Új privát üzeneted érkezett!

Jóreggelt Lányok :)

Beni: Mit jelent az pontosan, hogy S ügynök 3 nappal leállította a fogigátlót????? És mikor állította le???
andrea-1

Sziasztok!

Vbeni: nagyon jól teszed, hogy semmit sem irsz alá.

Tanács volt: te maradj dolgozni, és ha nem vagy ott addigra vegyen fel átmeneti munkaerőt. pl. nyugdijas, GYES-n lévő, vagy diák (utóbbi után számlát is kaphat diákszövetkezeten keresztül, még be se kell jelentenie mert teszi a diákszövetkezet) Ne hagyd magad. Az állás a tiéd, másikat találni képtelenség vagy nagyon nehéz, de nem babásodás előtt, maradj ott és kész. Barátkozzon a gondolattal!

Vicky: vezess szépen és eleget, jól teszed, ne a bukásra dobd a lovét

Aki felmondani készül: betegácsi, TGYÁS, GYED, munkanélküli segély kötött munkaviszonyhoz és összeghez. Akinek semmi sincs az csak GYES-t kaphat, ha baba érkezik meg azt az egyszeri pár 10 ezer Ft támogatást (kelengyepénz - ehhez kell 4 orvosi vizsgálat)

Én kicsit jobban, szedem amit mondott a doki. Kell ennek 10 nap addigra jobb lesz, és remélem megmenekül ez a fránya fog és kapok egy szép hidat.

üdv

kispatak
Vendég

Vnbeni: nem egyszerű az a munkahely :shock:

Kispatak: drukkolok,hogy bírja a fogacska a hídhoz!!

Vikus: nem egészen értem,mert nem tudom,mi az a bromo...
Vendég

Jó reggel Barikák!

Beni: Nagyon durva ez a főnök. Egy hős vagy, csak ilyen kitartóan továbbra is...Én nagyon naiv vagyok lányok, mindig kiakadok, ha ilyen görény emberekről hallok:(

Kispatak: Sajnálom, hogy fáj, de tartsál ki, minden nappal közelebb a hőn áhított hidacska, remélem megmenti doki a fogadat hozzá.

Lukacsne: Mindjárt itt a szombat és találkozol kicsi lányoddal :D Mondjuk én is gondolkodtam,mi van, ha megindul addig...hát maximum előbb találkoztok. Nagyon szorítok!

Ez a terminált dolog nekem picit vérlázító...egyáltalán nem szimpatikus dolog. Na mindegy, nem lovalom bele magam...

Macsek: sok-sok energiát küldök továbbra is, remélem valamelyest meg tudtál nyugodni, ez most fontos lenne, bár gondolom, hogy nagyon nehéz. Tartsál ki, erősebb vagy, mint valaha is gondoltad volna!

Csucsukám hol vagy?
Kalmanka, Kahlan ment pü!

Puszi mindenkinek!
carla1227

Ja a közjegyző!
Kispatak köszi neked is az infót, intézkedtem, 6-án megyünk, mert addigra elkészülnek Apjuk okmányai! Jaj de bosszant gyerekek! Jól lecsesztem szegényt, csak pislogott...Na mindegy, végül megoldottam.

Vicky: édes lehet Barbus ezzel a kutyaabajgatással :D amennyit tudsz, annyit vezessél vizsga előtt, bár nekem is csak 2x sikerült, mert hiába vezettem előtte rengeteget, első vizsgán én úgy izgultam, hogy összeakadt még a lábam is :D De neked 1x-re is menni fog, ez tuti!
Inszemre is kell ilyen közjegyzős papír? És csak aznap kell leadni, mikor a beavatkozás van? Akkor tényleg van időm, bár remélem nem sok :D
carla1227

Carla: hamarabb elmegy az az idő,mint gondolnád!! :D
én is azt hittem,milyen soká lesz meg minden,és hipp-hopp elrepültek a napok,máris ott voltam a beültetésen. :)
Vendég

Köszi Béku:) ment pü.
carla1227

Carla: írtam vissza :)
Vendég

Sziasztok!
Tegnap éjjel írtam, de eltűnt.

A lényeg:

Macsek, nagyon-nagyon sok kitartást, minden rendben lesz, mert úgy kell lennie!

Vnbeni, csak így tovább, ügyesen csinálod. Leszarom tablettából 3x2-t szedni!

Eszter, örülök a kezdésnek! Hajrá eszkimóka!

Mieza, nekem minden nyaraláskor hasonló gondjaim vannak, csak itthon megy :oops:

Megvan a citológia eredménye, jóindulatú, de már megint nagyobbat mértek, muszáj műteni, jövő héten megtudom talán, hogy ki és mikor.

