Sziasztok! Remélem, mindannyian jól vagytok!
Sunflower, úgy látom, egy dokihoz járunk
Én egyelőre elégedett vagyok az orvossal, elvileg július 15-én érkezik a kicsi babánk, bízom benne, hogy minden rendben lesz
Lányok, megszereztem a jogosítványt, nagyon boldog vagyok
Kedves volt a vizsgabiztos, de szerencsére én sem követtem el óriási hibát. Annyira, hogy végre túl vagyok rajta
Verus, Pesten azt volt a problémám, hogy óriási a nyüzsgés, rengeteg a sáv, türelmetlenek voltak az autósok, és még villamos is volt... Ráadásul nem éreztem még igazán az autót, és szörnyen bizonytalan voltam a vizsgákon... A mostani vizsga előtti két órán kezdtem élvezni igazán a vezetést. Vidéken inkább a bringásokkal és a gyalogosokkal volt sok problémám, össze-vissza közlekedtek az úton, nem volt egyszerű, de az a lényeg, hogy sikerült
Andi, megértem a gátlásokat a vezetéssel kapcsolatban, nekem 4 éve alatt sikerült megszereznem a jogsit, pedig 12 éve vágytam rá, de úgy voltam vele, ha most ez nem sikerül, soha többet nem próbálkozom, nagyon elegem volt már… Egyébként gratulálok az erődhöz, nem lehet egyszerű a jog. Én 2011-ben munka mellett kezdtem el az ELTE-n, de a decemberi és januári vizsgaidőszak alatt csúcsosodott nálam a rosszullét, illetve hányinger, így csak a fele sikerült, azóta halasztok, mert alig lehetett volna felvenni 2-3 tárgyat 185.000,-Ft-ért… Meglátom, hogy alakul az életünk, még egy fél év halasztás belefér, de sajnos az is lehet, hogy nem fogom bírni baba mellett
Zizien, hogy van a kicsi Áronod? Remélem, szépen gyógyulgat a sebe! Egyébként nagyon sajnálom már azt is, hogy költözést tervezünk, mert nagyon rendes, kedves és korrekt a tulajdonos, nagyon remélem, hogy találunk majd hasonlót. Viszont a pici miatt mindenképpen kertes házikót, és tisztább levegőt szeretnénk. Sajnos, itt a központban érezhetően rosszabb a levegő minősége, mint a külsőbb kerületekben. Alig van zöld terület, minden tiszta beton…
Nyuszika, még nem tudom, hogy hogy működik a vonalzó, de megpróbálom beállítani
Eddig 10 kg-t híztam, és 95 cm a pocakméretem
Már írtam korábban, hogy nálam lassan 3 hete tart a keményedés, ezért is kellett itthon maradnom… Viszont a tegnapi vizsgálaton kiderült, hogy zárt a méhszáj, így elképzelhető, hogy kihúzzuk a végéig
Napi 3*2 MagneB6-ot (DM-ben vettem zöld dobozosat, előtte gyógyszertárban, ami kék dobozos volt) kell szednem, illetve vasat és kalciumot, mert sajnos néha nekem is görcsölt a lábam. Ezen kívül megpróbálok én is sok gyümölcsöt és zöldséget enni, ami jól is esik mostanában
A kórházi csomagom már 80%-ban össze van pakolva, de azért még van dolgunk bőven, és a vizsgálatok is sűrűsödnek