Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok végre él az oldal :D
Talán van egy kis idöm és Zétim engediSzegénykém épp hogy kiheverte a pocifájást most meg bujik ki az also fogacskája talán tudom enyhiteni homeos szerrel mert a hasfájásra is ez segitett
Még nincs is 3hos a Drágám :shock: és fogakkal küzd

Kettenvagyunk
Én is az Afanehnél szültem és én nagyon megvagyok vele elégedve nagyon rendes doki és én az elsö perctöl maximálisan megbiztam benne.
Nagyon alapos sok vizsgálatot megcsináltatott nálam is
Én császárral szültem mert levállt a méhlepényem.
Meg amugy is csaszi lett volna mert Zétim rendesen megnött a pocimban :lol:
Ugyhogy én csak jot tudok mondani rola
Az sztkba csak havonta kell járni és én mindig csüt du-án mentem és akkor nem voltak sokan
A másik jo dolog hogy nem kell órákat ülni a ctg-n nagy hassal mert azt ö csinálja meg a korházban
Ha szeretnél még valamit tudni szivesen segitek ha tudok

Na lassan kaja van
(most megint annyi tejem van hogy lassan pub-ot nyitok itt a Deák Ferenc utcában :lol: )
Pussssz
Viki Kép Szerelmem:)

viki28

Pattogobolha!
Miért váltottál a Halász dokirol a Baloghra?

viki28

viki: nemes egyszerűséggel a kényelem miatt. Vivi ugyanis a pocakomban ráfeküdt a jobb vesémre amiben a pangó vizelet befertőződött. Most is fájdogál. Na a lényeg h a Balogh doki urológus is, így nem kell máshoz menni. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Igen igy már érthetö szegény de ez csak ennyivel jár hogy "fájdogál" semmi komolyabb gond nem lesz!?
Édes kicsi lányod lehet:)

viki28

Sziasztok!

Berni!
Január 18-ra vagyok kiírva, de ma is azt mondta az orvos, hogy ez még későbbi is lehet.
A málnateát iszogatom, a homeos bogyókban meg nem hiszek. A picivel beszélgetni szoktam, hogy "tessék lejebb menni" és egyebek. Mozgok, sétálok, így ingerelve magamat egy kis méhösszehúzódásra, ami segít, úgy tudom, a pici behelyezkedésének is.

Azzal is egyetértek, hogy lelkileg ne készüljön fel senki a császármetszésre, mert akkor nagyobb az esély, hogy az lesz. Nálam is felvetődött a műtét lehetősége, mert a pici fiúcska nem akar lejebb jönni. Ingridet kifaggattam a témában (ezt érdemes), de ő ajánlotta, hogy ne készüljek erre. Igaza van! Nem szabad!

Olvastam a korábbi írásokban, hogy a szülőotthonos CTG-s 'néni' a babák méretét, mint egy műszer, meghatározza. Ezt elég érdekesnek találtam, hát gondoltam, ma én is megkérdezem tőle a kilátásokat. Ő 3300g-ra becsülte a picit, a pocakon keresztül. :lol: Kiváncsi vagyok, igaza lesz-e. A másik különös tehetsége az, hogy a szívhang "brummogásából" kitalálta, hogy fiúcska van a pocakomban. Csak egy késői UH mutatott valamit, de az sem volt biztos. Azért szívesen meghallgatnám, milyen a kislányok szívhangja azon a gépen! :D

Vadvirág!
Szerintem sem kell fizeni a terhességgel kapcsolatos vizsgálatokért!
Négy alkalommal már szültél!? Most várod vagy tervezed az ötödik gyermeketeket? Ez nagyon szimpatikus nekem! Mi még csak az elsőt várjuk!

Zsuzsa
fazsu

Sziasztok!