Beszéltem az onkológussal a hormonkezelés és a rák esélyének fokozódása témaköréről. A doki szerint ezt egy kicsit komplexebben kell nézni, mert lehet, hogy a hormonok rákkeltőek, de neki az a tapasztalata, hogy a rák jellemzően negatív életesemények, lelki traumák utóhatásaként alakul ki az arra hajlamos embereknél. Tehát legalább annyira rákkeltő, ha valaki hiába vágyik gyerekre, mint a hormonkezelés. Sőt...
aktucs

Sziasztok!

Béku!
Bromocriptin a prolaktinem magas,ezért szedem.

Macsek!
megy a drukk 1000rel!

Aktucs!
sajnálom,de mit mértek nagyobbat?
vikus82

Vikus, a mellemben az egyik csomót. Fél éve 3,5 cm-esnek mérték, 2 hete 4,5-nek, most meg már 5-nek :shock:
aktucs

Aktucs,
sajnálom a műtétet :cry:
Viszont amit a hormonokról, meg a traumákról írtál, igaz lehet...tehát babásodást kivánok nektek minél hamarabb!!!

Vikus,
bocsi, bromo ügyben sajna én sem vagyok tapasztalt, de majdcsak jönnek hamarosan a többiek jótanáccsal!

Carla,
ügyi voltál, szept. 6 rögtön itt van, tehát a beavatkozásra tuti kezetekben a papír.

Ami a terminált kontra inszem ügyet illeti: ebből is látszik sajnos, hogy ők sem adnak túl sokkal több esélyt az inszemnek.
És amit Bruminak is írtam: úgy, hogy rögtön az inszem után fel kell lépcsőzni az emeletre, és ha szerencséd van fekhetsz max húsz percet...akkor már inkább egy jól sikerült otthoni akció, aztán pihi-fekvés alátámasztva ameddig jólesik.
A kettő közül az inszem szerintem csak annyival több, hogy előkészítik a kiskatonákat. DE ezzel szemben apa lehet hogy otthon sokkal jobban produkál.
Szóval nagyjából azonos az esélye a kettőnek :roll:

Beni,
basszus, kőbunkó a főnököd.
Szerintem amint lehet húzzál vissza táppénzre, aztán majd akkor keresd őt, ha pociban a baba :wink:

Kép
judit0713

Most csak gyorsan jövök: az inszem annyival jobb még mint a spontán, hogy ha olyan baj van hogy a hüvelyváladék kinyírja a kiskatonákat, akkor ezt kiküszöbölik.

A közjegyzői papírt kérték inszemhez is.

Barbusnak meg lett a névadó időpontja: október 9. 16:30-kor. Majdnem meglincselt két C-kategóriás (pároméknál hívják így a cigányokat), mert már nem volt sorszám, én meg mondtam a nőnek, hogy nem tudok mégegyszer jönni pestről. A párocska jól felkapta a vizet, hogy bementem előttük, pedig csak kérdezni akartam hogy várjak-e. Mindegy, de azért rá kellett jönnöm hogy utálom a miskolci bunkókat, a buszon min. 10-en lökték meg a babakocsit ís egyszer oda akart zárni a sofőr a busszal. Azt hittem kirángatom a kis ablakon.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky,
igaz, erre nem gondoltam! Így valóban ott nagyobb a sansz.
Kalandos utad volt ahogy látom! Barbus jól bírta?
De van időpont, hurrá névadó!
Ezek szerint otthon tartjátok nagycsaládi körben?

Kép
judit0713

sziasztok
behozta férjem a laptopját, így irok ma nektek.
össze sem hasonlitható hogy mi van ebben a kórházban meg a másikban, ez nagyon jó.
holnap reggel 8:30-ra vagyok előjegyezve császárra.
ha éjjel nem indul be a frontra Hanna bár már nagyon szenvedek nagyon keményedik a pocakom....
holnap majd írok sms-t vickynek bár ahogy olvastam esküvőn lesz.

majd jelentkezek.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Kispatak, szegény. :(
Én is kedden megyek betömetni a fogam, még szülés előtt 3 héttel kellett gyökérkezelni, de mivel nagyon begyulladt, nem lehetett betömni véglegesen, így ideiglenes volt ott.

Judit, dokinő nagyon aranyos szerencsére. Csak engem sajnált, hogy a kanapé meg hát a ruha, és mondta is Lilinek, hogy anyu, majd moshat (hát az tuti, mivel jó nehéz kiszedni ezt a jó sárga kakit a ruhákból).
A kiütések alig vannak már szerencsére, már csak a kezemen van, de ezek legalább nem viszketnek. Tehát nem kellett semmi gyógyszer, így szoptattam végig, de valamiért mégis lecsökkenhetett a tej, de ez van.

Én azért az inszemet többre tartom, mint a termináltat. Mivel az inszemnél átszúrják a méhnyálkahártyát, ami a másiknál nincs. Pl. a mi problémánkra összeférhetetlenség, (amikor a spermában van valami speciális dolog és azt a nő méhnyálkahártyája megöli) a terminált nem ér semmit.

