Új privát üzeneted érkezett!

Szia Ancsa!
Igen, szopizik Viki, sokat eszik, és így is egy csomó tejcsi megmarad. Lefejem és mindig kiöntöm, mert nincs nagy fagyasztonk, hogy tárolni tudjam. És most gondolkozok azon, hogy Judit meg azt mondta neki sajnos nincs tejcsije. Ha esetleg kell, akkor szóljatok...

Neked meg remélem összejön a kistesó Marcinak! Kép Sok sikert hozzá, drukkolunk!

Anita
Kép
Kép
wikyanya

Szia Anita!
Majd megkerdezem Judittol!!Kép
Koszonom hogy szoritotok nekunk!!!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Gratula a 3. szülinaphoz! Az én kisfiam Tibi 2 éves lesz most vasárnap lesz is nagy családi buli, nehogy valakinek eszébe jusson összevonni a szülinapot a karácsonnyal! Azt nem szeretném....
A kicsi a hasamban szintén kisfiú és Tominak fogják hívni, ha megszületik, bár már Tomizzuk mióta megvan a névKép

Wikyanya: Én anno tettem el a fagyasztóba egy kevés tejes, majd jól kidobtam az összeset, mert mindíg volt friss és nem használtam fel, de azért jó volt tudni, hogy van mihez nyúlni. Amúgy nem volt sok tejem csak éppen annyi, hogy a kölyök jóllakott, nem is fejtem csak 1-1 alkalommal.
melcsi71

Koszonjuk!Mi is gratulalunk Tibinek a 2.szulinapjara!Kép
Mar csak par het es Tomi is megszuletik!KépIzgulsz a szules miatt?

Anita!
Nem talakoztam meg Judittal,de igerem megkerdezem!!

Kép
Kép
ancsa81

Becsi
Szia!Kép
Ezer éve nem beszéltünk, és most látom, hogy még gondolkodsz a szülésznőn. Én Ignáthné Évikénél szültem és Vele fantasztikus volt az egész! A doki is jól kijön vele, ez is fontos szempont és annyira aranyos személyiség, hogy nagyon a helyén volt minden az egész szülés alatt! Minden úgy történt, ahogy nekem jól esett, szóval Õt bátran merem ajánlani.Kép

Láttam, hogy március eleje. Az már nagyon gyorsan itt lesz!
Mekkora a pocakod? És a gyerkőceid már várják a kistesót?Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Boldog szülinapot a 2 éveseknekKép és a 3 éveseknekKép!!

Mi most ünnepeltünk egy 4 és egy 8 évest, jó ez a decemberKép

Orsi!

Most én is Ignáthnén gondolkodom, de ezt már csak januárban intézem.
Már lassan 29 hetes vagyok és óriásira nőttemKép
37. hét után már bármikor szülhetek, bár most eddig meglepő módon nagyon szuper a méhszáj, a másik két terhesség alatt már ilyenkor fekvés, gyógyszer.
Gyerekek nagyon várják!

Néha megkukkolom a képeiteket, nagy fiú már Gergő!!Kép

Becsi
becsi
Iklad

Helló Ancsa és Többiek!

Köszi a gratulációt a szülinaphoz!

Persze izgulok a szülés miatt, de leginkább azért, hogy januárban legyen túl a szülinapon és karácsonyon, és amiért még izgulok az az, hogy biztosan beérjünka kórházba, mert mi a XI.ker-ben lakunk és az nincs túl közel.... Az első szülés is elég gyors volt, úgyhogy most az első jelre indulunk!
melcsi71

Sziasztok!
Hogy vagytok??

Kati!
Itt vagy????

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Tudnátok segíteni abban, hogy mit érdemes/kell vinni a kórházba a babának popsitörlőn kívül? Én 3 éve szültem ott és nem tudom, változott-e azóta vmi e téren? Előre is köszönöm!

Melcsi!
Én is Surányi dokinál szülök majd megint és jan.12-re vagyok kiírva. Legközelebb 22.-én megyek hozzá szintén! Ja, és Zita volt az én szülésznőm is, teljes megelégedésünkre Kép!

Sziasztok
Kriszta

Ludmilla és
KépKép
ludmilla

Szia Kriszta,

Október végén szültem és tényleg nem kellett a popsitörlőn kivül mást vinni, de én a második naptól saját kombidresszt adtam rá, mert nagyon sok bébi volt akkor és a babámnak már csak kising jutott, az pedig kidörzsölte az állát.

Üdv
Adri
xadri

Sziasztok!

