Új privát üzeneted érkezett!

Hát csajok, itt egyikünknek sem volt könnyű dolga.

Betti jut néha eszembe, mikor írta, hogy a szülés előtt elment hálóinget vásárolni. Hogy akkor mi játszódhatott le a fejében, hát őt sem irigylem :cry:
Vendég

101. oldal, és laptető:) Kisanya mit fog ehhez szólni? :):):)

Melcsike, lemaradtál:):):)

Én még a grace klinikát szeretném látni, de nem hiszem, hogy menni fog. Valaki nézze lécci lécci ha esetleg elaludnék rajta, hogy holnap képben legyek:)

Már válogatom a képeket:)
Vendég

Mi is úgy voltunk vele. Este amikor lefeküdtem még telefonáltam, hogy délután óta mi van Bogival, és még poénkodott is a doki, hogy igazából elég unalmas neki egész nap feküdni. És nagyon jól van, de azért még a játszótérre nem engedték le. Másnap meg ebéd után akartunk menni, mind a hárman és leültünk az asztalhoz, és megszólalt a telefon, hogy minél előbb menjük be mert beszélni akarnak velünk. Én egész uton azon gondolkodtam, hogy már elment az én kicsi lányom. Csak telefonon nem mondták el. Az a majd egy órás út egy egész örökkévalóság volt.

Kép

Kép
melcsike70

Direkt neked hagytam Boboka, mert a jubiláló 100. az enyém lett, nem lehet ennyire önző.

Kép

Kép
melcsike70

Ki kell javitanom az előbbit, - nem lehetek ennyire önző- mert most nézem rosszul irtam.

Kép

Kép
melcsike70

Kedves Lányok!

Mivel Tünci biztatott, hogy írjon mindenki, akit érdekel a sorsotok, így vettem a bátorságot,hogy bejelentkezzem hozzátok néhány sor elejéig.
Teljesen véletlenül keveredtem erre az oldalra, nem vagyok érintett. De annyira meghatott az egymáson való segíteni akarásotok,együttérzésetek, érzékenységetek és magával ragadott mindenki személyisége, hogy minden nap figyelemmel követem sorsotok alakulását.
Óriási tragédia amin átmentetek mindannyian. Csodálom a lelki erőtöket.Nagyon jó, hogy segítetek egymásnak túlélni a mindennapokat. Nagyon jó,hogy mindig van, aki erőt önt abba, akinek éppen rossz napja van.
Kedvesek és aranyosak vagytok, kívánom, hogy álmaitok,reményeitek valóra váljanak.

Még annyit szeretnék írni,hogy nagyon szépek a kis angyalkáitok.
Remélem nem zavartam.

Mona

Kép
KépKép
monaszisza

Lassan lefekszem azt hiszem, nekem már nincs erőm végigvárni ezt az esti fél órás tv késést.
Valaki mesélje el a Grace-t majd.
Jó éjt!

Betti
Kép
betti0412

Mona

Üdvözöllek! Köszönjük a kedves szavaidat és nyugodtan bármikor gyere csak közénk. Jól esnek a biztató szavak. Köszönjük.

Kép

Kép
melcsike70

Mona

Látom két kicsi lányod van. Gratulálok hozzájuk, és pont egy év van közöttük szinte pár nap különbséggel.

Kép

Kép
melcsike70

Jó éjt Betti!

Kép

Kép
melcsike70

Boboka, én sem tudom, mi játszódott le bennem, utána még beültem a Mekibe is, csupa olyan dolgot ettem, ami neki jóleshet, csokit, sült krumplit, minden egyebet, hogy jó legyen neki.
Meg csak úgy ültem és bámultam.
Moziba mentem, délután, hogy teljen az idő jobban, hogy ne gondolkodjak, nem tudom mi volt akkor velem.

Betti
Kép
betti0412

Lányok jó hogy megint igy együtt tudtunk lenni. Kár hogy a többiek nem tudnak jönni, Kisanya, Sütőtök, Manó, Leda és mindenki.

