Új privát üzeneted érkezett!

29.ét akartam irni!!
Elvagyok itt magamba! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Moni kettő kis műszert tesznek a pocidra. Az egyikkel a baba szívverését nézik a másikkal a fályásokat. Én szerettem hallgatni a szívverését a lányaimnak. Szép nagy pocid van. Most fog még igazán nőni.
Az utcánkban van egy anyuka már minden órás. Ez a harmadik terhességa 2 fiú után kislányuk lesz. Kétszer császározták, de mégis azt mondták neki,hogy nagy az esély arra, hogy most simán fog szülni. Ilyenkor már nem úgy szokott lenni, hogy egyből császárra viszik?
Vendég

rékababa ez nagyban függ a dokitól is. Itt is egy csaj az elsőt császárral szülte,rá 2 évre a másodikat simán,és rá nemegész 2 évre a harmadikat is simán.
Látod nekem a doktorbácsi- mikor Eliza még faros volt-azt mondta,úgy is megpróbáljuk,ha faros marad.Ezt sem mindenki teszi,sokan automatikusan császároznak.
Vendég

Köszi Rékababa!
Ari vagy!!!! :D
Vendég

Valaki ad majd telcsi számot hogy üzenhessek ha majd akció van???? :D :D :D
Vendég

Móni, szép pocakod van. Most fog még tényleg sokat nőni. Nem vizesedsz még? A pocakodon már megjelent a barna csík?

Kép
timesz

moni írom:0670/2801263
Írj,aztán majd tolmácsolom a dolgokat a csajoknak.
Írhatsz bármikor,mikor mentek be-éjjel is-,mint ahogy én is tettem áfonyának meg Emmának. Szegényeknek éjjel 11-kor írtam :oops:
Vendég

Cseriani azt tudom, hogy egy császár után lehet simán szülni, de eddig én úgy tudtam, hogy ha már kétszer csaszi volt, akkor a harmadik csak az lehet. Én is megkérdeztem, ha véletlenül szeretnénk harmadikat akkor szülhetem-e simán? A doki azt mondta, hogy minden további nélkül.
Vendég

Móni, már jó előre bebiztosítod magad. Úgy érzed előbb fog jönni a baba?

Rakok fel 1-2 mai képet a drágámról:

Kép Ebéd közben Kép Nyelvöltögetés

Kép
timesz

A képaláírást felcserélte. Miért van az, hogy az állóképet nagyon picire kell tömöríteni hogy elküldje, a másikat nem??!!

Kép
timesz

Timesz!
Köszi!
Dehogy nem vizesedek!
Elég durván!
Már egyik cipömbe sem férek bele! :lol:
A barna csíkom is meg van! :lol:
Nem tudom hogy elöbb jön-e a baba,ugy vagyok vele hogy Május 10 után jöhet!
Kezdek kicsit depis lenni!
Eléggé parázok!
Na de mindegy!
Mindenképp meg fog születni!
Jo lenne már túlleni rajta!
Nagyon cuki a fiacskád,és nö mint a gomba!

Cseriani!
Köszike a tel számot! :lol:
Vendég

Cseriani, Rékababa! Nem lesz se öcsike, se hugica :P Legalábbis nem tervezem!!!! Egyébként nekem azt mondta a Varga, hogy két császár után is lehet simán szülni, neki volt kismamája, aki két csaszi után simán szült nála. Valamelyik doki automatikusan császároz ilyenkor. Ezt is orvosa válogatja, ha a heg meg a kismama bírja, akkor lehet!
Emma! Igen tervezem, hogy megműtetem a szemem. De szopi alatt nem lehet, sőt három hónapnak el kell telnie még azután, hogy már nem szoptatok majd, csak utána lehet műteni, befolyásolhatja a hormonváltozás az egészet, ezért.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Már megint feledékeny vagyok :roll: , már nem tudom ki írta a szemműtét árát. Ami nekem kéne műtét ilyen erős dioptriánál, hogy tutira sikerüljön, az 220 ezer szemenként. De akkor is megéri, legalábbis nekem. Akinek jó a szeme el sem tudja képzelni, hogy milyen sz.r ilyen erős dioptriás szemüveggel, lencsével élni, így annak ez az összeg biztos nagyon sok. Persze nekem is (kiadni), de megéri, ha utána tökéletesen fogok látni :D Már 10 éve erre készülök. Ha Domi már nem fog szopizni, utána belevágok - persze ezért nem fogom elválasztani, rá bízom, hogy meddig szopik.

dadomi

Timesz Olivér igazi nagy fiú már. Lassan a lányokat úgy kell majd hesegetni róla.