Lukácsné, holnapra nagyon Drukkolok! Várom már nagyon Hannát. :D

Aktucs, sajnálom, hogy nőtt és persze a műtétet is. :cry:

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Aktucs!hú,nagyon szoritok,h minden rendben legyen.

Judit!
köszi!

Pusz mindenkinek
vikus82

Sziasztok!

jelentem megjött az ősz egyik percről a másikra, félelmetes volt ahogy felzugott az erdő. Jöttek a felhők és a szél a semmiből, vége a dalnak a kint csücsülést illetően. Minden utolsó kis percet kihasználtam, és jó sok ruhát mostam a héten. Fogam jobban van, reméljük igy is marad. A baj, hogy a másik oldalon is fáj valami, hát majd meglátom.

Aktucs: remélem minden ok-s lesz a mütéten.

Lukácsné: várjuk Hannát. Örülök, hogy jó az Uzs. Szerintem te éjjel szülni fogsz a vihat miatt, de ha nem akkor sincs már sok hátra. Ne félj, mert annál rosszabb! Várjuk a hireket, és szorítunk.

Macsnak is nagyon! Tud valaki valamit róla????

Vicky: nem semmi eseted volt ma, te szegény. Ma ültem a szerelős autómban, már alig várom, hogy meglegyen. Az idő kitarthatott volna még, mert garázs nincs, ő meg még nincs kész. Na majd csak lesz már valahogy. Nem sürgetem a férjem, mert annál rosszabb. De már ugy mennék vele, régen volt junius amikor ezt a "vénlányt" vezettem (27 éves)

Carla: na akkor ma nem mentél potyára, mert az lett volna gondolom. Pár nap és minden ok-s lesz, szurkolok!

Woody: feltétlenül kell babát kanapéra tenni? Nincs neki pelenkázó? Ott nem tudja dokinéni vizsgálni? Anyukám rendelőben dolgozott ott is meg az ujszülött osztályon is magas helyen vizsgálták a babákat. Talán azt könnyebb tisztán tartani, mint egy kanapé.

Képzeld régen még mosni kellett a pelenkát, és amikor mi kicsik voltunk még mosógép se volt. Szóval már nekem is sokkal könnyebb volt mint szegény anyukámnak. És nektek most kismamik irtó jó dolgotok van nincs pelenkamosás, vasalás - ez lenne ám még jó móka (másnaponta mostam, mire száradt vasaltam - volt 40 db pelenka forgalomban)

Na mára ennyi

üdv kispatak
Vendég

lukacsne: Drukkolok holnapra. Megpröbálom minél előbb megküldeni valakinek a hírt.

judit: A névadón 15-en leszünk. Egyenlőre. De étteremben lesz, úgyhogy így nincs a kajával gond.

kispatak: Még szerencse hogy már nem kell pelust mosni.
vicky79
Budapest III. kerület

Kispatak, én fogok pelenkát mosni! Moshatót akarok majd, mert olcsóbb, környezetkímélőbb, és az újabb tapasztalatok szerint kevesebb a pelenkakiütés vele. Ráadásul érzi, ezért hamarabb lesz szobatiszta. A mostaniakat vasalni már nem kell.

Lukácsné, könnyű szülést kívánok. :wink: Még az éjjelre. :)

Vicky, szerintem sehol nem kevésbé bunkók az emberek.

Woody, azért jó, hogy gyógyszer nélkül elmúltak a kiütéseid. Lili kulcscsontja gyógyul?
aktucs

Lukácsnénak nagyon sok drukk reggelre!!! :D :D

Bocsi,most ennyit bírtam így munka és eső után...
És még 2 nap meló,csak épp 9 órás munkanappal :?
Vendég

Aktucs: egyetértek!
nekem is lesz mosható,nekünk is az volt,és a popómnak megfelelt :lol: :lol: :lol:
én is védem a környezetet.
Anyum mondta,hogy volt már az "én időmben" eldobható is,olyat akkor adott ránk,ha pl. vendégségbe mentünk,vagy máshova,ahol ez volt a praktikusabb.
Én is még ilyennel pelenkáztam az unokatesómékat :)
Vendég

Béka, neked sem egyszerű a munkabeosztásod... :o
aktucs

Aktucs: jaja,fárasztó is...
pedig most "csak" 3 napot dolgozom egyben.
holnap meg utána viszont 9-18h vagyunk :?

de 7végén minek??? :evil:

Sajnálom a kálváriádat,de minden rendbe fog jönni!!
Vendég

A férjem azt mondja, hogy most legalább rendbe tetetek mindent a baba miatt,a mit eddig húztam.

Még arra is rászántam magam, hogy fogorvoshoz elmenjek. Igaz, azt még csak elvben. :oops:
aktucs

Sziasztok!

Érdekes ez a pelenka kérdés. A gyerekem mikor született már volt Libero, csak nagyon drága volt. Mi is csak alkalmakra használtunk olyant.

