Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Jelentem megérkeztem az utazásbol,egy picit kalandosra sikeredett,de külömben minden rendben volt.
Termeltetek elég rendesen,alig 12 oldal lemaradásom van,most meg neki állok vissza olvasni becsületesen,majd még jelentkezek.
Pusszantás mindenkinek!
zsuzska2007

Na itt vagyok csak közben pizzát varázsolok a családnak :D
Újabb táblit teszek fel, mert megint bővült egy sorral, Zsuzska is tábliszereplő mától :)

BABAÁLMOK

Kispatak,
tarts csak meg egy jó részt magadnak a laptetőkből, hiszen sok mindenre kell: meló, gyerek, fogak... :wink:

Közben elszállt a reggeli ihlet, már nem emlékszem mit is akartam még :roll:
Na majd tele pocival :lol:

Kép
judit0713

Ez ám a mennyiség, amit írtatok! Hétköznap esélyem sincs a visszaolvasásra, mert 12-13 órát ülök a melóban a gép előtt, estére már alig látok!

Végre megérkezett Hanna baba! Isten hozta! :lol:

Eszter!
Nagyon drukkolok neked holnap!

sajt@!

Én is szeretném, ha lehet az IR-es anyagokat. Előre is köszi!

Khalan!

Tényleg nagyon jó érzéssel jön el az ember a kineziológustól.
Én kétszer voltam, szerintem sokat segített. Épp világvége hangulattal mentem hozzá és teljesen pozitívan jöttem el.
Előtte már egyszer próbálkoztam kineziológiai kezeléssel, de egy baromhoz mentem, akinek semmi köze nem volt az egészhez.
Egy személyiség tesztet töltetett ki velem, amiből megálmodta, hogy nem állok ki magamért. Semmi izomteszt nem volt, hozzám sem ért, de a potom 7000 Ft-ért kaptam egy mondatot, hogy ezt ismételgessem.
"Én vagyok saját magam támasza!"
Azóta a munkahelyemen már sokszor emlegetjük ezt a drága mondatot.

Lányok!

Egy kis segítséget is kérnék! Kaptam az endokrinológustól beutalót 3. és 21. napi hormonra. Szerintetek a 21. napira a 21. napon menjek, vagy a peteérés után 7 nappal?
A nődoki mindig így kérte. Most meg nem tudom, hogy melyik nap legyen, mert nekem, ha épp van peteérésem, az a 19-től a 28. napig bármikor lehet.
Prolaktint, progit és tesztoszteront néznek!
A dokit meg nem tudom megkérdezni, mert épp szabin van a héten, nekem meg szerdán lenne a 21. nap. :oops:

Még egy kérdés, aztán mára eldugulok!
Ha jól olvastam a BMC-ben is kell mammográfia 35 év felett.
Én tavaly szeptemberben voltam, csináltassak egy újabb vizsgálatot? Volt mammográfiai vizsgálat és UH is.
Akkor kellene kérnem egy időpontot, mert kb másfél hónap a várakozási idő, és nem szándékozom magánba menni. Legalábbis, ha nem muszály!
Köszönöm!

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers
agnyes

Ágnyes,
kell mammo lelet, de adnak beutalót a bmc-ben és szinte azonnal kapsz is időpontot a Jánosban, ráadásul ott helyben megmondják 85 percet kell várni) hogy OK-e, és a leletet átküldik a bmc-nek.

Szerintem a 21. napon menjél. Hiszen az lenne a standard idő, így pont az értékek alapján fogják azt is látni, ha neked hosszabb a ciklusod (és talán azt is, hogy melyik hormon miatt)

Kép
judit0713

Nem 85, csak 5 perc, a másik a zárójel másik fele lett volna ha működik a shift-em :shock:

Kép
judit0713

Judit!

Köszönöm a választ! Akkor már ezen sem kell aggódnom!

agnyes

sziasztok

jól vagyunk minden oké ma már birok menni próbálok egy képet felrakni ha tudok , nem tudtam visszaolvasni majd ha hazamegyünk, mindenkit üdvözlök.

