Sziasztok!
Én idén februárban szültem Kiánál és egy pillanatig sem volt kérdés,h elvállal-e... Pedig úgy indultunk neki,h nem lesz egy egyszerű terhesség... Szerencsére az volt.
Úgyhogy én azt mondom,h aki nála szeretne szülni, az próbálkozzon nála, hátha sikerül / bár az igazsághoz hozzá tartozik,h én voltam előtte nála 1x-2x/
szakmailag: Abszolút profi. A magénrendelésén 10-15 percet töltöttük nála minden alkalommal, de mindig nagyon alaposan megvizsgált. Minden alkalommal csinált uh-t is.
stílusa: igen, baromi pörgős, nem pepecsel, nincs is rá ideje, mert tényleg nagyon sokat vállal. De ha ezzel képes az ember megbarátkozni, akkor nincs gond vele
Ráadásul lehet,h folyton rohan és sokszor tűnik szétszórtnak, viszont ennek ellenére nagyon alapos.
Én sajnos császárral kellett,h szüljek, mert egyrészt nagy volt a baba, másrészt pedig nem jól tartotta a buksiját. De az utolsó pillanatig megadta az esélyt a természetes szülésre / annak ellenére,h túlhordtam a kisfiamat, így indítani kellett a szülést/
Nagyon nagyon szépen műt. Ha lehet ilyet mondani egy vágott sebre, akkor az enyém tényleg szép.
Szülés után pedig kaptam egy fertőzést, így a sebemmel további 5 hétig kellett hozzá visszajárnom 1-2 naponta kezelésre... De úgy tette rendbe,h se műteni nem kellett, se antibiotikumot szednem,h tudjak szoptatni. Ha nem ő az orvosom, lehet,h újra fel kellett volna nyitni a hasamat... az pedig nem egy könnyű menet lett volna...úgyhogy én nagyon hálás vagyok Neki.
Az pedig már csak ráadás,h a kórházban is többször bejött hozzám és szülés előtt és után is felhívta a figyelmemet,h lelkileg milyen folyamatokra készüljek és ezzel később is foglalkozott.
Összességében én nagyon örülök,h ő volt az orvosom. Fontos volt,h 100%-ig meg tudtam bízni benne és egy pillanatig sem kételkedtem a döntéseiben és abban,h a kisfiam és én is biztonságban vagyunk nála.
A dolog negatív része... /legalábbis nekem/ hogy a Péterfyben dolgozik... Nekem nagyon nincsenek jó élményeim a kórházban töltött napokról... és most iszonyú finoman fogalmaztam...