De ma mosni? Régen nem volt vizmérés, mosószer is olcsóbb volt. Ma itt a faluban nem is tudom mi érné meg. Van nagy viz és csat dij, drága mosószer és fertőtlenitó is kell, és még villanyszámla a mosáshoz (még jó, hogy vasalni nem kell)

És hol lehet egyáltalán mosható pelenkát kapni? Ill rendes pelenka van csak guminadrág, az hol van? Vagy ez valami speci mosható pelenka (láttam ilyent valahol a neten, hát jó drága volt)

ja amugy én is kimélném/kiméltem a környezetet, hiszen a szemétdij se kevés.

Na látjátok ilyen gondom már nincs, van épp elég más, bár még ezen törném az agyam. De most munka kellene, fognak gyógyulni ill. gyereknek visszajönni.

Jó éjt

kispatak
Vendég

Aktucs és Mindenki!

Tessék fogdokihoz menni! Ha félsz ha nem akkor sem jobb, inkább rosszabb. Vegyetek példát rólam, volt 7 fogászati mütétem. 15 év után most szedtek ki egy fogam vésés nélkül 20 perc alatt 3 db-ban, Nagyon hosszu kezelés vár még rám. Kb jövő tavaszra lesz vége. Addig jön balra egy hid. Ha az kész, utána egy komoly feltárás/fogeltávolítás a jobb oldalon és azonnali fogbeülti. Utána hónapokig nem szabad rajta enni. Aztán az uj beültetett fogra és egy másikra jön az uj 5 tagú hid. Ez a terv. ehhez képest alul is fájdogál egy fogam, szóval szurkoljatok, hogy "csak" a fentiekkel megusszam.

üdv

kispatak
Vendég

Kispatak, a saját fogaimmal kapcsolatban ez nem nyugtatott meg... :roll: Elég szar állapotban vannak...
aktucs

Aktucs: tudok egy tuti fogdokit Pesten,ha esetleg rosszak a tapasztalatok e téren...
Én nagyon nem mertem menni,aztán rászántam magam,és olyan boldog voltam,mert pár hét alatt mindent megcsinált a számban.
volt,hogy 1 alkalommal 4 dolgot is :D

A foghúzásomat pl. végigröhögtem :lol: :lol: :lol:
Vendég

Drukk Lukácsnénak, hajrá Hanna baba.
vicky79
Budapest III. kerület

Heló! :lol:

Ami még kimaradt:
Talán most szerzek magamnak pár fekete pontot a véleményemmel, de bevállalom (I love Csernus! :wink: :lol: ).
Vártátok, hog mit szólok a skizo-ügyhöz. Én már nem humorizálnék, Andi és még páran abban a pillanatban felülmúlhatatlanul lereagálták a túrós buktát. :lol: Utólag olvasva pukkadoztam az aznapi terméseteken. Kár lenne általam tovább cifrázni az egészet.

Viszont tőlem igen távol állnak ezek a személyiségek (a többesszám nem véletlen :wink: ) és méltatlannak találom a fórumot arra, hogy bármelyikőnk is foglalkozzon az ilyen hozzászólásokkal, tényleg érdemesebb lett volna figyelmen kívül hagyni a csipkelődéseket. Itt persze nem a beutalt önmagát lebuktató elbénázott hsz-ára gondoltam, azt nem kellett szó nélkül hagyni. DE!!! Nézzetek egy kicsit magatokba (akinek nem inge...) - azért volt, hogy szerintem ok nélkül veloba is bele lett taposva, mindamellett, hogy elég furcsák, néhol nyersek és mások számára irritálóak kezdtek lenni a hsz-ai.
No de könyörgöm!!!! Nem a dedóban vagyunk!!! Ez meg egy nyilvános fórum és tuti, hogy nerm ő volt az uccsó ilyen idetévedt cirkáló. Amúgy emlékeztek Babe beszólásaira? Ugye, hogy jó páran azokon is kiakadtatok az elején? Aztán ő sem jött többet. Nekem ugyan nem volt vele konfliktusom, de én ismerek pár olyan mentalitású embert, mint ő és ezért nem zavart annyira. Néhol elég nyersen fogalmazott és talán meggondolatlanul leírta a gondolatait, de attól még szeretnivaló a csaj. Eleinte mennyire izgulós és parás volt, mostmár - amint írta is - kiegyensúlyozottabb és nyugodtabb kismami lett. :)
A világ elég színes, sokféle felfogású emberrel, mind különbözőek vmiben - de ETTŐL nem unalmas az élet! Legyünk már picit toleránsabbak!

Amit feltétlenül el akartam mondani, hogy volt sajnos aki Velo alá továbbra is adta a lovat és még akkor is válaszolgatott neki, burkoltan is, amikor már megdumáltátok, hogy finító és nem szóltok hozzá, levegőnek nézitek. Legközelebb ezt tényleg végérvényesnek kéne tekinteni - szerintem. Tényleg nem az oviban vagyunk, tartsuk meg a méltóságunkat.

