Sziasztok!
Igen, mindettől eltekintve jól vagyunk, a kislányom gyönyörű egészséges kisbaba, nagyon örülök, hogy van nekem. Az utolsó fél órára kaptam egy szülésznőt, egy angyalt (nem mindenki bunkó ám ott
), rengeteget köszönhetek neki. Sajnos a nevére nem emlékszek, ötven körüli, szőke hajú, nagyon kedves, empatikus ember. Ő mindent elmondott, leült mellém, megsimogatott és ami nem mellékes, neki köszönhetően nem vágtak, nem sérültem, szóval már majdnem olyan vagyok mint új koromban.
Angyalkrisz, a barátnőm 1,5 éve szült a Zsoldosné Etával, neki is fogadott volt és ódákat zengett róla. Biztos, hogy jól választottál.
CTG-n nem tudom miért maradtam sokáig, elvileg 1,5 óra ctg kell ilyenkor, csak gondolom el lettem felejtve. A maratoni ctg után kimehettem a vajúdófolyosóra, ott kóboroltam 2 órát, végighallgattam 5 szülést, kellőképpen meg is rettentem... de valamit azért segített a gravitáció. Ezt követően megint több órás ctg, majd a szülőszobán végig. Nem értem mire volt jó, hiszen kitágulva teljesen ki voltam már mikor beértem is, csak a baba feje nem jött le.
Zergényi doktornőnek én is úgy tudom, hogy "tarifája" nincs, nála a hálapénz a szó legszorosabb értelmében értendő.
Cicapanni, azért az én esetem remélem valamennyire egyedi volt, hisz aznap éjjel valóban sokan szültek, reméljük Nálad máshogy lesz majd. Most jelenleg annyi kismami van, hogy el sem férnek a gyermekágyon, az újak egy időre a patológiára kerülnek, aztán ha felszabadul egy ágy, a gyermekágyra.
Amúgy a doktornő a szülés előtt is nagyon aranyos volt, mindig megnézte a ctg leletemet, az ambulancián soron kívül fogadott, ha hívtam és nem vette fel visszahívott és mindig megvizsgált. Az utolsó napon is már majdnem tudta ki vagyok.
Végülis minden jó ha a vége jó, a problémákat a gyermekágyas osztály félbolond takarítónénije meg úgyis feledteti, igazi egyéniség, még ha nem is a tisztaság bajnoka.