Kép hanna

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Kis édes...
Vendég

Lukácsné, SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK HANNA BABÁHOZ!

Kispatak, remélem az elveszett bárányka hamarosan hazatér hozzád.

Sajti, szerencsére már nem cseréli fel a napszakokat. És elmondhatom, hogy nagy szerencsém van, mivel már éjjel beállt a rendszer.
Későn fektetjük le Lilit, mivel mi is fent vagyunk kb. 11-ig. Így a fürdés kb. 10-kor van és utána van az esti szopi. Így éjjel kb. 4 körül kell fel, és utána meg 8 körül, persze azért van néha kis csúszás az ébredéseknél, de miután tele van a pocija azonnal elalszik, így én is fitt vagyok másnap. :lol: Nappal azért még felkeltem, hogy egyen max. 3,5 óránként.

Eszter, HOLNAPRA NAGYON-NAGYON DRUKKOLUNK NEKED LILIVEL!
És hamarosan (8,5 hónap, ok lehet kicsit több is, mivel még akkor a bábád/babáid kicsik lesznek még) együtt megyünk majd a a közeli játszótérre.

Kispatak, és egy kép: :lol:
Kép

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Nagyon aranyos Hanna!

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Hanna baba gyönyörű!

agnyes

Én is hozom a képet Hannácskáról.

Kép

Egyébként hazaértünk, de a csokifesztiválon nem tudtunk ott maradni, mert nagyon hideg volt és macerásan tudtuk volna megoldani a csomagokat is.
vicky79
Budapest III. kerület

Nagyon édes Hanna, gratula hozzá még1x!

Vicky, neked is köszi a képet!

Judit, a mammográfián kívül van még olyan vizsgálat ami a lombikhoz kell, de inszemhez még nem?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

:)

Lukácsné: Hanna baba nagyon szép! :)
Sok boldogságot hozzá!

Eszter: Holnapra egy nagy drukk!
Kívánom, hogy sikerüljön!

További szép napot Mindenkinek! :)
tündi786

Szép vasárnap estét mindenkinek!

Eszti
Gondolok majd rád holnap!

Sajti
A diéta hova ment, drága, mert sehol semmi jelét nem látom. :shock:
CsipkeRózsika és KeljfelJancsi ez nagyon jó! :lol:

Kineziologusnál én is voltam korábban az agykontroll alapítványnál, úgy nagyjából három hónap sikertelen próbálkozás után. :( Jesszus, hány hónap telt el még azóta. Nekem az jött ki, hogy a fogantatásom körül voltak zűrök anyuékkal, azt meg is próbáltuk oldani. De úgy tűnik, nem csak az hibádzik. :?

Kispatak
Hová ment a csemetéd?
Kisbeeka

Azon a listán én is minél hamarabb szeretném látni a nevemet! :lol: :lol:

Judit
Különleges nászutatok volt, az egyszer már biztos.

Agnyes
Annak a fazonnak nem sok köze volt a kineziológiához! :twisted: Én is az endokrinológustól kaptam beutalót vv-re. Nekem 1-5 és 20-22 napok valamelyikén kell mennem. Azt gondolom, hogy semmiképp ne a pé.-t nézd.
A mammográfiára meg azt mondták a BMC-ben, hogy 39 év felett kell (korábban én is 35-öt olvastam valahol – lehet, hogy pont itt a fórumon – és meg is csináltattam egy hónapja.) Úgyhogy most kicsit bizonytalan vagyok. Vagy mégsem? :oops: :lol:
Vendég

Helló Csajok!