Hát ennyi... Szerintem semmi bántót nem írtam, ha vki mégis megsértődött az kapja be!!!
:lol: :lol: :lol: Na jó, csak vicceltem! :wink: :lol: Imádlak titeket, úgy, ahogy vagytok és úgyis tudjátok, hogy semmi rossz szándék nem volt a soraim mögött. Remélem nem volt félreérthető amit akartam mondani... :oops: Ha valaki mégis ingerenciát érez némi harapdálásra, az pivátban tegye plíz. Ne erről kell a nyilvános fórumnak szólnia. A Maúnika sót meg már amúgy is megszüntették! :wink: :D

Pusszantás!

Pá Drágáim!
sajt@

Lukácsné,
drukk ezerrel, szép és könnyű szülést!

Vicky,
várjuk az infot nagyon. mikor mentek a lagziba?

Csernus doktornő :-D,
én nem bántódtam meg, sőt egyetértek, de azért azt vedd figyelembe hogy más így utólag tárgyilagosan mint akkor ott a történések hevében... :-)
örülök hogy visszatértél a nyaraldából és hogy jól sikerült.

Mieza,
örülök hogy minden oké volt a körutazáson, nagyon jó volt olvasni a beszámolódat! :-D :-D néha fogtam a hasam a nevetéstől.

Csutka,
nagyon sajnálom a műtétet :-(, de tényleg jobb most a baba előtt mintha közben kellene ezeket végigcsinálnod.
drukkolok hogy most már csak jó dolgok történjenek.

Beni,
főnököd hihetetlen, remélem megjön végre a jobbik esze, mikor látja hogy nem hagyod magad. szörnyű lehet nap mint nap egy ilyen emberrel. :-( :-(

Brumi,
ti most hogy álltok?

Judit,
remélem azóta meggyógyultatok! fránya betegség hess, ez most nem jön jókor!

Kubu, Woody,
hogy bírjátok ezeket a frontokat a babákkal? remélem jól vagytok!

Macs,
nagyon nagyon drukkolok nektek, sokszor eszembe jutsz. jó lenne tudni rólad, de abszolút megértem a döntésedet a látogatásokat illetően.
vigyázz magatokra és kívánom hogy minden jól folytatódjon!!!

Eszter,
neked drukk hétfőre, én is megyek bmc-be. gondolom millió beteg lesz Sz dokker első napján. úgyhogy nem könnyen szabadulok. :-(

jó hétvégét mindenkinek a csúnya szeles idő ellenére.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok!

Az idő pocsék, de remélem azóta Hanna baba meglátta a világot, szurkolok neki, várjuk a hireket!

Sajti: reméljük mostanában csak béke lesz ezen a fórumon, azon vagyunk mindannyian.

Aktucs: ha kell én is meg tudom irni doki magánját, de nem a belvárosban van. Tudom nem segít rajtad a biztatás, mert magadnak kell elhatározni, hogy most akkor menni kell. De az még sem mindegy kihez

A rossz idő ellenére jó pihit mára - lehet előszedni az őszi cuccokat (én már mostam őket a héten)

üdv

kispatak
Vendég

Lukácsné, remélem hamarosan meglesz Hanna baba! Nagyon drukkolok nektek, hogy minden a lehető legkönnyebben, legszebben történjen!

A fogdoki nálam is mumus! Már rászántam magam, csak el kéne menni! Nálam egy fogkő leszedés is trauma, de ha csak az van és mást nem kell csinálni, beletudnék ugrani a doki nyakába! :lol:
Kispatak te egy hős vagy a szememben!

Béku! Én is dolgozom ma is, holnap is 12-12 óra. Brrrrrrrrrr :evil:

Csernus doktornő sztem igazad van. Amúgy meg ismét visszatértünk a régi kerékvágásba, de akkor mikor folyt a shóóóó én nagyon jól szórakoztam!!!! :lol:
gigibp

Jó reggelt Barikák!

Én olyan nyomi lettem ma reggelre...biztos ez az idő. Meg Mary is bejelentkezett, mint niagara, úgyhogy brrr:( Hús van bepácolva, de a konyhába az elektromos grillen? Most komolyan???ááá :cry:

Macsek: rengeteg energyt küldök továbbra is! Kitartás, mindennek rendben kell lenni!

Lukacsne: lehet hogy máris megvan Hanna baba? Jaj de izgi, szorítok nektek!

Kispatak: ez nagyon keményen hangzik. Menő vagy, hogy ilyeneket bevállalsz, én elég fosos vagyok fogdoki ügyben, mondjuk annyira nem gáz a fogsorom, de biztosan találnának valamit, ha elmennék:) Na majd ha pocakban lesz a picikénk, akkor úgysem úszom meg!

Aktucs: sajnálom a műtétet, drukkolok nagyon.

