Új privát üzeneted érkezett!

Csucsu! :D

Lukácsné!
Sajnálom :(

eszter82
Budapest

Sajtikám!
Azt nem tudom, hogy VnBeninél milyen hírek lesznek, csak bízom benne, hogy most még esetleg nincs meg a 100%-os jóhír és arra vár, hogy egy csodás 2 csíkossal jöhessen :D
Nem tudom, csak bízom benne :D

Nem fogyok tovább, de megismernél így is :) láttatok már 47 kilóval is szerintem :D most ugyanaz vagyok, csak pocival, és nagyobb fenék-combi kombóval :D

eszter82
Budapest

na, a 101. is hozzám került??? :shock: :shock: :shock:
osztjuk :D

eszter82
Budapest

Kubu, Ann,
ha tudok segíteni, írjatok vagy gyertek el látogatóba.

Estrella,
függőleges félén úgy tudsz szoptatni, hogy ágy vagy szék szélén ülsz és gyerkőcöt lelógatod. :-)
hason bölcsőhalál kontra hanyatt fulladás a bukás miatt. nehéz kérdés szerintem...
én szoktam hason altatni, mert a hasfájásra viszont jó, segít büfizni ha még valami bent maradt.

Eszter,
ünnepléshez gratula. végül milyen süti lesz?
holnapra millió drukk, szuper a vonalzód!!

Andikám,
Iza "megjavult?" :-) :-)

Csucsu,
limonádé kevés cukorral!!! :-) vagy icipici kóla!

Breki,
jók a képek! :-)
már csak 35 nap?! hihetetlen hogy megy az idő...

közérdekű lehet:

http://vallalkozoi.negyed.hu/vnegyed/20 ... adsag.html

...A gyesről visszatérő munkavállalóknak szűkítést jelent, hogy csak a gyes, azaz a fizetés nélküli szabadság első hat hónapjában halmozódik fel rendes szabadság, amit később ki lehet venni...

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Eszter: köszi :)
Nagy része igaz lehet,de egy dologgal nem értettem csak egyet,hogy nem mutatom ki az érzelmeimet :)
Pont az a gond,hogy túlságosan megnyílok az emberek felé ;)

Kubu,Ann: mi a gond...?! :shock:
nem hangzik túl jól egyik bejelentkezés sem.... ne ijesszetek meg!!!

Én végre aludtam!!!! Először több részletben 7 órát is sikerült (eddigi hármak után),aztán még 3 órát lenyomtam... :shock:

Zsuzsó: hihetetlenül megy az idő... Balázs is már 7 hetes lassan???! :shock:

Homeós bogyókat elkezdtem 4 napja,málnalevél teát talán ma,ha nem felejtem el megint,de ez a gátmasszázs téma nem megy.......
el is keseredtem tőle,hogy ott tartok,hogy szerintem egy tampont nehezemre esne felrakni,nemhogy tágítani egy baba számára..?! :?

(1 hete mikor a doki kézzel vizsgált,csöppet se volt kellemetlen,ezért még annyira se értem)

Párom nem volt nagy segítség,hiába vágta tövig a körmét,mintha folyamatosan vágott volna vele,így abbahagyattam vele,és megpróbáltam én.
Én jobban érzem,mi hogy van odalent,de az előbbi okok miatt picit elszontyolodtam...
Azért nem adom ám fel,csak erőt kell merítenem valahonnan :)
Vendég

lányok, cupp,

majd később jövök,

Zsuzsó,
köszi a linket, és ez minket hogy érint, mármint aki mától gyesre megy vagy aki vagy egyáltalán aki már azon van, őt is vagy mi van ? :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

hello!

Csak egy gyors inspiráció :D
Eszterkém, Dorka, hasonló jókat nektek is!!! :D :D :D :arrow: :arrow: :arrow:
(Tegnap valahogy úgy álltak a bolygók, hogy amit kiküldtünk kérést az Univerzum felé, az tízmilliószorozódottan ment ki :shock:)
Kértem néhány babát, stabil és sima terhességet Nektek, egészséges babákat, magunknak meg még legalább 6 hetet...
Kép 28 hetes pocak a fiúkkal

Kép
carla1227

Carla: na ez már igen!! :D :D :D
csodaszép pocak,szerintem az enyém max. ekkora most :D
(talán még kisebb is :) )
Vendég

Párom némi protekcióval bejutott a térdeivel egy orvoshoz ma soron kívül,már 2 napja dolgozza le hajnalonta a vizsgálat miatt kiesett pár órát,hogy elmehessen...

