Vagyok vagyok
szioasztok
Shine, nagyon szép a kölök
a gripe water gyógyvíz nayon nagyon bejött nekünk
Panzrej: ismétlem magam: Tenna hálós bugyi (végig azt használtam, tenna betéttel (kórházban nagyot, itthon elég volt a nornál) jó pamutos, nem fülled be, szellőzik, idomul a testhez...nekem ez jött be. Igen hálóinget sokat, sokat....de dög meleg lesz úgy készülj. lifeboy tusfürdőt (biztos ami biztos), kispárnát, a mellszóvók közül nekem is az avent viszi a pálmát. Tejgyülytő zacsit, mert ha bedurr a cici, és fejni kell, a tejes hűtő felső mélyhűtőjébe beteszed, hazaviheted, jó lesz az...én is öntöztem ki petinél, mert nem ette meg 24 óra alatt.
Benő: Anna pár szem földimogyorótól (én ettem) lett tele csalánkiütéssel....
Annamari: és kiderült, ez a szalmonella dolog? Hogy kezdődött, stb...stb....???
Ági!!!! nekem is nekeem is a docot!
Én már nem tudom elképzelni, hogy elég a tejcim ekkora lovacskának
Jaa a birsalmalétől...hát hoogy is fogalmazzak finoman....egy borz elmenekült mellőlem szégyenében...de asszem jó volt tényleg
de eddig a stella artoans (nem buckler, se egyébb alkoholmentes) napi két üvegje vitte a pálmát tejgyártásban - persze alkoholmentes -
Már betöltötte a 4 hót, nem tudom, nem kéne elkezdeni a főzeléket szopik után a "biztonság kedvéért" ha éhes, had egye...vagy ne???
Na meg attól is parázom, kiszárad...néha olyan süppednek látom a kutacsát...
Ő még mindig két óránként eszik, néha ha bealszik, csak akkor nem. az éjszakát több kevesebb kihagyással átalusstza.
Bár múlt éjjel kiakasztott:
velem aludt mert oltást kapott, és néztem, nem lázas-e.
1.) duplalábbal rugdosódott az égbe, hogy sikerüljön kitakarózni....én vártam, hogy visszaaludjon, betakartam. 5 perc, észrevette, kezdte előről.
2.) pár napja azzal szórakoztatja magát és minket, hogy beszívja, kicuppantja az also ajkát, és ez jó hangos. Na reggel 5-től 7-ig ezt gyakorolta....
szóval elvileg minden oké továbbra is, csak én nem hiszem, hogy tényleg tudom szoptatni??? És víz se kell??? Próbáltam, üveget élből nem fogadja el, pohárból tudna, de kiköpi, már kanállal is próbáltam: nem és nem
Segít ez a lány, hogy tartsam magam az elhatározáshoz
De apa már nyaggat, etessem mással is
egy kényes kérdés: nektek mennyi idővel a szülés után jött meg?? Nekem még mindig nem....és nem fogyok tovább a 60 kg-ról sőőt.... lehet, hogy terhes vagyok??? Na, ha dokim ezt olvassa, tuti, kiveri a víz
(vicc volt, nem komolyan venni - mármint a vízkiverést)
íme egy kép az éhező etiópomról:
pusz: maszat