, de ha már otthonról kell visszajönni esetleg, akkor már téged nem vesznek fel az osztályra sajna
Császár esetén általában egy hét a benttartozkodási idő.
Extra kivánságok: szerintem beszéld meg előre a dokiddal és ha ő is úgy gondolja akkor biztos megoldható, de az rajta és az adott helyzeten múlik majd.
Gabi
minden jóban van valami kevésbé jó, sok tejcsi vonzata a fejés lehet, ha babóca nem elég habzsolháp, de nagyon örülök, hogy segitett a dolog, legjobb gyógyszer ilyen esetben a megnyugvás, és a biztos tudat, hogy van elég tejcsi
Shine
jujj nem irigyelek a két napért
A legrosszabb a dologban az a tehetetlenség érzése, hogy fogalmad sincs mi az ami segitene
Mi a helyzet most veletek, adsz még neki gyógyszert? vagy már kicsit normalizálódtak a dolgok?? Esetleg ha a doki nénid is ugy áll a dologhoz, próbáljatok valami homeosat adni neki, talán bababarátabb, mint a többi gyógyszer.
Krizsi
alapból mindig ilyen pörgös szervezős voltam, de mióta itthon vagyok azóta egy kicsit azért leamortizáltam magam
Jó volt kimozdulni itthonról, jót tett
Fcsacsi
én is füzöm apája fejét az állatkerti játszóhoz, de az a válasza, hogy még kicsi... azért még nem adtam fel, a felnötteknek van belépő??
Annamari
minden renben már?? megtalálták a ludast??
De irigyellek téged a 11 ig történő alvásért, mikor fogok én egyszer annyit aludni ujra...., majd ha már talán sulis lesz Dani
Július tizenkettedikei héten egy talihoz az állatkerti játszóban, mit szóltok??
Most megyek mert fiam leamortizálja a kiságyát
puszi
Ági