Drukkoljatok légyszi,hogy ne legyen semmi komoly baja,nem kéne még abbahagynia végleg a sportolást...!!
Szegénynek már nagyon fájnak,meg kattognak a térdei,bízom benne,hogy a doki tud megoldást...

Én a műtétet se bánnám,ha utána ez megoldódna... :roll: :roll:
Vendég

Csak fél pillanatom van...

Clara! :D
gyönyörűűűű pocak :D
köszi a kívánást! Be fog jönni :D
hamarosan követünk :D

Dorka!!!!!!
Máááááááááááá nagyon tűkön ülök.....
bár még korán van, de drukk van ezerrel az irányodba :D
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

eszter82
Budapest

Eszter: ennél többet senki nem tehet,hogy minden-de minden klappoljon,úgyhogy fog is!!! ;)
A szerencse-szurik is segítenek majd,meglátod! :D :D :D :D
Vendég

Béku!
Most mire gondoltál? :roll:
minél többet???? :oops: :roll: :oops: :roll: :oops:

egyébként természetesen sikerülni fog :D

eszter82
Budapest

andi: Egy Motorola defy-ra gondoltam (ez az: http://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/s ... langId=-11), mert ez elég strapabíró, nem félnék ha Barbus a kezébe kaparintja.

eszter: Jön ám az a poronty, ennyi laptetőnek már csak ki kell csalogatnia.

estrella: Azt mondják, hogy ezeken a kókuszos matracokon már átmegy annyi levegő, hogyha a baba bele is fúrja a fejét, akkor sem fog megfulladni. Meg hát légzésfigyelő is van és felkölti a drágát, ha mégis elfelejtene levegőt venni, de szerintem ez azért elég ritka lehet.

zsuzsi: Ezt olvastam én is, csak reménykedem benne hogy csak jövő januártól lép életbe, mert ha nem akkor elvesztettem 3 hét szabit. Nem is tudom akkor hogy szoktatnám be Barbust a bölcsibe.

béku: Nem most fog az kitágulni, hanem szülés közben. De akkor ki fog, ne aggódj. Ez a gátmasszázs csak arra van, hogy rugalmas legyen ott a bőr és ne repedjen, hanem szépen nyúljon. Drukkok mennek a párodnak.

kubu: Én úgy tudom, hogy ez csak azokat érinti, akik január 1-jén kezdenék kivenni a szabijukat. Legalábbis nagyon remélem.

carla: Nem semmi pocak. A fiúk biztosan jó el vannak odabent.
vicky79
Budapest III. kerület

carla: nagyon szép a pocakod, minden rendben lesz és a picúrkák bennt maradnak a pocakban még jó sokáig ,6 hétig mindenképp.

dorka: izgulok értetek.

eszter: neked is jól áll a helyzeted, folyton laptető ez már tuti biztos jó jel, biztos, hogy most babás leszel!!!! Érzem.
Bár béku a profi a vonzásban, példa erre a barackfa is.

Tényleg Béku te mikor csináltál Majánál először tesztet,hányadik napon beülti után, és számít az,hogy hány naposak a babyk?

kubu és ann: mi történik veletek? Akartok rólla beszélni?
magnolia77
Gyöngyös

Magnolia!
Az számít, hogy hány naposak voltak a beültikor, mert a hormon a beágyazódástól termelődik igazán, és a 3 napos babók még bandáznak bent egy picit a beágyazódás előtt, míg a blaszto maszatkák elég hamar furakodni kezdenek :)

