Új privát üzeneted érkezett!

Mencike,
ha még olvasol a vizsgálatig, egy fontos dolog (szóval remélem, hogy olvasol...): lehetőleg ne egyedül menj, hanem olyasvalakivel, aki haza tud vinni utána. Vezetni pedig jobb, ha egyáltalán nem akarsz. Nekem az orvos is mondta ezeket, amikor időpontot egyeztettünk, aztán pedig mások is, akik már túl voltak. Aztán közvetlenül a vizsgálat után még a rendelőben nem értettem, erre mi szükség, mert teljesen jól voltam, majd ahogy elindultunk az autó felé, rájöttem... Eléggé feszített, szúrt a hasam, alig vártam, hogy hazaérjek és kicsit lepihenjek. De ennyi volt az egészben a legrosszabb. Lehet, hogy sokaknak meg sem kottyan, de mivel az orvos is előre figyelmeztetett, jobb, ha tudod.
judit29

Szia Judit29!

Köszi az infót.
Azt olvastam már több fórumon és a klinika tájékoztatójában is hogy kísérővel kell menni.
Tudod mind a két vetélést műszeresen kellett befejezni nálam mert ugyan spontánnak hívták, de mivel előjele nem volt magától nem tisztult ki vérzéssel.Mivel nem szültem még dilepant kaptam mind2x.(tágító pálca méhnyakba)ha ez is annyira lesz kellemetlen mint azok az elviselhető lesz.
Azért készülök gyógyszerrel, görcsoldóval, fájdalomcsillapítóval.
Kérdésem az lenne még hogy a vizsgálat után mennyivel lehet újra házaséletet élni? Ugyan holnap a 10 napom lesz és az ovulációm a 16 -17 napon van a 30 napos ciklussal , remélem ezt a ciklust azért nem kell kihagynom .Próbálkoznánk azért továbbra is hátha spontán újra összejön megint.
Azt is olvastam, hogy ha nincs elzáródás akkor mivel "átmos" a kontraszt anyag nagyobb esély lehet a természetes fogantatásra...
Még egy, remélem másnap lehet menni dolgozni..?

Várom válaszod és szép estét kívánok :)

Szia
mencike
Budapest III. kerület

Mencike!

Nem fog kelleni se a görcsoldó, se a fájdalomcsillapító. Meg sem fog kottyanni. Nekem olyan volt, mint egy rákszűrés. :wink:
Másnap simán mehetsz dolgozni, és mi azt az utasítást kaptuk, hogy nyugodtan próbálkozzunk. Szerintem még aznap este összebújhattunk volna, ha akarunk. Mivel én vagy 6-7 órát utaztam aznap, így nem volt már erőm estére, de nem azért mert fájt volna valamim.
Holnap este már nevetni fogsz az ügyön. :wink:

KépKépKép
bikfy

Hol a kis szerelmeseink mamája, Katapetra? :wink:

KépKépKép
bikfy

Szép estét Bikfy :D

húú írtó pipa vagyok hogy finom maradjak és nőies..épp a napló riportját néztem a dohányzó gyilkosokkal..mást nem tudok mondani, nem tekintem anyának az ilyen primitív felfogású nőket..

köszi szépen a biztató szavakat...tudjátok olyan típus vagyok aki attól is ideges ha előszpr megy egyedül ismeretlen helyre..hát még az ilyesmitől..holnap nem leszek toppon a melóban sem, majd zenét hallgatok közben az kicsit eltereli a figyelmem.
Biztosan rápihen Katapetra a holnapra, ha jól emlékszem holnap talán már megkapja a szerelmeseit :wink:

Szép estét Nektek, sziasztok :D
mencike
Budapest III. kerület

Mencikém!

Ne izgulj, sajna én is az a típus vagyok, aki mindenen parázik, úgyhogy megértelek. :wink:

Nem azért mondom, de én peteérés után még egy fél Algopyrint sem merek bevenni, ha fáj a fejem. Mindig attól félek, ha most összejött, nehogy ártsak a babának.
Ezeket az okos dohányos "nőket" bezzeg nem érdekli, hogy mennyit ártanak a gyereknek.