Kép

Kép
melcsike70

Jó éjt Betti, remélem Tünci belekukkant, ő már úgyis tudja az egészet kívülről, és majd holnap mesél nekünk:)

Szia Mona:)

Nagyon köszönjük a szép szavakat:)

A picikéink most biztos pironkodnának ennyi dicsérettől :wink: köszönjük szépen :)
Vendég

Betti

Egyedül voltál akkor is? :( :( :(

Kép

Kép
melcsike70

Azt hiszem lányok elköszönök én is, megyek még tévézek egy kicsit. Ágyban kényelmesebb nézni a tévét, de ahhoz meg ki kell kapcsolni a gépet.

Kép

Kép
melcsike70

Jó éjszakát!

Kép

Kép
melcsike70

Nincs a napnak egyetlen órája,
Hogy ne gondolnék fájó szívvel reája.
Tudjuk, hogy nem jöhet, mégis egyre várjuk,
Enyhíti hiányát, ha álmainkban látjuk.
Az ész megérti, de a szülői szív soha,
Ha egyszer mi is elmegyünk ahol Ő van oda.
Az élet elmúlik, de akit szeretünk,
Arra életünk végéig könnyes szemmel emlékezünk.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, szép a vers nagyon.

Én is megyek aludni. Tünci, nagyon eltűntél :roll:

Jó éjt mindenkinek, reggel jövök

Persze a torna elmaradt...............................
Vendég

mire visszajöttem leléptetek!

persze,hogy elmesélem holnap a grace-t.ebben rám számíthattok! :D

Mona!
köszönjük,nagyon jó azt hallani,hogy más is szépnek látja!
látod ebben is olyanok vagyunk,mint bármely más Anya!

jó éjt lányok!
Jó éjt Angyalkáink!!!

KépKépKép
tünci28

Még találtam egy könyvben néhány hasznos dolgok, leírom:)
Vendég

Közben még én is visszaléptem, nehéz benneteket itthagyni, mert nem voltatok amikor elköszöntem.

Kép

Kép
melcsike70

Na basszus, leírtam 10 mondatot erre elszállt :twisted:

Még egyszer nekilátok, de már előre félek a holnapi keléstől...
Vendég

Na tényleg aludjatok jól. Puszi mindenkinek. Most már megnyugodtam, hogy előkerültetek. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Akkor még megvárom amit irsz Boboka! Addig nem lépek. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Ugyen nem az egész könyvet irod le? :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Szóval:

"Lelkileg egészségesnek az az egyén tekinthető, aki képes érzelmei megélésére, és képes az azokat kiváltó ingerekre a megfelelő időben, a megfelelő módon reagálni; aki képes saját reakcióit helyesen megítélni, ha kell, felülbírálni, megváltoztatni.

Senki nem tudhatja mit hoz számára a jövő, ám a lelki egészséghez az is hozzátartozik, hogy valaki tudjon szorongás nélkül rövid és hosszú távra tervezni.

folyt. köv.
Vendég

Vagy még Boboka egyáltalán? Most irod le. Nem ám reggelig itt ülök. :roll:

Kép

Kép
melcsike70

Ez érdekes. Én akkor lelkileg teljesen egészséges vagyok? Szerintem ez rám igaz.

Kép

Kép
melcsike70

Időnként nehezebb a múlttal szembenézni, mint a jövő elé tekinteni, ám, hogy megtesszük e, csak rajtunk múlik. Megbirkózni a félelmekkel, ésszerűen túljutni saját szorongásainkon első hallásra talán nehezebb, mint együtt élni azokkal, hosszú távon azonban jövedelmezőbb. A lelki béke a termékenységre is kihat. "

Nagyjából ennyi. Azt akartam csak ezzel, hogy úgy látom, velünk nem lesz semmi gáz, mert ami nyomja a lelkünket azt itt mind ki tudjuk adni magunkból :wink:
Vendég

Ezt én is igy gondolom Boboka! Mivelünk minden rendben van, de végig kell mennünk ezen az úton ahol haladunk. Hogy a jövő könnyebb legyen, a fájó múlttal együtt.