Béku!
Vonzásodra és a szerencse szurikra nagyon rá vagyok kattanva :D

eszter82
Budapest

Magnolia!
remélem, hogy ezúttal nem állok meg ott, hogy babás leszek, hanem végig is tudom csinálni...eddig ott bukott el a rendszer :D
de most nem fog :D
érzem :)

eszter82
Budapest

Végi hát, 9 hónapig és aztán megmutizhatod nekik a szépséges szobájukat :D
magnolia77
Gyöngyös

akarom mondani végig!!!
magnolia77
Gyöngyös

Vicky,
és ha én szept 1 visszamegyek és van 90 napom ? vagy mármint aki 2012 január 1-től van otthon gyesen ?
béna vagyok, jó hülyeségeket kérdekezek

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Carla,
de szépek vagytok, drukk a minimum 6 héthez!!!!
amúgy hogy vagytok? hogy álltok az előkészületekkel?
babaszoba készül már? :wink:

Kubu, Vicky,
nem tudom mikortól érvényes, mert arról persze hallgatnak.
azt sem értem, hogy mivel én most még nem gyest kapok hanem tgyást, akkor rám vonatkozik-e... :evil: :evil:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Eszter: hát Nálatok többet nem tehet meg senki a jó ügy érdekében,erre gondoltam :)
no meg a sok doki,aki segít :)

A vonzás és babák meglesznek,nem marad el semmi!!! :D

Vicky: köszi a drukkot,szerencsére a fájdalmas vizsgálat után az jött ki páromnál,hogy nincs porc leválás,vagy kopás,picit meg van nyúlva csak, kapott beutalót gyógytornára,és porcerősítőt kell szednie (már hétfőn megvettük).

A tágítást írja a masszázs leírása,hogy egyre jobban kitágul napról napra... :roll:

most csak a szöveg végét másolom be:
[quote]
írta:
Egy hétig végezzük a mozdulatokat napi rendszerességgel, ez idő alatt érezni lehet a változást a gáti izmoknál. Ha már be tudjuk illeszteni az 5 ujjunk hegyét, akkor elértük a 4 cm-t. ekkor is folytassuk tovább a gyakorlatot napi rendszerességgel, amíg elérjük a 7 cm-t, ami kétharmada annak, amire a baba fejének szüksége van.
Vendég

Breki,
szuper hogy nem nagy a baj Apánál. :-)
gátmasszázsról nekem csak szülőszobai tapasztalatom van.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Magnólia: nekem a másodiknál 2 napos (!!!!) babákat ültettek vissza,és eredményhirdetés előtt 2 nappal (hétfőn) csak úgy "viccből" csináltam egy tesztet az esélytelenek nyugalmával,hisz tudtam,hogy szerdán mutatható ki először,amikorra visszarendelt Sz.

Megcsináltam,és nem látszott semmi rajta,ahogy várható volt a túl korai tesztnél,majd jó sokkal később ránéztem (legalább negyed óra múlva),és VALAMI látszott!

Akkor küldtem el Andikámnak,aki kicsit szórakozott a képpel,hogy jobban lehessen látni rajta,de a lényeg,hogy Ő is látta! :)
Aztán még vettem másfajta tesztet is,és másnap megcsináltam újra (már ama bizonyos Rossmann-os teszttel),és azon már világosan látszott :)

De most is azt mondom,hogy ez hihetetlen mázli volt,hisz 2 nap múlva vv-ből is csak 39 volt a HCG-m,így 2 nappal előtte meg csak fele annyi,csoda hogy kimutatta... AZ eredményhirdetés napja előtt nem érdemes amúgy tesztelni,én is csak azért csináltam,mert ez még nem ment "élesben".

Az első lombikkor (5 napos embriókkal) az eredményhird.-kor csináltam hajnalban,és azt is korán félredobtam,mert jóval több idő után látszott csak rajta,amikor már indultunk is BMC-be,és úgy tudtuk,hogy nem sikerült.

Otthon ránéztem a tesztre,és nagyon halovány volt,de látszott rajta a 2. csík (ekkor csak 14 volt a HCG).