Dadomi szerencsére nekem nemilyen erős lencse kell, de tudom, hogy milyen rossz mikor nem lát rendesen az ember. Ha nincs rajtam a szemüveg sokszor az ismerősöket sem tudom felismerni, csak homályos alakokat látok.

Moni hamar elmegy már az idő. A vizesedés meg majd elmúlik. Én Evelinnél az utolsó napokban vizesedtem elég rendesen. Rékánál érdekes mód császár után lett csúnya a lábam, de itthon szépen lement. Pihenj sokat. Használd ki ezt a kis időt, utána már nem lesz nyugi.
Vendég

Sziasztok!
Móni,de cuki a pocid :lol: már a célegyenesbe vagy....hajrá!!
Hétfőn megműtötték az anyukámat,most már egészen jól van,2 hétig lesz Pécsen,aztán megy Füredre.
Csillával egészen jól haladunk a kajákkal,már van hogy egy egész üveggel megeszik de inni az Istenért nem hajlandó,pedig már mindenhogy próbáltam :x tipp valaki????
Vízzel próbálkozok,de se cumisüvegből,se csőröspohárból,se rendes pohárból nem hajlandó inni.

Kép
Kép
josi

Dius!! Mi újság veletek? Nagyon eltűntél :wink: milyen volt a szülinapja a nagyfiadnak? Itt kötelező legalább a tortáról beszámolni :lol: had irígykedjünk,hogy milyen finomat ettetek!

Kép
Kép
josi

Josi! Próbálj neki teát adni, a Hipp-es granulátumos teából az alma-citromfű tea nagyon finom. Nem kell félni a teától, sokan mondják, hogy jaj rászokik a gyerek, aztán nem issza meg a vizet. Ez akkora baromság, Dani is eleinte teázott, most 10 alkalomból 9-szer vizet kér. Nyugodtan adj neki teát, nem kell sok cukrot beletenni, és akkor semmi baja nem lesz a gyereknek. Nem kell agyonfélteni :wink: Inkább igyon teát, mint semmit, a folyadék kell neki! Én a granulátumos teából kevesebbet rakok, mint amennyit ír a papírja. Ha meg főzök teát, csak egy picit ízesítem.

dadomi

Josi,
te az 5 hónapos babát miért akarod itatni? Nem szopik már? Barnust még eszembe nem jutott megitatni, pedig esténként már vacsizik de egész nap anyatejen él. Bocs ám, ha Csilla nem. Nem tudom nálatok hogy van.
Vendég

Josi, jobbulást anyudnak, örülök, hogy túl van a műtéten!
Dadomi, én Hipp-es granulátumos tejjába nem tennék cukrot... Jó édes az anélkül is. te szoktál?
Hallottátok, hogy calici van a belosztályon? :evil:
Vendég

Csilla már nem szopizik,és mivel tízóraira kap pürét,gondoltam kellene neki inni utána.Vagy nem? :shock: vagy elég ha utána kap tápszert?

Kép
Kép
josi

Josi,
nem tudom, a tápihoz nem értek. :roll:
Vendég

Emma,a belen mindíg calici van :? kb 2 hónapja,mikor anyut bevitte a mentő infarktussal 1 óra múlva(nem hazudok) hazaküldték hogy jobb lesz neki otthon mert calici van az osztályon!!!! :evil: az már persze mellékes volt nekik,hogy mi a baja!

Kép
Kép
josi

Josi mielőbbi gyógyulást anyukádnak, minden rendben lesz. Szerintem a vízzel próbálkozz, elöször meg kell szoknia. Tápi mellett mit adtál neki inni? Inkább valami szomj oltót adj neki tízórai után, mert a tápszerre is szomjasak a babák.