Anyuk!
A gyerkőcök csodaszépek :D
Olyan jó látni őket!!! :D

én nem rég néztem Babe iwiw oldalát, aszerint akkor még nem volt babó, de lehet hogy már van :)
helyes kiskölöknek tűnt a 4D képek alapján :)

Navi!
Igen, nektek most "megoldódott" a fiú név kérdés, mivel lányoknak csak illik lány nevet adni :D
De elteszitek legközelebbre :D
Tudod, én Noel és Zoé mániás vagyok már úgy 20 éve!
A Zoét kilőttük, ezért lesz Zoya, ha kislányunk lesz :)
Nem is tudnám elképzelni már, hogy Zoé, Noa vagy Kim legyen, mert ők már a mi kislányaink, a további picúrkáinknak más nevet kell keresni :)
Hogy van a vasad? Végülis mentél a doki magánjára? Olvastam a másik topicban, hogy jól megjártad a legutóbbi doki látogatást! Buta asszisztens, hogy nem szólt!!!!

Mindenkinek köszönöm a drukkokat!
Remélem tudom teljesíteni a tervet és nem okozok csalódást.
Még nem izgulok, de majd holnap reggel tuti gyagya leszek :D

Most előre ledolgoztam itthon is minimum a 2 hetet, de lehet hogy közelítek a 8,5 hónaphoz is :D
Lac ma jön haza - remélem max fél óra - és sok sok meglepivel várom, meg főztem, takarítottam, vasaltam, mostam, füvet nyírtam, kocsit takarítottam, gazoltam, leszedtem a zöldségeket, befőztem, .... mindent amit nem csinálhatok holnaptól!!!
Lecseréltem a tányérjainkat is...nagyon széééép lett az új garnitúra!
Úgyhogy már csak ő hiányzik!
Kb 3-4 hete nem igen találkoztunk! És már nagyon odavagyunk miatta mindketten. És annyira boldog vagyok, hogy velem lehet holnap! SEMMI SINCS VÉLETLEN!
Na pörgök még kicsit itthon, nehogy valami elmaradjon a nagy izgalomban :D

holnap írok, amint tudok!

puszi mindenkinek :)

eszter82
Budapest

Timejka, Agnyes: 35 éves kortól kell a mammográfia,DE én csak 28 vagyok/voltam tavasszal,mikor mentem Sz-hez,és kérte,hogy vigyek.
Talán nem mindegy,milyen problémával megy az ember,és volt-e a családjában ilyesmi.

Nekem még azt is mondta,hogy rendszeresen figyeljem,és vizsgáljam a melleimet... :shock:
Ez önmagában nem fura,de a lombik előtt nem gondoltam,hogy erről fogunk beszélni,főleg hogy amúgy van egy tündéri nőgyógyászom.

Szóval inkább legyen lelet,minthogy csússzanak a dolgok.
Vendég

Lukácsnénak gratula Hannushoz!!!!

Zsuzsó, most első körben (remélem uccsóban) 5-öt kapok, aztán utána nézik, h. segített-e... nem akarom elkiabálni (kop-kop-kop), de mintha már most nem hullana úgy a hajam, pedig eddig még csak kettőt kaptam, mivel a pénteki elmaradt!
Sajnálom a nyaralást, azért az nem ártott volna! :roll:
Vaya/áék jól van/nak!!! Csak nagyon vásárolgat és a másik topicban sincs túl sokat, de minden okés Noémi babával! Igen, ő 1 héttel van előttem :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Eszter: de aranyos vagy,micsoda izgalom,hogy jön haza a párod :)
Jó sok mindent csináltál ma otthon!! :shock: :shock:

Nekem ez egy hosszú hétvégére is sok lenne :lol: :lol:

Én ma dolgoztam,de mire hazaértem párom legalább a mosógépet bekapcsolta,és nemsoká készít nekem kakaós palacsintát is :D
Vendég

Sziasztok Barikák!

Eszter holnapra küldöm a sok-sok pozitívat+++++! Ügyes leszel (vagyis vagy), szorítok!

Macsek: továbbra is rengeteget gondolok rátok, remélem minden úgy alakul, ahogy szeretnétek, és mielőbb szép értékek lesznek!