Szóval van,hogy még aznap (++ eredmény esetén) sem mutatja ki az otthoni vizeletes teszt,ezért kell a vv-estől remélni ;) :D :D :D :D :D
Vendég

kubu: Én úgy értelmeztem, hogy aki január 1-től kezdi meg a gyest. De nem vagyok benne biztos, pont most várom hogy mennyi szabit is számolnak ki nekem.

béku: Hát én nem tudom, de hogy oda nem fért be nálam 7 cm a szülés előtt, az hót ziher. Szerintem meg pont az lenne a szülés lényege, hogy tágulj, nem? Oké, itt a bőrre gondol, de akkor meg szerintem mindig csak piciket fog tágulni naponta. Én úgy gondolom, hogy az is elég, ha az olajjal kicsit átmasszírozgatod néha, felpuhul és jobban fog tágulni. Arra azért kíváncsi lennék, hogyha kinyújtja az ember itt a dolgokat még szülés előtt, az hogy rendeződik vissza? Nem tudom, sajnos a másik fórumunkon sem csinálta nagyon senki komolyan ezt a masszázst, ott is majdnem mindenkit vágtak.

Újabb fejlemény telefon ügyben. A megállapodásunk szerint nem kell aktív dolgozónak lenni, de csak az aktív dolgozók listáját küldik el a T-home felé. Szerintetek akkor most melyik a hülye? Már kezd elegem lenni az egészből, csak azért hajtom a dolgot, mert egész délelőtt nem tudtak elérni és ugye mennék vissza dolgozni. Most jobban kéne az a készülék, mint valaha. És erre tessék.
vicky79
Budapest III. kerület

Húúú de jó a téma!!! :lol: ...Azt hiszem inkább bele sem gondolok!Szerintem most én sem tudnék oda egy minitampont sem felrakni....és ott nekem pár napon belül egy gyerekfej fog kifigyelni!? :? Még jó hogy azt a felemet nem fogom premierplanban látni!!!Ha meg gátmetszés akkor gátmetszés.........inkább mint,hogy a hátam közepéig repedjek!!!
Biztos jó ez a gátvédelem is...nálunk nem nagyon alkalmazzák! :(

Eszter!2 laptetü egymás után??!!! :roll: :roll: :roll: ...ez már valamit jelent!!! :lol: :wink:

Kép
Kép
missancsi

ancsi: Hát Tomi megnézte, mikor jött ki Barbus feje. Azt mondta, hogy hihetetlen, hogy mi kifér ott.
vicky79
Budapest III. kerület

Hát nagyon remélem,hogy nálam is tudja ott lent az a valami,hogy mi az a tágulás és Szezám tárulj lesz és élőbukkan a mi kis-nagyfejűnk!!! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Köszi Béku az infót, azért vagyok ennyire izgatott, mert úgy emléxem,hogy a 10.napon hívtak vissza vv-re, most a 10.napom szombatra esik és hétfőre hívtak vissza, és azon agyalok,hogy kifogom -e bírni hétfőig vagy teszteljek pénteken vagy szombaton. Szal naggyooon izgulok.
magnolia77
Gyöngyös

Dorka mi a helyzet? Pihizzél!!!!! babus kapaszkodjon ügyesen kűldök neked ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
magnolia77
Gyöngyös

missancsi: szezám tárulj de jót nevettem :lol:
magnolia77
Gyöngyös

Carla pocakja olyan szép még mindíg azt nézegetem. mekkorák a fiúk carla? Tényleg szép nagy pocid van 28 hetesen
magnolia77
Gyöngyös

Vicky: persze hogy csak kicsit tágul naponta :)
Majd Judit elmondja ennek a menetét,ő mégis elég sikeresen csinálta :D

Amúgy meg mivel az is izomzat,ezért képes visszahúzódni is! Van erre való torna :)
Nem célom 10 cm-re kinyújtani,nem is lehet,de picit próbálom lazítani,hogy majd könnyebben menjen :D

Azóta már egy 3. babáját váró anyuka elmondta a menetét,és hogy nem kellemes ez a tágítás-dolog,neki szülésznő megmutatta,hogyan is kell jól csinálni,no akkor csillagokat látott :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hazaértem a piacról,jól kicipekedtem magam,még enni nem volt időm,de ma van az a szülésfelkészítő,ami engem érdekel (szülésznő tartja),így muszáj mennem tovább,egy óra múlva kezdődik is...
Vendég

hahó, egyszer csak vissza is olvasok, de most a lényeg, egy kis csomag bent figyel a helyén, 5 sejtes volt mikor visszakaptuk, viszont sajnos progi szurit nem úsztuk meg. Párom tiszta para, hogy hogy fog ő belém szúrni, én meg attól fosok, hogy ő fél :shock: de kénytelen lesz megoldani. Én maradok pár napig a fekvésnél (most még élvezem... :) )