De az eszmefuttatásuk mindenesetre meghozta nekünk a vígságot ma estére. :lol: Azt mondja a marhája, hogy a méhlepény sarka megfeketedik, ha az ember jánya dohányzik a terhesség alatt. Ergo, a lepény épp olyan mint egy szűrő. Végkövetkeztetés: a dohányzás jót tesz, mert a gyereket a szűrő védi, a mamája pedig a cigi által levezeti a feszültséget. Így mindenki jól jár.
Engem mondjuk kifelejtett a felsorolásból. Én járok csak igazán jól. Hosszú ideig lesz munkám, mint gyógypedagógusnak. Majd hozzák a gyereket, hogy segítsünk, mert nem fejlődik úgy, mint a társai. No komment. :evil:

KépKépKép
bikfy

Jó reggelt Bikfy!

Mind ketten tudjuk hogy ennyire buta emberek azt sem tudják hogy létezik olyan mint a gyógypedagógus ill ha hallottak is róla azt hiszik valami dilidoki :D

Valamiért a jobb szemem is tiszta piros lett reggelre..igaz kicsit megdörzsöltem ébredéskor..Remélem elmúlik és nem kell még ezzel is dokihoz menni...

Megyek készülődöm a napra..

Kellemes napot , szia
mencike
Budapest III. kerület

Kedves Topiklakók!

Még ma játékba lehet szállni az Aquaworld családi belépőért! Csak egy komment kell hozzá a Babanet valamelyik cikke alatt, és Ti is esélyesek vagytok a holnapi sorsoláson!

És még mindig várjuk a Ti történeteteket! 1-2 gépelt oldal terjedelemben, wordben, szülésről, gyermekvállalásról, problémákról, gyerekekről, a szülőségről, az életről, a gyereknevelésről, a párkapcsolatról. Ide: szerkeszto kukac babanet pont hu

Ha pedig még nem csatlakoztatok a Facebook rajongói csoportunkhoz, akkor gyorsan tegyétek meg!

Fontos! A Facebook megváltoztatta a beállításokat, ezért, ha a továbbiakban is szeretnéd látni a Falon a Babanetes bejegyzéseket, akkor állítsd át a Beállításokat úgy, hogy minden ismerősöd és lájkolt oldalad látni szeretnéd. Vagy: lájkoljátok a Babanetes bejegyzéseket, netán ott is szabad kommentelni!

További szép napot:

Dia
dia
Budapest

Sziasztok!

sajna nem csinálják ma meg a Hycosyt az egyik pozitív bekaterológiás eredmény miatt..ma megyek receptért( nem értem mult7en miért nem adtak ahogy megjött a lelelt)..3 napig kell szedni . de így is buktam ezt a ciklust..ráadásul addig a meglévő eredményeket sem mondják meg...így jártam
mencike
Budapest III. kerület

Sziasztok!!!!

Minden a legnagyobb rendben!!!!!

Két szederke ül a pocimba :lol: :lol: :lol:
Kettő pedig ment a fagyiba szánkózni..... :lol: :lol: :lol:

Olyan szépek,mikor megláttam őket potyogtak a könnyeim.....
Elképesztően boldog vagyok!!!!!!

Kivánom, hogy mielőbb lássatok CSODÁT!!!!!!

Lilypie Fifth Birthday tickers
katapetra

Szia Katepetra, látom hogy itt vagy :D
Veled minden ok? :lol:
mencike
Budapest III. kerület

Nagyon örülök, a boldogságodnak és szívből gartulálok! :D
Nagyon vigyázz magadra, minden a legnagyobb rendben lesz :)

sajnos nálam megtorpantak a dolgok...de nem s én lennék ha nem így lenne..1,5h-ra mulva megyek a receptemért..

Szia :wink:
mencike
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Katapetra!
Szuper, hogy jól alakulnak a dolgaid. Drukkolok nagyon. :wink: Szederkéknek örülök. :wink:

Mencike!
Sajnálom, akkor ez nem a te napod. A ciklust semmiképpen nem buktad, hátha éppen most jön össze. Egyébként nálam is van valami gyulladás, bár doktor úr nem látta annyira vészesnek. Gynevac injekció megy mindkettőnknek, én eredményeimet elfogadták, most apin a sor. (ami nálunk nem egyszerű játék, ugyanis őurasága RETTEG a tűtől.)
Remélem összeszedi magát és legyőzi a félelmeit. Nehogy már egy szaros tűn múljon a sikerünk. :x

KépKépKép
bikfy

Kedves Bikfy!

