Sziasztok!
Rencsi,nekem nem szólt Apánk semmit,mert én a 12.héten elköszöntem tőle,nem akartam a Jánosban szülni,meg én nagyon elégedett voltam a régi nőgyogyimmal(aki nő
),és visszamentem hozzá.Úgyhogy így megúsztam a letolást!!
Egyébként elnem tudom képzelni,hogy lehet"csak"10kg-t felszedni,le a kalappal előttetek,én nem tudnék ilyen tudatos lenni.Pedig 58-ról indultam,és zabagép sem vagyok,de akkor is..irtó nehéz lehet.Egyébként én a 35.hétig dolgoztam,addig jött fel 11-12 kg,a többi a nagy itthonlétben szaladt fel.
Nst=szívhangvizsgálat.Tök buli,én nagyon élveztem,főleg ha belerúgott a tappancsba.A ctg is ua,csak attól függ mikor csinálják,asszem az nst a hivatalos megnevezés szülés közben,ha nézik,a ctg meg a terhesállapoti.Vagy fordítva?
A csuklást biztos megfogjátok érezni,én azthittem,hogy nem fogom tudni,h ez az,de valóban meglehet különböztetni.
Melcs,Peti feje elég nagy volt..39 cm.Nem akarlak elijeszteni,az már valóban nagynak számít,és előtte való nap csak 37-re saccolta az uh.Nálad mennyi a bdp?Majd megnézem a kiskönyvben,nekem mennyi volt.Ne aggódj,csak pozítivan kell gondolkodni,h menni fog(hihetetllen de kifér..
),mert menni fog és kész!A végeredmény a lényeg a többit meg valóban elfelejted..
Móni,te is jó nagy pocakkal voltál!Mkkora lett a babád?
Mindenkinek minden jót!
Puszi.