Helló!
Hova lett a levelem? Már délelőtt megírtam, elküldtem és most nincs itt!!! El kellett rohannom, lehet, hogy valami rossz billentyűt nyomtam meg.....
(( Pedig marha sokat írtam!
Na, mindegy, szóval voltam a doki néninél, minden OK, majd egy hét múlva kell megint mennem. Banig, Te nem akkor mész?
Kicsit panaszkodtam is neki, hogy olyan vánszorgós vagyok, meg néha elkap valami hőhullám, olyan vagyok, mint egy klimaxos, pedig ez biztosan nem attól van....
))) De megnyugtatott, hogy ne izguljak, mert: 1.) terhes vagyok, 2.) melegfront van és tegnap is potyogtak a babócák. Csak az én gyerekem érzi jól magát odabent!
Jövő héten lesz uh, ctg, vérvétel, terhesgondozás, ha addig kihúzom. Szegény vérvételes nővérek, ha csak meglátnak elszaladnak már, mert annyira nincs vénám, ami van, az is valamiért folyton összeseik, ha rájön, hogy meg akarják szúrni. De majd azzal biztatom őket, hogy hosszú ideig most megyek hozzájuk utoljára....
)))
Vettem tegnap magamnak melltartót, a Savoya parkban van egy bababolt és egész használható fehérneműket találtam. Az Anita a Kékgolyó utcában nekem eléggé kiesik, így azt kihagytam.
A ruhák és minden más is, ami kismama- vagy baba- előtaggal kezdődik irgalmatlan drágák. Voltam a múlt héten egy boltban a MOM Parkban, az a neve, hogy Jacadi, és az eladónő megkérdezte, hogy veszek-e ruhát. Mondtam neki, hogy nem, mert irtó drágának találok egy vászon ruciért (2 évesnek!) 17.000,-Ft-ot adni. De mondta, hogy most leárazás van (fúj, ócska tavalyi kollekció - szegény gyereket divatjamúlt cuccokba fogom öltöztetni....
))) és most minden 70%-kal le van értékelve. Így egy ilyen ruha csak 4.000,-Ft-ba került. Hát vette is párat, de azért el tudom képzelni, hogy még így is marad nekik rajta valami....
Remélem, nem valami forró tavasz jön, mert akkor újíthatod megint a ruhatáradat Banig. A nyárban az a király (én akkor voltam terhes Jankával), hogy akkor elég egy darab vászon, amit áttekersz magadon és kész.
Sheila, téged viszont már nem érhet meglepetés, akármi is lesz a kismama-divat, a te farmercuccaid már most megvannak!!!
))
Na, remélem, pótoltam, amit délelőtt sikerült nem elküldenem, most majd megpróbálok egy kicsit ügyesebb lenni.
Banig, más állatot is tartotok vagy ez a "farm-dolog" csak a pacikra korlátozódik?
Jankica