Köszi a nyugtató szavakat.
Az már biztos hogy a klinika asszisztenciája nem lopta be magát a szívünkbe :cry:
Folyamatos felületes, hanyag tájékoztatásban részesítenek nem kevés pénzért..a reg. díj februártól 30ezer ft. és cserébe ezt kapom.
A pozitív ueroplazma lelet megvolt mult7 péntek délelőtt. Azonnal be kellett volna hívjanak a receptért, és már el is fogyott volna a 3 szem azi sandoz amit erre kaptunk! Ehelyett hétfőn hívtak be, és semmilyen tájékoztatást NEM TUDTAK adni arról hogy kell e és ha igen mikor kontroll kenetvétel a gyógyszer kúra után :evil:
Ez azt jelenti ha kell kontroll( ami logikusnak tűnik) , hogy mivel kb. 3 hét még a bakterológiai tenyésztés eredmény megszületik az is elképzelhető hogy emiatt a következő ciklusba nem fér bele az átjárhatósági :evil: akkor két ciklus csúszás lesz aminek ideje alatt SEMMILYEN még februárban elkészült lelelt eredményét NEM KÖZLIK. Se a 3-23 napi ciklus hormonokat se az AMH-t, se TORCH-ot :evil:
Mindezért kifizettünk már több mint 50ezret, így úgy gondolom ilyen esetben jogunk lenne tudni mi a helyzet az eddigi vizsgálatokkal. Csak hogy érezzük a törődést, hogy legyen bizalmunk
Úgy hogy az összes ömlengő fényezés ellenére amit a honlapjukon lehet olvasni az asszisztencia rész egy lyukas garast sem ér.

Telefonon közölték az eredményt, de arról hogy ez a fertőzés mit takar, hol és hogyan kapható el, szintén semmilyen felvilágosítást nem adott senki. Úgy érzem magam mintha egy leprás féreg lennék...ami infom van erről a baktériumról azt a neten olvastam
Amúgy Zsuzsika "asszisztens"újabb,a tegnapi felületessége miatt hajnali 3 óta nem alszom. :evil:
Azt gondolom a pofátlanság netovábbja az emberekkel ilyen helyzetben az a magatartás amit az asszisztencia részéről el kell viselni ha nem akarjuk az eddigi befektetést kidobott pénznek betudni.
Valójában ezt kapom egy államiban is ingyen...akkor miért is fizetek???

Doktor úr ettől függetlenül nagyon alapos és ez úton is köszönöm neki hogy nem vállalta el így a beavatkozást a védelmem érdekében.

Vigyázz magadra Te is :D Sajnos a ffiak sem könnyű esetek, tudom a saját párom alapján :wink: de ha kell ,azért ők is megtesznek mindent az ügy érdekében

Sorry a kifakadásért,de aki ezután idekészül joga van tudni a dolgok árnyoldalát is

Szép napot :D
mencike
Budapest III. kerület

Mencike!

Huh, hol is kezdjem? Abszolút megértem a kifakadásod, na meg persze azt is hozzáteszem, hogy talán most kicsit érzékenyebb vagy. Ilyenkor az én idegeim is pattanásig feszültek.
De! Én azt mondom, szóból ért az ember. Nekem, ha ilyen gondom volt, azt szerettem mindig, mihamarabb tisztázni. Miért nem mondod meg nekik? Vagy esetleg doktor úrnak? Én biztosan tiszta vizet öntöttem volna a pohárba. Persze a hangnem sokat számít. Csak higgadtan, nyugodtan. Hiszem, hogy mindezt le lehetne tisztázni. Mondd el a szívfájdalmadat, a kétségeidet! Meg fogják érteni.

Egyébként az asszisztenciáról annyit: én is hallottam egy csomó negatív véleményt. Így aztán úgy mentem oda, hogy elhatároztam, ha csak valamelyik is csúnyán néz rám, bekapom.
Most azt mondom, kár volt előítéletesnek lennem, velem mindig kedvesek voltak. De azért akárhogy nézzük, ez egy üzlet. Ahol te fizetsz. Ha pedig valami nem tetszik nyugodtan megmondhatod.

Ölellek és drukkolok, hogy jó döntést hozz. :wink: És mint ahogy anyám szokta mondani: Néma gyereknek anyja sem érti a szavát.