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Dorka!Juppiiii!Pihizz-pihizz-pihizz!!!! :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
Kép
missancsi

Köszi a pocakdicsit:)

Tegnap voltam szülésfelkészítőn, tényleg akkora hasam van,mint sok egybabás kismamának, akik 1 héten belülre vannak kiírva :shock:
Nekem még jóóó sok van (remélem)...
06.24-én voltak 1010 gr és 1150 gr :D
Holnap megyek megint UHU-ra (ez kórházi lesz, sajna nem mozizós), kíváncsi vagyok, mennyit mérnek.
Koppány egyenlőre faros, tehát ha így marad meg se próbálhatom a hüvelyi szülést :( Úgyhogy rimánkodok neki, hogy forduljon meg, bár lehet, h már nincs hozzá elég helye...(ő van alul, ha befordul, ok, akkor Hunort majd menet közben befordítja a dokim...)
Velünk lesznek egy szobában, majdnem minden megvan már, apróságok kellenek csak. Nekem azért előbb készen kell állnom.

Nem mondom, hogy nem nehéz, de most ők a legfontosabbak, hogy minél tovább bent maradjanak.

Kép
carla1227

Dorka de vártalak már a hírekkel, jajdejóó, progi szurit pedig párod hősiesen megoldja majd. Ügyesek a férjeink.
magnolia77
Gyöngyös

carla: jó olvasni soraidat árad belőlle a melegség. Jók a baba méreteitek, nemtudom az ikreknél,hogy van, de szerintem még betud fordúlni. Mit mond a doki???
magnolia77
Gyöngyös

misancsi, nagyon sajnálom, hogy anyós-após ilyen gáz, de ahogy kiadtad a mérged azon nagyon jót nevettem, hát én is ki lennék akadva ettől de nagyon!

eszter, csak szipizzél, tök jó hogy ilyen párod van! és ne izgulj, ezt 40 évesen is elő lehet ám adni…

kisbéka, na ne máááá, vak aki nem látja még ha blézer is van! kár azért „hajtincsért”… megnöveszted újra? ennyiért tényleg megérné…

estrella jobbulást, persze én csak kispadról beszélek bele, de én se szoptatnék addig amíg jobban nem leszel

misancsi, betojásra van ám egy jó történetem: mikor én születtem (mellesleg el tudjátok képzelni, hogy akkor még igazi békával nézték, hogy terhes a kismama?!!?...m a meg csak leugrom a drogériába egy gyorstesztért…) anyám kezébe adtak és szegény egyből sokkot kapott hogy mi van az ő drága kislányával, mert egy hatalmas barna folt volt a lábamon. Erre mondja a doki neki, ne izguljon anyuka, csak szaros a gyerek….
Ha szülést így késve tervezitek, vigyetek egy jól feltöltött telót, hogy doki telón keresztül levezesse nektek a kocsiban….na de úgy se így lesz!

sajti írtam neked sms-t ha gyógyszer még érdekes. Leszívás tényleg nem volt vészes, csak két bökés és láttam az UH-on, ahogy fogy a cucc a tüszőből. Állítom, mikor Skriba inszemnél döfködött az sokkal rosszabb volt

lukácsné, sajnálom a házat, de legalább még időben kiderült, remélem Hanna fogacskája már kibújt és nem bántja szegénykét

kubu mi történt?!!?!? remélem nincs nagy baj!

csucsu kitartás!!! nincs messze már az első trimeszter vége

ann, vári cuki hol van, ez a rendes neve?

carla, tündér vagy! ez a kép meg hát szuper! irtó nagy a pocid, mondjuk kettőnek kell is a hely

magnólia, onnantól számolj mindent amikor a leszívás volt, ha tudsz angolul, megkeresem azt az oldalt amit erről olvastam, de már csak pár nap neked, kitartás és minden kiderül! A 10. nap még teszttel lehet, hogy korán lesz, szóval ne keseredj el, de ha már még is látszik, akkor jó magas lesz a HCG-d hétfőre!