Kati!
Probald meg ugy ahogy megbeszeltuk!!!!!!
Puszi!
Kép

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!
Adri!
Köszi szépen Kép, akkor így készülök!

Kriszta

Ludmilla és
KépKép
ludmilla

Szia Ancsa!
Hogy vagytok?
Képzeld, mi tegnap voltunk doktor néninél, mindent rendben talált, és már 1kg-ot hízott Viki. Kép
Megkérdezted Juditot? Õk jól vannak? Beusnak van már fülbevalója?

Anita

Anita
Kép
Kép
wikyanya

Ludmilla!
4re megyek a dokihoz (22én), lehet hogy találkozunk? Még az is lehet hogy a szülés után találkozunk a kórházban? Én alapítványi szobát szeretnék mindenképp, 2éve is az volt és nekem nagyon bejött!
melcsi71

Szia Anita!
Jo etvagya van akkor VikinekKép!Nem sokara kapjatok az elso szurit!Kép
Mi jol vagyunk,koszi!Azt leszamitva hogy nathasak vagyunkKép
Szerintem meg nincs Beusnak fulbevaloja!Vikinek van??

Kép
Kép
ancsa81

Szi Ancsa!
A Beni nagynehezen elaludt.Előbb már írtam,de szerintem kitöröltem véletlen.Nagyon rossz a
Beni,egyszerüen nem akar aludni se este,se délután.Marci alszik?
Puszi!
kati82

Na Hello!
Szerintem mar Marci is alszik!Legalabb is csondben van!
Figyu!Arra gondoltam hogy ez a korhaz oldala,ugy hogy inkabb a lakohely szerintibe dumcsizzunk.Van ott egy W-es oldal,gyere at oda!
Oke???

Kép
Kép
ancsa81

Ok.Már átmentem.
Puszi!
kati82

Lanyok!

Nem biztos hogy jovok meg karacsony elott,ugy hogy
Kép
KELLEMES KARACSONYI UNNEPEKET KIVANOK NEKTEK!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Melcsi!
Én ma csak negyed 7-re megyek, úgyhogy biztos nem találkozunk. 29.-ére is kértem már időpontot, akkor 4-re megyek CTG-re. Én is alapítványi szobába szeretnék menni, 3 éve még nem volt, akkor 5 ágyasban voltam. De mivel látogatókat nem engedtek be, nem volt rossz. Csak a vizesblokk volt szörnyű, pedig az szerintem a gyermekágy alatt nagyon fontos, főleg ezért szeretnék alapítványiba menni. Az hogy találkozunk-e, főleg a babákon múlik Kép, majd meglátjuk!

Nagyon boldog, békés karácsonyt kívánok mindenkinek!

Sziasztok
Kriszta

Ludmilla és
KépKép
ludmilla

Sziasztok!

MINDENKINEK BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT!

Kép

Becsi
becsi
Iklad

Szia Becsi!
Koszonjuk!Nektek is KELLEMES UNNEPEKET!!!

Anita!
NAGYON SOK BOLDOG NEVNAPOT KIVANUNK VIKINEK!!!
(persze ha most tartjatok)!!
Kép

Kép
Kép
ancsa81

BOLDOG, ÁLDOTT KATRÁCSONYT KÍVÁNOK!!!

Ludmilla: 29-án csüt. megyek én is a magándrendelőbe fél5re nst-re, úgyhogy feltehetően találkozunk majd, mert utánad következek!
melcsi71

Sziasztok!

Melcsi!
Igen, akkor valószínűleg találkozunk!(Ha kihúzom addig, a doki szerint már bármikor megindulhat. Igaz, Ádámmal is így volt, aztán túlhordtamKép)
Kriszta

Ludmilla és
KépKép
ludmilla

BOLDOG ÚJ ESZTENDÕT KÍVÁNOK NEKTEK!

szeretettel:
MelcsiKép
melcsi71

Nagyon boldog és sikerekben gazdag új évet kívánok mindenkinek!!!

Anita+Viki

Anita
Kép
Kép
wikyanya

Sziasztok!
Nagyon-nagyon BOLDOG UJ EVET KIVANOK nektek!!!
Kép

Kép
Kép
ancsa81

BUÉK

Kép

Becsi
becsi
Iklad

Sziasztok!

Hogy telt a szilveszter? Remélem mindneki jól érezte magát. Mi Apával szolidan egy kölyök pezsgővel koccintottunk, aztán aludni tértünk, bár ez nekem nem nagyon sikerült, mert rámjött a köhögés (még mindíg náthás vagyokKép aztán férj elkezdett vadul horkolni, az orrom bedugult, úgyhogy hajnal 3ig neteztem és utána kb. fél4kor sikerült elaludnom.... kipihent vagyok... gondolhatjátok.

