Anna
Na arra a dokumentumra készülj fel lelkileg!! Az elég sokkoló. Minden szörnyű lehetőség le van benne írva. De ha az ember babát szeretne akkor mindent bevállal és aláír. És a doki teljesen be akarja magát biztosítani. Úgyhogy ne ijedjetek meg nagyon!! Részt kell majd vennetek egy "előadáson" amit a Dévai tart ott náluk. Annyi az egész, hogy 8-10 pár elött szóban is elmondja a menetét az egésznek. Én ott majdnem elsírtam magam, mert annyira megsajnáltam magam!
És még van egy vizsgálat amit a stimuláció elött megcsinál épp akkor amikor menstruálsz. Ennek az a lényege, hogy egy eszközzel benyúl a méhedbe és megméri a paramétereit, hogy a transzfernél tudja, hogy hová kell az embriókat beültetni. A vizsgálat elött aláírat veled egy papírt, hogy vállalod annak a kockázatát, hogy kilyukad a méhed.
Most gondolom,hogy nagyon rád ilyesztettem. Gondolkodtam, hogy leírjam e egyáltalán, de szerintem jobb, hogy rá tudsz készülni. Én úgy mentem oda, hogy nem tudtam, hogy van ilyen és nagyon megijedtem. Na akkor is majdnem bőgtem.. De ne ijedj meg, nem ez volt a célom!!!! Nagyon jó doki, semmi baj nem történhet veled ahogy nekem sem okozott soha felesleges fájdalmat!
Pénz: a gyógyszereket a patikában kell megvenned, tehát nála nem fizetsz. Ő felírja receptre és te meg kiváltod. Arra figyelj, hogy ezeket a hormon injekciókat nem tartják sok helyen, nehogy emiatt csússzon el a stimuláció. A Déli pályaudvarnál lévő gyógyszertárban van minden, vagy a rendelőtől nem messze is van két gyógyszertár amik jól felszereltek.
Az én barátnőm is ikereket vár, természetes úton. Én már örülök, hogy csak egy babám lesz elég nagy így is a hasam.
Ugye nem ijesztettelek meg nagyon!!!! Most biztos nem fogod azt írni,hogy megnyugtattalak! De legalább tudod, hogy milyen vizsgálatok vannak és te nem fogsz úgy járni mint én, aki ott ijedeztem a dokival szemben.
Légyszíves írjál hétfőn!!!
Puszi, Gigi