Zsuzsa!
Igen, ez az 5. terhesség (már van négy gyönyörű, egészséges gyerkőcöm) most kezdem a 7. hetet. :):)

Én is azt gondolom hogy a fogamzás, várandósság és a szülés (ritka eseteket kivéve) leginkább rajtunk múlik. :)

Rengeteg múlik azon, hogy milyen módon készülünk minderre lelkileg-testileg. Sokat számít hogy mennyire tudjuk megteremteni az összhangot, mennyire tudjuk az egész folyamatot elképzelni és a 40 hét alatt ezerszer végigcsinálni képzeletben, úgy hogy szinte képekben látjuk az egészet lépésről-lépésre magunk előtt. Hasznos lehet naponta megbeszélni a babával hogy a várandósság során, aztán később a szülésnél/születésnél Ő majd mit mikor és hogyan tegyen majd, hogy minél optimálisabb legyen az egész, stb. :)

A legelső fájástól, illetve a magzatvíz elfolyásától számítva 30 percen belül mindig a kórházban voltunk és ezt követően Dávid 10 perc alatt született, Jázmin 1 óra alatt, jött világra és Márk Marcell pedig 2 óra alatt látott napvilágot. :)
(Az első gyerkőcnél Dominikánál 5 óra telt el mire karjaimba tarthattam.)

A legutolsó volt a legizgalmasabb és egyben legérdekesebb, legcsodásabb és erre a szülésre is készültem a legeslegjobban, a legintenzívebben. :)

Itthon éjjel 23:30-kor elfolyt a magzatvíz (fájások nem voltak) gyorsan lezuhanyoztam, bepakoltam a legcsinosabb hálóingem, reszkető kézzel (miközben Attila siettetett, hogy induljunk már) felkentem az ajkamra a megfelelő halványrózsaszín szájfényt (hogy Márknak kellőképp elnyerjem tetszését amikor megpillant) és 24:00-kor már be is értünk a kórházba.
Ekkor két ujjnyira volt nyitva a méhszáj, az orvos azt saccolta hogy reggel 6:00-ra már megszületik a Kismanócska.

Csodálkoztam is hogy ezennel ilyen sokat kell majd várakozni, de végül is vittem egy klassz könyvet...

Rámkötötték a CTG-t (40-es fájásokat mutatott és ezt így is éreztem) leültem egy óriás kék gumilabdára és elkezdtem olvasni. Eltelt 1 óra. Közben a férjem hazaugrott ellenőrzni a többieket, a szülésznő és az orvos meg pont kiment két ellenőrzés között 10 percre.

Ekkor nagyon furán éreztem magam, úgy éreztem jó lenne kimenni a mosdóba. Felálltam, szerettem volna telefonálni az orvosnak, hogy kösse ki a CTG-t, de ebben a pillanatban kibújt Márk duzzogó fejecskéje. Olyan volt mint egy édes érett őszibarack, vagy egy kölyök sárpej kutyus.
Két tenyerem közé fogtam óvatosan...

Éppen elkezdtem aggódni hogyan tovább, mit tegyek, amikor kb. 1 perc múlva minden további nélkül (nem nyomtam egyáltalán, egy egészen picit sem) kicsusszant a teste is. :)

Kissé leereszkedtem, a lepedővel letakart gumilabdán megtartottam és akkor végre tudtam telefonálni. Bár izgalmamban hirtelen azt sem tudtam hogyan hívjam elő a telefonkönyvet. :)

Azonnal belépett a szülésznő és az orvos. Látni kellett volna Őket, milyen arcot vágtak. :)

Innentől ment minden a megszokott rendben. :) A 4. napon már otthon voltunk. :)

Hiszem hogy mindez azért történt így, mert lelkileg, testileg alaposan felkészültem, Márk is tudta mit kell tennie, kellemes volt a szülőszoba, jó volt a könyv, szuperül éreztem magam és mindebben nem zavart meg senki. :)

Vadvirág
Vendég

Vadvirág!
Gratulálok! Lélekjelenlétből ötös!

Zsuzsa
fazsu

Vadvirág!
Huh ez nem semmi. Nagyon gyors volt a kisfiad! :shock:

Most megnéztem a ctg papíromat, és a múlt heti ismételt ctg nekem végig 40-es volt 60-70-es kiugrásokkal. De én nem éreztem semmit :lol:

Pattogobolha!
Mi akkor nagyon közel lakunk egymáshoz!

Alin

Kép
alinkat

Sziasztok!

Alin!
Hát ez az, én is azt éreztem, hogy nem éreztem. :)

Vadvirág
Vendég

Vadvirág: Húú. Olvasás közben kirázott a hideg. :) Hihetetlen élmény lehet neked is meg az orvosoknak is. :D Képzelem a döbbenetet... :lol: :lol:

alinkat: merre lax?