Hanna baba gyönyörű, még egyszer gratulálok!

Woody olyan szép Lili is,olyan kis csepp, zabálnivaló:)

Puszi a többieknek is!
carla1227

Eszter, hűűű micsoda házitündér vagy! Befőz, megfőz, kifőz, stb... :lol:
Én leginkább semmit nem csinálok itthon, csak ami a legszükségesebb :oops:
Igen, nagyon szupi, h. Lac is itthon van a nagy eseménykor! Gyere majd a hírekkel!
Vas: nem, végül nem mentem pénteken, hanem maradt a holnapi nap, csak így tolódik picit, de nem hinném, h. gond egy hosszabb pauza! Végül is a kórház csak a város másik végén van... nem probléma, ha potyára megyek :roll: :D

Zoya nagyon szép név! Olvastam is egy könyvet nemrég, amiben a főszereplő csajt így hívták (lehet ez volt a könyv címe is?) és akkor én is elgondolkoztam rajta!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Eszti
Honnan van neked ennyi energiád? Igaz, mi bringáztunk ma egy órát, de azon kívűl csak a konyhában alkottam ma - pedig a házra is ráfért volna egy kis ápolás :oops:

Breki
Akkor a lényeg a lényeg, meg van a mammo lelet! :) Valamire majd csak jó lesz :wink:
Vendég

Én is palacsintát sütöttem az imént :lol: Pár nutellás be is csúszott.
Meg rántott padlizsánt, meg pacalpörköltet. :lol: :lol: Hát, ez nem egy diétás hétvége volt. :oops: :lol:
Vendég

Timejka: nutellásat meg túrósat már ettem tegnapelőtt :lol: :lol: :lol:
akkor volt pár kakaós is,most kifejezetten azt kértem,mert most az ízlett a legjobban.

Képzeljétek,nem tudom,meséltem-e,talán igen: telenyomva hormonnal egész más dolgok ízlettek,mint anélkül... :shock:

Előtte és most iszogatok jóóóó sok mizo kakaót (2 dl-es),az ízre olyan,mint régen az iskola-kakaó.

Aztán a leszívás vagy beülti után már nem olyan volt az íze :?

Sokminden nem ízlett,amit addig imádtam,szegény páromnak fel is adtam a leckét :D

Most újra imádom ezeket :lol: :lol: :lol:

de egyvalami megmaradt: beülti óta csak halat eszem,meg túrós dolgokat :shock:

Nem kívánom továbbra sem a húst :roll:

Múltkor a grillezéskor is csak megkóstoltam,inkább a salátát ettem,amit mellé készítettem :lol: :lol: :lol:
Vendég

Timejka: Te lennél a kedvenc szakácsom!!!
Imáááádom a rántott padlizsánt,az a legkedvencebb kedvencem :lol: :lol: :lol: :lol:

no meg a palacsinta is ;)
Vendég

Hu lányok!

Belehuztatok este. Du-ig alig irtatok aztán meg!

Szóval köszi a képeket! Hanna meseszép, nem kevésbé Lili baba. De vajon merre Kubu Lizával?

Lukácsné: jó hogy tudsz már járni, remélem tej is lesz. Jó helyed van ott a kh-ban, baba veled van? Ki operált meg?

Woody: nagyon aranyos Lili egy kis hercegnő, biztosan fog hizni. A te alkatod egyébként szerintem. Az jó, hogy hagy már aludni és ő is beáll a napirendre. Tej van még?

Eszter: te szerintem fészket raktál ma! Tuti fog sikerülni! Vigyázz magatokra és Macsot üdvözöljük. De akkor ki hoz hireket róla, sms-t kapsz?

Hu miket főztetek sütöttettek ma? Palacsinta és egyebek, hallgatni is jó. Nálunk anyós hozott gombócot, azt faltuk, nagyon fini volt, még elraktunk holnapra is.