Dadomi most tudlak igazán megérteni az éjszakázások miatt. Elkezdtem Rékát leszoktatni az éjszakai cicizésről, hát tegnap éjjel nem sokat aludtam. Olyan este 11 órakor kelt egyszer és csak fél egykor tudtam visszaaltatni nagynehezen. Szegénykém nem értette miért nem adom neki a cicit. Volt rendes nagy üvöltés. Csak a kezemben sétálva, ringatva volt hajlandó bóbiskolni, amint leültem már üvöltött is. Aztán nagynehezen le tudtam tenni az ágyba, végre megtalálta és el is fogadta a csőrös poharat. Hiába próbálkoztam előtte nem igazán kellett neki. Este már szerencsére nincs cicin való elalvás. Remélem hamar megszűnik az éjszakai is. Mostanában túl erősen szívja és a bimbóim lassan felmondják a szolgálatot.
Vendég

Josi, ha már nem szopizik, igen, akkor kellene itatnod. Én Hannának Hippes teát adtam (vizet nem ivott a beste ) :twisted: , úgy csináltam, hogy 2,5 deci vízbe alig 1 kávéskanálnyi granulátumot tettem. Épp, hogy színe meg íze volt, szinte víz volt, mégis megitta, érdekes... Mostmár iszik vizet, sőt, leginkább vizet iszik hálistennek ő is. Próbáld meg esetleg kiskanálból itatgatni, ha másképp nem fogadja el... Aztán nyárra, amikor több folyadék kell neki, már biztos elsajátítja valamelyik módszert... :D
Vendég

Hú, Rékababa, kitartást...
Josi, szegény anyud... hazaküldték? Jesszus...
Igaza van Rékababának; szomjoltónak pedig legjobb a víz. De én adtam neki gyümölcsleveket is, mert a pürét nem nagyon szerette.
Vendég

Jah, és Moni: nagyon csini a pocakod! :D
Vendég

nah..ezt a kiskanalazást még nem is próbáltam :lol: itt mindíg tanul valamit az ember :lol:

Kép
Kép
josi

:D
Vendég

Sziasztok!
Josi!
Köszi a pocakdicséretet! :D
Örülök hogy anyukád tul van a dolgon.
Biztos minden rendben lesz! :D

Emmamami!
Neked is köszi!
Vendég

sziasztok...
Anyósomék el is kapták a calicit,szegény még a kórházba is bekerült,mert folyamatosan hányt. Kapott infúziót.
Az sztk-ban volt húsvét utáni kedden,ott szedte össze valószínűleg.
Eliza is iszik már,de a víz nem kell neki. Nem is erőltetem,Kristóf sem itta meg a vizet,mostmeg legtöbbször azt kér inni.
Én is alma-citromfű teát készítek Elizának,vagy csipkebogyót. Ahoz 1 dl-hez teszek 1 kocka barnacukrot.
Josi sztem ne erőltesd a vizet,ha nem kell neki.
Ja,eleinte Eliza is csak kiskanálból fogadta el,mostmeg csőröspohárból iszik,nagyon ügyesen,mint írtam is,a puha fejet vettem bele...
Moni a te kisfiad sem lesz pici baba :D
Vendég

Emma! Nem cukrozom a Hipp-es teát, bocsi, ha félreérthetően írtam! :oops: Ha főzök teát, abba rakok kis cukrot.
Moni! Lassan azt a kék nacidat elrakhatod jövő tavaszra, mert nem fogod tudni felhúzni :P Tolakszik Mirkó baba szépen előre :wink: Tegnap kész lettél a munkáddal?
Rékababa! Hát az éjszakai szopiról leszoktatás nálunk is kemény volt, de kitartó voltam. Ha egyszer elhatároztad, hogy leszoktatod, ne hagyd magad "zsarolni", mert akkor nehezebb lesz neked is meg lánykádnak is. Megszokja majd előbb-utóbb. Látod Dominik is leszokott az éjszakai szopiról. De este elalvás előtt még keményen követeli. Húzza fel a pólómat és mondja, hogy mammammamm :D Nagyon édes ilyenkor.
Josi! Tényleg, megpróbálhatod a gyümölcsleveket is, azt is lehet higítani. A kecskeméti babaitalok nagyon finik, Dominik az őszibarack-banán-alma keveréket szerette :) Hátha a gyümölcslevek ízlenének neki, egy próbát megér. Dominik is azokat fogadta el először, a víz egyáltalán nem kellett neki, még most is csak néha issza meg.