Nekem korán sem volt ilyen könnyű szülésem, de még 100 is végigcsinálnám ha kell. :) 14.5 óra vajódást követően a doki könyökének köszönhetően pottyant ki Vivi. :) Nem is emlékeztem, h belémkönyökölt a doki, később mesélte a párom. De a lánykám nagyon szófogadó volt. :) Megbeszéltük vele, h aznap bújjon ki és ki is jött. :)

Megpróbálok felrakni a lányomról egy képet.

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Bolha!

Veresen lakom!

Alin

Kép
alinkat

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

alinkat: akkor tényleg nem vagyunk messze. :)
És újpesten szülsz? Hogyhogy?

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Bolha!

Egyszerű, ott a dokim :lol:

Kép
alinkat

Bolha!

Nagyon édes a kislányod!
Véletlenül nem az Emese a gyerekorvosotok?? Minket csak pénzért vállalna, de nem tudom megérné-e.

Kép
alinkat

alinkat: De a Dr. Kicsiny Emese. :) Aranyos bár szerencsére még csak egyszer találkoztunk vele. :) Kinél fogsz szülni?

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Bolha!
Hát ez az én dilemmám, nagyon dicsérik, de nincs kedvem minden alkalommal fizetni neki, és ki tudja, hogy hányszor kell menni hozzá.
Dr. Hammersberg Elemérnél fogok szülni.

Kép
alinkat

Sziasztok!

Vadvirág: Húú az nem semmi lehetett, gondolom csodálatos volt :lol: !!!!! Ilyet még nem is hallottam. Fantasztikus!
Megnézem a papiron és is a méhtevékenységet kiváncsi vagyok.
Benike ma annyira mocorgott, már azt hittem kinyomja a pocakom :) !!!! Imádom mikor mocorog, de már nagyon szivesen tartanám a kezembe!
Nem készülök a császárra, de ha mégis az lenne szeretnék felkészülni, hogy mi vár rám. Gondolom a doki kedden elmondja, hogy mi legyen.
Alin: köszi a leírást... most már valamennyire képbe vagyok.

Edit
rozi79

Sziasztok Lányok!

Jelentem megvagyok,csak a héten még nem volt annyi időm,hogy tüzetesen átolvassak mindent.Bocsi :oops:
De ígérem,a hétvégén sort kerítek rá és ha van konkrét kérdés,akkor természetesen válaszolok.

Egyébként köszöntök minden régi és új lányzót,és örömmel láttam,hogy felélénkült a topic. :)

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!

Sziasztok:Ingrid
patak

fazsu: Akkor én anno itt rontottam el. Vivi is csaszisnak készült. Faros volt a lelkem és az utolsó héten fordult be. :) Annyira nem akartam császárral szülni. Aztán beletörődtem, h de jó lesz majd alszom egyet meg stb. Aztán valentin napkor befektettek, és reggel mikor megvizsgált a doki közölte, h szerinte megfordult. Hát mitnemondjak levert a víz rendesen. Átvittek uh-ra és valóban befordult. Haza akartam menni, de azt mondták, ha már itt vagyok maradjak bennt. Akkor ilyedtem meg először a sima szülés gondolatától. Aztán másodszor meg akkor mikor 5 percesekkel lementem ctg-re raktak, jött a doki és azt mondta, h bizony ma szülünk.. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

patak: Most nézem. :) Anno 2005 február 16.án hajnalban hozzád mentem le. :) Akkor volt teltház és mindenki apás szülésre készült. Te szegény meg nagyon el voltál havazva. :( :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok!

Pattogobolha!
Tényleg tüneményes a Csajszid! :)

Edit!
Igen, sajnos manapság meglehetősen ritkán hallani az enyémhez hasonló történeteket, pedig a régmúltban szinte minden asszony valahogy így hozta világra a bébijét. :)

Teljesen természetesen, könnyedén, akár egyedül, miközben a szántóföldön dolgozott... :) A világ legnagyszerűbb és legtermészetesebb dolgai közé tartozott mindez. :)

Ráadásul nagyon jól megérezték hogy ha állnak, guggolnak a vajúdás alatt és a születés pillanatában, akkor a gravitáció bizony nagyon sokat segít abban, hogy minél gyorsabban és könnyebben történjen a folyamat. :)

Vadvirág
Vendég

Vadvirág:

Valóban ez a legtermészetesebb, de én alig tudtam talpon maradni. A labdát kipróbáltam, de a párom úgy kapott el.. :roll: :lol: A fotel volt a legjobb aztán miután erősödtek a fájások csak feküdni akartam. Lehet ezért volt 14.5 óra. De mindegy is. A lényeg hogy itt van Vivi épen és egészségesen. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok Lányok!