Jó éjszakát!

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, most már tényleg megyek. Jajj, annyira nincs kedvem még aludni, de muszáj, ha a holnapi napot ki szeretném valahogy bírni...

Már 22:45 van, szerintem pont a grace klinika elején már horkolni fogok :lol:
Vendég

Tünci, sajnálom, hogy elkerültük egymást :roll:

Jó éjt
Vendég

Tünci már Kép Biztos.

Kép

Kép
melcsike70

Annyi mindent elvesztettem már,
De a hit, erő új csodákat ád.
Visszaadja az ellopott időt, kincset, békét!
A felvirradó nap ragyogó fényét.

Mert:
Mikor feltámad a szél
gyülekeznek a felhők,
és hullani kezd az eső...
... állj fel bátran,
erős hittel, tudván
hogy a szél megszelidül,
a felhők eloszlanak
és az eső megadja magát a napnak.

Kép

Kép
melcsike70

Na most már tényleg megyek puszi mindenkinek!

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok, vagyok én is, de mindig csak elolvasni van időm Titeket azokban az órákban amikor írtok, mert Picurtól nem tudok írni, pl.. mivel itt reggel van, ezért húz az ajtó felé, hogy menjünk sétálni. Ezért ma az esőbe, szélben kimentünk és sétáltunk le-fel az utcán, minden kőnél, fánál megálltunk, 2-t esett, aztán most jól bealudt délre, de már ti is nyomjátok az ágyat :)..
Irigyellek ám a találkozóért, gondolatban már sokszor elsétáltam oda, de sajnos csak lélekben leszek ott. Majd várom a képeket, úgye küldtök nekem??

Boboka Lackó gyönyörű baba és tényleg nagy, akármennyire Picurka..

Kép
leda2002

Hali!
Melcsikének igaza van szépen haladtok azon az úton. Úgy érzem már legtöbbetekbe sokkal kevesebb a harag, most este is leírtátok/újra átéltétek a veletek történteket, de mégis mások a hangsúlyok. Nem kevésbé megható, vagy kevésbé fájdalmas, mint hónapokkal ezelött, de más,szelídebb.
madamrekamé

Jó reggelt!

Hát csajok hol vagytok? Vagy én vagyok túl korai? Hogy aludtatok?
Közeledik az idő lányok, most már lehet izgulni, milyen lesz az első találkozásunk. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Jó reggelt:)

Leda, köszönöm :) a dícséretet:)

Lányok, sikerült 1 órakor elaludnom... No comment... én sem vagyok teljesen 100-as :roll:

Végig néztem a grace-t, nagyon jó rész volt (majd leírom Betti, csak kicsit dolgozok előtte:)), utána pityeregtem egy sort, utána megjött férjem és még beszélgettünk.

Alig élek...

Mondtam férjemnek, hogy nem örülök neki, hogy mindent magában tart, nehogy rossz vége legyen. Kérdeztem, hogy mit érez, erre csak azt mondta, hogy ez egy folyamat volt, és higgyem el így a legjobb a picúrnak. Mondtam, hogy ok, de ő hogy tudja így lerendezni, hogy kész, így történt, és fel sem merül benne, hogy most lehetne másképp is.... (ok, tudom, hogy nem szabad ezen rágódni, de akkor is...)

Tegnap volt férjem egy barátunknál, ahol júliusban született a baba. Kérdeztem, hogy látta e a kislányt. Mondta, hgoy igen. Kérdezem, hogy megsímogatta-e. Mondta, hogy igen, de aludt a pici (úgy kellett minden szót kihúznom...). Kérdeztem, hogy mit érzett, mondta, hogy fájt neki. Kérdeztem, hogy gondolt-e arra, hogy milyen lenne most Lackót símogatni? Mondta, hogy igen.