dadomi

Bocs, Moni, azt a tegnapi munkát Emmának szántam, csak nem jó helyre írtam. :oops: Szóval, Emma, kész lettél tegnap a munkáddal? :wink:

dadomi

Bocs, Dadomi, jól félreértettelek - csodálkoztam is mondjuk... :wink: Főzött teába én is tennék cukkert.
Cseriani, szegény anyósod... nemsemmi.
Készen lettem, Dadomi, igaz, nem hatra, hanem fél 7-re... Azt se tudtam, hol áll a fejem már, a gyerkőket kipateroltam az apjukkal az udvarra, így se sikerült időre. Josi, ha érdekli, szombaton el is olvashatja a végeredményt... :wink:
Vendég

Tegnap nagyon rossz volt mikor próbáltam visszaaltatni cici nélkül. Annyira közel voltam ahhoz, hogy odadjam neki. Úgy sajnáltam. Olyan érzésem volt, mintha cserbenhagytam volna, nem számíthatna rám. Pedig végig vele voltam, ringattam, énekeltem neki, simogattam. Akkor nyugodtam meg én is mikor végre elfeküdt az ágyon és a csőrös pohárból itta a tejcit. Remélem hamar túl leszünk rajta.
Cseriani sajnálom anyósod. Mi volt az orvosnál? Megvolt a rákszűrés?
Vendég

Rékababa, minden tiszteletem a tiéd... Kitartást. Én biztos végigbőgném az egészet és nem bírnám ki... :cry:
Vendég

Rékababa! Hát nagyon megértelek, hasonlókat átéltünk mi is nem is olyan rég. Ma éjszakátok milyen volt? Próbáld meg elmagyarázni neki, hogy éjjel nincs szopizás, csak tea van, éjjel aludni kell, meg nem is tudom, hogy mit lehetne mondani neki. Annyira okosak már ilyen korban a gyerkőcök, biztos megértik, amit mondunk nekik. Dominik néha kéri még napközben a cicit, de olyankor csak egy kicsit kell neki, ha úgy döntött, hogy elég volt, megfogja a pólómat és visszahúzza :lol: :lol: Tudom, hogy nagyon kemény dolog az éjszakai szopiról leszoktatni, de ha eldöntötted véglegesen, akkor keménynek kell lenni, bármennyire is nehéz. És ne érezd úgy, hogy cserbenhagytad, ez nem igaz, csupán véget ért egy korszak, lezárult, és nem csaptad be Rékát, hiszen ott vagy mellette, vigasztalod, dajkálod. Csak még meg kell szoknia, hogy mostantól másként kell visszaaludnia, mint eddig. Ha érzi rajtad a bizonytalanságot, neki is nehezebb, ezt ne felejtsd el, ugyanúgy, mint az oviba szoktatásnál! Ha te sem tudod elfogadni, hogy véget ér az éjszakai szopi, tőle sem várhatod el! Kitartást nektek! Hidd el, sikerülni fog!

dadomi

Okosakat mondasz, Dadomi!
Vendég

Emma! Előző életemben pszichológus lehettem, onnan a tudás :P :P Nem ám, de mi ezen már átestünk Dominikkal nem is olyan régen, csak tapasztalatból "beszélek".

dadomi

Mostani éjszakánk jobb volt. Éjjel 2-ig aludt akkor sirdogált egy picit, felvettem, elkezdtem ringatni és abba is hagyta, elbóbiskolt és akkor megtalálta a csőrös poharat és ivott abból. Ezt utána olyan fél négy körül újra eljátszottuk. Majd fél hat körül már rátettem a cicire, a melleim teljesen be voltak durranva, megnyugvás volt mikor kiszívta. Csak este az volt a baj mikor végre ágyba kerültem volna olyan 11 körül Evelin kezdte, valami rosszat álmodott és sirdogált, éjjel egyig őt őrizgettem, akkor aludt, ha mellette voltam. Most egy kicsit kába is vagyok. Reggel be is kellett mennem Szekszárdra, nem rég értem haza. Réka élvezte a buszozást nagyon. Köszönöm a drukkokat, hát nehéz, de remélem hamar túl leszünk rajta. Engem az bántott az éjjel is, hogy tudom, hogy van tejem és mégsem adom neki.
Emma elég nehéz, és nagyon rossz is, de csak kialakul. Én úgy érzem, hogy nekem már elég, legalább is éjszakára minden képpen. Mire bölcsibe megy szeretném levinni a szopik számát reggel és estére. Réka napközben is elég sokszor jön és kéri. Mondja, hogy cicit és már huzza is fel a felsőmet.
Vendég