Ludmillával sikerült találkoznunk a dokinál, jól leszólítottam a hasméret alapján mondjuk elég egyértelmű voltKép
Remélem jól vagy és minden okés!
Én úgy érzem, hogy Tomi nem várja meg a 40 hetet, majd meglátjuk, ma vagyok 38+4.

puszi
MelcsiKép
melcsi71

Sziasztok!

Én is BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK Nektek! Kép

Melcsi: én is sokszor úgy érzem, nem várjuk meg a 12.-ét, de hát majd kiderül.Kép Tegnap alig csináltam valamit, egész nap kőkemény volt a hasam, minden mozgástól. Ma már jobb valamivel. Mi is nagyon szolidan szilvesztereztünk, éjfél után lefeküdtünk, rám is fért mert előző éjjel alig aludtam vmit. Szerencsére Ádám nem ébredt fel a tüzijátékokre sem, pedig volt bőven itt a környéken!
Én csüt. fél 5-re megyek nst-re, megint találkozunk?

Hello
Kriszta

Ludmilla és
KépKép
ludmilla

Sziasztok!

Igen megint találkozunk, én 4re megyekKép))
Nekem tegnap előtt volt egy erősebb fájásom, és ennyi, na akkor gyorsan hajat mostam, ha menni kell szép hajjal lásson a gyerekem!

Ma voltunk a Corában délelőtt, bevásároltam a spejzbe meg a fagyasztóba húsokat, virslit. Valszeg az első időben hétköznapra rendelni fogok a food expressztől, hétvégén meg főzök. Nekem semmi segítségem, a férjemmel kell megoldanunk a helyzetet, de ő meg reggel elmegy dolozni és este jön haza 7-8 legkorábban... Majd meglátjuk hogy boldogulok, kicsit félek.

KisTibi sem ébredt fel a lövöldözésekre szilveszterkorKép

Érdekes egyébként, hogy egyik nap csak minimálisat csinálok, ma meg Cora után kisikáltam a fagyasztó szekrényt és a fürdőszobát, és meg se kottyant.

Nálunk ezek vannak, elég izgatott vagyok, hogy mikor megyünk szülni, igyekszem folyamatosan főtt étellel ellátni a hűtőt és kivasalni a kimosott ruhákat, hogy a fiúk ne szívjanak hogy anya nincs itthon. Azért is izgulok, hogy a kisTibi hogyan éli meg hogy nem vagyok itthon 3-4napot... ilyen még nem volt....
Mindenesetre beszereztünk egy távirányítós autót, amit majd a Tomi hoz neki ajándékba amikor haza jövünkKép

puszi nektek!
melcsi71

Sziasztok!
Melcsi: mi meg Tesco-ban voltunk tegnapKép Én is hasonlóképp vagyok, néha egész sokmindent csinálok, máskor meg semmi nem esik jól. Meg a hajmosással is ugyanígy vagyok: Ádámmal nem számítottam rá, hogy a kiírás napján végül bent kell maradnom a kórházban, és a szülésre elég csapzott voltam. MOst én is gyakrabban mosom a szokásosnál.
Én is egy csomó készkaját betettem már a hűtőbe a fiúknak.
Hozzánk az első hetekben jönnek váltásban a nagyik, ez Ádámnál is bevált. Én láttam el a babát, ők meg minden egyebet megcsináltak, nagy segítség volt!

Kriszta

Ludmilla és
KépKép
ludmilla

Az jó, ha van segítség! Nálunk apuék részéről az a gond, hogy dolgoznak és napi szinten egyáltalán nem működik, hogy segítsenek a távolság miatt, após-anyós elváltak, anyós teljesen passzív, a kisTibit se látogatja, após is csak 'okos' tanácsokat ad, de még soha el nem vitte volna a kisTibit 1órára sem sétálni.... én biztos másmilyen nagymama leszek majd...

holnap találkozunk, ha a gyerekek is úgy akarjákKép
melcsi71

sziasztok,

egy ideje olvaslak benneteket, én is most fogok szülni a napokban, elvileg 16-ra vagyok kiírva, lehet hogy találkozunk a kórházban ?

Második babónk lesz, a kisfiam Bence 21 hónapos lesz, nagyon izgulok hogyan fognak menni a dolgok két picivel.

most mennem kell, Bence reggelizni akar,

sziasztok

Timi
kismaszat

Sziasztok!