KépKépKép
bikfy

Katamamának ma is ennek a babaragasztó drukkjaim. :wink:

KépKépKép
bikfy

Mencikém, sajnálom, hogy most nehéz Nektek....a saját elfogulatlan tapasztalatom nekem is az, hogy meg kell kérdezned, hogy megnyugodj!
Mi a második stimus napon már megkérdzetük, hogy hány babát ültetne vissza a doktor úr, amire ő azt válaszolta, hogy ez még nagyon korai kérdés, amikor az összes leletünk a kezükben volt, akkor bementünk, és minden kérdésünkre választ kaptunk.

És én saját tapasztalatból tudom, hogy egyállami klinika EGYÁLTALÁN, nem ilyen.....

Kivánom, hogy mielőbb rendeződjenek mind a testi, mind a lelki megpróbáltatásaid! Mert ezek az élet próbái...mindenkinek jut belőle.

Bikfy! Köszönöm a ragacsot! Most péntekig gyűjtögetem, mert ez az 5 nap a megtapadás időszaka :D

katapetra

Kedves Bikfy!

Nagyon édes vagy:-)
Eddig azért nem tettem szóvá, mert bíztam benne, hogy nem lesz állandósuló állapot..tévedtem. A kedvességgel nincs is gond az megvan, csak éppen kedvesen csinálnak belőlem bolondot.
Ezen kívül nem szeretném ha nyafogósnak , kényeskedőnek, hisztisnek néznének. Persze mindennek van határa, így az én türelmemnek is.
Párom azt mondta kérjek időpontot a doktor úrhoz , eljön velem és kérjük ki az eddigi eredményeket..a protokoll ezzel ellentétben az, hogy a vizsgálatsorozat végén van a leletértékelő és továbbiakra tanácsot adó konzi.

Mindennek tetejébe tegnap du.óta nagyon fájdalmas a pisilés és véres ,így ma nem mentem dolgozni...most jöttem a háziorvostól, kaptam külön gyógyszert rá, de csak akkor kezdhetem el szedni ha a másik szerdán lejár és addig nem javulok jelentősen...
Meg valami probiotikumot is kellene szednem , hogy a sok antibiotikumtól ne legyen valami gombám....hááát nem 1xrű az élet..

Katapetra pihenget , óvja a manókáit:-)

Most megyek ledőlök...még benézek addig is puszi mindenkinek :D
mencike
Budapest III. kerület

Szia Katapetra :D
Jó hogy itt vagy, az pedig még jobb hogy pocaklakókkal vagy:-))

Köszi a biztatást Tőled is :) megkérdeztem számtalanszor, igaz nem a doktor úrtól, mert neki a közelébe sem lehet jutni. De tucatnyi kérdésemre is csak az az állandó válasz hogy csak a doktor úr mondhatja meg a záró konzin..már külön flusztrációt okoz ha oda kell telefonálni. áááá inkább hagyjuk.

Most elirigyeltem Tőled a pihenést így megyek ledőlök én is, hátha jobban leszek kicsit...Fodrászt is le kell mondjam mára :cry:

nagyon vigyázz magadra, később még benézek...

szia :)
mencike
Budapest III. kerület

Mencike!

Fájdalmas pisilést sajnálom, mondom, én sem vagyok 100-as, úgyhogy akkor lehet én is abban a cipőben járok, mint te.

Ne légy szégyenlős, vagy írj a doktor úrnak egy levelet, vagy menj oda és kapd el. Nem igaz, hogy nincs 5 percnyi ideje. És ő tényleg nagyon rendes, hidd el, hogy meg fog hallgatni. Efelől kétségeim sincsenek.
Semmi ne frusztráljon! Ha kérdezned kell, kérdezz! És mondd el bátran, hogy nem szeretnél e miatt az információ hiány miatt hónapokat késni. Millió drukk! :wink:

KépKépKép
bikfy

Na most már ennek az ureoplasma-nak én magam is utána nézek. Kíváncsi vagyok, mit tud ez a nyomorult. :twisted:

KépKépKép
bikfy

Mencikém!
Most már én is kíváncsi vagyok, nálunk mi lesz az eredmény, mert minden tünet, amit az ureaplasma-hoz leírtak, stimmel nálam. Király!!! :?