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Köszi dorka a bíztatást.

Jaja a béka, még nagymamám mesélte régebben,hogy ők is a békás variációt alkalmazták.
És,hogy kb 3 hónapos kismama volt amikor azt vette észre,hogy nem bír föltekerni bringával a domboldalon :shock: és akkor jött a béka
:D
magnolia77
Gyöngyös

Dorka! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
missancsi

Azt a gyros maradékos szagos mindenségit!...elfelejtettem tegnap kivinni a kukát!Szerintetek milyen szagok terjengenek a lakásban?! :?

Kép
Kép
missancsi

gyros csak kicsit másnaposan :lol:
magnolia77
Gyöngyös

dorkabab
Gratulálok a „csomaghoz” :)
Nagyon drukkolok!!!!!

Andi
Iza álomba tudja sírni magát?
Zsombor tegnap hűtőből kapott tejet…

Vicky
Nem akarsz ezzel a depivel valamit kezdeni? Azt hiszem Ann mondott egy helyet, ahol annyit adsz, amennyit gondolsz… Ha már a házidoki nem adott beutalót…
Mikor mentek a Balcsira?
Telefonmizériát sajnálom, imádom én is ezeket!

Magnolia
Pihizz sokat, drukkok mennek…
Ez jó sztori, én azért ébresztőórát nem állítok be :)

Béku
Nagyon szép vagy a fb-os képeken :)
Anyukád is jó kis meglepit talált ki…
Remélem beválik majd az olaj…
Miért nézik most a cukrodat???
Basszus, ilyen jó pénzért el tudtad volna adni a hajad??? Dühítő! :(

kubu
Mi a baj??? :(
Remélem megint „csak” anyukád…
Ölelés!

Urad nem semmi, hogy lealkudta a bébiőr árát :)
Szélcső segít Zsombornak….
Apu most nem állít be, nyaral, de hétfőn indulás előtt jött még. Éjjel nem aludtam, így reggel visszafeküdtem, így sikerült 10-kor felébresztenie, leballagtam hálóingeben, mondta, hogy jött elköszönni az unokájától… Ezt a pálfordulást!
Vizesedés még nem alakul…
Há’ nem tudom, ez a Tigris nem az én stílusom…
Egész jól bírom férj nélkül, bár tegnap a kezébe nyomtam, ahogy hazajött, hogy nálam üvölt 2 órája, most ő jön :)
Azt mondják, hason fektetve gyakoribb a bölcsőhalál…
Sajnos szív levegőt Zsombor, és mégsem tud büfizni…
Eddig nem néztem, mennyit eszik egy nap, de most majd nézem…
Ha be van esve a kutacsa, akkor nem eszik eleget?

Eszter
Maryt sajnálom :(
Hajrá szuri!
Döntöttél torta ügyben?
Gratula az 5.-hez! Jó, hogy Lac ennyire szeret, irigylem a meglepi-cetliket!
50 kiló, atya ég :) Ügyes vagy! Bár eddig is nagyon csinos voltál!
Dupla laptetű jó jel! :)

Woody
OK, majd csinálok Tigrises képet…
Lili kinövi majd a refluxot, mit mondanak?
Ezt a Gastrostrusst nem merném adni Zsombornak, nem biztos, hogy reflux…
Én is megijedtem volna a skarlátos gyerekektől, jó, hogy intéztek másik szállást!

Ancsi
Nálunk lehetett inni szülés közben, meg is haltam volna nélküle, nagyon ki voltam száradva…
Hááát, én kaptam beöntést és mégis volt baleset, de nyugi, láttak már ilyet.. /Én se örültem neki, de ez van…/

Sajti
Boronatárcsát és is szeretnék, de 20e körül van, annyit nem tudom, megér-e…
Sajnálom, hogy luf nem mondott le :(
Zuradnak megy a drukk!
Nagyid :(
Remélem tényleg nem tört el semmije!
Nálunk azért még van sírás,napközben még OK, éjjel viselem nehezen…
Elteltek az első napok egyedül, mondjuk még jönnek barátnők, ma anyu jött, szóval nem vagyok egyedül.

lukacsne
Sajnálom a házat, de legalább időben kiderült, mi a bibi!
Hannának jobbulást!

csucsu
Vuknak kivételesen örülünk :)

Ann
Sajnálom a rossz híreket, gyere nyugodtan panaszkodni, hátha segít!
Remélem most már talál végre állást a párod, nehéz lehet ez a távkapcsolat!