Timi: üdv!Kép Majd meglátjuk, hogy alakul a végső sorrend! Nálad van már jele annak, hogy készül a baba megszületni? Kisfiú v. kislány, tudjátok?

Melcsi: jövő csüt.-ön is "randizunk" a dokinál? A mi babánk nagyon aktív volt ma a CTG-n. Nálam most is ujjnyi méhszájat állapított meg a doki, és hogy bármikor beindulhat. Hát kíváncsi vagyok! Ádámot is úgy kellett végül kicsalogatni, pedig akkor már bő kétujjnyi volt! Én ugyanakkora kértem időpontot, ahogy ma voltunk.

Sziasztok
Kriszta

Ludmilla és
KépKép
ludmilla

Helló!

Szia Kismaszat! Jó, hogy becsatlakoztál hozzánk! Én is kiváncsi vagyok hogy nálatok öcsi v. hugi fog születni? Mi Tomi nevű kisöcsit várunkKép

Ludmilla: Ugyanott tartunk, úgyhogy esélyesek vagyunk találkozni a kórházban is. Ujjnyi méhszáj, bármikor jöhet a doki szerint. Mostmár igazán izgulok, hogy hogy s mint lesz. Jövő csüt-re van időpontom 4re, hát majd meglátjuk. Mondtam a dokinak, hogy szerintem előbb meglesz, mondta, hogy szerinte is.... Már nagyon várom hogy meglássam Tomit, nagyon kiváncsi vagyok rá!!!!

puszi és kitartást: MelcsiKép

Többiek hol vagytok???
melcsi71

Sziasztok!

De jó Nektek, hogy már itt tartotokKépIzgalmas!
Ügyesek legyetek ha itt az idő!!
Ja, és hétfőn 4-kor ne szüljetek!Akkor van időpontomKép

Becsi 32+0Kép
becsi
Iklad

Sziasztok,

igen, már a 19. hét óta tudjuk hogy öcsi lesz, bár én huginak jobban örültem volna, de így sikerültKép
Lehet hogy hülyén hangzik de fogalmam sincs mik a jelei annak hogy jönne a nagy nap, mert Bencét a 37. héten "kimenekítették" mert a lepény már nem látta el, azonnali indított szülés volt, tehát nem tudom mik a jelei a közelgő szülésnek. Mindenesetre ma du megyünk a dokimhoz, majd meglátjuk mit mond. Én már nagyon várom, mert elég kényelmetlen már a pocak.
Nem tudjátok, a kisfiam behozhatják majd látogatni szülés után ?

Ti mikorra várjátok elvileg a babókat ?

puszi

Timi
kismaszat

Sziasztok!

Becsi: igyekszünk akkor nem hétfőre időzíteni!Kép Én nem bánnám, ha hétvégén meglenne!

Mi egyébként Anna nevű kishugit várunk, papíron 12.-re.

Timi: hát pl. a jóslók, elkezd távozni a nyákdugesz, leszáll a pocakod. Bár mint írtam, nekem a 2 ujjnyi méhszáj és a napok óta távozó nyák ellenére is indítani kellett.Kép
Szerintem a szobába nem jöhet be senki, én rákérdeztem a dokinál, és januártól tervezték újra szigorítani a látogatást. De biztosat nem tudok.

Sajnos most nem jön melegfront, ami állítólag indítani szokott.
Sziasztok
Kriszta

Ludmilla és
KépKép
ludmilla

Sziasztok!

Kismaszat: nálam a kiírás dátuma jan.13, de bármikor szülhetek a doki szerint és szerintem is. Én is most hétvégére terveztem, még a holnap összejöhet. Tomi nevű kisfiút várunkKép

Becsi: Igyekszem figyelni a hétfő 4h-raKép

a 2évesm mára beteg lettKép Már tegnap este kezdte, 11-hajnal1ig sírt és alig tudtuk megnyugtatni. Ilyen még nem volt... Reggel lázas volt, du. 39fok...Kép ez most elég gázKép

Sajnos ez van..

puszi
Melcsi
melcsi71

Sziasztok!
Melcsi, Ludmilla: Csütörtökön én is ott voltam a kórházban a 6 hetes kontrollon, lehet láttuk egymást.
Sok sikert azoknak akik most fognak szülni!

Anita

Anita
Kép
Kép
wikyanya

Sziasztok!

Csajok egyben vagytok még?
Köszi, hogy kivettétek a naptáratokból a hétfőn 4 órátKép
Melcsi ez a betegség nagyon rosszkor jött, gyors gyógyulást és el ne kapd!

