Hát látom, kap itt hideget-meleget. Én most a 30 hét körül járok, és eddig csak jót tudnék róla mondani. Egy barátnőm ajánlotta, aki nála szült, nekem ennyi elég is volt. A talán túl lazának tűnő stílusa ellenére én úgy látom, nagyon alapos és lelkiismeretes, hozzám pedig figyelmes és kedves. Eddig bármi apró-cseprő ügyben kerestem emailen, jóformán perceken belül válaszolt. Ha pedig kicsit komolyabbnak tűnő problémám volt, hát azonnal berendelt, és meg is vizsgált. Nekem mindig úgy tűnik, mintha annyira aggódna a gyerekemért, mint én magam. Én minden vizsgálat után nyugodtan jövök el tőle, azt érzem, nagyon jó és gondos kezekben vagyunk. Persze a szülés még hátra van, meg az 10 hét addig, de az itt olvasott negatív tapasztalatok ellenére sem ijedtem meg, hanem továbbra is bízom benne.
Ebből is látszik, hogy orvost nem fórumokon kell kereseni, hiszen ahány ember, annyiféle vélemény és tapasztalat. Az én véleményem, hogy el kell menni hozzá (vagy akármelyik másik orvoshoz), a terhesség elején még bőven van idő orvos keresni, ha nem válik be, vagy nem szimpi, de még a végén sem késő váltani. Rengeteg nő szül fogadott orvos nélkül is.