Sziasztok!
Jól sikerült eltűnnöm,már hétfő óta itthon vagyunk, de hogy ne legyen túl egyszerű,én is lebetegedtem,és a kisfiam is. szóval nem túl jól indulnak itthoni napjaink.
Szóval március 20-án 7.20-kor megszületett Zsófia Veronika,3350g,50 cm.
Éjjel elfolyt a magzatvizem, de nem voltak fájások, 4-re mentünk be a kórházba, pont Csapó volt ügyeletben, kaptam oxitocynt, hogy legyenek fájások, lettek is szépen,úgy-hogy összességében gyorsan meglett Zsófi,szerencsére nem kellett vágni,nem lett repedés sem,így jól vagyok teljesen.Tejcsi is beindult szépen.
Az 5-ös szobában voltam, oda is szerettem volna menni,mert mindegyik gyerekkel ott voltam,Zsófi végig velem volt,már aznap délelőtt kihoztam,és csak a vizitre, és fürdetésre toltam be.
Olvasgattam,hogy írtátok a rossz tapasztalatokat,szerencsére én csal pozitívumokat tudok írni,mindennel meg voltam elégedve,kivétel a fűtést,mert vagy 5q fok volt,vagy nagyon hideg,valószínű ezért fáztam meg.
Köszönöm a gratulációkat,igekszem visszaolvasni,és bekapcsolódnui.
Gabinak gratulálok!
Tündi:visszatérve a tejallergiára,meglettek a gyerekek eredményei,és mindkettő tejfehérje allergiás,a lányom a szerencsésebbik eset,mert ő azokra a fehérjékre érzékeny,miket hőkezeléássel el lehettűntetni,viszont a fiam kazeinre,amit sajnos nem lehet hőkezeléssel sem eltűntetni,szóval most tejmentesen kell étkezni.Kaptunk tápszert is.
Meg tudnád írni,hogy ti miket esztek,mert kicsit ki vagyok akadva,hogy amost mit a djak a fiamnak,mert nagyon szereti a sajtot,joghurtot,túrórudit.ezeket mivel lehet helyettesíteni?
Megpróbálok feltenni képeket Zsófiról.