Anita a csajok szerintem nem a kórházban voltak.

Becsi
becsi
Iklad

Helló!

Anita: Mi a magánrendelőben voltunk. Ha van időd/energiád tegyél fel képet a picurról. Amúgy ki a dokid? Remélem a kontrollon mindent rendben találtak! (Jöhet a szexKép)

Azt hittem ma már a látogatókat fogadom, erre itthon ülök, és várom a jeleket. A kisTibi is 40+1napra született, de valahogy az az érzésem hogy Tomi előbb jön. Becsi előre is bocsi, ha mégis bekavarnék a hétfőbe.... bár mostmár inkább a kedd lesz a nyerő úgy érzem.

Ludmilla csak nem szülni vagy?
melcsi71

Anita: Megnéztem a képeket (kicsit visszaolvastam) hát szuper édes a kislányod! Milyen erős baba, hogy tartja a fejét és milyen édesen mosolyog! GRATULÁLOK hozzá!
melcsi71

MelcsiKépgyanús vagy!
becsi
Iklad

Sziasztok!

Melcsi: sajna még itthon! 3 napja egy szál jósló sincs, pedig sétáltunk, takarítottunk. Nekem meg egyre inkább az az érzésem, hogy megint ráhúzunk. (Ádám 40+2-re született, indítással). Remélem, nem lesz igazam!
KisTibinek gyors gyógyulást! Nekem a párom kezdett betegeskedni a napokban, de úgy tűnik, túl van rajta (kopp-kopp).
Rosszul emlékszem, hogy Nálad 10.-e a dátum? Valamiért azt hittem Te vagy az első!
Timi: Neked ki az orvosod?

Tényleg lányok, nem tudjátok, mikori házassági akvi kivonat kell? 3 éve nem kellett az 1 hónapos, elfogadták az eredetit.

Kriszta

Ludmilla és
KépKép
ludmilla

Sziasztok,

Kriszta, Melcsi, még én is itthon..Kép reméltem hogy a hétvégén találkozunk Andrisbabával de úgy tűnik húzza az időt. Ma töltöttük be a 39. hetet. Ahhoz képest hogy a doki pénteken azt mondta, mindenórás, hááát, még fájásaim sincsenek.Tegnap kicsit fájt a derekam.
a dokim Dr. Várkonyi Péter, ha jól emléxem ti pedig Surányinál fogtok szülni ?
Lehet hogy valamelyikőtökkel fogunk találkozni a kórházban.Én szeretnék alapítványi szobába menni, remélem lesz hely.

Megye, kisfiam felébredt,

sziasztok

Timi
kismaszat

Én eddig /8 és 4 éve/ az eredetit vittem a házasságinak, elfogadták, most sem szándékozom ezután menni.........

Becsi
becsi
Iklad

Akkor bocsi, azt hittem a kórházba voltatok... Kép
Melcsi: Jurkó Zsuzsa az orvosom, szerencsére mindent rendben talált a kontrollon, teljesen begyógyult a gátseb is. Nekem is az volt az első kérdésem hogy mostmár ugye mindent ugyanugy lehet mint előtte... Kép
Kriszta: Házassági anyakönyvi kivonat nem kell akkor ha kistarcsán kötöttétek a házasságot, ha pedig máshol akkor úgy tudom 3 hónapnál nem lehet régebbi.
Kismaszat: Én is alapítványi szobában voltam, tényleg nagyon megérte.

Anita
Kép
Kép
wikyanya

Én 30napon belüli házassságit vittem 2éve és most is azt fogok. Õszintén nem tudom, hogy megnézték-e egyáltalán.

Jan.13 a kiskönyvben a kiírás napja, de szerintem jan-10-11 (ezt hozza ki az összes kalkulátor) és én ezt tartom mérvadónak. Ezért gondolom a keddet. Tényleg igyekszem BecsiKép

Nekem sincs fájásom, néha keményedik minden rendszer nélkül, pedig azonnal nézem az órát!

Csajok! Ezek a gyerekek kitöltik az idejüket a full extrás kéróbanKép

Holnap elvisszük kisTibit dokinénihez aki mellesleg homeopátiás és majd jól megkérdezem, hogy pontosan milyen bogyókat alkalmazzak a tejtermelés fokozására és a gátseb gyorsabb gyógyulására. Nálunk beválnak a bogyik, ha valakit érdekel szívesen megosztom az infót.

Én is alapítványi szobára hajtok!!!
melcsi71

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?