Sziasztok!
Gyorsan bejelentkezem, nem sok idom van mostanaban.
Eloszor is, Kvinna, nagyon sajnalom. Most a Te kezedben az iranyitas, legyel kemeny, es kitartas!
Nalunk a masodik kicsi lany dec 13-an hajnali fel negykor szuletett. Akkor mar napok ota ket ujjnyi mehszaj volt, jo kis joslok, de nem akart rendszerezodni. Vegul 12-en deltol mar szinte folyamatos volt, de hol 10 perc, hol 2, hol 5, hol egy kis szunet. Vegul este 10kor, mikor lefekudtem aludni, a kiscsaj ugy kezdett ugralni a pocakban, ahogy sosem, hivtam is a szulesznot, o azt mondta, hogy csomaggal befele, kerjek nst-t, jon o is, es hivja a dokit is, burkot repesztunk (mar jocskan tulhordtam, tobb mint egy hettel). Ez fel egy korul meg is tortent, utana kadazas, aztan brutal fajasok, harom negyed haromkor egy szuri, ami a maradek kis mehszajat is eltunteti, es 3,25kor kibujt a pici lany. Nehez volt, mert mar majd 24 oraja voltam ekkor fent, nagyon faradtan nem jo szulni. 3870-nel es 53 cm-rel szuletett vegul, 37-es fejkorfogattal. 4-es korteremben voltam, szerintem nagyon korrektek a felujitott szobak, komolyan, jobb, mint az alapitvanyi, sokkal tagasabb. Igaz igy 6-an voltunk egy wc zuhanyzora, de talan egyszer kellett varni.
A kicsi egy tunder, sokat eszik, alapjaban veve nagyon nyugodt baba, persze azert vannak sirasok.
A "nagy" egesz jol fogadta, vannak feltelkenysegek, de ez normalis, alapjaban veve szereti a hugicat.
Megyek pihenni, mert azert jo aludni, amikor csak lehet.
Andi! Csak ugyesen, es nagyon drukkolok, hogy a kiirt idopont elott meglegyen, ez a tulhordas szerintem a legrosszabb az egeszben.
Verus