Rozi

A szülőszobán adunk kórházi hálóinget,abban érdemes lenni,mert véres-magzatvizes lehet(más egyébről nem beszélve :oops: ),nem kell a sajátot összekenni.
A császáros-papás kérdésre meg láttam,megkaptad a választ. :)

Vadvirág

Látom,a lányok már segítettek :)

Babamaci

Nem hinném,hogy gondot jelentene az,hogy Dunakeszin laksz,max. az orvosod beírja a kiskönyvedbe,hogy nálunk szülsz,bármi van,a mentő ide hozzon.

Rita

Nagyon szép kislányod van!Gratulálok :D

Berna

Végre te is megvagy :)

Remélem válaszoltam mindenre :oops: Örülök,hogy így felélénkültünk :lol:

Vigyázzatok magatokra!Kellemes hétvégét kívánok Nektek:Ingrid
Vigyázzatok magatokra!
patak

Sziasztok!

Pattogobolha!
Hát igen, mindenkinek magának kell ráérezni arra, hogy a legjobb neki és a babájának. :) Nem vagyunk egyformák, mindenkinek más a jó megoldás. :)

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!

Elkezdtem inni a málnalevél teát. Cukorral nagyon fincsi íze van. Na meg a homeos bogyókat is elszopogattam. Remélem, tényleg hatnak és pikk-pakk megszülök majd.

Alin

Kép
alinkat

[quote="kettenvagyunk"]S írta:kettenvagyunkziasztok!

Én most kb 17 hetes terhes vagyok és dr. Afaneh Mohamedhez járok. Eddig nagyon szimpatikusnak tűnik, mindent meg tudtunk vele beszélni normálisan. Először nagyon meglepődött amikor a párom is bejött a rendelőbe vizsgálatkor, de aztán elmondta hogy nagyon örül annak, ha az apuka is aktívan részt vesz a terhességben. De tudnátok róla valamit mondani? Szült már nála valaki közületek?

Segítségeteket előre is köszönöm! :)

-----------------

Szia,Sziasztok!

Én úgy 5 hónapos babásan találtam rá, épp egy sláger dokinő nem ért rám és Ő volt ügyeletben-Hát örökké hálás leszek ezért a véletlenért!
Szerintem nagyon jó,alapos doki, az ember lelki világára is figyel fél szemmel, és egy 10 / 10 Apgaros 4 kilós, 36 fejkörcentis baba, csodás szülés , egészséges anyuka került ki a kezei közül a 9.hónap végéra az az Mi! :)

Én részemről csak ajánlani tudom, két dokit fogyasztottam előtte,Ő tényleg jó!
És nagyon jó humora van :)

Kép Fanni B.U.É.K !!! :)
Vendég

Lányok!

Köszönöm a segítségeteket!

Viki! Eddig én is nagyon meg vagyok elégedve a dokival, nagyon figyelmes - minden kérdésünkre türelmesen és maximális teljességgel válaszol - és valóban nem kell sokat várni a vizsgálatoknál. Én is csütörtökönként szoktam menni.
Most várjuk az AFP eredményét, utána ultrahang...
kettenvagyunk

Sziasztok!
Pattogobolha tényleg nagyon csodálatos a kislányod! Egy tünemény ö mit szol hogy lesz testvére?

