Sziasztok!
Szirom,
bár nagyon-nagyon lemaradva, de boldog szülinapot Miksának!!
Gratulálok a pelusmentességhez! S nagyon jó ötlet volt az a szülinapi ajándék, mert Tomi is oda van a Thomasért.
Műtétről majd lejjebb írok.
Krisztocs,
nektek is gratulálok a pelusmentességhez. Bár már kicsit vágyom vissza, azért én is félek hogy fogom bírni a két gyerekkel. Nálunk pl. fogalmam sincs mit szólnának egy 6 órás álláshoz. (már ha egyáltalán majd visszavesznek?!)
Nyuszi,
4 hét!!! Jövőre Julcsi is bölcsibe megy. Szerintem nála sem lesz könnyű.
Hanzi,
már múltkor is akartam neked mondani. Julcsi két náthája után már értem, hogy miért nem jó a pumpás orrszívó semmire. De szegénykém már attól bömbölt, ha csak bekapcsoltam a porszívót.
rólunk:
A kicsi lány egy éves lett 23.-án. Tippeg egyre többet, s változatlanul nagyon bátor. Vagy inkább vakmerő?? Nagyon nehéz volt így második gyerekként ajándékot venni neki, főleg hogy Tomi után ő még sokat autózik. Még messze áll a babázástól.
A szopizás a Tomi mizéria közepén maradt abba. S szégyen nem szégyen, de egyszerűen elfelejtkeztem róla, s csak órák múlva jutott eszembe. De nem vette zokon, valószínűleg már nem is sokat ért.
Tomiról. Hát ez a fütyiműtét nem egy leányálom. Pontosabban az utógondozás. Én azt sem tudtam, hogy az altatás ennyire megviseli őket. Bár alapvetően ezt Tomi jól bírta, mert utána ő nagyon sokat aludt.
De a pisilés!!! Első próbálkozás után, a gézcserénél, 3-an fogták le, s a negyedik cserélte. Ezek után hazatelefonáltam anyósomnak, hogy jó lenne ha maradna még nálunk pár napig.
A gyereket akkor engediok haza a kórházból, ha jól érzi magát az altatás után, és pisilt is. Du 4-kor már hazajöhettünk volna, ehelyett csak 7-kor, de akkor is úgy, hogy bepisilt ordítások közepette.
Kedden volt két hete a műtét és vasárnap vagy talán hétfő volt az első nap, hogy egyáltalán nem volt bepisilés.
Pedig az is zavarta, hogy összepisilte magát. De attól is félt hogy gézcsere van. A fütyi egyre rondább lett( s ráadásul nem is a műtéti heg!). Én totál ideg voltam, lelkiismeret furdalásom volt.
Még mindig nincs teljesen rendben, de már látszik, hogy rendbe jön. A pisilésnél még mindig oda kell figyelni, s győzködni kell, hogy de menjünk inkább a bilihez. Ma volt az első nap azóta, hogy játszótérre mentünk, s tiltakozások közepette, de ott is meglocsoltunk egy bokrot.
Kétféle műtét van a szűkületre, csak bemetszéssel, vagy bőrlevétellel. Nálunk ez utóbbi volt, de azóta hallottam, hogy bemetszésnél is lehet ilyen két hétig tartó bepisilés.
Szóval Szirom készülj fel rá lelkileg ha nálatok is kell. Bár lehet hogy szerencsések lesztek, s nálatok semmi probléma nem lesz.
Hát ennyi.
Sziasztok
Ildikó