KépKépKép
bikfy

Kedves Bikfy!

jaj ne már, az nem jó:-)
csak nem jársz Te is így mint én. Ráadásul a ffiaknál jobbára tünetmentes :?
Most ezt böngésztem a neten..a klinikán annyit böktek oda a telefonban hogy egy nyilvános wc-n is el lehet kapni..a háziorvos szerint csak nemi úton terjed...ott a kérés, ha ez így van és évekig nem volt ,akkor félrelépett?

máshol azt olvastam hogy pl. uszodában , strandon edzőteremben is ellehet kapni...most ezekből nálunk kettő áll...

mikor volt nálad a kenet vétel? kb 3 hét mire meglesz az eredmény...
de ne izgulj,Neked biztos nem ez gond
:D
mencike
Budapest III. kerület

Mencike,
sajnálom, hogy végül ilyen rosszul indult a heted! Egyébként nekem is majdnem így volt: november végén elmentem baktériumot, stb.-t nézetni a hycosy előtt, és pozitív lett az eredmény. Így ugrott a decemberi vizsgálat. Szerencsére az első elkeseredettségem uán meg tudtam magammal beszélni, hogy 2-3 hét csúszás nem olyan tragikus, és január közepén túl is voltam rajta. Csak azt akarom mondani, hogy fel a fejjel, hamar elrepül az idő!!!
Mondjuk most én meg a hiszterora várok, csak abban az a bosszantó, hogy az orvos febr. 14-15 körülre ígérte, aztán meg elfelejtett visszahívni, az asszisztens pedig nem veszi fel a telefont - vagyis fogalmamsincs, hogy akkor most mi van. Közben pedig már intéztem az anesztétiát, vérvételen is voltam, ami persze csak márc. 15-ig jó. Épp előtte fog megjönni, tehát, addig biztosan nem lesz meg a műtét. :S

Katapetra,
de jó, hogy ketten is laknak odabent!!! :)
judit29

Mencike!

Nehogy meggyanúsítsd szegény apit! :lol: És ne is gondolkodj, hol kaphattátok el. Elkaptátok, slussz. Majd kikezelnek. -na meg lehet, hogy engem is.

KépKépKép
bikfy

Judit!

Fülöp doki csinálja a műtétet? Mert én is ma telefonáltam nekik, 2. hívásom sikeres is volt. :wink:

KépKépKép
bikfy

Bikfy,
nem, egy kollégája. De ha nem csinálja meg a következő ciklusban, Fülöphöz szeretnék fordulni, mert róla annyi jót olvasni szakmailag.
Azt megkérdezhetem, hogy neked septumot, subseptumot vagy arcualt uterust diagnosztizáltak, ami miatt műteni kellett?
judit29

Helló csajok :D
Szundítottam egy órácskát, most meg ebédelek :) :)

Judit29 :) nagyon aranyos vagy köszönöm a vigasztaló szavakat :)
Látom Neked sem egyszerűen mennek a dolgok :? elfelejtenek visszahívni, nem veszik fel??? sajnos eltudom képzelni :( kíváncsi vagyok hogy alakul, remélem minél előbb rendeződik :)
igen hamar elrepül az idő, csak ahogy a kifakadásban is írtam az újabb bakterológia 3 hét ha végül majd kell és éppen hogy beleférek majd a következő mensi 6-13 napi ciklusnapokkal ebbe a 3hétbe hogy meglegyen a vizsgálat..ha valami , valaki miatt még sem akkor már 1,5 hónapot csúszok..nekem ez elég sok idő, tekintve hogy addig be is töltöm a 42-t...

Bikfykém :) dehogy gyanúsítom meg, még ez is újabb vita legyen csak mert a házi doki mást mondott mint a klinika
:roll:
nagyon bízom benne hogy Nálad nem ez lesz :)
mencike
Budapest III. kerület

:) Ja, és azt elfelejtettem, hogy nekem is össze-vissza beszéltek a különböző orvosok a fertőzésről, épp úgy,mint neked az asszisztensek. Az egyik azt mondta, csak nemi úton terjed, a másik pedig azt, hogy akár strandon/fürdőben is, bárhol. Ha nem lett volna a páromnak alig 2 héttel korábban sp. tenyésztése, ami negatív lett, lehet kicsit ideges lettem volna...
judit29

