Szia Masnika!
Hát igen, napközben többnyire én is csak olvasgatok, egy másik honlapon is szoktam fórumozni (tulajdonképp innen mentünk át), de sokszor napokig nem is irok semmit.
A szülőszobán apa humorizált a dokival és a szülésznővel, hogy két év mulva ugyanitt
, hát ha lesz is harmadik az bizti, h nem két év mulva!
A kontrollon minden ok volt! A gátsebem szerencsére nem fájt és egyébként most sokkal jobban voltam szülés után mint anno, de pl. a varratom csak egy hete esett ki és a gyermekágyi folyásom is tovább tartott. Na és a doki is megerősitette a gyanumat, hogy pillanatnyilag vashiányos és vérszegény vagyok
Az én hülyeségem miatt, ugyanis a 32 hetes vérvételkor már a minimumnál volt a vasam, a védőnőm figyelmeztetett, de én nem foglalkoztam vele. Aztán mikor az utolsó hetekben el kezdtem szédülni ujra szedtem az Elevitet, de nem rendszeresen igy még mindig szédelgek egy kicsit, de mostmár szedek vastablettát és vitamint is fogok venni. Hát jobb később mint soha
A cukromat kicsit később fogom nézetni, az első szülés után fél évvel csináltattam vérképet. Doki azt mondta érdemes évente ellenőriztetni mert bár nem törvényszerü, de évek mulva kialakulhat egy valódi cukorbetegség is. Hát nem örülnék neki!!!
Ma voltunk mérekezni, Dani 5600g
Olyan jó husban van a drágám!
Két lányod és egy fiad azért még lehet
Ne add fel a reményt! Én elsőre nagyon szerettem volna kisfiut, de aztán már nagyon nem bántam, hogy kislányom lett! Viszont most titkon reménykedtem, hogy hátha... márcsak azért is, mert a lányok sokkal nagyobb többségben vannak a családon belül és különben is mindenki fiut várt. Persze egy kislánynak ugyanugy örültem volna, na és legalább lenne kire adnom a cuki kisruhákat, szoknyácskákat!
Apa még dolgozik, ilyenkor soha nem tudok megnyugodni mig haza nem ér! Télen még rosszabb lesz!
Jut eszembe meggyógyultatok már? Nem jöttök vmikor a városba
, jó lenne már egyszer személyesen is találkozni!
Menni kéne aludni. Érdekes, ilyenkor nem érzem magam fáradtnak, aztán mikor ébred Dani alig tudok magamhoz térni
Szia
Mókuska