Judit: köszönöm a laptetős tanácsokat, igen sok minden jó lenne nekem. Annak kellene örülni ami van, de olyan sok nincs, inkább most ebből van több, ami hiányzik - a legfőképp a fiam. Fogak idővel rendbe jönnek, talán állásom is lesz, de gyerek - kevés a remény.
Ma szép idő volt, kár hogy a folytatás már nem ilyennek igérkezik.

Sajtikám te merre vagy? És ki tud valamit Miezáról, nem irt napok óta!

Mammográfia: engem 10 éve elhajtottak telefonban a János khból. Azóta a Mammaklinikára járok, szuper hely TB alapon és közel a Moszkva térhez. Évente megyek. Nagy várólista nem szokott lenni.

Na mára lelövöm magam irjatok kicsit ti is legyen mit olvassak!

üdv kispatak
Vendég

Eszter egy kalappal holnapra!

Csajok, hozzám is jöhettek sütni, főzni nem fogok megsértődni! Ha van kedvetek takarítani is lehet! Én nem vagyok semmi jó elrontója! :lol: :lol: :lol:

A palacsintát én is imádom! Már jó ideje cukormenteset szoktam csinálni, mármint édesítőszerrel! Anyu féle szintén cuk.mentes lekvárral, nyami-nyami :wink:

Lukácsné, Hanna baba gyönyörűséges! Gratulálok még egyszer!

Woody, a te kis tündéred is nagyon cuki!!!!!!
gigibp

Hu Gigi!

Nekem nagy terveim vannak. Takarítás pakolás, egyiket se szeretem, de nem jön senki csinálni. HOlnap belehuzok, talán elfoglal kissé és nem érek rá szomorkodni.
Palacsintát és is szeretem, sütni nem szoktam, anyós csinálja, Isten tartsa szokását

üdv kispatak
Vendég

Gigi: mennék én,na nem lennék úgy elmaradva itthon is :lol: :lol: :lol: :lol:

A kajcsi már jóideje kész,már egy része el is tűnt :D

De nem lett megtöltve a palacsinta,így még lehet közte nutellás is,vagy akár szederlekváros is,amit ugye nemrég készítettem :D
Vendég

Eszter, naaaagy birodalmi csillagrombolónyival mára!
Vendég

Széép jóó reeggeelt!

Breki
Hogy te milyen ari-bari vagy 8) :lol: :lol:
Úgy tűnik, hasonlóan ízlünk :P Majd meséld te is, hogy miket dobsz össze. Nekem hétköznap a fő szempont, hogy minél gyorsabban készen legyen, mert munka után sok energim már nincs. :? Úgyhogy egyszer-egyszer befigyel egy hideg vacsi, sült virsli-kolbász, vagy meleg szendó. Vagy valami kis spagetti (paradicsomos-husos, vagy tonhalas pl.)

Na azt még nem fogtam fel, ha tényleg IR diétát kell tartanom, akkor ezek miben módosulnak majd... :shock: :? Az alapanyagokra is figyelni kell, a készítési módra, hogy mennyit ehetek, na és persze, hogy mikor. Huhh. Úgy tűnik, a konyhában is elő kell venni a logisztikus énemet :?
Vendég

Lukácsné!
Hanna nagyon gyönyörű kiscsajszi! Mégegyszer gratula és persze jó egészséget kívánunk.

Eszter!
Drukkolunk a mai naphoöz Nektek! Lilike is üzeni, hogy nagyon szorít nektek hogy minden rendbn legyen.

Kubu!
Nagyon el vagy veszve. Remélem minden oké veletek!

Csajok! Igazán küldhettetek volna egy kis palacsintát felénk is :lol:
Lilit beneveztem a "Pampers minden baba csodaszép" fotópályázatra.

Na, megyek egy kicsit főzöcskézek, mert az emberem elmegy 1 hétre suliba és nem szeretném, hogy lefogyon.
Puszi

gyoreneildi

Sziasztok!