Sajti dokinő: Jó hogy megjöttél:):)

Most ennyi, megyek tovább morcoskodni... :D

Puszi a nyájnak!
carla1227

Jéé! Enyém volt a z 1004. lapalja - átpasszolom Macsnak! Sok szerencsét! Minden pozitív gondolatom a tiétek, hajrá picilány, tessék még sokáig bentmaradni anyuci pocijában! Nagyon szurkolok!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Köszönöm mindenkinek a nagyis és cisztaűzős jókívánságokat! :D
Nagyim már egész jól érzi magát, mivel otthon van. Már egyfolytában dirigál anyukámnak, aki most vele alszik, odaköltözött hozzá kb. 1-2 hétre, amíg megtanul jól boldogulni egyedül.
Nagyim nagy gyűjtő! Minden szir-szart összeszed és raktároz. Na, mire hazajött, anyukám és a tesóm csaja csacsi-ragyira kipuceválták az igencsak leharcolt lakást és sokmindent kidobáltak. Ezért nagyon pipa volt a mami, de mondtam anyunak, hogy ne is foglalkozzzon vel. Közeleg a halálbolygó, mert szept. első hétvégéjén lomtalanítás lesz, anyuék meg mindent kitesznek az utcára! :) Szegény mami, akkor asszem, hogy le kell majd szedálni picit... Meg lehúzni a rolót, hogy ne lássa, mi lesz az utcán... De musz megtenni, mert lépni nem lehett már a házban, sem az udvaron a sok felesleges ruhától és kacattól.
A Vöröskeresztről meg megvan a véleményem, mert nem elég nekik a felajánlás, de csak úgy vennék át a ruhákat, hogy mi odaszállítjuk!
Az viszont min. egy kamionnyi mennyiség és mára talán nincsenek is olyan jó állapotban, az idő tönkretette...

Andrea:
Nézd csak meg majd Mimisin kezét legközelebb, ott virít rajta a hímzés! :)

Lukácsné:
Mostanra már biztos a karodban tartod Hannácskát, nagyon szorítok nektek, sok tejcsit! Szerintem a kisspinkó csak az új járgányt várta ennyire, de mostmár monden oké! :)

Navi:
Fel a fejjel, a lényeg, hogy jól legyetek mindketten! :)
Aztán jöhet legközelebb a szöges alma, netán a fakírágyon való sziesztázás... :roll: :lol:

Gigi:
Akkor neked is küldöm a cisztaűzőket, le velük!!! :)
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
JuditSzlovénia biztos csodás volt, mondjuk ezt a vírusszerű-francot nem tudom hol kaphattátok be.... Jobbulást mindnyájatoknak!
Akkor nemsokára indulsz, hatalmas drukkjaim!!! :)

Kispatak:
Fogacskádnak sok-sok megujulú energiát és szép hidat! Fájdalom huss!!! :)

Luca:
Na, mostmár tényleg elküldtem! :)
A Metet fokozatosan kell hozzászoktatni a szervezethez, ezt mondta a dokid? Nekem úgy nem volt semmi mellékhatása, ha emígy sem működik (kb.: 1 hónap - ugye jól mondom csajok?), akkor érdemes másik bogyót felíratni.

Kubu:
Lementem hídba a képek láttán!!! :lol: Vki szedjen össze!!! :oops: :lol:
Jelentem nyájbaléptem! Nekem kollégámat Bárány L-nak hívják és néha elég bárgyú-birkaszemekkel tudok nézni - ez elég a nyájassághoz? :wink: :lol:
Kűttem neked is foszlós kalácsot - helyett: IR-diétát! :)
Klassz, hogy van sok tejcsid!
Hugid mikor is szül kb?

Mieza:
Jó kis lájtos altató-kaját ettél! Akkor újra fel van töltve a pocid? :wink: :D

Eszter:
Új főnökség előtt le a kalap! :)
Régi főnököd egy tapló...
Szegény Macsiék... Annyira drukkolok nekik!

Béku:
Csudaszépek lehettek a ti gólyáitok is! :)

Carla:
A fene! No majd a lombik meghozza a sikert, ez mégiscsak egy célzottabb módszer.
Sűrű programod van addig is: papírmegújítások, közjegyző, BMC, maniösszeszedés...
Kitartást és sok-sok pozitív energiát kívánok hozzá! :)

Andrea:
Kamerázott lakác és macska - ez oltári!!! :lol:
Én attól félnék, hogy állandóan ezt nézném a neten. :lol:

Woody:
Hála, hogy szűnnek a kiütéseid, a tejcsid meg majdcsak visszaáll a tuti mennyiségre.
Lilike milyen kis adakozó! :lol: Dokinéni megkapta bőven a paraszolvenciát! :lol:

Vicky:
C-kategórás - ez nagyon ott van! :) Hülye buszsofőr!!! :twisted: Ilyenkor nagyon femegy a pumpám!
Ügyes vagy, hogy meglett a névadó ip-ja és főzőcskézned sem kell, gratula! :)

Vnbeni:
Jól tetted, hogy nem írtál alá semmit, eztán se tedd! Házidokid igencsak benézte a hasad, azért előtte tapintatosan rákérdezhetett volna, hogy mi újság?
Mensisürgetőket küldöm: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Anyud Jicinben? Nekem meg a Rumcájszék jutottak eszembe! :) Csodás vidék lehet...