Vadvirág minden elismerésem és irigykedem is egy kicsit hogy ö az 5. olyan jo lehet nagyon hiányzik a pocim és én is nagyon szeretnék egy kicsi lányt
De sajna egyedül elég lesz Zétit is felnevelni :D
Na meg azt az érzést is ami a természetes szülésnél van
Én sajna 3órásan kaptam meg a kicsim és az azért nem olyan
Nekem 3nap kellett hogy érezzem azt az érzést hogy ö az enyém szégyen nem szégyen de igy volt
Kép Ez az elsö pillantás:)

Kettenvagyunk!
Igazán örülök neki hogy te is ezen a véleményen vagy
És ha elöre letisztázol vele mindent nem érhet váratlan meglepetés

Menyasszony!
Nagyon cuki buli hangulatában Fanni baba:)
Tök jó hogy te is birod a dokit
A mi apgárunk 8/10 volt lehet mert nekem levállt a méhlepényem idö elött és hamar megcsasziztak meg Zétim 4700g-mal született
Kép igy nézünk ki ha jön fogunk:)

viki28

Sziasztok!

Viki!
Ne viccelj, egy ilyen fiatal, csinos klassz nőci mint amilyen Te vagy (egy ilyen édi Kismanóval mint Zéti) egészen biztosan hamarosan rátalál a minden szempontból megfelelő igazi társra. :)

Aztán jöhetnek egymás után sorra a bébik... :)

És még simán lehet arra is lehetőséged, hogy megtapasztald a természetes szülést. HAJRÁ! :)

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!

menyasszon: nagyon aranyos Fanni baba. :)

viki: köszönöm szépen. A te kis Zétibébid is imádnivaló. :)
Vivi már amennyire fel fudja fogni, h valaki növexik a pocakomban. :) De örül neki. Minden este odajön, h mutassam meg neki a babát. Ilyenkor felhajtom a pólómat, és ő meg megölel, ad a pocakra puszit, mondja, h szeretem a babát. Sőt még énekelni is szokott neki. :D Múltkor azt mondta, h megehetem a babát? :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok!

Csatlakoznék ehhez a pörgő és igazán érdekes/hasznos infokkal, történetekkel szolgálni tudó csapathoz. Eddig csak olvasgattam. Nem mertem írni, vártam, hogy átlépjem a bűvös 12-es számot. Pedig nem is vagyok babonás. :o
Fantasztikus kismamáknak/édesanyáknak képzellek el benneteket hozzászólásaitok alapján. Én még csak reménykedem, hogy valami hasonló mentalitás belém is szorult, és elő is tör, amikor itt az ideje. :)

Pattogobolha: Eszméletlenül, hihetetlenül, csodálatosan (tovább nem tudom ragozni) klassz a honlap. Gratula hozzá! 8)

Kép
Kép
tekiroll

Vadvirág!
Minden elismerésem a Tiéd! 5 baba! Nem kevés bátorság, és türelem kellhet hozzájuk! :)

Viki28!
Nagyon édes a kisbabád! És nem szabad feladni a reményt! Én sem hittem volna 1 évvel ezelőtt hogy valaha lesz még párom, és most egy fantasztikus emberrel élek és izgatottan várjuk a babánkat! :)
kettenvagyunk

Sziasztok!

Dolli!
Üdv a csapatban, GRATULÁLOK a Pocaklakóhoz!!! :)

Kettenvagyunk!
Aranyos vagy, köszönöm szépen, de egyelőre még csak négy gyerkőcöt terelgetek. :)

Neked is GRATULÁLOK a bébihez! :)

Vadvirág
Vendég

Dolli: köszönöm szépen. :) A párom műve. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok!

Olyan édesek a gyerkőcök :lol: :lol: !!!!!! Tegnap voltam dokinál ma kezdem szedni a homeós bogyókat. Kiváncsi vagyok még sose szedtem ilyeneket. Volt vizsgálat is méhszáj 2111. Remélem Benike már készülődik!!!!
Szerintem is nagyon fontos, hogy a doki segítőkész legyen. Én is hívtam mobilon a dokimat ha volt kérdésem és úgy éreztem nem ér rá. És mindig nagyon kedves volt, és segítet. Nekem ez nagyon sokat számít!!

