Sziasztok! Vagy inkább jó estét!
Bárány. Ő azért nem akarok tolakodó lenni de aképek alapján hihetelen hogy ekkora gyermekeid vannak, a korod miatt. Sokkal fiatalabbnak látszol teli élettel.
Eliza-mama!
Nagyon szépet írtál, de ne is törödj a férjeddel
ők nem értik ezeket a csajos dolgokat, ez tapasztalat. Második baba? Lemaradtam? Már jön vagy csak terv?
Mi is szeretnék másik babát, ha lány Erzsébet Eperke, ha fiú Tibor Milán. Málna is igazából Noémi Málna, de mi Málnát akartunk, de annyira sietettek a szülőszobán hogy nem fogadták el a Málnát mert nem tudták bejegyzett név e s ezért lett Noémi az első. Még az anyakönyves is utána járt. Ugy látszik a scöpf-méreibe még nem született Málna...
Sajnos másfél két hét alatt bevizesedtem, vérnyomásom (ami amúgy alacsony) egekbe, szó szerint, a pisike pedig fehérje tenger.
=Toxémia Nem híztam csak 9kg max. vízzel együtt.
24hét betelt mikor beakartak utalni császár meg minden. De nem mentem így gyógyszerrel huztuk a 27. hétig amikor már muszáj volt. A Szt.Imrébe beállításra mentem, de mivel csak magasabb lett a vérnyomásom (270/190) azonnal vitt a mentő a scöpfibe, ahol felnyúltak, nevet kérdeztek, s már vágtak is. Az őrzőbe voltam mire észhez tértem, először nem éreztem magam anyának, tisztába sem voltam vele hogy szültem, csak elvették a babámat a biztos helyről. A pocimból. 1270gr. 40cm. 1hét lélegeztető gép, ekg rajta csövek mindenhonnan. Agyvérzés(2es), szemvizsgálatok, szemforgatás, hemangióma. Volt közben egy megfázása. Röviden ennyi.Csak ez akkor ott borzasztó. 2hónap kórház, nap mint nap sírás. És két hónap múlva egy 2kgos tenyérnyi picurit kapsz haza akit azt sem tudod hogy fogd meg.
Azt hozzá tenném hogy nem drogoztam, nem dohányzom, nem alkoholizálok, nem éltem kicsapongó szexuális életet, sem abortusz, mert egy fórumon, így illették többen is a toxémiásokat, hogy saját magunk tehetünk róla és megérdemeljük, mert így élünk. Erről ennyit.
Evésben mi szerencsések vagyunk. Mindenevő a babócám. a gyümit imádja. Nekünk most 6és 2fél fogunk van. alul a felek.
No jó éjt.