Csutka:
Szerencsére, hogy jóindulatú, a műtéthez sok szerencsét!
Ez a "rendbetétel" tényleg igaz. Nekem is a fogdoki volt a mumusom, találtam is egyet, ahol nem kell félni, de első alkalommal elsírtam magam, mert attól féltem, hogy szinte az összes fogam ki kell húzni és csattogósom lesz. Szerencsére nem volt ennyire drámai a helyzet, semmit nem húzott, csak gyönyörűen betömte. Ennyit a félelmekről, sokszor eltúlozzuk őket... Ma már nem rándul a össze a gyomrom, ha menni kell. :) És az amalgámokat S.O.S!!!! ki kell cseréltetni!!!

Zsuzsó:
Véleményed befogadó fülekre lelt.
Mindjárt inszem, nagy-nagy drukkok!!! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2010.08.28 09:17-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Gigi:
Neked is csak azt mondom, hogy uccu neki fogdoki! Mielőbb le kell tudni!

Carla:
Tuti a mensi+borongós idő miatt vacakabb a hangulatod. Múljon el hamar! :)
Hmmm... Grilhusi! Jó az odabenn is!
Zuram fogyózik, így csak magmra főzök, de ez olyan nehez... Kíváncsi leszek meddig bírja, idáig az én diétámmal volt igazán sikeres, csak aztán ott is elkezdett bűnözgetni és visszamásztak a kilók. Nagyon szorítok, hogy most sikerüljön tartósan.

Pá Drágáim!
sajt@

csajok jo hirt hoztam, az egyik ismerosom,aki a kolleginam is, lombikon volt K ugynoknel, endora kezeltek fogigatloval, 2 honapig szdte egyhuzamban, megjott neki, tovabbi hormonkezeles, leszivas, 5.napon beulti, 2 babot kapott vissza, es tegnap hivott, hogy sikerult neki!!!!!! Jo tomoren irtam, de ertitek. A hcg-je magas, de ugynezki,hogy egy babao kucorog odabennt. 2 het mulva Uh es akkor fogjak megkuksizni a babust.
Ugy orulok, mondtam is neki, hogy megtort a jeg, es,hogy most mar sikeres idoszak kovetkezik.

Nekem meg mindig nem jott meg, nemtom mivanmaaa, fajdogal, szurkal es semmi.
valyoni

Lukácsné!

Remélem, már nagy boldogságban tartod a karodban Hannát :)
Nagyon gondoltam rátok!

Ma igyekszem beszélni Maccsal és utána megírom, mi van velük!

pusz

eszter82
Budapest

Valyoni:
Gratula az ismerősödnek! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Jövök csajok a hírekkel:

Megérkeztem 9:30kor. 3790g és 55cm vagyok. Puszilok mindenkit Hanna.
vicky79
Budapest III. kerület

sajt: Teljesen igazad van, csak hát én is szeretem ha egy vitában enyém az utolsó szó. :)

Hannácskának és anyukájának jó egészséget kívánunk.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky, köszönjük Hannuska híreket! :D
Nagyon szuper... és milyen nagy baba!!!! Remélem, jól vannak mindketten és tud szopiztatni anyuci!

Sajti, jaja, lassan fakírágy jön, de talán megúszom... :lol:
Én pont nem voltam a nagy vita idején, de persze azért én is beleokoskodtam, viszont nekem is voltak fenntartásaim a fairségben, Babe példáját nézve... na de tényleg hagyjuk!!! :wink:

Eszter, próbáld meg vmivel felvidítani Macsot! valahogy, kicsit..... :?

Kép
Kép
navared
Szfvár

Hanna, üdvözlünk idekinn, ebben a csodálatos világban!

MOst értem haza a kineziológustól és tele vagyok örömhormonokkal, csoda ez a kisnő, nagyon-nagyon örülök, hogy megismerhettem...és már érzem, hogy rengeteget segített...a többi meg rajtam múlik...

Örülök, hogy van siker a lombikosoknál!

Amúgy 2010 a siker éve, szóval...
Vendég

Sziasztok!

Nem vesztem el ám én sem, csak nagyon sok munkánk volt a héten, minden este úgy zuhantam be az ágyba, hogy amint letettem a fejemet, már aludtam is. Olvasgattalak titeket, de írni már nem volt lelki erőm. Most pótolom.

Lukácsné
Mennek a drukkjaim, lehet, mire az írást befejezem, már ki is bújt a bébi! És igen, mire a végére értem az írásnak, már olvasom is! :lol: Hannának és Mamának nagyon jó egészséget kívánok!

Luca
Bírd ki ezeket a napokat, remélhetőleg gyorsan elmúlik a hányingered! És meglátod majd, hogy elröpül az a két hónap.