Zsuzsó
Ez a gyereklelógatás furán hangzik :)
Ez a gyes változás jól kiakasztott, nem igaz, hogy mindenhez hozzápiszkálnak!!!!

carla
Hú, de szép a pocid!!!
Drukkolok, hogy minél tovább maradjanak bent a srácok…

Ma volt megint a gyerekorvos, de elfelejtettük megbeszélni a Konakiont meg a Vigantolt… Aztán hívott telefonon, de a felét sem hallottam :( A Viganol napi 1x1, de a Konakiol…? Azt hiszem, hívhatom fel holnap…
Beszéltünk a védőnővel az oltásokról, a Rotán erősen gondolkozom, a többit szerintem kérjük…
Mondjuk azt nem értem, hogyha olyan rengeteg gyerek elkapja, akkor nem érné meg a TB-nek támogatni az oltást, az nem olcsóbb, mint a kórházi kezelés? Vagy fel van fújva és annyi gyerek nem kapja el?

Kép Kép
estrella22

estrella: Hát nem tudom, legutóbb már ráálltam hogy elmegyek a dokihoz, de mivel a háziorvos lebeszélt róla, így nem mentem. És most sajna nincs erre kapacitásom. Sem anyagi, sem idei. Lassan kezdődik a meló. Remélem az segít megint egy kicsit, mikor valami kizökkent, az jót tesz. És nem annyira durva különben, mint volt, csak olyan világvége hangulatom van. De ennyi. Köszi, hogy aggódsz értem. 13-15-ig leszünk Lellén. Telefonmizériának még nincs vége, de szerintem nem is fog alakulni semmi. Csak nem szeretem ezeket a dolgokat, mikor nem tudja a jobb kéz mit csinál a bal. Barbusnak is nehezen ment a büfizés, emiatt is volt hasfájása. Az espumisan nekünk jó volt, váltogattuk az infacollal. A beesett kutacs tényleg a kevés folyadék bevitel jele. Miért be van nyomódva Zsombi kutacsa? A rotát tényleg adhatnák olcsóbban, ahelyett hogy drága reklámokkal keltenek lelkiismeret furdalást. A konakiont havonta egyszer kell csak adni, addig még úgyis találkoztok a dokival. Nekünk nem kellett adni, csak egyszer mert a tápszeres babáknál nem kell adni. A vigantolt naponta egyszer kellett nekem adni.
vicky79
Budapest III. kerület

Hazaértem a szülésfelkészítőről,és teljesen ki vagyok bukva.

ez volt az első május óta (júniusra nem indítottak),a "múltkorin" Lajis dr.-nő beszélt,most meg egy szülésznő,de voltam már csecsemősön is, és egymásnak teljesen ellentmondó dolgokat állítanak 100%-ra...

Pl. eddig ezt tudtam:
*van EDA,a dokijaink lebokszolják az anesztesekkel, úgyhogy ne aggódjunk,adott a lehetőség.
*császár altatásban van (Lukácsné ezt javította ki múltkor,de nekünk így mondták a felkészítőn).

Mai álláspont:
*NINCS EDA!!! ha mégis valakinek sikerül időben elcsípni egy házon belül dolgozó anesztest,aki hajlandó megcsinálni,akkor ő egy mázlista,de fogadjuk el,hogy NINCS eda....

*VISZONT,a császárokat kizárólag spinális érzéstelenítésben csinálják, ami ugye majdnem ugyanaz,mint a sétálós EDA,csak teljes bénulást okoz deréktól lefelé...
Ja,és készüljünk,hogy sima szülésnél is bármikor azt mondhatják,hogy császár lesz,azaz spinálissal,azaz érdekes módon mégis csak elérhető bármely pillanatban egy anesztes,hogy megcsinálja... :shock:

Ja,és mivel -ha ettől a naptól születik Majácska,már nem KORASZÜLÖTT- szülhetek mindenképp az Uzsokiban.
Vendég

És az utolsó mondatomhoz tartozik,hogy ezzel le is zárult az az időszak,míg szülésznőt választhattam volna...
A mai naptól már ezt nem tehetem,tehát csak ügyeletesnél születhet Majácska.