Reggelt!
Rékababa, hogy alakultok?
Vendég

Emma boldog névnapot neked!!!
Elizám nagyon nyügi a foga miatt,de szerencsére az éjszakánk jó volt. Ma nem igazán leszek,ma lesz a kisasszony névadója :D
Most elaltattam,egy óra múlva ébreszthetem,hogy egyen-ha addig fel nem ébred magától...
Remélem napközben azért jobb kedve lesz,mindenesetre viszek dentinoxot meg dologélt :?
Vendég

Sziasztok!

Bocsika,amiért nem jelentkeztem,sajnos nem volt időm írni,de még olvasni se tudtalak benneteket!Tudjátok írtam hogy most fogok érettségizni és ezerrel készülök és csak éjjel tudok tanulni!! Így még visszaolvasni se tudtam,de ígérem bepótolom!

Josi!
Köszönöm a hiányolást,aranyos vagy! :)

Bence szülinapja jól sikerült.Kapott 2 tortát,végig ette a menüt(levestől a tortáig).
Képeket is majd teszek fel,de most mennem kell mert Bencus felébredt.Tegnap este 8-tól aludt mostanáig!

Szép napot mindenkinek!
dius02

Olyan fél három felé kelt fel, de már szinte nincs is sirás és nem is kéri a cicit. Elég csak egy picit felvennem ringatni és már alszik is. Ezt egy órával később elismételtük, majd fél hatkor kapott cicit. Most már könnyebben viseltem én is. Nekem nem csak az a rossz, hogy majd eldurrannak a melleim, de lelkileg is megviselt. Nem is kért semmilyen innivalót, úgy aludt vissza.

Emma én is boldog névnapot kívánok!

Cseriani jó bulizást a névadóhoz. Most olvastam a blikkben, hogy Őcsényben elütöttek egy 8 éves kisgyereket, kirohant az autó elé. Tudsz valamit erről?
Vendég

Emma nap van?
BOLDOG NÉVNAPOT EMMA!!!

Kép
Vendég

Köszönöm szépen nektek a névnapi jókívánságokat; novemberben tartom, de elraktározom addigra! :wink:
Cseriani, majd mesélj, milyen volt a névadó, és képeket is kérünk! Meg Dius, tőled is!
Rékababa, a kitartásod úgy látom, meghozza a gyümölcsét... :D Persze, hogy a lelki oldala a legnehezebb... De jó úton haladtok.
Ármin is nagyon kínlódik megint a fogával, éjjel aludtunk vagy 3 órát... :?
Vendég

Emma akkor tényleg raktározd el :oops:
Azt hittem,csak egyszer van Emma :wink:
A névadó nagyon jó volt(leszámítva,hogy délelött szakadt az eső :evil: ),Eliza nagyon élvezte a bölcsőben,meg az étteremben is nagyon aranyos volt. Teszek majd képeket,csak elöbb fel kell tölteni őket a gépre...
De mostanra meg milyen meleg lett,meg milyen szépen kisütött a nap :D
Gyermekeim alszanak,kifáradtak nagyon :)
Vendég

na,akkor jöjjenek a képek-nem kíméllek benneteket :P
A bölcsőben: Kép
Kép
Most ettem először étteremben:
Kép
Vendég

teszek ám még :D
Torta: Kép
Ez régebbi,de muszáj feltennem :oops:
Babapuszi: Kép
Itt meg az autóban: Kép
Nna,elég belőlünk ennyi :wink:
Vendég

EMMA!!!! Boldog névnapot!

Cseriani! Jók lettek a névadós képek, Eliza tüneményes abban a bölcsőben.
Mi bennt voltunk ma Pécsen megvettük a gyerekülést Olivérnek, végül tényleg a PierreCaerdenes győzőtt ár-érték kategóriában (30.000 Ft 9-25kg ig jó, 6 pozícióban dönthető, ülésszűkítős, nagyon tetszik.) Teszek fel 1 képet róla, már beleültettük Olit.

Kép Autósülésben Kép Hellóka

Kép
timesz

Cseriani,
Eliza gyönyörű!!!
Timesz,
Olivérnek is szuper a gyerekülés!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?