sziasztok!
Hát megjöttünk a nagy síelésből, nagyon jó volt, én ugye nem síeltem, de mivel minden nap 100 ágra sütött a nap, ezért sokat voltam levegőn, sétáltam, olvastam, főztem stb. Megpróbáltam lazítani, mert az utóbbi 1,5 hónapban igen nagy volt a hajtás a cégnél.
Végigolvastam ezt a sok levelet, örülök, hogy azóta is csatlakoztak hozzánk.
Lufi: én a 13. kerületben járok tornázni, nem tudom, mi a helyzet az uzsokis tornával. Én május 5.-re vagyok kiírva, Csapó dokinál fogok szülni.
Timie: drukkolok Nekd, hogy minden rendben menjen, aztán kérjük ám a beszámolót
Niki: A terhesrendeléseken én is azt hiányolom, hogy nem nézi meg a baba hosszát és a sűlyát, pedig nagyon kíváncsi lennék rá. És ez nem is kerülne külön uh-ba, mert a szívhangot amúgy is nézi. A Csapó tényleg távolságtartó a rendeléseken, én sem tudom elképzelni, hogy szülésnél oldja a hangulatot, de tényleg így van, mert van egy ismerősöm, aki nála szült és ő is ezt mondta. Biztosam sokat segít ez a szülésnél, mert nem stresszel annyira az ember.
A hízással kapcsolatban: én a 27. hétig 7,5 kg-ot híztam, ami a 24-25. hétem megugrott, azóta stagnálok, de most megint jobb az étvágyam, mint az elmúlt 3 hétben. Én szeretnék 12 kg-nál megállni, de éhezni sem akarok.
Tündi: köszi az újabb infót, szerdán már én is tudok menni a szüléselőkészítőre. A férjednek magának kell eldöntenie, hogy ott lesz-e Veled, de amiket én hallottam barátoktól (férfiaktól)az csak pozítiv, és ki nem hagyható, felejthetetlen élmény. Az én párom ott lesz, én nem is tudnám nélküle végig csinálni - szerintem.
Arisa: Te hányadikára vagy kiírva? Sszerintem nem sokkal járhatsz előttem.
lányok: Ti mivel kenitek a pocitokat? Niki, neked voltak csíkjaid? Én a Milupa terhességi krémjét használom, remélem jót tesz, mert nem szeretnék sebeket és csíkokat, bár egy barna halvány csíkom már van, de erre mondják, hogy el fog tűnni.
Szerintetek mikor érdemes 4D-re menni a 28-30. hét között? Vagy nincsen jelentősége, 1-2 hét ide-oda....
Anita