péter bea
Én is először a Zétához akartam járni, mert nagyon szimpatikus dokinak ismertem meg.
De viszont egy nagyot csalódtam benne.
Amikor kiderült, hogy a Joellel babás vagyok, megbeszéltem vele, hogy nála szeretnék szülni.
El is mentem hozzá rögtön amikor a terhességi tesztem pozitív lett ő meg is vizsgált, de 2 hét múlva vissza rendelt, mert elég pici volt még (akkor lehettem olyan 6 hetes).
Amikor 2 hét múlva vissza mentem hozzá, és nagy nehezen lejött az ambulanciára, közölte velem, hogy ő csak a magánrendelőjébe tud velem foglalkozni terhes tanácsadásnál.
Én akkor pont jártam egy tanfolyamra amire péntek délutánként jártam, ő akkor rendelt a rendelőjében, mondtam neki, hogy ez miatt én nem tudok oda eljárni csak ide a kórházba.
Erre ő azt felelte, hogy akkor hasonló feltételekkel, de ellát a kórházban, amikor legközelebb mentem hozzá, akkor kijelentette, hogy ő itt nem tud velem foglalkozni, csak a rendelőjében, így akkor én közöltem vele, hogy másik orvost keresek, így mentem aztán a Kádasihoz, akivel nagyon meg vagyok elégedve.
valinyo
Elég jól bírom, bár a Joel még szopik, de már sajnos 1 hete elkellet kezdenem neki tápszert adni, mert kezd kevés lenni a tejem.
Meg tudod nekem van még 2 nagy fiam, sőt 3 mert a párom fiát is mi neveljük, akik sokat segítenek nekem.