Nem biztos,hogy akartam volna választani,de jó lett volna,ha ezt már előbb elmondják,és nem akkor,amikor már nem érek semmit az infóval :?

Estrella: köszi :)
remélem a fotós képein jobban nézek majd ki,a sminkes kiakadt,milyen karikákat kell eltüntetnie a szemeim alól (3 óra alvásaim/éjszaka miatt).

Cukrot nézik megint,erre a beutalóból jöttem rá,mert amúgy a listámon nincs rajta,viszont a hüvelyváladékos izééét le kéne venniük,de ezt meg nem mondta a doki,persze kedden NST után néz méhszájat,talán akkor leveszi :)

Szóval elkezdtem a 36. hetet!!! :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

kisbeeka: Nekem azért indította a dokim a 37. betöltött hét után a szülést, mert hogy addig még koraszülöttnek minősül. Mondjuk lehet hogy a 35-37 között nem kell már pic és erre gondolhattak? Azért ez a nincs eda elég durva. És aki rengeteg oxit kap, mint ahogy én is? Az dögöljön meg a szülőágyon? Vagy fáradjon el carrá és akkor mehet az illető a műtőbe? Van egy ismerősöm, aki ott dolgozik az uzsokiban, de ő a végén nem ott szült. Nem a körülmények miatt, de így utólag az eda miatt (neki is kellett bőven és a végén mégis császásr lett) szerintem jobban járt a mávval.
vicky79
Budapest III. kerület

Halihó!

Kubu:
Szuperanyu mi a baj? Ha tudok segíteni írd meg akár privibe is, ha nemtudok és jó kibeszélni, akkor is írj.

Lukácsné:
No, csak kibújt a szög a zsákból! Legalább időben megtudtátok az igazat a házról! Kis utánajárás, de biztos vagyok benne, hogy megtaláljátok a TI házatokat.
Hanna lázára és fogára enyhítő hullámokat küldök, jaj de lehet sajnálni a picurkákat, amikor szenvednek! Inkább átvenné tőlük az ember, ugye? Kár, hogy nem így megy...

Béku:
Össze-vissza beszélnek ezek! Szerintem gondold át józan paraszti ésszel és mindjárt megnyugszol. Musz, hogy legyen normális érzéstelenítés!!! Nemtom mi a különbség az EDA, sétálós EDA és a spinális között - de kell, hogy legyen aki beadja, ha indokolt. Hurrá 35. hét és 35. nap!!! :)

Dorkabab:
Kaksis sztori nagyon ott van!!! :lol:
Öcsém apja született úgy, hogy anyukája csak bezabált szülés előtt (pedig tiltották!) a mákostésztából, aztán a gyerek fekete pöttyös volt.
Szurizásba belejöttök, mindent a babákért!

Estrella:
Mi 7ezerért vettük a szigethalmi piacon (vasárnaponként van) a tárcsát+zsámolyt(ezt kell a palackra kötni és innen jön a láng).
Csak a tárcsa 4500 lett volna, zsámoly külön 3000, de együtt 7-ért adták. Vettünk hozzá még csövet, bilincset, reduktort - ezek még kb.: olyan 4+5ezerbe fájtak összesen.

Vicky:
Sok hűhó egy szaros teló miatt! :?

Ancsi:
Olyan könnyen lesz szagos a melegben a szemetes.

Carla:
Szépséges poci!!! :)
Befordulós sugarak elindultak! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Nagyim már a kertben bogarászott, mire anyukám meglátogatta, tehát nem olyan nagy a baj. Idén lesz 88, annyira hihetetlen!

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti: örülök,hogy ezek szerint nem komoly nagyikád "baja" :)
nagyon jó egészséget,és még sok-sok szép évet kívánok neki!! :D
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?