Íme egy klasszikus:
Kép

Timejka:
Bocsi.... Másnak küldte el 2x, de mára tuti megkaptad.
A száraztésztából egy ebédre, vagy vacsira én 5 dkg-ot mérek ki magamnak és a szósz már nem számít, mert az zöldség (ami nem olyan magas CH-tartalmú), vagy husi (emmeg nulla! :) ).
Jól megirígyeltem a pacpöridet, most vidéken is az volt, hááát degeszre ettem magam belőle... :oops:
Tündérkeresztanyánkat neked is szívből ajánlom, rajtam (és még hány emberen!) is rengeteget segített. Tőle nem bírsz eljönni rossz érzéssel! :) Szupper doktornő!!!

Zsuzska:
Üdv a táblicskuban is! :lol: Várom a kalandos sztorikat! :wink:

Judit:
Pizza? Hmmm... nyami! :D
Köszi a cisztaűzőket, biztos segítenek a nyagtakarításban. Persze még megfejelem Tündérkeresztanyánktól tanult masszázzsal is.
De drága kenyér vagy ezzel a vendégvárós szeretettel! :lol: Komolyan mondom, elérzékenyültem... Aztán nehogy meglepjünk titeket Zsuzsóékkal 4esben egy pihi-partira! :lol: :lol: :lol:

Ágnyes:
Menta priv.
A kontárokat legszívesebben saját kezelésük alá vetném ugyanazért a pénzért! :twisted: Felháborító!!! Azt el is hiszem, h. megtanultad a vezérelvét! :? Bár én ingyér is elmondtam volna neked... :lol:

Szerintem is 21. napon menj, nem véletlenül kérte így az endokrines. A mammót pontosan mikor csináltattad? És mikor mész BMC-be? Ha még nem telt le addig az egy év, akkor nem musz szerintem újra lapíttatni a lányokat. Egyébként érdemes beutálól és ip-ot kérni mielőbb, mert nekem hónapok múlvára lett volna a Jánosban ip., ezért máshol csináltattam meg. Ha mégsem kell a vizsgálat, max. lemondod telefonon.

Lukácsné:
Kéremszépen én mostan epekedek!!! :lol: Olyan gyönyörűűűű!!! :lol:

Woody:
Tebabád van a fotón? Meg kell zabálni! Olyan ártatlanul szunyókál, ilyenkor csak nézni merném, azt is lábujjhegyen, nagyon szépséges!!! :lol:

Vicky:
Köszi Hannás fotóriportot, nagyon cuki! :)
Milyen csokifesztivál? :shock: Hol? HOl? Én nem tudtam róla, h. volt, pedig nagy csokifan vagyok! :cry: Legalább roszz volt? :wink: :lol:

Eszter:
Te kis RedBull italreklám! Vagy személyesen a Duracell Nyuszkóhoz van szerencsém? :lol:
Dejó, hogy urad végre veled!
Kimondhatatlan nagy drukkjai és pozitív gondolataim mára! És szeretném megjegyezni, hogy senkinek nem kell megfelelned, ezt vésd a fejecskédbe, ez nem erről szól! :D
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Navi:
Húúú, de jó cucc lehet, h. már kevesebb hajadszála távozik! :)
Vayáék már shoppingolnak? Ésti ésti ésti? :lol:

Béku:
Véletlenül nem a te férjed a Palacsintás Király? :)
Küldök fénypostán egy büdzsédagasztógépet, annyira új szerkentyű, hogy még a TV-shopban sem reklámozzák egyenlőre! :wink:

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Timejka:
Nagyon szívesen! :) Tényleg csak az első pár hét mumus, aztán megszokja az ember. Én már nem méricskélek mindent, csak saccolok a tapasztalataim szerint. Menni fog!!! :D