Mieza
Jó, hogy megkönnyebbültél! 8)

Sajti
Köszi a gólyákat, reméljük mindenkinek hoznak egy kis csomagot. :wink:

A családlátogatás szuper lehetett. Volt ilyenben részem pár évvel ezelőtt, mert meg szerettem volna ismerni a nagymamám féltestvérét és a rokonságnak azt az ágát – majd 400 km-re tőlünk. Csak egy-két embert ismertem, velük is csak kisgyerekkoromban találkoztam egyszer-egyszer. Úgyhogy útra keltünk anyummal és a mamámmal, és nagyon nem bántam meg. Azt a vendégszeretet, kedvességet nem sok helyen tapasztalhatja meg az ember. És azóta is tartjuk a kapcsolatot, csak sajna ritkán jutunk el hozzájuk (pedig egyszer még disznót is vágtak a kedvünkért :lol: )

Macsnak továbbra is nagyon szorítok!

Carla
Sajnálom az eredményeidet, de bízzunk a lombikban, sikerülni fog!

Kispatak
Fogad jobban van már? Nem semmi tortúrán mész keresztül.

Vnbeni
A főnököd elmehetne a sunyiba... :twisted:

Aktucs
Drukkolok a műtéthez! A fogorvossal kapcsolatban meg azt hiszem, egy cipőben járunk.

Sajti
IR diétát nekem is postáznád, ha szépen megkérlek?
Vendég

És pár szóban rólunk: a nefrológus labort kér (kérhette volna már korábban is :twisted: ), addig nem nyilatkozik.

A keddi vizit a BMC-ben jól sikerült. Engem S.ügynök vizsgált villám gyorsasággal, a vérvételem elmaradt, de mivel mindjárt megjön a mensim, a jövő héten mehetek is szúratni. A párom meg mindenkinek nevetve meséli, hogy szeretkezett egy kémcsővel :lol: :oops: , a legnagyobb problémája az volt, hogy túl kicsi a szája... 8) :lol: :oops:

Az endokrin dokinéni nagyon ari volt (ajánlom is neki, miután a 11-es időpontomra 3/4 1-kor hívtak be :twisted: ), és ő is elküldött laborba - jesszusom, nem is marad már vérem :lol: .
A gáz csak az, hogy a köv. ciklus vv-je után október 22-re kaptam időpontot a rendelésére. úgyhogy ezerrel azon agyalok, hogy ha megvannak az eredmények, megkeresem, azt hiszem, rendel magánban is.
Vendég

Ja, és még annyit, hogy jókislány :D módjára visszaolvastam vagy 15-20 oldalt, hogy ki mit írt IR-ről és társairól, meg szűrővizsgálatokról, úgyhogy most a magán intézeteket is kutatom, hogy még a szeptemberi hónapban csináltassak saját kontóra egy terheléses vv-t is. De előbb megkérdem a helyi labort, hogy ha perkálok, megcsinálják-e beutaló nélkül?

Lányok, a Thököly úti intézetben végül is járt valamelyikőtök?
Vendég

Sziasztok!

[color=darkred]Kicsi Hanna!
Isten hozott köztünk! Nagyon vártunk már, örülünk érkezésednek!
[/color]

Fel is teszem gyorsan újra a táblit, hogy egy kicsit insprirálja a most következőket: Eszter, Zsuzsó, ki is van még?

BABAÁLMOK [/b]

Kép
judit0713

Sziasztok!

Isten hozta Hanna babát, nagyon szokat gondoltam rátok. Sok tejcit és minden jót kívánok.

Fogdoki ügyben nem vagyok én hős, csak ha tudom menni kell, akkor kell és kész. A fogbeülti ujdonság lesz, de már rokonnak csinálta ez a doki, nem volt nagy durranás, én is ki fogom birni.

Ti se féljetek lányok, nincs miért!

Sajti: jót nevettem a Lili osztotta paraszolvencián, ez nagyon jót nevettem.

Várjuk a Macs hireket is!

Ma sétáltam a szomszéd asszony 3 gyerekével, 1 ill. 3. és 5 évesek. Hát szóval megállapítottam amit eddig is tudtam 2 év nagyon kevés 2 gyerek között vagy csak segítséggel megy a dolog, mint ahogy mi most sétáltunk két felnőtt és 3 gyerek. Higgyetek nekem!

üdv kispatak
Vendég

Judit, azt akartam már írni, h. nemcsak Miezának és nekem hozott szerencsét a tábli ám! Heni egyszer átadta Lukácsnének, aztán ha jól rémlik nem volt túl sok ideje és Heni visszavette... na eközben (táblakezeléskor) össze is jött Hannuska :D Szóval varázstáblát kéretik meghagyni varázstáblának! :wink:

Timejka, ez nagyon ott van... "túl kicsi a szája" :lol: :lol: :lol:

Kahlan, kineziológus nagyon király! Én is jártam korábban és sokat segített!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?