Naná érthető,
az én páromnak is volt ilyen vizsgálata és neki is minden negatív lett :) ráadásul ő jár usziba is, ezért is mondta Bikfy is hogy meg ne gyanúsítsam szegényt:)
Itt is volt kavarodás(amit most se értek tisztán) az elején vettek vért tőle is, de hogy mit néztek belőle azt nem tudom pontosan. Az egyik azt mondta csak HÍV-et, a másik azt hogy hormonokat is...erre is vártam vagy bő2 hetet, mert nem ott helyben nézték. Elvileg az andrológushoz ezeknek a birtokában lehet menni..aztán már mondtak olyat is hogy ezeket a vizsgálatokat az andrológus rendeli el ha kell...most akkor igazodj ki..ahányan vannak annyi félét mondanak. Ráadásul mehetett volna oda már egy hete,de ugye az állítólagos leletekre vártunk így nem ment mert nem voltak még meg.
Így most később megy oda is. :?

legalább enyhült a fájdalom és nincs már vérzés..megyek vissza is fekszem :wink:
azért még jövök :)
mencike
Budapest III. kerület

Mencike!
Örülök, hogy már kevésbé fáj a pocakod.
Képzeld, annak idején volt orvos, aki nekem azt mondta, hogy a gomba is csak nemi úton terjed. Aztán úgy is előjött nálam, hogy a férjem még csak rám sem nézett. Ennyit a nemi útról. Ezért nem érdemes gyanúsítgatni.
Így, hogy megírtad a korodat, már értem, miért ennyire sürgős. Ilyen alapon egy perc nem sok, én sem várnék semmit. Keresd Fülöp dokit, ha kell levélben.

Judit!
azt hiszem, nekem subseptumom volt. Te tudod, hogy pontosan melyik mit jelent?

KépKépKép
bikfy

Kedves Bikfy!

hogy eljött az este megint jobban fáj a hólyagom ill lett egy kis hőemelkedésem is.
Igen emiatt is idegesít ez a megtorpanás...mióta elkezdtük eltelt 2 év abból egy sikertelenül , így nyilván érdekelne az oka pl az amh, ami a petefészek kapacitást mutatja meg.
Hogy érted hogy írjak neki levélben, hova lehet neki írni?
Inkább időpontot kérek egy konzira, ha letelik a 3napos gyógyszer kúra

Ha jól látom a méh kettőzöttségét jelenti, de a google több mindent kiadott rá, ott nézz körül

:)
mencike
Budapest III. kerület

Mencike,
ez a kórság szörnyen vacak lehet. Remélem, egyszer csak nagy hirtelen elmúlik. Hatnia kell az antibionak...

Bikfy,
a septum sövény, a subseptum is valami hasonló. Az arcualt uterus pedig szabálytalan méh. Nézegettem rajzokat a különféle típusokról, vannak különbségek, de tulképp mindháromnál szívféle a méh belseje. Nekem arcualt uterus van a leletemen, és most amiatt aggódom, nehogy azon ne lehessen korrigálni. Mondjuk a hycosyt végző orvos azt mondta, lehet, ráadásul egészen pici nálam az eltérés, na de majd akkor leszek nyugodt, ha túl leszek rajta. Vagyis mint látszik, szeretek (én is) túlaggódni mindent. :)

Katapetra??? Hogy vagy(tok)?
judit29

Szia Judit29 :D

jó hogy jöttél :D
Úgy néz ki lassan de alakulok:-) Ma se mentem még melózni, egész nap fekszem...még kicsit csíp de már sokkal jobb :D
Ilyesmi érzés volt a dilepanos dolog is csak nem ennyire erősen, kb ezt képzelem a hycosyról is.

Hahó Bikfy, Katapetra merre vagytok? :) Remélem jól vagytok :)

Sokkal jobb a kedvem ,mert 2 napja nem beszéltem a klinikával, az lenne a legjobb ha soha többet nem is kéne :roll:
megyek eszem egy kis nasit is ennek örömére :D
mencike
Budapest III. kerület

Sziasztok itt vagyunk :)
Kicsit visszahúzódtam, de olvaslak benneteket, és szomorkodom, hogy mindig hallok, tapasztalok új kórságokat....KIVÁNOM mindannyiótoknak, hogy mielőbb rendeződjön a probléma....kicsit most kellemetlenül is érzem magam, de jól esik, ha előcsalogattok :oops:
Én az első borzalmas éjszakám után, a keddről szerdára virradót, már alvással töltöttem, most reggel és napközben is görcsölget a hasam, de nem folyamatosan....remélem ez nagyon jót jelent, és úgy érzem, IGEN!
Itthon fekszem, néha sétálok a lakásban egy fél órát, dvd-zek, olvasok, tvzek, netezek, irok...igy töltöm napjaim.....most igy is kell!
Még kiélvezem a pihit, mert két baba mellett már nem lesz ilyenekre időm...REMÉLEM!

