Sziasztok!
Szeretnék megosztani veletek egy igazán tanulságos történetet, ami ha nem velem történik meg el sem hiszem!
A történet akkor kezdődött, amikor a Babanetet olvasgatva úgy döntöttem, hogy a leendő szlész-orvosomról érdeklődöm, ekkor kezdtem el ezt a topikot. Mindenféle rosszindulat és gyanakvás nélkül puszta ÉRDEKLŐDÉS volt!!!
Nos ekkor kezdődött a kálváriám, ugyanis amikor mentem Hatvanba NST-re nekem szegezte a kérdést, hogy szoktam-e internetezni és én érdeklődöm-e felőle, meg egyáltalán miért kételkedem én az ő képességeiben!! Hirtelen köpni -nyelni nem tudtam, úgy gondolom ezek a fórumok azért vannak, hogy az ember bármiről, bárkivel beszélgethet, és egyébként is tök gáz, hogy az orvosok ezzel vannak elfoglalva, hogy ezeket az oldalakat nézegetik. Megjegyzem semmi kompromittálót nem írtam róla, nem bántottam meg egyetlen szóval sem!! Akkor nem forszírozta tovább az ügyet.
Június 29-én mentem ismét NST-re, amikor a magas vérnyomásom miatt be kellett feküdnöm a hatvani kórházba, a körülményeket nem részletezem, de hozzáteszem csak az orvos miatt mentem abba a kórházba. Pénteken volt 29-e és ő vasárnap ügyeletes volt. EGÉSZ NAP HOZZÁM SEM SZÓLT, csupán vizitkor kérdezte meg a legszükségesebbeket.Furcsának találtam, de soha nem is volt beszédes ember, erre fogtam, a férjemnek viszont gyanús volt a dolog. Senki nem mondott semmit, csak tömték belém a vérnyomáscsökkentőket senkit nem érdekelt, hogy 190-es vérnyomással milyen veszélyben lehetek.
Eltelt a vasárnap, hétfőn reggel még bejött vizitelni, kiírta a szükséges aznapi vizsgálatokat majd elviharzott. Majd 10 óra környékén bejött a főorvos megkérdezte ki a választott orvosom, mondtam, hogy ki,, erre ő mondta:- Ő biztos nem, MERT NEM VÁLLALJA A SZÜLÉST! Ja és mivel nem oda tartozom területileg, keressem meg a területilek illetékes kórházat és szüljek ott mindez a kiírt időpontom előtt 5 nappal történt.
Nos én ekkor azt hittem megsemmisülök és nem élem túl ezt az egészet. Magyarán szólva kirúgtak a kórházból!!!!!
Azonnal hívtam a férjemet és ő megkereste a kedves doktor urat és megkérdezte mégis mire véljük ezt az egészet. Ő csak hebegett-habogott és folyton azt hajtotta, hogy kiírtam a nevét az internetre és ez olyan mintha egy bűnöző lenne.....
Nos nem tudom,hogy ez az orvos mire esküdött föl, amikor etikai kérdést csinál egy ártatlan internetes fórumból, ezzel veszélyeztetve két ember életét!!!!! Ja és a legszebb az egészben az, hogy nem Ő jött oda hozzám, hogy mindezt elmodja, sunyi módon a főnökét küldte, hogy tegyen ki a kórházból.
Kérdem én milyen ember az ilyen???
A vérnyomásomat a gyógyszerekkel sem tudták beállítani, és 160-as vérnyomással szélnek eresztettek. Hát nem kívánom senkinek azt az érzést, amit akkor átéltem!
Szerencsére azóta megoldódott a dolog és július 4-én megszületett a gyönyörű kisfiam a jászberényi kórházban amiért ezúton is szeretnék köszönetet mondani az ott dolgozó orvosoknak, szülészeknek és nővéreknek!
Hát így jártam és a hatvani szülészet legjobbnak hitt orvosával!!!!