Jéé! Enyém volt a z 1004. lapalja - átpasszolom Macsnak! Sok szerencsét! Minden pozitív gondolatom a tiétek, hajrá picilány, tessék még sokáig bentmaradni anyuci pocijában! Nagyon szurkolok!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Köszönöm mindenkinek a nagyis és cisztaűzős jókívánságokat!
Nagyim már egész jól érzi magát, mivel otthon van. Már egyfolytában dirigál anyukámnak, aki most vele alszik, odaköltözött hozzá kb. 1-2 hétre, amíg megtanul jól boldogulni egyedül.
Nagyim nagy gyűjtő! Minden szir-szart összeszed és raktároz. Na, mire hazajött, anyukám és a tesóm csaja csacsi-ragyira kipuceválták az igencsak leharcolt lakást és sokmindent kidobáltak. Ezért nagyon pipa volt a mami, de mondtam anyunak, hogy ne is foglalkozzzon vel. Közeleg a halálbolygó, mert szept. első hétvégéjén lomtalanítás lesz, anyuék meg mindent kitesznek az utcára!
Szegény mami, akkor asszem, hogy le kell majd szedálni picit... Meg lehúzni a rolót, hogy ne lássa, mi lesz az utcán... De musz megtenni, mert lépni nem lehett már a házban, sem az udvaron a sok felesleges ruhától és kacattól.
A Vöröskeresztről meg megvan a véleményem, mert nem elég nekik a felajánlás, de csak úgy vennék át a ruhákat, hogy mi odaszállítjuk!
Az viszont min. egy kamionnyi mennyiség és mára talán nincsenek is olyan jó állapotban, az idő tönkretette...
Andrea:
Nézd csak meg majd Mimisin kezét legközelebb, ott virít rajta a hímzés!
Lukácsné:
Mostanra már biztos a karodban tartod Hannácskát, nagyon szorítok nektek, sok tejcsit! Szerintem a kisspinkó csak az új járgányt várta ennyire, de mostmár monden oké!
Navi:
Fel a fejjel, a lényeg, hogy jól legyetek mindketten!
Aztán jöhet legközelebb a szöges alma, netán a fakírágyon való sziesztázás...
Gigi:
Akkor neked is küldöm a cisztaűzőket, le velük!!!
JuditSzlovénia biztos csodás volt, mondjuk ezt a vírusszerű-francot nem tudom hol kaphattátok be.... Jobbulást mindnyájatoknak!
Akkor nemsokára indulsz, hatalmas drukkjaim!!!
Kispatak:
Fogacskádnak sok-sok megujulú energiát és szép hidat! Fájdalom huss!!!
Luca:
Na, mostmár tényleg elküldtem!
A Metet fokozatosan kell hozzászoktatni a szervezethez, ezt mondta a dokid? Nekem úgy nem volt semmi mellékhatása, ha emígy sem működik (kb.: 1 hónap - ugye jól mondom csajok?), akkor érdemes másik bogyót felíratni.
Kubu:
Lementem hídba a képek láttán!!!
Vki szedjen össze!!!
Jelentem nyájbaléptem! Nekem kollégámat Bárány L-nak hívják és néha elég bárgyú-birkaszemekkel tudok nézni - ez elég a nyájassághoz?
Kűttem neked is foszlós kalácsot - helyett: IR-diétát!
Klassz, hogy van sok tejcsid!
Hugid mikor is szül kb?
Mieza:
Jó kis lájtos altató-kaját ettél! Akkor újra fel van töltve a pocid?
Eszter:
Új főnökség előtt le a kalap!
Régi főnököd egy tapló...
Szegény Macsiék... Annyira drukkolok nekik!
Béku:
Csudaszépek lehettek a ti gólyáitok is!
Carla:
A fene! No majd a lombik meghozza a sikert, ez mégiscsak egy célzottabb módszer.
Sűrű programod van addig is: papírmegújítások, közjegyző, BMC, maniösszeszedés...
Kitartást és sok-sok pozitív energiát kívánok hozzá!
Andrea:
Kamerázott lakác és macska - ez oltári!!!
Én attól félnék, hogy állandóan ezt nézném a neten.
Woody:
Hála, hogy szűnnek a kiütéseid, a tejcsid meg majdcsak visszaáll a tuti mennyiségre.
Lilike milyen kis adakozó!
Dokinéni megkapta bőven a paraszolvenciát!
Vicky:
C-kategórás - ez nagyon ott van!
Hülye buszsofőr!!!
Ilyenkor nagyon femegy a pumpám!
Ügyes vagy, hogy meglett a névadó ip-ja és főzőcskézned sem kell, gratula!
Vnbeni:
Jól tetted, hogy nem írtál alá semmit, eztán se tedd! Házidokid igencsak benézte a hasad, azért előtte tapintatosan rákérdezhetett volna, hogy mi újság?
Mensisürgetőket küldöm:
Anyud Jicinben? Nekem meg a Rumcájszék jutottak eszembe!
Csodás vidék lehet...
Csutka:
Szerencsére, hogy jóindulatú, a műtéthez sok szerencsét!
Ez a "rendbetétel" tényleg igaz. Nekem is a fogdoki volt a mumusom, találtam is egyet, ahol nem kell félni, de első alkalommal elsírtam magam, mert attól féltem, hogy szinte az összes fogam ki kell húzni és csattogósom lesz. Szerencsére nem volt ennyire drámai a helyzet, semmit nem húzott, csak gyönyörűen betömte. Ennyit a félelmekről, sokszor eltúlozzuk őket... Ma már nem rándul a össze a gyomrom, ha menni kell.
És az amalgámokat S.O.S!!!! ki kell cseréltetni!!!
Zsuzsó:
Véleményed befogadó fülekre lelt.
Mindjárt inszem, nagy-nagy drukkok!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2010.08.28 09:17-kor.