Sziasztok,
ganki, én is az Unk dokinál szültem és valóban nem egy beszédes tipus. Szerintem is egy rossz napot fogtál ki, igaz egy orvos legyen olyan, mint egy szinész, a rosszkedvét hadja a rendelőn kivül, de hát senki sem tökéletes. Viszont ami mellette szól, hogy tapasztalt, megfontolt és elismert doki. Persze, a te benyomásod a fontos. Én, minden esetre, kedvelem és nyugodt szivvel ajánlom.
Beha Hajni, nagyon meg tudlak érteni. Biztos irtam már, de az én tejgyáram sereghajtó, minden kisegitő szer ellenére. Persze én nem adom fel, most kibéreltem egy elektromos fejőgépet (amilyen a Budaiban volt, az a kis kék), mert Sára nagyon sokszor nem hajlandó cicizni és ezzel - asszondják - a fejés módja nagyban hasonlit a baba szopási ciklusára és valamelyest kipótolja a baba által okozott ingereket. Persze minden etetésnél mellre teszem, tegnap pl. tök jól ment, de ma folyamatos hiszti van, igy hát lefejem azt a kis mennyiséget (három fejéssel, egyenként 30-40 percnyi munkával kb. 30 gramm
nagyon elszomoritó) és cumiból odaadom Sárának, hogy legalább igy jusson hozzá. Egyébként egy hét 4 órás etetés után Sára visszakövetelte a 3 órásat. Hozzáteszem, a kiscsaj maga a pontosság, szinte órát lehet állitani. Úgy érzem, most már végérvényesen lemaradtam arról a lehetőségről, hogy elhadjam a tápszert és pár napos sirással, de kikényszeritsem a kizárólagos cicit
. Hát ez van, minden esetre, ahogy már nagyooooon sokszor megirtam, nem adom fel!
Tapasztalt anyukákhóz lenne egy kérdésem:
Sára baba az utóbbi 2-3 hétben a következőket produkálja alváskor. Elalváskor nagyon sokáig nyöszörög, sirdogál, dumcsizik, dobálja magát. Ez korábban is előfordult, de akkor pár percig tartott, most viszont már akár 15-20 persig is eltart. Ugyan ezt csinálja mielőtt felkelne és ekkor akár egy órán keresztül is, ami ugye napközben azt jelenti, hogy a kb. 1,5 óra alvásból majdnem 1 óra ezzel a félalvással telik. A szeme ilyenkor többnyire csukva, a lélegzése nyugodt vagy kissé szapora. Ha felveszem, általában felkel és felsir, változó, milyen gyorsan tudom megnyugtatni.
Szóval a kérdés, van valakinek ilyesmi tapasztalata? Mennyire rossz ez a babának? Mit tettetek?
Köszönöm előre is.
Üdv mndenkinek,
elike