Sziasztok!
Igen megint találkozunk, én 4re megyek
))
Nekem tegnap előtt volt egy erősebb fájásom, és ennyi, na akkor gyorsan hajat mostam, ha menni kell szép hajjal lásson a gyerekem!
Ma voltunk a Corában délelőtt, bevásároltam a spejzbe meg a fagyasztóba húsokat, virslit. Valszeg az első időben hétköznapra rendelni fogok a food expressztől, hétvégén meg főzök. Nekem semmi segítségem, a férjemmel kell megoldanunk a helyzetet, de ő meg reggel elmegy dolozni és este jön haza 7-8 legkorábban... Majd meglátjuk hogy boldogulok, kicsit félek.
KisTibi sem ébredt fel a lövöldözésekre szilveszterkor
Érdekes egyébként, hogy egyik nap csak minimálisat csinálok, ma meg Cora után kisikáltam a fagyasztó szekrényt és a fürdőszobát, és meg se kottyant.
Nálunk ezek vannak, elég izgatott vagyok, hogy mikor megyünk szülni, igyekszem folyamatosan főtt étellel ellátni a hűtőt és kivasalni a kimosott ruhákat, hogy a fiúk ne szívjanak hogy anya nincs itthon. Azért is izgulok, hogy a kisTibi hogyan éli meg hogy nem vagyok itthon 3-4napot... ilyen még nem volt....
Mindenesetre beszereztünk egy távirányítós autót, amit majd a Tomi hoz neki ajándékba amikor haza jövünk
puszi nektek!