Sziasztok Lányok!
Csak egy pár gondolatot szeretnék én is hozzátenni, mert különben egyetértek Manó és Krisztocs véleményével.
Én is itt szültem sõt, nekem volt szerencsém megtapasztalni a három óránkénti szoptatást, az egy wc, két zuhanyzó, 10 kismama verziót is (97), majd a mostani 4 kismama külön fürdõszoba igény szerinti szoptatás verziót is (2000). Az elsõ szülésznõm nekem is egy nagyon bunkó csaj volt, a második ahhoz képest egy álom. Mégis azt gondolom, hogy nem ezek voltak a legfontosabbak, hanem, hogy épségben megszülettek a gyerekeim.
B. Kata!
Mivel ez egy kicsi kórház, nem dolgozik ott állandóan a gyerekorvos hanem reggel jön, megnézi a babákat, részt vesz a viziten és maximum délben megy tovább a dolgára. Ezért fordulhatott elõ, hogy vizit alatt nem voltak ott a babák, elvitték megnézték õket, de a vizit idejére már nem tudták visszahozni. Szerintem inkább ez a valós ok és nem az, hogy a Hintalan dokit zavarná a gyerek sírás. Hallott õ már életében eleget.
A kosárban meg azért kell betenni a babákat vizit alatt, mert akkor éppen a te rád kíváncsiak és ha rajtad kell megnézni valamit (mondjuk a gát sebedet) , akkor nem fognak ott ácsorogni, hogy befejezed a szoptatás vagy biztonságba helyezed a babát.
A tv és a mobil kikapcsolása szerintem is evidens és nem dedós dolog. A nõvérek nem izélgetnek e miatt hanem gondolj bele nekik is van fõnökük és az öléggé szigorú.
A széklet kérdés meg szintén a te érdekedben van és nagy hiba lett volna lódítani.
Ha az alatt az öt nap alatt nem rendezõdött amíg bent voltál jogosan merül fel, hogy nincs-e valami baj belül, mondjuk leállt a bélmûködésed. Te vállalnád a felelõséget valakit úgy haza engedni? Azt tudod, hogy a bélcsavarodásba bele is lehet halni?
Na mit szólsz az én verziómhoz?
bigacsiga Kata