Sziasztok!
Akkor én is átigazolok ide.
Köszi a tejes infókat a másik topicon, azt hiszem összegyúrom a sok hasznos infót, aztán belehúzok, bár eddig még mindig ugyanott tartok mennyiségileg.
Azért is tűntem el egy kicsit, mert már 3. napja alig tudom letenni Barnust a kezemből, annyira fáj a pocija. Ha nincs ölben és nem simogatom a hasát vagy a hátát, akkor ordítás van. Éjszaka is. Úgyhogy a pihenés most ugrott.
Volt nála a doktornéni, kapott infacolt, attól meg totál bealszik. Elvileg kaja előtt kell adni, de mire lemegy a torkán, addigra a cicit már nem is birom odaadni neki, mert már alszik is, ami azért nem tart olyan sokáig. Előtte persze sír, hogy éhes.
Úgyhogy most a végén kapja meg, szegény nagyon fanyalog utána.
Ma meg napközben elég jól elvoltunk saját telileg, aztán most 17.40-kor kezdtem el etetni, ami 20 óráig tartott. De úgy, hogy a lényegi rész az az első félóra volt, aztán miután már mindkét cict laposra szívta, nem volt mit ennie. Jött a büfiztetés (nekem is tök ritka, hogy büfizzen), vissza a cicire, olyan mohón kereste benne az anyagot, de sajna ennyi idő alatt csak egy-két korty volt benne. És ezzel szórakoztunk ideáig. Vagyis aztán melegítettem neki a mai fejésből (egész nap olyan 30 ml, az etetések utáni pár cseppek). Erre meg nem veszi be a szájába a cumisüveget, akárhogy próbáltam kilöki vagy be sem veszi. A nyelvét teljesen kidugja, mintha cicit kapna. Lehet, hogy már teljesen elszokott tőle? Aztán elővettem a kiskanalát, hogy azzal megetetem, de azzal is csak nyűglődtünk, láttam rajta,hogy nem nyeli le, csak a száját nyitogatja, én hülye meg adtam neki tovább, aztán hányt egy picit. Aztán megint kapott cicit, amibe ugye még mindig semmi. Olyan szomorúan nézett rám a nagy szemeivel, én meg mondtam neki, hogy ne haragudjon rám, de nincs több bennem, ő meg csak nézett tovább. Már a végén sírtam. Tök aranyos volt, odabújt a cicihez az arcával, de közben nézett és rátette a kis kezét, mintha simogatná, aztán elmosolyodott. Na erre én még jobban bőgtem. Tudom a tejhez nyugalom kellene, de ha egyszer idegesít, akkor hogy legyek nyugodt.
Olyan rossz, hogy eddig 3 hét kórház azért mert ő nem tudott enni eleget, aztán hazajövünk, teljesít a Drága, tök ügyes, én meg "beégek" és visszavetem az egész haladást.
Meg próbáltam ugye ezt az üres cicizést, hogy az is ingerli a dolgot, de így üresen szinte be sem tudja kapni, csak rángatja rajta a kis fejét, aztán 2-3 pert próba után kiejti a szájából, mert nem megy vele semmire. Aztán átteszem a másikra, hátha.
Szóval nem egyszerű! Egyszerűen nem hiszem el, hogy nem haladok egyről a kettőre!
Ja! Bocsi! Az új anyukákat meg nem is üdvözöltem. Gratulálok a babáitokhoz!!!
Julcsi
Ui: Timi! Én havonta egyszer ettem kb. levest, mert nem vagyok oda érte, most már tegnap is és ma is nyomatom melegen!!!