Puszillak benneteket!

katapetra

Szia Katapetra :D

Örülök hogy hírt adtál magadról :)
Látszik hogy lövésem sincs a dolgokról...a beavatkozás ilyen kellemetlenségekkel jár? Nem is gondoltam volna :(
Vigyázz magadra nagyon, biztos minden rendben lesz :)

szép estét :)
mencike
Budapest III. kerület

Mencike, köszönöm, neked is jobbulást kivánok!

A tünetek egyénenként eltérőek, nincs két egyforma tünetegyüttes.
Igen, valóban nem kellemes amiket éreztem, de a cél érdekében, bármit! Gyógyulgass!

Bikfy? veled mi újság?

Puszi

katapetra

Értem. Ezzel még úgy is ráérek foglalkozni:-)

Viszont az biztos nemsokára peteérésem lesz mert kezd fájdogálni az oldalam...legalább is remélem hogy ennek a tünete és nem másnak :)

Jó éjt Mindenkinek :)
mencike
Budapest III. kerület

Jó reggelt :)
húúú nagyon rossz estém volt :shock: az utolsó szem azi sandoz bevétele után hidegrázásom lett, hasmenésem, és görcsölt a vesém :(
kínlódtam kb 2-3h-ra hosszat aztán elmúlt és tudtam aludni.
Senkinek nem kívánok hasonlót.
Szerintetek ez kihat a mostani peteérésemre? Úgy értem nem lesz sérült vagy ilyesmi?
Remélem Nektek jobb éjszakátok volt :) Katapetra Te is alakulgatsz, tudtál rendesen pihenni?

Reggelre esett a hó :?

megyek készülődöm. szép napot :)
mencike
Budapest III. kerület

Szia Menci :( sajnálom, hogy az éjszakád ilyen szörnyű volt.....
Ugye nem dolgozni mész???????

Az én éjszakám szépen eltelt, csak 1x voltam wc-n...lehet, hogy többször kellene, jól vagyok, csak a szellőzésem nehézkes :oops:

A hónak már én sem örülök.....jó lenne, ha már tavaszodna!!!!!!!

Jobbulást!!!!

Bikfy????Merre bujkálsz?
Judit?

katapetra

Sziasztok!

Örülök, hogy jól vagytok, én is igyekszem magam összeszedni. Nem mindig sikerül, nyervogni meg nem akarok. Énapim meglehetősen nehezen áll kötélnek.

Mencike!
Ezt az Azi Sandozt csak neked kell szedned vagy a férjednek is? Vagy őt hogy kezelik? Vagy nála minden rendben?
Nálam ez a nyomi csípős érzés még megvan, és egyszer kaptam már ilyen gyógyszert. Gondolkodom rajta, hogy elmegyek a házi dokimhoz megbeszélem vele a dolgokat és beszedem a bogyót. Sicher Úristen, hogy ez a szar nálam nem gomba, hanem valami más.

KépKépKép
bikfy

Lányok,
fel a fejjel, minden jól fog alakulni a végére! Egyébként meg jön a tavasz, a jó idő - még ha ez most nem is látszik. Itt is esett a hó, én valahogy ennek is próbálok örülni. Próbálom megtanítani magam, hogy észrevegyem a dolgok jó oldalát... :)
Szép napot nektek!
Judit
judit29