Edit
rozi79

Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek arik vagytok :D
Hát ez a pasi dolog öszintén nem is nagyon hiányzik 5hós voltam miota nincs.Egyedül vagyis Anyuékkal megoldottam mindent akkorát csalodtam ismét hogy egyátalán nem vagyok nyitott e téren ugy hogy igy nem is nagyon fog rám találni a nagy ö :?
Meg nem is akarom
Itt van nekem az én Édesem és ö a legfontosabb nekem :lol:
Na elég az érzelgésböl :roll:

Ez a fogacska kikészit engem is meg Zétit is adom neki a homeos bogyeszokat meg kenegetem neki de igy is két kézzel a szájában van.
ti milyen pelust használtok?
Én utálom az összeset pampers:1órán belül 3db és három ruha váltás,átázott
huggies:egy fokkal jobb néha ázik csak át
Olcso névtelen meg olyan vastag mint egy terpesz pelus :(

Dolli!
Én mindig azon voltam hogy nekem nem kell bébi.
De imádtam öket csak elég link voltam bulizos nagyszáju....
De ö jött és minden más imádom szeretem és még sorolhatnám...
megválltozott minden és ez igy nagyon jó

Viki

viki28

Kép ebbe a gatyoba imád anya:)

viki28

SZiasztok!

Vadvirág: Köszönöm! :)

Viki!
Szintén zenész... Imádom a gyerekeket, de sok volt a pörgés, buli, és minden, ami ezzel jár. :oops:
Persze lehet, hogy a munkám miatt nem is hiányzott otthonra egy baba, hiszen egész nap kicsik közt voltam. Kivéve az utolsó egy évet. Talán ezért is vágtunk bele a babázásba.
És köszi a bíztatást! Csak türelmetlen vagyok az érzéseimmel szemben. :)
Kolleganőim mondták az elején, hogy mit és mikor fogok/kell majd éreznem... Hát eddig nem jött be. Mindig későn érő típus voltam.

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Viki!
Elhiszem hogy egyelőre kizárólag Zéti számít, hogy nem fér bele más a képbe és ez egyáltalán nem is baj, pontosan jól van így. :) De esetleg évek múlva (amikor már Zéti ovis lesz és Te ismét visszatérsz dolgozni, stb.) egészen más színben látod majd a dolgokat és teljesen természetes módon, észrevétlenül egyszer csak azt veszed észre, hogy kialakul valahol, valakivel valami, annak ellenére, hogy Te egyáltalán nem is akarod. :) Általában akkor történnek a nagy találkozások, amikor senki nem számít rá, nem is gondol erre, véletlen az egész. :) Csak úgy egyszerűen utolér... :)

Nálunk sem vált be egyik gyerkőcnél sem a Pampers, viszont a Libero annál inkább. :)

Vadvirág
Vendég

Pussssz!
Zéti megkezdte a 30perces alvását igy van egy kis idöm még:)
És még vasalni is tudtam ma töle hurrrá :lol:

Dolli!
Én mikor megtudtam hogy terhes vagyok 16hetes voltam és akkor jött a lelkiism furdalás.
Ugye Vikike mit csinált az alatt a 4ho alatt?!
Buli,pia,cigi és még a foggáto mert ugye megvolt 4hoig és nem tudtam hogy ö ilyen kis ragaszkodo
vissza gondolva kb2hetesen kapaszkodott a pocimban mikor én 2cigi közt átpakoltam a raktárt(vendéglátoztam)a kartonos 0,5dl-es üditöket :shock: :?
Én ezért nagyon féltem
(persze azota semmi rásem nézek a cigire)
(((de persze néha nagyon rágyujtanék :lol: :cry: )))

Vadvirág!
Nagyon édi vagy te egy isteni anyuci lehetsz :wink:
Ennyi kedvesség és megérté 4 bébi után is
Hát nem semmi vagy :roll: :wink:
Újpesten merre laktok?
Tényleg ki merre lakik?

Viki

viki28

Ja köszi Vadvirág a tippet annyian dicsérik a liberot
Most már tényleg kiprobáljuk
(ma is cseréltem egy váltás ruhát mert a háta közepe volt pisis)

viki28

Sziasztok!

Ooh, köszönöm a dícséretet aranyos vagy, szerencsére a gyerkőcök is elégedettek velem. :)

A Liberot tényleg érdemes kipróbálni, szerintem nálatok is beválik majd. :)

Mi Káposztásmegyeren lakunk.

Vadvirág
Vendég

Sziasztok.

