Pikka, Babuci! Nagyon jolesik a drukk, ezek szerint szerencsét is hozott. Tegnap nyoma sem volt cisztának, volt még mindig endometriozis, de ez kisebb volt, mint a ciszta és más volt a szerkezete, ezt még én is láttam amikor megmutatta. Igy el lehet kezdeni a köv. ciklustól a kezelést, vagyis márc.7-töl. Már nagyon várom
A doki nagyon megértö volt, mert végig dolgoznom kell, utána is csak szabira tudok menni, csak akkor mehetek tp-re ha a baba megmarad (ami már biztos, mert nagyon akarom!) igy megbeszéltem vele, hogy elintézi mindig kapok du-ra idöpontot UH-ra. Mert eddig hiába kértem az asszisztenseket mindig napközben kellett mennem és hiába volt az idöpont várni kellett fél-1 órát, néha többet is. EZt nekem sajna nemigen nézik el, meg nem is akarom azt mondani hogy orvoshoz kell menni.
Azután lehet hogy kapok támogatást az alapitványuktól, de sajna csak a kezelés végén, igy megintcsak nemigen tudom hogyan is fogom összeszedni a pént, mert most erösebb stimulálást kapok.
De a lényeg, nagyon jól sikerült nap volt a tegnapi!
Én új reményekkel távoztam, boldogan.
Ja és legutobb a vérvétel eredménye szerint a HCG magasabb volt, igy terhes voltam pici ideig, de nekem már ez is reményt adott!
Pikka! Nekem meg az endometriozis miatt nehezebb peteérést csinálni, eddig volt 2, majd 3 petesejt, de 1 mindig volt ebböl még ami nem osztodott. Ezért kaptam csak 1-2 vissza.
Most a doki szeretné ha 3t vissza tudna ültetni.
Sziasztok: Karmen
(ja és ha van valaki akit érdekel a Kaáli száma az ado 1% akkor megirom, mint megtudtam abböl támogatják a gyógyszereket nekünk)