ÜDV Mindenkinek!
De már dolgozom is...a melóben nem tolerálják sokáig a kórságokat.
Igen a párom is szedte ezt a gyógyszert 3 napig..
Nekem viszont elegem van ebből a klinikából!
Az előbb hívtam őket. 3xra se tudták megmondani hogy kell e kontroll kenet és mikor :twisted:
Mondtam ok, akkor kérdezzék meg az orvost és hívjanak vissza. Erre az volt a válasz hogy ma bemutató műtétek vannak sok külföldi orvos van itt és egész nap a műtőben lesz....magyarul a pénzemért megint csak én szívok, ha nem kapok időben választ..
Kértem időpontot hogy az orvoshoz, csak napközbenre van a magánra nem adnak, mert a doktor úr nem szereti keverni a magán rendeléssel a meddőségi kivizsgálást.
Akkor az a kérdésem hogy legeslő alkalommal miért a magán rendelésen vizsgált meg és indította el a kivzsgálást 15000ért , ill a hycyst is miért ott a magánban csinálja??? akkor nem keveri a kettőt egymással csak ha időpontra a magánra megyek???
Ez felháborító...kikérem a meglévő leleteimet ehhez jogom van és befejeztem a továbbiakat ezen a helyen..ide 2 fillért nem fizetek többet az tutti :twisted:
mencike
Budapest III. kerület

Huh, Mencike, ez felháborító!!! Már a bemutató műtéteknél kiakadtam, de a magán-nem magán dolgon aztán végképp...
Szerintem azt érdemes átgondolni, hogy van-e (jó) alternatívája az orvosnak, vagyis, hogy mennyire fontos, hogy épp hozzá és épp erre a helyre járj. Hycosyra mehetsz pl. oda is, ahol én votam.
judit29

Kedves Judit29!

Azért válsztottam ezt a helyet, mert mikor eldöntöttem hogy kivizsgálásra megyek őket dobta ki a google .
Pontosabban beírtam hogy meddőségi specialista és a doktorura dobta fel. Megbéztem a honlapot, szimpatikusnak tűnt a hely..

De igaza lett a dokimnak...ne is értettem miért mondta olyan cinikusan hogy majd meglátjuk mit csinálnak a "nyírőben".Most már tudom

Köszönöm szépen a segítségedet :)
mencike
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Aki ezen a héten kommentel a Babanet valamelyik cikkéhez, az egy cuki Figurka álommanót nyerhet!

Kép

Úgyhogy mondjatok véleményt bátran: mi az, amit feleslegesnek tartotok megvenni a babának? Mit szóltok az új, otthonszülést szabályozó rendelethez? Vagy pl. szerintetek milyen praktikákkal lehet ránevelni egy gyereket az olvasásra?

Kedden sorsolunk!

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Már megint egy kifejezetten nekem való felhívás... De próbálok nem ideges lenni, csak a sokadiknál nehéz. Legutóbb a hab. vetélés fórumban szeretett volna egy leendő szülésznő kérőívet kitöltetni mindenféle irreleváns témakörben.
judit29

igazad van Judit! Nekem is szúrja a szememet ez a liba a hülye hírdetéseivel..Kutya nem kiváncsi rá, van épp elég gondunk mintsem ezekkel foglakozzunk
mencike
Budapest III. kerület

Jó reggelt Lányok!

Hűha, látom elég puskaporos itt a hangulat.

Mencike!
Miért nem fogadtad el nap közbenre az időpontot? Nem tudsz elmenni a munkahelyedről? Szerintem nem baj az, hogy nem adnak a magánra időt, végül is ott a klinikán is el kellene érned ha BÁRMI problémád van. Ezért az orvosod.
Persze minden rajtad múlik, de ha nem érzel elég bizalmat, akkor az nem túl jó dolog.
Engem csak az bánt, hogy a doktor úr talán nem is tud az asszisztencia ilyen hozzáállásáról. Pedig ezen lehetne változtatni.

Kata!
Hogy vagy ma?

Judit!
Neked sikerült valamit előre lépned?

KépKépKép
bikfy

Mencike!
Még valami eszembe jutott, már ezredszerre olvasom el a leveledet. :wink:
Mi van, ha nem a kenet dologra kérdezel rá, hanem arra, hogy :

A segítségüket szeretnéd kérni. (ez nálam a tuti behódoló mondat) Az a problémád, hogy pozitív lett a keneted és feltétlenül tudnod kellene, hogy hogyan és mikor léphettek tovább, mert téged sürget az idő. Hivatkozhatsz a korodra is. Mondd el bátran, hogy nem szeretnél még 1 hónapot csúszni.
Ha még erre sem lépnek korrektül, akkor kérd, hogy kapcsoljanak a doktor úrhoz.

Amikor voltál nála a magánban nem kaptál tőle névjegy kártyát? Azon többféle elérhetőség is rajta van.

KépKépKép
bikfy

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?