Szia Edina,
Nem az energiával van baj bár azzalis hadilábon állunk. Most jött csak be a babanet, egész eddig nem volt. Látom csak nálam nem, de most van és rögtön írok is. Péntek este Fannus nem aludt, valamilye nagyon fájt. Ja és előző este is. Péntek du felvittem a dokihoz.A miénk, akivel egyébként eddig elégedett vagyok nem volt. A helyettese kiborított. Tőlemkérdezte milye fáj? Mondom nem mondta. De hát milye szokott? Mindig ferdén tratja a fejét? Stb értelmes kérdés. Gondoltam nem mondom mert egy hozzáértőnek látnia kell hogy nem átlagos gyerek, mire az asszisztens aki ismer hozta a papírokat.Beleolvasott és kicsit megvilágosodott. Antibikit felírta,másra úgysem jó. Többet nem megyünk ehhez mert minek? Kéne egy hely a közelben ahol van normális ügyelet, mert volt már affér itt Érden. Nyáron le kellett mennimert véres volt a széklerte egész nap ment a hasa. Arab orvos volt, magyarul nemértett, beküldött a László kórházba, az a fertőző részleg. Hát megijedtem mert biztos voltam benne hogy benmnt tartják, amit nem akarok soha többet. Felhívtam a Söfit, pont az egyik kedvenc orvosunk volt akimegmentette még régen. Már vártak minket, megismertek -nem mindennap van dolguk ilyen súlyos esettel-.Persze megnyugtattak semmi pánik, az antibikitől véres, nemúgy néz kimint aki kiszárad.(lásd képek) Még egy órát beszélgettünk mi történt azóta és eljöttünk. Másnapra nem volt semmi baj. Sajnos az nem gyerekkórház csak PIC. Egyedül az a baj hogy a gyerekorvosnak szigorú munkaideje van, vége előtt 20 perccelmár nem fogad. Igaz rengeteg betege van, taílán mert másokis elégedettek vele.Kétoldala van a dolognak, ugye neki is van családja egyrészt,de hát beteg nem programozottan lesz a gyerek. Most alszik Fannus, kipiheni a fáradalmait. Meg ismét hidegfront van amikor egyébként is sokat alszik. Szombaton kellett volna suliba mennem, de fél 6 kor aludtam el, úgyhogy kihagytam. Meg nem szívesen hagyom itt a babát betegen. Szép napos meleg idő volt, kitettem a kocsiba. Lassan uzsizni kéne nekimajd ki kell találnom mihez van kedve.
Többször olvastam mi fog veled történni. Profi vagy már a témában. A barátom mondta hogy a gyógyszer ennyibe kerül,és nekik a harmadik sikerült. Miért nem ezt támogatják inkjább?? Jézuska hozza a babákat.
Szerintem nekem PCO volt és talán van is mert írtam hogy clostylból lett Fannus is. (Nemis látszik rajta
)) )Mindenestere jövő héten veszek tesztet,mert kezdek ideges lenni. Attóláltalában megjön. Bár nem tudom minek örülnék?
Ja olvastam azorvosomról pár fórummal följebb, még ott van. Nem álltam meg hogy ne tegyek megjegyzést.
Nos nem tűntem el,remélem lesz net innentől. Néha egybeírtam szavakat de ragad ezen a laptopon a space mert anyu beleöntötte a kávét
Puszi mindenkinek és köszi ajókívánságokat.Megint öregebb lettem és milyen hamar!