Képzeljétek, tegnap a Zuram feltette az általa készített új kertkaput anyu telkén. Én meg jól lekezeltem - mármint a fa részét, impregnálóval. Legközelebb tutin átmegyek rajta lazúrral és anyukám csak pislogni fog, mint béka a miskolci kocsonyában (remélem jól írtam... :roll: ).
Nagyimnak volt egy marhadrága csodalámpája Zept..éktől, azt hittük, hogy azt is ellopták a c-kategóriások a múltkori betöréskor, amikor még kupán is verték szegényt... Most, hogy anyukámék kipuceválták a kéglit, kiderült, hogy megvan, én meg kölcsönkértem az allergiám miatt. Mondjuk előtte váltig mondogattam, hogy ez jó a mami felfekvés-kezelésére is, de totál süket :twisted: fülekre talált a jószándékom!

Kubu?
Csak nem Liza szívta le az összes energiád? Ugye jól vagytok?

Zsuzsó:
Jól látom, hogy ma inszem? :lol: Drukkhegyek!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Macskusz:
Továbbra is mennek a pozitív gondolatok, rdukkok, csemeték szépen fejlődjenek még jó sokáig a pocakban! :)

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Jó reggelt Mindenkinek!

Eszter!
nagyon szoritok mára!

Sajti!
nekem is eltudod küldeni a diétát!köszi
vikus82

Sajti drága!

De,itthon az én férjem a Palacsintás király! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Köszönöm a büdzsédagasztógépet! ;) :lol: :lol: :lol:
El is kezdem használni azon nyomban :D :D

Utána továbbdobom azoknak,akiknek még szüksége lehet rá :)
Vendég

Eszter: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ez beszédesebb,mintha mást írok ;)
Vendég

Vikus:
Oxa, menta. :)

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti, igen, én is remélem, h. vasacska szépen épülget, szívódgat és nem szivatgat tovább! :D

Jaja Vaya nagy lázban ég! Olyan aranyos! :wink:
Mi most kezdünk neki úgy Isten igazából a vásárolgatásnak! Már a nagyobb dolgok (mint pl. babakocsesz) megvannak v. majdnem, a kisebbek (mint pl. rucik) meg majd most következnek, csak kaptunk ígéretet, h. lesznek kölcsön lánykarucik és addig nem vásárolnánk fel a fél várost :lol:

Ugye az jót jelent, h. Eszterünk nem ír????????????
Ha nem lett volna sikeres az ébresztő, akkor már írt volna, szerintetek? De ilyenre nem is gondolunk, dádádá Navika :twisted:

Kép
Kép
navared
Szfvár

IIIIgeeeen!!! Biztos már eksön van! :lol: Annyira drukkolok nekik!

Az tök jó, ha kaptok hacukákat. :) Ó, bár már itt tartanék én is. Na, jó befejeztem a nyafit! :)
Te csíped a rózsaszínt?

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Őőőőő, hát hangulat-függő! :D Nem vagyok érte annyira oda, de egy-két pink belefér... viszont, mikor egy kiscsaj talpig rózsában nyomja... háááát :shock: fura, h. úgy mondjam :lol:
Én inkább sárga párti vagyok! Egyrészt a kedvenc színem, másrészt az kisfiúnak sem rossz! Meg a zöld is bejön :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sajti, már csak 18 nap és elkezdődik a muri nálatok is! És akkor már lassan te is ott tartasz! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Andrea:
Te is merre kószálsz? Csak nem dódozol? :shock: :lol:

Azért látszik, ki az aki marhára ráér... :lol: De már nem sokáig, mert pattanunk a gyógyfürdőbe ázni picit.

Tegnap sikerült beépítenem egy halszálkát az ujjamba. Éreztem én tegnap, hogy szúr az ujjam, de azt hittem csak a helye és szépen be is forrt a seb. Ma nem bírtam tovább és felboncoltam a heget és csak nagyon nehezen tudtam kibányászni a tűvel. De sikerált! :D Tök olyan volt, mint egy icipici üvegszilánk.

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Jó lesz az 30 nap múlva is! Kissé elszámoltam magam, javítom is a visszaszámlálómat.

