Nahát lányok
Örülök, hogy hamar idetaláltatok és mivel Milena kedden elmegy vérvételre (ugye???) vele már itt is maradunk
Dóri
Én is Kürti doktornőhöz jártam a lombik előtt. Először több, mint másfél órán át beszélgettünk, majd a következő már közvetlenül a lombik előtt egy félórás volt. Akkor elköszöntünk egymástól, hogy vagy azért fogok hozzá menni, mert terhes lettem, vagy azért, hogy tovább segítsen.
Lehet, hogy ez segített? Nekem is adott olyan szert, ami egészében segített megerősíteni az immunrendszeremet és a szervezetben lévő gyulladást is legyőztük. Majd pár héten belül ismét megyek hozzá.
Neked ő ajánlotta a szüléshez a homeopátiás szereket? És Lilunak is ezeket a torokfájásra? Vagy ezt már te magad találtad?
Már szülés előtt is jártál hozzá?
Annyira keveset tudok a homeopátiáról, hogy én nem merek a saját szakállamra orvosságokat venni.
Azt se értem, hogy egyes szereknek a hatása csak 3-4 hónap múlva érezhető, míg másoké pár napon belül. Hogy is van ez? Izgatni izgat, csak még nem ástam bele magam.
Zsebi
Nem kell Elevitet szedned. Amit szedsz, az pont jó. Majd a pozitív teszt után pár héttel elmész a nőorvosodhoz és ő megmondja a hogyan továbbot. Addig csak hagyatkozz Krizsa dokinkra.
Manó
A folsavat külön is lehet venni a patikában. Az Elevitben kevesebb a folsav, viszont van más vitamin is benne.
A Choragon injekciót én is kaptam (úgy látszik Krizsa most ezzel ér el jobb eredményeket, mert Milena is kapott). Ez egy HCG injekció, ami segíti a beágyazódott babó mégjobbani beágyazódását, ha esetleg a szervezet nem termelne eleget, hogy nehogy emiatt menjen el a babó.
Jó lenne elmenned a nőorvosodhoz, mert pénteken én akkora cisztákat láttam a petefészkeimben, hogy csak na. Bár a doki azt mondta, hogy most ezek termelik a progeszteront és majd csak szülés után fognak visszafejlődni. Talán ezért is kell várni 3 hónapot 1-1 lombik között, hogy minden visszaálljon az eredeti állapotba.
Milena
Hogy vagy lelkileg? Érzel valamit? Mit döntöttél vérvétel, vagy teszt?
Pénteken megkérdeztem a dokit, hogy mennyi is volt a HCG szintem. Nos 158 egység. Akkor arra adjatok választ, hogy a 25 egységnyi tesztek miért csak rettentő halovány csíkot mutattak másnap?????? Ennyitől már majdnem azonosnak kellene lennie a konrtollcsíkkal nem?
Reno
Üdv körünkben. Háááát a hancúrozásról annyit, hogy a papírra ugye rá van írva, hogy másnaptól szabad a házasélet. Ha neked jólesik, nem fáj semmid, akkor csak rajta. A babóknak ezzel szerintem nem ártasz most még. Mi sem tartottuk be az általad említett 3 hetet.
Ma egész nap csak ettem és aludtam. Nagyon jól esett.
Sajnos a nőorvosomhoz csak a 9. hét elején jutok el, akkorra kaptam időpontot. Ugye ez nincs még későn lányok?
Kriszta
Igen 3/4 1-kor éppen vizsgált a doki
tehát azért nem találkoztunk. No nem baj, majd tavaszra szervezünk egy sokpocakos találkozót
Zsu
Kicsit reménykedtem még, hogy esetleg valaki tévedett, de látom közben megjött.
Szerintem próbálj meg mindent, hogy azt mondhasd majd, mindent megtettem, amit csak lehetett.
A fogigátlóról nem tudok semmit, nekem nem kellett szednem, de kérdezd meg az orvosodat.
Az, hogy zilált vagy, sajnos természetes, de a következő reményében napról napra könnyebb lesz és megerősödött lélekkel indultok majd neki újra.
Woodi