Dolli, Viki: ugyan így voltam Vivivel is. Előtte én is jócskán kicsapongó életet éltem :oops: :oops:

Dolli: Ami meg a későn érést illeti.. ciki nem ciki én nem bőgtem a szülőágyon, h véégre. Néztem azt a kis csupasz, meleg babát és akkor sem törtek rám az anyai érzések. Csak a 3. napon. Akkor azért, mert este amikor elvitték tőlünk kimentem utána és megláttam a kis fakkos kocsiban ahogy egyedül ott sír és én nem mehetek vele.. Na akkor bőgtem egy jó órát. Onnantól kezdve talán 2 hós koráig akár hányszor csak ránéztem sírnom kellett annyira örültem h itt van. Persze most is nagyon örülök, csak már nem bőgök. :lol:

Viki: mi káposztásmegyerről költöztünk őrbottyánba.

Egy kis Viviszáj: Nagymamámnak korgott a gyomra és ezt meg is mondta Vivinek. Vivi erre: "Jaj. Nekem is gorombol a pocim." :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok!

Lányok valaki tudna segíteni? Tegnap óta szedem a homeós bogyókat és nem tudom, hogy mentolos fogrémmel lehet-e fogat mosni vagy sem.
Tudja valaki???
Köszi

Edit
rozi79

Pusssz mkinek!
Edit!
Nem szabad mentolos fogrémet sem rágot sem eukaliptuszos cuccot rágcsálni mert hatástalanitja.
Van külön fogkrém homeos de a gyogynövényes is jó
És 20 perccel a bevétel elött sem inni sem enni nem szabad
Nálam Zétinek adok meg az öcsém is kap bogyeszokat és én utána sem adok 20 perccel semmit.
Nekem Anyum dolgozik kápon a homoktövis bölcsibe jó kis hely én az sztk-val szemben lakom.

Cuki Vivi :lol:
alig vágom hogy Zé is gagyogjon :wink:

viki28

Sziasztok lányok!

Viki!
Édes ez a kissrác! Én is alig várom már hogy megláthassam az én pindurimat!
Neked hány hüvelyi vizsgálatod volt Afinál? Nekem eddig csak 1 és 2 ultrahant (sima).

Vadvirág!
Bocsi igen még csak 4 az 5. pociban van, elírtam... :oops:

Tudnátok segíteni, pár dologban?
A Szülőotthonban hány napot kell benntölteni sima szülésnél? Engem a doki 5-6 nappal bíztatott...
Olvastam itt és a Babaszobában is a homeopátiás bogyókról. Tudnátok ezekről írni nekem valamit? Ezt terhesség alatt kell szedni? Mire jó?

Köszi a segítséget!
kettenvagyunk

Köszi Viki. Akkor veszek másik fogkrémet mert nekem csak mentolos van itthon.
kettenvagyunk: Nekünk is 5 napot mondtak, hogy kb. annyit kell bennt lenni szülés után.
Én tegnap kezdtem el szedni a homeós bogyókat van amit a 36. héttől ajánlanak van amit a szülés elött 2 héttel kell elkezdeni szedni. Mi a kórházba kaptunk listát illetve nekem a dokim is adott, hogy pontosan mit kell és mennyit.

Edit
rozi79

Sziasztok!
Kettenvagyunk!
Én a 16. héttöl járok hozzá 3 hetente az utolsó honapig
Engem mindig megvizsgált talán mert én egy hetet bent voltam 25hetesen mert nyitva volt a méhszájam és keményedett a hasam
Uh-on is 3hetente voltam mert mindig 3héttel nagyobb volt Zé feje mint a teste (imádott is érte azt mondta hogy alig várja már hogy megszüljek már elöre fél a szüléstöl(volt is miért) :? :wink: )
A homeos cuccokat nekem az Ingrid ajánlotta küldött egy listát
(megnézem ha megvan még átküldöm)
Azt nem tudom hogy Afaneh hogy áll a dolgokhoz

viki28

Sziasztok!

Na ez a jó, ebben a fórumban. Valószínűleg rögtön liberóval kezdünk... :)

Rita, Viki: Akkor kezdek megnyugodni, hogy még nem vagyok elveszett ember. :wink:
Egyébként hálás vagyok a picurnak, mert így simán le tudtam tenni a cigit. Augusztusban próbálkoztam leszokni, de nem sokáig tartott a lelkesedés. Most meg lazán nem szívom, mióta kiderült. És nem is hiányzik. Persze ha van kiért... :D

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?