Meg mondtam neki, hogy olyan rossz, hogy az utolsó nap ahogy letelt a látogatási idő eljöttem Lackótól, és kár, hogy ő nem jött már be (melóból jött és nem akart úgy bevinni semmi ártalmas szert ami esetleg a ruháján maradt), pedig milyen jól esett volna Lackónak. Erre mondta, hogy ezen kár rágódni, így a legjobb.

Hogy lehetne rávenni, hogy ne csak két szavas mondatokat szóljon ehhez a témához? :)

Szép napot mindenkinek, remélem gyorsan eltelik:)
Vendég

Leda

Szerintem te is ott leszel a találkozón és a többiek is, aki nem tud eljönni, mert biztos hogy sokat fogunk benneteket emlegetni. Képeket természetesen biztos fogsz kapni. HOgyne kapnál :!:

Madamrekamé

Jaj de jó, hallani a hangod, vagyis olvasni amit irsz,de lüke vagyok. Köszönjük a véleményedet, szeritem mindegyikünk nevében mondhatom. Nekünk nagyon jó, hogy kivülről olvasva minket fel tudtok fedezni változásokat.

Kép

Kép
melcsike70

Leda

Remélem nem a sárban esett el BArak kétszer :wink: , mert gondolom az eső miatt az is volt.

Kép

Kép
melcsike70

Igen, Leda, ott leszel ám velünk:):):) és persze, hogy küldjük a képeket:)

Madamrekamé, látom te is éjszakai bagoly voltál :wink:

Húúú, Melcsike, én már azon gondolkoztam, hogy elmenjek e előtte fodrászhoz hajat festetni:) de nem lesz rá időm :cry:
Vendég

Boboka

Hidd el már az is jó, ha legalább válaszolni tud a kérdéseidre. Gondol rá Ő, csak a magamódján. Hagyd hátha megnyilik maga, valahogy fel kell dolgoznia, hiszen ha tud válaszolni, akkor az azt jelenti gondolataiban ott van Lackó.

Kép

Kép
melcsike70

Én nem tudok mit csináltatni a hajammal, én sem megyek fodrászhoz. Ne menjetek mind el. :( Legyünk egyszerüen szépek. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Tudom, Melcsike, nem is erőltetni szeretném, csak őt féltem, hogy nehogy belülről eméssze magát, de a férfiúi büszkeség miatt ne mondja el nekem.

Mindig is mondtam neki, hogy nem azt akarom, hogy együtt sírjunk-ríjjunk, hanem azt, ha pl. magányra van szüksége, mondja meg és elvonulok, ha beszélgetni szeretne Lackóról, szóljon, hogy tudjunk segíteni egymáson.

Mondta egyszer, hogy neki ott a kórteremben kijött az összes könnye (és fájdalma), de szerintem még maradt azért bánat sajnos benne bőven.

És ez mindannyiunk párjára érvényes szerintem.
Vendég

Melcsike, azok vagyunk :lol: főleg én most a kisírt, kialvatlan gülü szemeimmel:):):)
Vendég

Az én párom még mindig tud velem sirni, és ez nagyon jó.

Kép

Kép
melcsike70

Most jelentettem a Barci fogorvoshoz képzeld el, mert fájlalta éjjel a fogát, úgy ebéd után hazajön és irány a fogdoki.

Kép

Kép
melcsike70

Na most kaptam egy rokontól sms-t hogy megszületett az unokája este. Kislány. Hurrá, hurrá, hurrá én vagyok az első akinek be kell jelentenie.

Kép

Kép
melcsike70

A szépségről szólva, ne is mondd én meg két napja pattanásos vagyok, remélem valahogy levarázsolom magamról szombatra.

Kép

Kép
melcsike70

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?