A sárga az nagyon vidám és életteli. Nekem a narancsos a kedvenc, de annyi győnyörű árnyalata van. A zöld is klassz!
Végül is nekem egyik szín sem menekülős, azért a túl egyformát én sem bírom annyira (csak ugyanolyan árnyalat egyszerre a bébin és nincs másik szín mellé).

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Dolgozom. :?
Végülis jól is esik, meg nem is. Szabi alatt mindig kiderül, mit rontottam el, és most még vár rám a letolás. Aszonta a főnököm, hogy délután megbeszéljük :roll: Azért remélem nem rúgnak ki.

Na, kóklerek. Engem vittek gyerekként pszichológushoz, mert búcsúlevelet írtam. Na, a pszichológustól annyi telt, hogy csinált egy IQ tesztet, megállapította, hogy értelmes vagyok. Meg rajzolt egy pálmát, és sokszor elmondta, hogy "teher alatt nő a pálma". :D
A húgomnak valami hasonló tapasztalata volt. Van egy enyhe szociális fóbiája, nehezére esik idegen helyre bemenni, telefonálni, gondolták segítenek. Neki meg annyi volt, hogy érezze, hogy meleg árad a napfonatából.
Úgy látszik minden kóklernek van kedvenc mondata :D

Hanna is gyönyörűség, Lili is. :D
aktucs

Talán mostmár jól számoltam...

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Jóreggelt!!!

Először is üdv ezen a világon kis Hanna Baba, gyönyörű vagy!!!! :))))

Eszter, már felébredt a Picúr ugye??? Húh már milyen izgatott lehetsz!!!! :) Nagyon sokat gondolok Rátok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sajtikám: vagyok, csak tényleg meló van/volt... hétvége meg sűrű (buli Rajó exkollegákkal nálunk). Csekkoltam a csapatot, csak már írni nem volt energia.
Sajtikám, Neked mennyi Regulont kell szedni? Csak azért kérdezem, mert nekem a múltkor 24 szemet kellett, úgyhogy 2 dobzzal kellett venni, amiből még majdnem 1 teljes doboznyim van, ha esetleg Neked is többet kell szedni pár szem miatt meg ne vegyed a 2. dobozzal!!
Gyógyfürdőzés!!! azigen, valaki tudja mitől döglik a légy... :)))))))
andrea-1

Jóreggelt!!!

Először is üdv ezen a világon kis Hanna Baba, gyönyörű vagy!!!! :))))

Eszter, már felébredt a Picúr ugye??? Húh már milyen izgatott lehetsz!!!! :) Nagyon sokat gondolok Rátok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sajtikám: vagyok, csak tényleg meló van/volt... hétvége meg sűrű (buli Rajó exkollegákkal nálunk). Csekkoltam a csapatot, csak már írni nem volt energia.
Sajtikám, Neked mennyi Regulont kell szedni? Csak azért kérdezem, mert nekem a múltkor 24 szemet kellett, úgyhogy 2 dobzzal kellett venni, amiből még majdnem 1 teljes doboznyim van, ha esetleg Neked is többet kell szedni pár szem miatt meg ne vegyed a 2. dobozzal!!
Gyógyfürdőzés!!! azigen, valaki tudja mitől döglik a légy... :)))))))
andrea-1

Csutka:
De gáz... Mármint a pszihomókusok és egyebek - nálatok. Szerencsére vannak nagyon jó szakemberek is. Kár, hogy ti nem fogtátok ki.
Letolás ellen drukk neked, csak nem történt akkora galiba...

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Hááát...
Egy-két dolgot nem csináltam meg, toltam magam előtt. Aztán már régiek voltak, rég a körmömre égtek, de nem volt rá időm. Végülis így is folyton túlóráztam.
Csak úgy gondoltam, ami kibírt 2 hónapot, az ki fog bírni még 2 hetet :oops: De hiába tettem el, főnökasszony megtalálta.
aktucs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?